dijous, 1 de desembre del 2022

REFLEXIONS


Abans d’entrar en les meves reflexions, vegeu aquests dos excel·lents documentals breus, dels sempre recomanables ‘Noticias NOM’:

https://t.me/noticiasNOM/1691 i https://t.me/noticiasNOM/1693.

I com no m’agrada oblidar-me dels bons, dels filantrops, dels que ens estimen per damunt de tot el que existeix, que per això ens maten amb els verins que fabriquen i les mentides que enginyen per a convèncer els babaus de suïcidar-se amb les seves armes letals i silencioses, vegeu aquests dos monstres, l’idiota jueu per antonomàsia i el criminal jueu per definició: Yuval Harari i Henry Kissinger, respectivament.

https://t.me/NoPlandemia/82625, la ‘humanitat’ d’aquest ‘pensador’ és esfereïdora. Jueu, homosexual, tarat, còmplice de la matança, cínic i insolent. Una joia, un veritable exemple del que és l’escòria jueva.

I ara, el criminal Kissinger, i s’ho diu ell mateix – criminal -, amb un menysteniment envers les víctimes que per això només, ja n’hi hauria de prou perquè aquesta veritable pesta humana, jueva i assassina, fes molts anys que algú li hagués passat els comptes. Escolteu la immensitat de la bondat d’aquestes ‘coses’:

https://t.me/NoPlandemia/82620.

ELLS SÓN EL MAL DEL PLANETA.

ELLS I NOMÉS ELLS.

- Senyor que escriu, i els sicaris?

- Les putes i els gossos?

- Sí.

- Aquests miserables són el primer que hem de jutjar i executar, al capdavall, són els titelles que protegeixen els criminals.

- I els policies.

- Bé, jo parlava d’idiotes, no d’animals inferiors.


La gent més jove no ho sabrà, però anys enrere, que a algú l’acusessin de robar, de lladre, era una ofensa majúscula. Amb l’arribada del delinqüent comú del rei Emètic, la cosa va canviar, i l’art del robatori de guant blanc es va imposar com a model per a progressar a la vida, tot seguint l’estil dels criminals sionistes i banquers que s’han dedicat tota la vida a l’estafa i al robatori. Així, l’amic del delinqüent reial, l’ètic Jordi Pujol, seguint l’exemple dels amos, va instaurar el règim de la màfia partidista a casa nostra. I tots els partits, dirigits pels amos, van seguir la tàctica del robatori descarat i sense escrúpols, com ho demostra tota la colla de lladres que han estat dirigents dels partits polítics, els quals, si hi hagués hagut justícia, cap d’ells no estaria al carrer. Però, és clar, els excrements amb toga són molt selectivament seleccionats (si puc dir-ho així) i només la carronya i els més escatològics representants de les excrecions poden tenir accés als càrrecs de la Immundícia Summa, vulgarment coneguda com a Justícia. I així, seguint les petjades marcades pels grans criminals de la història - els jueus - han imposat per damunt dels valors morals i ètics de l’Europa cristiana, el robatori com a mitjà de vida respectat. Penseu en alguns - en tots és impossible - dels xoriços i delinqüents que han passat per les més altes instàncies governamentals. Ja sabeu que allò que als jueus els excita és la sang, el dolor i la mort, que per això, criminals d’Estat com Felipe González és ric, després de ser un traïdor a Espanya i d’haver comandat els escamots dels terroristes d’Estat, la qual cosa als jueus els féu molta gràcia. Que per això, el criminal contra la Humanitat, José María Aznar López va voler anar més enllà, que ell posava els peus damunt de la taula en les reunions amb l’esglaó perdut entre la mona i l’home, George Bush fill, i es comprometé en el magnicidi i la guerra injustificada contra l’Iraq (fonamentada en mentides intolerables), que ha provocat milions de morts i milions de desplaçats, violència, terror, horror i sofriment, per les quals coses, els amics sionistes li han finançat una vida regalada, digna d’un perfecte criminal. Doncs, gent jove, això, en altres temps almenys, s’havia d’amagar, perquè, de saber-se, ni la Justícia et salvava. Però avui, els jueus riuen, els jutges violen tot el que poden, perquè són una banda criminal impune i endogàmica, i els polítics breguen per a oferir cadàvers als amos, que prou que saben que són la cosa que més gràcia i plaer dóna a un jueu. O per què us penseu que el gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes, com els castrats, entre ells, el jutge homosexual amant de les tortures, es dediquen ara a l’Holocaust d’espanyols mitjançant el verí dels amos? Tot per la pasta, nois. I si has de matar el teu veí, escolta, sospesa la retribució, i si compensa, pensa que qui no aprofita l’oportunitat...

- I els principis morals i ètics, senyor que escriu?

- Te’ls passes per l’engonal, com el gos i les putes es passen les lleis per l’engonal, que aquí s’hi val tot. Que ja vaig escriure que ningú, avui, no et pot imposar cap llei perquè ningú no la respecta, ni els polítics assassins, ni els jutges criminals, ni els metges babaus que maten amb consciència o sense adonar-se’n (que de tot hi ha entre aquesta espècie: miserables i ignorants), ni els mamarratxos que han disfressat de policies. Ningú està obligat a seguir cap llei, avui. És més, qualsevol acte de justícia o venjança contra qualsevol d’aquests delinqüents de més amunt, no pot tenir cap sanció ni càstig, perquè és senzillament un acte defensa pròpia, perquè on no hi ha llei a obeir, i on impera el terrorisme d’estat, qualsevol norma o obligació resten obsoletes.

- No s’enfadi amb mi, però he llegit a «El Nacional» que allò que deia de la campanya promasturbació a les escoles és mentida i una difamació de l’espanyolisme anticatalà.

- No mereix gaire confiança el que pugui dir la criada de La Caixa, però, tot i això, acceptant que la notícia és falsa, i que no s’ensenya als més menuts, jo pregunto: A l’escola, hi enviem els nostres fills perquè els ensenyin educació sexual, inclusió i canvi climàtic, o els hi enviem perquè aprenguin sobretot matemàtiques, filosofia i física, els tres coneixements fonamentals, i les altres matèries que ajuden l’infant i el jove a comprendre el món en què viu? Doncs, filosofia, història i religió són ‘desconeixements’, segons el sistema educatiu modern. Per això, la filosofia (el fonament del pensament crític i enraonat) no hi és ni se l’espera, la història ja no existeix abans de la Constitució de 1812, quan els il·luminati van posar els peus al govern espanyol – després de la qual cosa, comença, curiosament, la destrucció de l’Imperi Espanyol -, i la religió no té cap sentit, perquè convé inculcar el seguiment de les màximes del Diable: Ambició, Supèrbia, Degeneració moral i manca d’empatia.

- Certament, l’escola és un cau on es destrossa la creativitat, la intel·ligència i la virtut dels menors.

- Molt bé, això és exactament. Ara pregunto: Quin premi hauríem de donar als indigents mentals que han comandat les conselleries d’ensenyament?

- Corda?

- Molt bé, corda. Perquè qui atempta contra la llibertat (només possible amb creativitat, intel·ligència i virtut), atempta contra els fonaments de la persona i la societat. Exacte. Corda, així és. Si ets idiota, resta a casa i viu plenament la teva idiòcia. Però si se t’acut encomanar la teva desfeta cerebral, aleshores, la defensa lògica i justa de la societat, és l’extermini de l’idiota.


Continuant amb el discurs, ens hauríem de preguntar quina mena de delinqüents, de banda terrorista organitzada, són aquests sicaris que han disfressat de policies. Un policia és un agent de l’ordre al ‘servei’ del poble i per a garantir la convivència pacífica, la llibertat i el respecte a les lleis. Quan se’ls veu disfressats de robots sense ànima, armats fins a les dents i amb actituds d’intimidació, evidentment no parlem de policies, sinó de pinxos i sicaris de la màfia instaurada en els governs d’arreu per la infàmia sionista. De fet, un policia no hauria d’anar armat, llevat del cas que hagi de fer una intervenció contra uns delinqüents, però no per a mantenir l’ordre en una manifestació. Els hem vist pegar i sembrar el caos, multitud de vegades, i la seva obligació és detenir els criminals, i per això, només haurien d’anar als prostíbuls de cada contrada i als urinaris públics i detenir els criminals (lladres, corruptes, malversadors, i ara ja, assassins) per lliurar-los als excrements amb toga, perquè si aquests no fossin tifes descompostes, els condemnessin com correspon als crims d’aquesta púrria partitocràtica. Però ni de les tifes pots esperar justícia, sinó pudor, ni dels esbirros terroristes, protecció. La policia, ho veiem cada dia en les notícies, és un cos criminal al servei de la màfia criminal, i no els agents que garanteixen les llibertats de la gent. Són un terror públic, una amenaça, i si comptes que estan protegits pels criminals de la toga, si caus a les seves mans, podran fer de tu el que vulguin, i res no hi podràs fer. Mentrestant, fan guàrdia i vigilància del tot orgullosos, al costat dels lladres, dels corruptes, dels malversadors i dels assassins, com qualsevol sicari està orgullós de servir l’amo. Un policia, veure un policia, transmet ‘violència’ i intimidació, tot just el contrari del que haurien de transmetre. A qui s’enfronta la policia habitualment? Als delinqüents? No, a la gent, i ho fan amb un abús de poder i força intolerables, perquè ells estan armats i la gent desarmada. Només si en alguns d’ells hi hagués el que se suposa que hi ha d’haver dins d’un crani mamífer, això no passaria, però ells són robots a les ordres dels criminals. No hi ha policies, hi ha enemics del poble, de la gent, de la dignitat i de la llibertat. El fet que el nivell intel·lectual sigui una característica no analitzada en les proves d’accés, demostra que són animals ensinistrats per a fer l’ús de la força, encara que sigui absolutament inapropiada i fins i tot un execrable crim, i no del sentit comú i la intel·ligència, cosa que és totalment impossible en aquests cossos de destrucció de la societat. Els policies són la primera barrera dels enemics del poble, i malgrat que els pagui el poble, ells serviran a les estirps mafioses, per què? Perquè on no n’hi ha, no en raja. Recordeu que ja fa uns anys, potser un parell, quan el confinament i la vigilància, que deia que semblava que els dirigents dels camps de concentració havien convocat una nova fornada de policies; ara, ja sabem que pretenien convertir el cos en una màquina agressiva i sense empatia, capaç de totes les barbaritats; que ja he dit que si als policies se’ls dóna l’ordre de disparar a matar, els simis dispararan a matar, com els metges maten per una remuneració. Igual. Aquest és el nivell ètic que ha assolit la societat ‘democràtica’, que realment és, la pitjor de les tiranies mai inventades.

Aquí teniu el psicòpata criminal Klaus Schwab, el portaveu dels Rothschild, dient obertament quin és el règim que els fascina: https://t.me/resurgente2020/42392. No cal dir que si hi hagués Justícia, tots els qui l’obeeixen ja haurien estat penjats per càrrecs d’alta traïció, per destrucció conscient de l’economia nacional i per crims contra la Humanitat en tractar de destruir l’essència natural de l’home. Els seus sicaris primer, i després, com és fàcil de demostrar que això és la barbaritat criminal més gran mai pensada (només possible en la ment malalta dels jueus), aleshores, correspondria liquidar els comptes amb els pitjors delinqüents, criminals i assassins que ha conegut la història, i que com no és gaire difícil d’esbrinar, són els ‘multimilionaris’, dels que ningú amb el seny com cal, pot pensar que han fet la fortuna treballant dignament, una cosa impossible: treballar dignament i fer-te multimilionari, absolutament impossible, i que per aquesta raó, ja és prou per a ser considerat un delicte criminal.


I no vull acabar sense enraonar de la necessitat imperiosa de l’extermini de la idiòcia allà on es manifesti públicament. Vegeu aquesta notícia del Ministeri dels Deficients Mentals, Deficientes Mentales i Deficionts Mentalons:

https://digitaldeleon.com/provincia-leon/respuesta-bodega-el-bierzo-a-ministerio-de-igualdad/, es pot ser més idiota? Veritablement tolerarem que aquests retardats cognitius, que ni tan sols saben què és una dona, ens vinguin a ensenyar a viure? La idiòcia és un crim contra la Humanitat i avui, quan s’atribueix responsabilitats públiques, ha de ser castigat amb l’execució, no per odi, ni venjança, sinó per a veritable profilaxi i protecció de la civilització. Un savi mai no farà mal, un idiota pot acabar amb un imperi. Vegeu el gos de Soros i el mal que ha fet amb tota la púrria de prostitutes retardades i castrats, sense ètica ni principis.

Això no és exclusiu dels opressors espanyols, sinó que el mamarratxo i la dona de fer feines, des de la plaça sant Jaume, fan tot el que poden i més per a destruir el sentit comú. No podem demanar a paraplègics cerebrals que governin, és clar, i per això, com no entenen ni la llengua pròpia ni la insensatesa dels seus raonaments, coses molts característiques de la idiòcia profunda i irreversible, no s’adonen de les barbaritats que cometen, que per això, és de justícia i de misericòrdia que els ho fem veure, i com sigui que un idiota mai no baixarà del burro – penseu en la tarada i histèrica de la Montero -, aleshores, és aconsellable d’alliberar el món de tan pernicioses intoxicacions. El cas que vull referir, és el del pastisser que posa dues ofertes de treball, una, demanant ‘dependentes’, i una altra, demanant ‘mestre pastisser’, i no sé quina colla de tarats i deficients cognitius li ha imposat una multa de 7500 euros (s’ha d’estar veritablement molt perjudicat cerebralment!) per discriminació. Fixeu-vos, si sol·licita ‘dependentes’ i no hi inclou ‘dependents’, no passa res; ara bé, demanar ‘un mestre pastisser’ i no una mestra, això és discriminació, i els paraplègics mentals de vés a saber quina secció de la casa de putes, se’ls acut de multar-lo per discriminació!!! Cal fer front a tant de subnormal, de minusvàlid racional i paraplègic integral amb càrrecs, cal fer-los front i exigir-los que se’n vagin a casa, però que deixin de fer mal a la societat. NINGÚ POT OBLIGAR UN EMPRESARI A CONTRACTAR QUI NO VOL; i aquest no és el meu cas, però si jo sóc empresari i perquè em rota de les pilotetes vull treballar només amb dones o amb homes, ni l’estat ni el ministeri del Cottolengo ni cap degenerada ni desgràcia humana, m’ho pot impedir. Estem tolerant que els mamarratxos criminals que estimen els membres de la jueria i els satisfan, ens vinguin a organitzar la vida. L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC, I ELS SEUS REPRESENTANTS, UNA AMENAÇA PER A LA TEVA LLIBERTAT, PER A LA TEVA DIGNITAT I PER A LA TEVA VIDA.


VOLEM GOVERNS,

NO IDIOTES GOVERNANT.

CAL DESOBEIR, DESOBEIR,

I DESOBEIR.

EN DEMOCRÀCIA:

EL POBLE DIRIGEIX L’ESTAT

I

NO L’ESTAT SOTMET EL POBLE.

ELLS SÓN L’ENEMIC,

CADA DIA HO DEMOSTREN,

NOMÉS ET VOLEN EL MAL,

LA DESTRUCCIÓ I FER-TE MISERABLE.

COMPRENEU A QUI SERVEIXEN?


O ELLS O NOSALTRES.

NO US ENGANYEU,

NO HI HA ALTRA SORTIDA.

AIXÒ ÉS UNA GUERRA,

POTSER L’ÚLTIMA GUERRA.


P.S. Aquesta assassina ha de ser detinguda, jutjada i ajusticiada immediatament.

https://t.me/RosselloCM/68311

(Dona*, sionista alemanya, lladre, corrupta i genocida, ho té tot)


* Malauradament, avui ‘dona’ és sinònim de ‘destrucció’, quan abans tot just era el contrari, el sinònim de construcció. Han destruït la feminitat, i en la paupèrrima qualitat cognitiva que demostren, s’esforcen a anar contra la ‘llengua’, a la qual acusen – no es pot demostrar minusvàlua racional més gran – de ‘masclista’. La idiòcia avui és norma, i una societat idiota només pot sucumbir. I la dona ha estat i és el gran mal de la nostra societat. Si abans era el fonament de la cèl·lula social, la família, l’eix al voltant del qual girava el món i la vida, avui s’ha convertit en el corcó que de mica en mica està destruint la civilització mil·lenària que encara, i malgrat elles, representem i que ha significat el cim ‘cultural’ de totes les civilitzacions. I elles, perquè els pica la coseta, ho volen destruir. Per què us penseu que els jueus les han triades a elles, per què? Perquè si incentives els inferiors (recordeu què deia Nietzsche sobre els que demanen la igualtat) aconsegueixes que en ells, una volta assolit el poder, s’hi imposi el ressentiment i la venjança.

NO ÉS CAP CASUALITAT

QUE LA DONA COMANDI

LA DESTRUCCIÓ

DE LA CIVILITZACIÓ OCCIDENTAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada