dijous, 8 de desembre del 2022

JUEUS FINS A LA SOPA


Jo no sé vosaltres, però el que és jo, n’estic ben fins al capdamunt d’aquesta raça, no tant perquè siguin uns éssers que em repugnen, sinó perquè són els aliats fonamentals del sionisme, i aquests criminals terrorífics – majoritàriament jueus -, sí que són una amenaça per a tot el que hi ha de bo en el món; i avui ho veurem. Com he repetit moltes vegades, cal assenyalar-los perquè TOT EL QUE PASSA ÉS CULPA SEVA, és un pervers i cruel pla dissenyat fa moltes dècades i que els assassins inveterats estan portant a la pràctica avui en el que és la batalla final, on només hi podrà haver un guanyador: o els escassos quinze milions de jueus i els sicaris traïdors que els serveixen com a esclaus amb privilegis, o els set mil milions nou-cents vuitanta-cinc mil homes restants. O ells o nosaltres. Però sembla que ens conformem amb la derrota i no gosem de dir als criminals sionistes: CRIMINALS SIONISTES, com ens ho demostra qualsevol tragèdia que cerqueu a la història. El programa d’avui és ben fastigós, però cal parlar dels jueus i de la ignomínia, l’abjecció i la insolència que els vesteix.

Comencem amb Kanye West, que és dels pocs que s’atreveix a dir la veritat del que són aquesta raça dels inferns, i com es vengen els dimonis: https://t.me/RosselloCM/68479.

Ara, l’amor a la llibertat i al pensament lliure d’aquests assassins inveterats:

https://t.me/RosselloCM/68488 (no volen que la gent sàpiga quina és la veritable professió amagada darrere de la falsificació de bitllets i del robatori sistemàtic com a tapadores: carnissers).

El pallasso jueu responsable de la mortaldat a Ucraïna, dels russos que ell matava i ara dels ucraïnesos que els russos maten, ha assolit de ser conegut arreu del món. Lògicament, el sionisme no pot fer altra cosa que estar de festa major i per això «Time», un recull de fems prims com el paper, l’ha nomenat ‘home de l’any’. Podien haver-lo anomenat: Idiota de l’any, Animal de l’any, Sac d’escombraries de l’any, però no, els jueus el glorifiquen, que el ritual de sang, el jueu el compleix al peu de la lletra. https://time.com/person-of-the-year-2022-volodymyr-zelensky/

https://t.me/resurgente2020/42607.

(Després de pensar-ho molt, no li hauran donat per l’habilitat que té a tocar el piano amb allò que li penja al Begoño?)

L’evidència del nivell de parcialitat i maldat de l’escòria sionista:

https://t.me/RosselloCM/68490, no em direu que la colla d’idiotes criminals que trepitgen la bandera de Donetsk no haurien de pagar pels seus crims. Fixeu-vos que no volen la pau en una guerra que van perdre abans de començar-la, sinó que es tracta de fer sacrificis i com més sang s’escampi més feliços estaran els bons, que d’això s’alimenten.

El criminal i l’amenaça sionista contra el món, el psicòpata Rothschild, Klaus Schwab, violant la llibertat i la dignitat de la gent i dels pobles, per a sotmetre’ls a les seves putes i als seus gossos, que ell ensinistra perquè, sense deixar de ser idiotes, siguin criminals, sàdics i cruels fins a destruir els seus països i la gent pròpia.

https://t.me/RosselloCM/68498

El paraplègic cerebral de Yuval Harari, el portaveu de la ideologia de l’extermini dels sionistes rep el suport i la propaganda dels sicaris dels criminals jueus. Que un psicòpata degenerat, que només diu barbaritats de l’alçada d’un campanar, publiqui un sac de merda amb forma de llibre, mereix l’atenció del poble espanyol? No ho oblideu, els traïdors i genocides que són TOTS ELS POLÍTICS, són peons dels assassins inveterats: https://t.me/voluntasoficial/5132, i fixeu-vos que s’hi destaca la paraula ‘sapiens’, allò que el terror jueu vol esborrar de la faç de la Terra.

Com molt bé es diu a la nota https://t.me/voluntasoficial/5133, la destrucció de la civilització occidental perpetrada pels assassins sionistes no té cap límit ni mesura, i repeteixen el sistema nauseabund que aplicaren a l’Alemanya d’entreguerres, controlada absolutament per l’escòria jueva. Ens n’adonarem i començarem a fer-los que s’identifiquin per a reconèixer el mal a primera vista?

I no acaba aquí, que l’objectiu dels sionistes jueus és robar-t’ho tot (diners i independència, llibertat, dignitat i ànima), per això, la sucursal Banc de Santander de l’organització sionista i criminal Black-Rock, ja t’està conduint al sotmetiment total a la voluntat dels nassos, dels bons que et volen pobre, esclau, indigne i malalt, que ells, això, és el que entenen per bondat. https://t.me/voluntasoficial/5134.

A Oxford, el sionisme criminal assaja el que serà el camp de concentració i extermini que tenen dissenyat per a Occident: https://t.me/resurgente2020/42609. Algú pot pensar que si la gent fregeix a hòsties els criminals esclaus que fan de polítics, cometrien un delicte o una falta? Posar la cara com un mapa als traïdors és una de les més decents activitats humanes, no ho oblideu, encara que els jueus us diguin el contrari. QUI ET VOL ESCLAU ÉS EL TEU ENEMIC, I TENS TOT EL DRET DEL MÓN A EXTERMINAR-LO, PERQUÈ LA LLIBERTAT ÉS GERMANA BESSONA DE LA VIDA, I QUI ATEMPTA CONTRA UNA, ATEMPTA CONTRA L’ALTRA. Cap llei ni ordre pot protegir un criminal que es fa dir demòcrata i et treu totes les llibertats, violant els principis bàsics i fonamentals, els drets inalienables de les persones. Ho he dit diverses vegades, ELLS FAN CONSTANTMENT VIOLÈNCIA, PERÒ CONSTANTMENT. LA RESPOSTA ÉS ABSOLUTAMENT I ÈTICA JUSTIFICADA. Veuríeu com es deixarien de romanços els polítics, si se’ls demostra que, o bé obeeixen, o al final penjaran com és just, legítim i recomanable per a salvar la dignitat humana.

Al manicomi alemany – què han fet amb els alemanys! Déu Meu! Això sí que és la destrucció d’una nació, i ho ha fet el sionisme amb la mentida dels sis milions, amb la immensa mentida dels sis milions! -: Vegeu quin circ han muntat els sionistes, secundats pels mamarratxos idiotes que han vestit de policies (sicaris del terror jueu) i tota la colla d’excrements amb toga i putes i gossos dels prostíbuls públics i l’urinari!

https://t.me/resurgente2020/42616, https://t.me/resurgente2020/42618 (El perillós terrorista alemany que volia fer un cop d’estat contra el sionisme que governa l’estat alemany), https://t.me/resurgente2020/42626 (Qualsevol amb dos dits de front, sap que els terroristes són els que van armats i amb la cara tapada, els sicaris de Sió. No haurien d’oblidar els alemanys, que aquests traïdors que han disfressat de terroristes amb l’etiqueta de policies, són traïdors a Alemanya). https://t.me/NoPlandemia/84512 (Imagino que els sionistes criminals pretenen escarmentar abans que hi pugui haver algun intent de fer justícia i condemnar a penes capitals a tots els polítics sionistes d’Alemanya, els excrements judaics amb toga i l’escòria de policia que ha demostrat ser un cos farcit d’infames i minusvàlids cerebrals). Dmitri Medvédev, vicepresident del Consell de Seguretat de Rússia, ens ho diu ben clar: https://t.me/resurgente2020/42617 (Estado profundo americano... qui són aquestes ànimes de la caritat?)

- Els assassins sionistes, senyor que escriu.

- Era una pregunta retòrica, estimat amic.

- Ah.

- Avui no ens parlarà dels jueus?

- Perdó, què diu?

- Era una pregunta retòrica.

- Sarcàstica o cínica, diria jo.

- Tant se val!... Que em distreuen. I vull parlar de:

El nivell de crueltat i d’infàmia dels jueus

Vegem què ha provocat el verí finançat per tots, però dissenyat i fabricat per ells, imposat per ells i amb resultats evidents de ser un extermini perfectament estudiat, el veritable Holocaust, una barbaritat que només és possible en les ments malaltes d’aquests inhumans que considerem humans, però que no ho són:

https://t.me/RosselloCM/68495, l’èxit de l’inici de l’extermini massiu de goyim.

(Imatge molt desagradable, per bé que segur que els jueus deuen decorar les seves sales d’estar amb coses similars) Els nens ja sabeu que són la seva passió, sobretot si els poden matar o desgraciar: https://t.me/resurgente2020/42636, i ells saben que els seus verins provoquen això, que per això els fabriquen.

I perquè vegeu el nivell d’abjecció i misèria ètica d’aquests animals que anomenem sionistes, comproveu com tracten fins i tot als seus sequaços:

https://t.me/resurgente2020/42632 o https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11516313/Celine-Dion-diagnosed-incurable-neurological-disease-Stiff-Person-Syndrome.html.

Ara bé, els seus objectius predilectes són els nens i els joves, i es veu que envers els alemanys senten passió. Despertarà el poble d’Alemanya i s’adonarà de qui són els seus veritables botxins: l’escòria jueva a la qual un dia se’ls acudí de considerar-los alemanys, quan mai no deixaran de ser escòria animal delinqüent i sàdica.

https://t.me/resurgente2020/42646.


I per concloure, una demostració de com estan introduïts arreu. A casa nostra, des del mamarratxo que embruta amb la seva presència l’antic Palau de la Generalitat, avui Prostíbul principal de la Genociditat de Soroslàndia, a tota la xurma que fan de polítics per tal de robar el que puguin als catalans amb mentides i llunes en coves, fins i tot a la cadena pública de ràdio: Catalunya Música. Val a dir que he reconegut el brillant treball de na Pilar Subirà amb el seu esplèndid ‘Via Jazz’, però avui vull assenyalar una degenerada que només diu bestieses i fa el ridícul presentant un programa insuportable de retalls sense gràcia ni solta ni volta, però que és un constant aparador de la nova normalitat amoral judaica, ja que el principal interès de la lamentable Victòria Palma a ‘El gran tour’ és fer elogi de feministes, de jueus i d’homosexuals, de manera que et fa creure que la ‘suposada genialitat’ d’alguna de les seves recomanacions, és producte de la rebel·lia feminista, homosexual o de la persecució, pobres!, dels jueus, i no de la música, que és d’allò del que ha de parlar un programa de música i no de les intimitats de compositors o intèrprets, alguns dels quals és molt de suposar el que suposa l’esmentada senyora. No us recomano el programa en absolut, és una absoluta i repugnant jueria sense vergonya ni decència. Com el ‘gran recapte’ o com es digui la mamarratxada de vergonya d’altri per omplir butxaques de vius, com sempre, i que enguany tenen el cinisme de dedicar-lo a les malalties cardiovasculars. No et diran que el verí te’ls provoca, no, et conviden que donis generosament, i així, quan algun intoxicat per la vacuna necessiti assistència, gràcies als teus dinerons, l’ajudaran a guarir dels verins jueus que els teus governants autoritzen i et recomanen fins a la coacció per al teu bé: «No et moris de Covid, perquè no es pot. Mor-te del cor, que nosaltres t’hi ajudem» Genociditat de Soroslàndia, amb el patrocini del ISG.


Bé, amics, avui hem vist els meravellosos esforços dels nostres amics els bons, per tal de portar-nos l’alegria, la llibertat i la dignitat de no tenir res perquè ells ho tindran tot, i ser feliços, això sí, si caminem a quatre potes, cul en pompa i sempre amatents a servir els nostres amos dels nassos, que són els únics que tenen dret i propietat sobre la terra sencera perquè algun degenerat repugnant de la seva raça així ho va deixar escrit.

ELLS SÓN EL MAL A LA TERRA.

ÉS MÉS DIFÍCIL CANVIAR EL RÈGIM

QUE DESCOBRIR ELS CRIMINALS ANCESTRALS.

ASSENYALANT-LOS

LA LLIBERTAT, LA DIGNITAT I LA VIDA

TORNARAN A FLORIR.

MENTRE ELLS ENS GOVERNIN

DES DE L’ESTAT PROFUND DEL BIS I LA RESERVA FEDERAL

EL MÓN SERÀ UNA PRESÓ,

I COM AVUI VEIEM,

EL CAMP D’EXTERMINI PER ALS GOYIM.


- Avui li ha sortit del tot antisemita l’article, hehehe.

- Antisionista i antijueu sí, que contra els semites no he dit pas res, que aquesta escòria fins i tot canvia el significat i el sentit de les paraules. Per això vivim en el món que vivim: Ja no hi ha dos sexes, segons ells; per més que ningú amb un mínim de seny, s’ho pugui creure; la tirania és democràcia perquè, segons ells, tu votes i ells decideixen quin esclau farà de sàtrapa https://t.me/RosselloCM/68504; la ruïna és la felicitat, per això, ells - sempre amatents - perden l’oremus per a robar-t’ho tot per al teu bé, només faltaria! I fixeu-vos en la màgia de dissenyar un verí mortal i anomenar-lo ‘vacuna’, perquè així tots els ‘immunitzats’ estiguin sentenciats.

- Són pures escombraries!

- No ho sap prou.

- Això pot ser considerat racista.

- Dir a un criminal criminal, no és faltar-li a respecte, i ells fa més d’un segle que han demostrat que són els instigadors de totes les grans matances que hi ha hagut al món, i això no és racisme; que les proves són tantes que cap ment justa i responsable podrà negar-ho, i si hi ha racisme xenòfob i odiós és el seu. Què deien els dos candidats a presidents de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units abans de les eleccions amb relació als respectius conflictes mundials? Que ells no entrarien en la confrontació; que aquest era l’eslògan electoral sionista. I què va passar? Els jueus posaren els ninots a fer teatre i en quatre dies els sionistes tenien sang americana escampada per Europa, amb un augment del conflicte i de les matances, que són, com sabeu, la passió dels jueus, i jo ja m’atreviria a dir, que és l’única passió d’aquests infectes dimonis vinguts de l’Infern.

ELLS SÓN EL MAL, NO HO OBLIDEU.

LES SEVES CONSTANTS MENTIDES ELS DELATEN.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada