diumenge, 25 de desembre del 2022

BON NADAL


Avui és dia de Nadal, el naixement de Jesús, el Salvador. Aquell que als ‘33’ anys va morir a la creu per decisió dels bons, que coronaren el cap de Jesús amb una corona d’espines i la creu amb el sarcàstic: ‘Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum’ (no sé si idea pròpia o dels romans). Ja sabeu que són molt de la facècia, aquesta gent. Tant com de la crueltat, com ho demostra la passió de Crist. Ells són així, bona gent, i encara que allà on ells són, sempre hi ha mal, perversió i obscenitat, corrupció i degeneració, ells són els guies de la Humanitat, els seus animals. Ells són així. Malgrat la ignominiosa mort de Jesús - perquè ells són bons i commiseratius amb l’indefens, com ho demostren des de fa dos mil vint-i-dos anys, almenys -, malgrat tot, la memòria de Crist i els seus ensenyaments s’han conservat fins als nostres dies en la fe del cristianisme; el qual, és el fonament ètic i la base espiritual de la civilització occidental, com el món clàssic és el model de la bellesa i la saviesa (Grècia) i del dret i les lleis (Roma). Avui és Nadal, i per això, és motiu d’alegria i de reunió de la família, la cèl·lula fonamental de la societat. I què és, tot just, el que volen aniquilar els nostres amics, els bons?

https://t.me/No_plandemia/4572

https://t.me/No_plandemia/4573

Klaus Schwab (Rothschild, jueu), Yuval Harari (Retardat mental, jueu), Netanyahu (Bo, jueu), Albert Bourla (Genocida, jueu), és curiós oi? Ni que fossin dos mil milions, la púrria aquesta! I sempre fent el bé i respectant els altres.

ÉS NADAL, PERÒ LA GUERRA CONTINUA.

Els bons són insaciables en la bondat, mai no descansen, sempre amatents per a allò que calgui, sempre al servei de la bondat i dels goyim, els animals que tant s’estimen. Per això, crec que val la pena que vegem la cara del monstre. Com diu Mel Gibson: «Pots dir que són els ‘iluminattis’, que són les corporacions, que són els bancs, que és l’elit, la reialesa, maçons, presidents, el Club Bilderberg, la màfia khàzar... però mai no diguis que són els jueus. Encara que siguin els jueus!».

Com s’ho feien els nazis, no ho sabem; però com s’ho fan els jueus, sí. La mitjana és d’un esclau de la Reserva Federal dels Estats Units cada sis minuts:

https://t.me/RosselloCM/68943. https://t.me/elinvestigador_org/12383.

A l’Alemanya sionista de l’autoodi, comencen a sospitar d’una ‘errada’, perquè mai no s’atreviran a acusar els jueus d’assassins: https://t.me/No_plandemia/4574, malgrat les evidències, les proves i l’obvietat, com ho ha demostrat sobradament el doctor Chris Exley, que ha estat degudament correspost pels criminals sionistes, ja que si els jueus desgracien amb verins els nostres fills (Kill Gates, jueu, i les seves organitzacions d’extermini: La Fundació i Gavi), no s’ha de dir, perquè sembla que els bons no siguin bons: https://t.me/resurgente2020/43293.

I tot el que prové d’aquesta escòria, com sempre, és una mentida, un nou engany dels estafadors per essència, com sempre:

https://t.me/No_plandemia/4565, https://t.me/elinvestigador_org/12363 i https://t.me/elinvestigador_org/12364.

A Espanya, l’Holocaust goyim dels jueus mata vuit vegades més nens (Ai, Argimon!) i gairebé anul·la el naixement dels fills de les dones embarassades (entre el 80% i el 90%): https://t.me/No_plandemia/4567. Per cert, l’assassina Armengol ja deu haver cobrat pels 2000 cadàvers que ha proporcionat https://t.me/elinvestigador_org/12407.

I la gent que és esportista: https://t.me/elinvestigador_org/12365. 19 vegades més, però no, no és un Holocaust, com serien ells capaços d’una cosa així, després del que no van patir ells!

Si l’Holocaust us fa bullir la sang, deixem-lo a un costat, que els jueus són esplèndids a l’hora de presentar crims i degeneració, com la degeneració que veurem tot seguit, que la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units ha imposat al pedòfil i tarat del tot de Biden, el més miserable, ridícul, espantós, inútil, pedòfil, idiota i sionista dels presidents de la Corporació Reserva Federal dels EUA. Recordeu el Berlín d’abans de l’arribada d’Adolf Hitler, el Berlín d’entreguerres? Doncs, vegeu com l’obsessió jueva és infatigable: https://t.me/RosselloCM/68954.

Tot seguit una càlida i tendra instantània del miserable, ridícul, espantós, inútil, pedòfil, idiota i tarat del tot de Biden, que, o bé repapieja que ja no toca vores, o bé és que li han canviat els gustos, i ara ja li agraden més crescuts: https://t.me/RosselloCM/68945. No em direu que no us cau la cara de vergonya en veure aquests dos dements amb serioses dificultats cognitives!

Tanmateix, ja els coneixeu, als nostres amics, els bons, els filantrops, els amos de la granja dels animals goyim que tant s’estimen, que ara els sacrifiquen perquè hi hagi més espai, com els tapen la boca perquè no respirin, per a salvar el planeta. És que els jueus pensen en tot, i sempre per al bé del goyim, el seu animal favorit. Si no, vegeu l’explicació de l’última ocurrència en favor del goyim que han pensat els jueus. Hi ha gent que diu que això és el robatori més gran de la història; però els que diuen això són antisemites i nazis, perquè com podrien ells, els jueus, els bons, els filantrops, els que només es desviuen perquè els animals tinguin més espai i no perjudiquin el planeta que és seu, com tot el que hi ha, fer una cosa així, que ja ho va dir Satanàs des del Gran Prostíbul de Roma! Ni que fossin lladres professionals!

https://t.me/voluntasoficial/5345. No feu cas d’aquest senyor, que no sap què diu. Vosaltres feu cas als bons, sempre als bons, encara que la bondat els faci matar nens en el ventre de la mare o ja crescuts, que a ells això de matar nens els és prioritari i no miren prim, ni si està dins o a fora, que fins i tot tenen una densa xarxa de segrest de nens, que aconsegueix de reunir-ne fins a uns vuit milions anuals, per a les coses bones que els bons fan amb els nens. Qui pensaria malament dels que han estat proclamats per llei: Bons? Ells volen ajudar-te a administrar els teus diners i que no els espatllis el planeta, que és seu, com tot el que hi ha al damunt, tu inclòs. Però, ells són així; i cal que els respectem en els seus costums. Que no poden estar sense robar i matar gent, doncs, goyim, tu, corre a posar-te el xip que et demanen els jueus i ja fas tard a inocular-te una nova dosi dels verins que han fabricat especialment per a tu, el seu animal, amb el mateix amor i intel·ligència amb què aconseguiren els eficaços verins mata-rates. El més curiós, és que no entenc per què fan verins mata-rates i ells no els prenen? Si fossin mata-humans, tindria sentit. Però si són mata-rates, ells són l’única raça amb característiques humanes que són en essència ètica, rates. Jo, us ho reconec, hi ha coses que no entenc d’aquesta gent. Això sí, com sé que són bons, que així ho van decretar el gos de Soros, sí, tot i que és idiota sense remissió, i les prostitutes inútils i idiotes que li fan el cor, doncs, resto tranquil, perquè si són bons, què podem esperar de mal d’ells? És lògica, pura lògica! Per això, la Santa Sinagoga del Femer Europeu els fa costat, perquè són bons i volen aprendre de la seva bondat, una cosa que val a dir que hauran de practicar molt, perquè essent la bondat del Femer una bondat sàdica, cruel, cínica, cleptòmana, perversa i corrupta, putrefacta i nauseabunda, no és res comparada amb la dels bons, que per això són els bons, i els paràsits i els insectes del Femer, entre coprofàgia i coprofàgia, obeeixen les ordres de la Gran Sinagoga, tot legislant per a convertir els europeus en esclaus dels bancs jueus, la bondadíssima bondat santa de la santíssima merda de Satanàs. Els paràsits i els insectes del Femer, mengen merda i mengen merda, somriuen i enganyen, però no saben que la moneda digital és una presó intolerable i que viola tots els tractats internacionals quant a la dignitat de la persona i la seva autonomia, així com els drets inalienables. Que han de saber ells, pobres!, que allò que mengen els omple el cervell i, si ja eren idiotes profunds, meuques sense escrúpols i sicaris sense empatia, podeu comptar com els ha restat la cosa aquesta que els humans abans teníem dins del crani, i que sembla que ja manca en una immensa majoria de nosaltres. Potser és un efecte del canvi climàtic?

Doncs, mireu, escolteu la súpermeuca, l’odalisca esclava dels jueus, l’esbojarrada sionista germanòfoba, l’assassí d’alemanys, el ministre de la mort, Karl Lauterbach: https://t.me/voluntasoficial/5350. No cal ser molt espavilat per a saber que els ulls delaten un perfecte psicòpata, que per això els bons els trien, vejam si els arrangen... què us pensàveu? Quan un jueu ha fet el mal? Quan, on, com? Pobres, ells, que sempre han estat perseguits injustament per la injustícia dels goyim! I tant que ens estimen, que ens diuen ‘animals’, amb amor. O no es desviuen per a salvar-nos dels virus que ells fabriquen amb mentides? O no ens inoculen verins que han fabricat especialment per a fer el ritual de l’Holocaust, que a ells tant els posa? O no us volen robar tot, per a ser ells els qui ens orientin? O no estan desbordats pel terrible canvi climàtic que tu, goyim de merda!, has provocat, que ells, pobres, mai no han llençat ni un paper a terra; com contaminarien ells, que són pobres i perseguits? O no et faran menjar cucs i autèntics insectes (no els dels urinaris públics per sort, que són tòxics), i més endavant els cadàvers per a salvar el planeta que tant s’estimen perquè és seu, i tu, goyim de merda!, els l’estàs desfent tot respirant, anant cap aquí i cap allà cremant fòssils, bèstia!, i menjant carn de les vaques que es tiren pets per a destruir el planeta dels jueus? O no et canvien els llums de la granja perquè emmalalteixis més aviat i així ells acudiran a cuita-corrents amb un nou verí per a emmalaltir-te una mica més? O no t’has mirat al mirall i has vist que si doncs no fos per aquests bons, pobres, perseguits injustament, hauries tingut el crèdit generós que et van oferir per a fer-te lliure per sempre? Jo, és que, quan sento que hi ha nazis i antisemites que no tenen compassió ni pietat per aquesta raça que a Rússia aniquilà cent milions de russos, a la Xina dos-cents milions de xinesos, i de passada esborraren la patètica cultura ancestral xinesa; o a Ucraïna, on foren uns quants milions els que liquidaren de gana, perquè no volien carregar amb impostos els ucraïnesos per a fer-los pagar les bales que els havien de matar, i tants moments històrics i plens d’actes de magnànima bondat, com quan mataren el seguit de presidents dels antics Estats Units, abans que no se’ls fes seus la Reserva Federal, per a sort de tots els esclaus goyim, els animalons que mai no havien somiat un món més bonic: «El somni americà», n’hi diuen a aquest miracle. I ja que he parlat de la indústria del segrest de nens, val a dir que emprenedors com són, també han creat la indústria del tràfic armes, de dones, de drogues, d’articles robats, de paradisos fiscals, d’emblanquiment de diners, de tot el que poden, sempre desvivint-se per a salvar el planeta que és seu i que els animals que l’habiten mengin pinso barat i no el malmetin, cony!, que els goyim són el que no hi ha! En canvi, ells, sempre amatents, que no cal que hi pensis, que ells ja ho han pensat per tu i per al teu bé. Ai, si el món és ple de desagraïts!

- Però, senyor que escriu, si van matar Jesús!

- Ells, blasfem! Mai. Ni una mosca no ha matat mai un jueu, en això, són molt com els taoistes. Jesús, ja ho va dir el Papa dels Negres, que en sap molt de tot perquè té mestria en bagasseries jesuïtes, que la mort a la creu de Jesús, fou el fracàs de Déu. I no en sabrà més ell que és papa, montonero, traïdor de companys, jesuïta i que besa ferventment les mans dels jueus, que tu? O us penseu que el fill de Satanàs besaria les mans dels assassins del fill del seu Déu? És que, de vegades, diuen unes coses que m’alteren.

- Perdó, perdó. Així que els jueus no maten ni les mosques.

- Exacte. Matar és pecat.

- Però matar goyim, no. Ho diuen els seus llibres sagrats.

- No mates tu les gallines del corral? Doncs, ells fan igual. Però, les mosques, ni una. No sabeu com es posarien els seus Senyors!

- Jo, em penso que ja el començo a entendre.

- Oi que de vegades diu les coses a l’inrevés? És que jo fa menys que el conec, i de vegades, acabo amb el cap com un timbal.

- Bé, els deixo, que tinc coses a fer.


LA GUERRA CONTINUA.

NO SÓN MOROS I CRISTIANS, NO.

SÓN JUEUS CONTRA CRISTIANS.

ELLS NO S’ATURARAN

FINS QUE NO ELS PAREM ELS PEUS.

NO SÉ SI M’EXPLICO ?


https://t.me/elinvestigador_org/12361. Així són les meuques inútils i idiotes que tant de servei fan als jueus. Com els jesuïtes, bona gent també, com l’Urkullu, l’assassí dels bascos. Resulta que el Tribunal Suprem ha donat la raó als hostalers bascos contra el govern sionista d’Urkullu pels tancaments dels seus establiments, i diu que haurien de ser indemnitzats. D’acord, però amb el patrimoni dels integrants del govern basc i de l’urinari públic. Tots els hostalers del País Basc indemnitzats per les pèrdues, sí, però de la butxaca personal dels criminals, els quals, i això ho hauria de dir la sentència, han comès un delicte que ha perjudicat els interessos d’aquest sector, i per tant, a part de pagar amb el seu patrimoni, cal un judici per ‘administració executiva indeguda i injustificada’, en la qual s’hauria d’estudiar per què. Ja que si han dictat ordres que perjudicaven els bascos però afavorien uns tercers (a part dels delinqüents del Prostíbul), i que potser són interessos estrangers, aleshores, ens trobaríem amb el delicte, comú en tots els polítics actuals, d’alta traïció, que junt amb el de genocidi, són el retrat perfecte de la colla de criminals que els cagaguano ens presenten com a respectables perquè els jueus que són els seus amos, així els ho exigeixen; i les putes callen, ‘actuen’ i cobren.

BON NADAL,

I QUE EL PRÒXIM, ENS PORTI DE REGAL

LA VICTÒRIA SOBRE LA SERP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada