dijous, 15 de desembre del 2022

PARLEM DE CRIMINALS

 

Procuraré seguir un ordre, però és complicat, perquè entre els personatges públics hi ha tant de criminal, que el difícil és de trobar algú, reconegut públicament, que sigui un ésser sa i digne, o sigui, un ésser humà i no un monstre sense ètica ni intel·ligència. Per això, i com no podia ser d’una altra manera, encapçalen la llista, els terribles assassins inveterats del clan Rothschild, la família criminal per excel·lència. Si amb l’enverinament massiu, els assassins Rothschild han assolit una bona mortaldat, que s’acreixerà a mesura que passi el temps, que així prepararen els verins; no en tenen prou amb això, i l’organització criminal que dirigeixen, el BIS (la màfia de les màfies), ja prepara la trampa per a robar tot el que existeix i convertir l’espècie humana en corders a les ordres d’aquesta banda terrorista i assassina i dels seus socis, el sionisme internacional:

https://t.me/resurgente2020/42912, https://t.me/elinvestigador_org/13040 i https://t.me/resurgente2020/42908, la magnitud del crim d’aquestes escòries és insòlit en la història de la Humanitat. T’ho volen robar tot, el fruit del teu treball serà administrat per ells, que no han treballat mai i l’única feina que han fet és practicar la usura, el robatori, el frau, el suborn, les amenaces, les coaccions i les seves especialitats: el crim i les matances multitudinàries. Aquesta és la magnífica obra dels jueus asquenazites que s’apleguen al voltant dels monstres Rothschild. No ho dubteu: els jueus són el mal del món i l’amenaça per a totes les espècies que viuen en aquest planeta. Cal fer-los front i acabar amb ells d’una punyetera vegada. Per això, i cal dir-ho, si els polítics i banquers autoritzen el robatori de tots els béns de la gent, tothom tindrà el dret, i jo diria que l’obligació, de matar tants de polítics i banquers com pugui. Ells executen un robatori traïdor i a mà armada - la imposició per llei de la il·legalitat -, davant d’aquesta ‘violenta agressió’, tu, no tens dret a la defensa pròpia? De fet, com anirem veient en l’escrit d’avui, actualment no hi ha cap consideració ètica que pugui impedir defensar-te de l’agressió dels criminals que et governen, et roben, t’enverinen i et maten, ni dels que et roben des que el món és món i els manen.

Si els assassins i lladres del BIS actuen d’aquesta manera, preparant la trampa mortal per a tota la Humanitat, la Gran Sinagoga, o sigui, l’ONU (tots culpables de delictes de lesa Humanitat) activa les sucursals del crim perquè els desigs dels jueus no es vegin endarrerits, i així, tenim les escombraries criminals de la UNICEF fent vòmits com el següent: https://t.me/RosselloCM/68677. CALDRÀ MOOOLTA COOORDA, PERÒ MOOOOLTA.

D’altra banda, l’estructura assassina per excel·lència de l’ONU, l’Organització de Matances Silencioses (OMS) amb el goril·la genocida al capdavant (aquest assassí de masses ja hauria d’haver estat detingut, jutjat i executat, després de la matança que està duent a terme i l’evidència de la idiòcia profunda que el vesteix sencer), el qual, com la immensa mentida de la mona no va colar, ara, el simi, proposa el virus del camell. S’ha d’estar molt perjudicat mentalment per a ser tan miserable i mentider! https://t.me/resurgente2020/42917 Aquest assassí de masses, amb milions de morts a l’esquena només en els últims dos anys, que ni és metge ni sap què significa la paraula ‘píndola’ i ignora absolutament què és un virus, és rebatut per científics que no són goril·les assassins adoptats per psicòpates genocides, tarats i abjectes, sinó gent d’estudi, i ens parlen clarament de què són els verins que el goril·la i l’amo han injectat a la població per a matar-la o emmalaltir-la: https://t.me/RosselloCM/68703. I qui dirigeix l’Organització de Matances Silencioses de l’ONU, la Gran Sinagoga? Un goril·la genocida sense coneixements de medicina però amb prou experiència en matances i mortaldats, que per això, el psicòpata se n’enamorà així que el va veure. I vés a saber si no és pel goril·la, que s’ha divorciat de l’home que sempre es vestia de dona i es feia passar pel marit del psicòpata número u del món. I no cal ser metge amb currículums extraordinaris, que qualsevol amb dos dits de front ho sap, i en aquest cas, ho diu un immunòleg, amb relació a l’enverinament per morrions: https://t.me/No_plandemia/4501 i aquí un estudi que ho corrobora: https://t.me/No_plandemia/4505. I què dir de les seqüeles que aquests monstres han deixat en la joventut? https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3540651. Qui no parli de penes capitals per a tots – i dic per a tots – els relacionats amb l’holocaust goyim dels jueus, o és un efeminat que hauria de fer-se militar, o té el cervell com els budells, ple de merda. Cap altre càstig és just, més que l’execució pública d’aquests assassins. O no veieu com maten i se’n foten dels morts... i dels vius?

I perquè sempre hi ha ànimes càndides i amb desviacions a la idiòcia, escolteu aquests simpàtics jueus, que us expliquen la humanitat que els investeix com a jueus i com de bé que es van portar amb els propietaris de les terres que robaren. Vegeu com sempre de sempre, aquesta raça a exterminar, acusa els altres de tot just el que ells fan, i es converteixen en víctimes dels seus propis horrors (Val a dir que els vídeos els havia vist, però podien ser un muntatge. Ara, si us els passo, és perquè no crec pas que ho siguin): https://t.me/RosselloCM/68680 i https://t.me/RosselloCM/68681, són dignes de commiseració o no?

I aquesta púrria de la raça elegida són els que ens han importat els europeus despistats i universitaris que nasqueren i vivien a Àfrica per error, perquè - com veiem cada dia - facin dels nostres països europeus l’enveja dels extraterrestres. Són imatges de França, que ja us vaig dir, que després del partit entre la selecció africana – França - amb els marroquins, no sé per què, imaginava que hi hauria brots de violència (allò que com hem vist més amunt, detesten els jueus), i avui han arribat algunes imatges de la magnífica germanor entre els francesos traïts per la puta dels Rothschild i els europeus universitaris d’Àfrica que Soros importa perquè França sigui més lliure, fraterna i igualitària, com en el seu dia ho féu el mamarratxo moro a la Genociditat de Soroslàndia, tot creient-se català, una cosa que no serà mai, ni que visqués trenta mil vides. Però, vegeu, la confraternització que és el somni dels nostres amics, l’escòria jueva: https://t.me/RosselloCM/68688 i https://t.me/RosselloCM/68710. Visca la nova Europa de la diversitat sense identitat, visca l’Europa dels assassins del Femer Europeu, visca l’Europa dels jueus!

Abandonem ara el món, i centrem-nos en els subnormals, els idiotes, els sicaris sionistes i les prostitutes paraplègiques que ocupen les responsabilitats en aquest país de pandereta venut per tots els sàtrapes traïdors a Israel. Comencem per una bona repassada de Rafael Rosselló a la prostituta paraplègica cerebral de la Carmen Calvo, que els jueus nomenaren vicepresidenta, perquè res no hi ha millor per a una vicepresidència que una retardada paradigmàtica, que així, alhora que enfonsen el país, es pixen damunt dels espanyols. Val a dir, que en altres escrits - ja fa temps, però -, vaig afirmar que l’actualitat demostrava que Franco era molt millor que tota la púrria i les escombraries que els jueus i els maçons ens han plantat al país amb la disfressa de la ‘democràcia’, i en Rafael ens ho demostra sobradament. Es pot no estar d’acord amb segons què, però sense que hi pugui haver cap dubte per a una persona mínimament assenyada, la dictadura de Franco fou infinitament més digna que el femer en què avui viuen els espanyols, catalans inclosos. De fet, en estudiar la història d’Espanya i la patètica II República, jo, i això que era jove i d’extrema esquerra, ja aleshores comprenia perfectament per què els militars van acabar amb aquell malson. Era l’única manera de salvar el país i el poble, que sotmesos als tarats i paraplègics de l’època, hauria convertit Espanya en el bordell que fou Berlín o la merda que avui tenim de país i de dirigents, una pura diarrea d’idiòcia, d’incapacitat i de criminalitat, sense comparació en la història de les Espanyes. Per a tots els polítics, mantinc, sostinc i em reafirmo, que l’única pena possible és la capital, pel mal que han fet i per tal de protegir el planeta contra l’únic virus veritablement terrorífic: la idiòcia. Dit això, escolteu-lo, això sí, després que la retardada digui les imbecil·litats que al budell superior se li acuden:

https://t.me/RosselloCM/68686.

I és clar, quan un animal inferior i amb seriosos desperfectes pot arribar a la vicepresidència d’una nació, els caus de rates de les ciutats de la Immundícia s’emplenen d’altres animals inferiors amb ínfules de superioritat, cosa habitual, en els deficients mentals, i així, la Casa de Putes que rep el graciós nom de Tribunal Supremo pot oferir-nos barbaritats com aquesta: https://t.me/RosselloCM/68705. No tinc cap dubte que els jutges són els primers que han de ser jutjats i com tots seran trobats culpables i plenament conscients del que feien, en crims innombrables i vergonyosos, jo sóc de no mantenir-los... m’enteneu? Per què? Val la pena mantenir rates en un laboratori per a fer experiments, però aquestes? De veres penseu que serveixen per a alguna cosa més que per a fer el mal i provocar la destrucció per raó de l’orgull, la supèrbia, la vanitat, així com la ignomínia, l’abjecció i la profunda idiòcia que són? I què dir dels enemics del poble, els animals inferiors - com la de més amunt - que han vestit de policies i els han alliberat al carrer perquè sembrin el terror entre la gent de bé? https://t.me/RosselloCM/68711. Aquests animals, al zoo, i si han comès abusos, aleshores, passaport.

No podem concloure sense referir-nos als esclaus vanitosos dels jueus, els polítics, els idiotes profunds que es creuen alguna cosa perquè un cagaguano dels amos els posa una carxofa a la boca i poden vomitar el que han après, que pensar, això és una cosa molt allunyada del seu abast. Vegem una mostra dels pitjors criminals que hi ha hagut a Espanya. Certament hi manquen assassins d’Estat i xoriços com Felipe González o el genocida i responsable de crims contra la Humanitat, José María Aznar López, però com que sempre mengen el que els jueus els manen, s’han vist exonerats de responsabilitats, que els jueus també són els amos de les rates de les ciutats de la Immundícia, però tot i això, l’exhibició d’idiotes criminals que us presento és per a tenir-la en compte: https://t.me/RosselloCM/68708 i aquí les mamarratxades que fan els idiotes criminals per a dissimular els crims dels seus amos, els sionistes:

https://t.me/RosselloCM/68721 i https://t.me/RosselloCM/68722, mentir, mentir i mentir.


MATAR POLÍTICS NO ÉS UN CRIM,

ÉS HIGIENE SOCIAL.


QUAN COMPRENGUEM AIXÒ,

POLÍTICS I JUEUS

NO TINDRAN ON AMAGAR-SE.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3540643


NO HI HAURÀ VICTÒRIA SENSE LLUITA.

ELLS MATEN, ROBEN I TERRORITZEN,

ELLS SÓN LLADRES, ASSASSINS I TERRORISTES,

NO HO OBLIDEU,

ELS SEUS FETS HO DEMOSTREN

DIA RERE DIA.

I ELS EXCREMENTS AMB TOGA

CALLEN I EMPASSEN,

MENTRE SÓN ACARICIATS PELS AMOS.

LA PROFILAXI SOCIAL

ÉS NECESSÀRIA I NOMÉS POSSIBLE

MITJANÇANT

LA MORT DE LA PARTITOCRÀCIA,

DELS CRIMINALS

I

DELS SEUS AMOS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada