dimarts, 13 de desembre del 2022

ELS BONS ESTAN MOLT MALALTS !


Sí, els bons, els nostres amics, ‘les nostres consciències bones’, estan com regadores: molt malalts del cap. Davant d’aquesta situació i realitat incontestable, jo crec que el més convenient és actuar com actuen ells, i així no podran dir que hi ha maldat per part nostra, ja que seguirem les seves pautes de conducta; per això, jo crec que convé fer amb ells, el mateix que ells han fet amb els ‘estómacs inútils’ que enverinaven: una eutanàsia sense gaires miraments. El que sembla clar és que, amb patologies com la jueva, la Humanitat està en un seriós perill i, com sempre, us ho demostraré:

Aquest és el nivell de menysteniment per la vida d’aquests retardats cognitius i sàdics assassins: https://t.me/No_plandemia/4480. L’úter de la mare, que és ‘un miracle’ i d’una perfecció commovedora, a aquests carnissers els sembla poc manipulable. Cert que han matat i estan matant els bebès amb els verins que fabriquen i que els gossos i les putes administren d’acord amb les indicacions del goril·la trastornat que va adoptar el psicòpata més important del segle XXI – com veieu, una veritable fauna -, però es veu que amb aquesta nova modalitat podran acabar de malmetre la vida al seu caprici. Només la idea d’una anomalia com aquesta hauria de ser prou per a agafar el tarat mental i recloure’l, si és que no voleu fer via, que, al capdavall, mantenir amb vida aquestes ments que són ‘veritables virus letals’, no serveix de res més que per a assumir i mantenir latent un risc innecessari.

Davant d’aquestes barbaritats, sembla que a Déu, sí, a Déu, comença a fer-se-li insuportable tant de tarat criminal, i de mica en mica, va arreplegant les escombraries per a enviar-les a l’abocador de sofre on viuen els amos dels sionistes. Recordem que ja han estat recaptats recentment dos caps de la banda criminal Rothschild, i ara s’hi afegeixen propagandistes de ‘la mort’ per vacuna, que es veu que segons com, a uns se’ls enduu i als altres els maltracta; i jo crec, que castigant més els maltractats que a aquells que s’enduu. Mentre va passant el mundial, essent-hi el més destacable que s’ha convertit en una epidèmia mortal per als cagaguano del règim (ja són tres, els cagaguano que poden agrair els beneficis dels verins jueus), arreu cauen les veus més ‘ferotges’ en la defensa dels verins letals: Aquí teniu un cagaguano i una lladre i corrupta, ambdós actius en la participació en el genocidi, que han passat a pitjor vida, perquè si alguna cosa és segura - ni que l’Univers no tingués ànima - és que despropòsits com els presents no poden passar a millor vida. https://t.me/resurgente2020/42846 i https://t.me/resurgente2020/42844. Només es pot lamentar, o és digne de lamentar, la mort de les persones, que, dels idiotes, es lamenta la vida, i te n’alegres de la mort: «Ja ha deixat de ser idiota». Quelcom és quelcom. I veieu sinó, la magnífica i elitista Céline Dion (l’humor jueu és cruel i sàdic, fixeu-vos que no els tremola el pols a l’hora d’enverinar els seus més fidels esclaus): https://t.me/resurgente2020/42837.

El digníssim polític Cristian Terhes, ja com de la família, rebat les mentides dels dos cadàvers de més amunt i de la dona-pedra, i alhora inculpa l’organització sionista del Femer Europeu de pràctiques d’extermini. Ell no ho pot dir així, com jo, però és evident que retrata l’acció criminal de la Comissió Assassina Europea i la resta de fems que infecten l’urinari major d’Israel fora de Palestina:

https://t.me/No_plandemia/4479.

Aquest Femer està tan infectat de jueria com la putrefacta Alemanya, on el sionisme ha assolit de gairebé destruir una de les nacions més grans, dignes, orgulloses i admirades del món. Mireu com és el manicomi que els jueus han construït a Alemanya amb pallassos, gossos, putes i els animals sense cervell que disfressen de policies: https://t.me/resurgente2020/42860, val a dir, que quan els ciutadans no tinguin foc, la residència dels polítics ha de ser l’objectiu de les seves ires, perquè la responsabilitat dels polítics és garantir la pau i sostenibilitat del país, i si no ho aconsegueixen, perquè són putes dels jueus, retardats cognitius amb una imbecil·litat suprema o mamarratxos idiotes, o com sol ser més comú, les tres coses aplegades; aleshores, cal cobrar-se la irresponsabilitat d’aquestes meuques que s’enriqueixen amb els teus diners mentre t’enfonsen en la misèria, el terror, el fred i, quan els ho demanin els jueus, la gana. Creieu que pot ser un crim matar qui està matant de fred els teus fills perquè ha venut el país al pitjor dels teus enemics? No em creieu, vegeu la matança que els traïdors que dirigeixen Alemanya executen d’acord amb les ordres del sionisme criminal: https://t.me/resurgente2020/42836, aquest sí que és un Holocaust a Alemanya... aquest sí.

Si parlem de genocidi i holocaust, no podem oblidar-nos de la rata Fauci, el més gran genocida d’americans conegut a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA – que contra els altres, és Henry Kissinger; a cada assassí de masses, els crims que els correspon -, doncs, segons que sembla, potser, els sionistes hauran de sacrificar la rata. Aquí teniu l’historial d’aquest prolífic assassí de masses: https://t.me/resurgente2020/42852. I les últimes notícies: https://t.me/elinvestigador_org/13022.

Mentrestant, el pedòfil sionista, criminal, tarat i mamarratxo a la presidència de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, accelera la protecció dels bons, dels assassins de masses, dels seus amos i senyors, que si vol carn fresca i tendra, el criminal Biden ha de continuar obeint l’amo com qualsevol altra de les putes al servei dels jueus:

https://t.me/voluntasoficial/5217, com encapçala ‘Voluntas’: El goyim desperta. Cal assenyalar-los com a assassins inveterats, perquè com més les putes i els gossos intentin defensar els infames, més retratats quedaran els uns i els altres.

I què haurem de fer nosaltres amb l’assassina Carolina Darias, que resulta que confiava a fer una matança tal, que al final li han caducat els verins mortals; amb la qual cosa, l’assassina comet un greu delicte de malversació de diners públics, ja que aquests diners han acabat a les escombraries. És de pur sentit comú que l’assassina, mentre no és jutjada i ajusticiada per la matança de desenes de milers d’espanyols, aboni de la seva butxaca la despesa idiota de la seva ment idiota. 100000 dosis caducades https://t.me/NANOMNOTICIAS/12684. Deu estar desfeta, la pobra meuca dels jueus, en pensar quants de beneficis hauria obtingut si no fos tan perdudament idiota!


Fem una pausa, i deixem les escòries tarades i els animals verinosos, per llegir aquest interessant text de Rafa Budo, del qual vull remarcar la part final del tercer punt de la seva explicació, perquè és exactament la veritat:

https://t.me/elinvestigador_org/13025.


Fet el parèntesi, i com agrada als meus esporàdics tertulians, parlem dels jueus, sí, home; fem honor a la seva misèria ètica, a la seva baixesa moral, a la seva sàdica perversió, a la seva cruel venjança i a la resta ‘d’excelses virtuts’ que els investeixen, totes elles aclamades amb grans ovacions a les coves de les Potestats Infernals.

Que millor que un vídeo titulat: «Ellos y nosotros, los goyim». Hi veureu la cordialitat i la germanor inherent a la raça dels jueus, les estranyes i misterioses pràctiques a les quals són addictes, la passió que senten envers els goyim (que volen fins i tot que ens mengem entre nosaltres civilitzadament i educada) i com tenen cura de nosaltres per al nostre bé, segons una senyora molt bona i santa; i finalment, una magnífica cançó, que esperem que aviat sigui com el nou Himne de l’Alegria:

https://t.me/RosselloCM/68645.

Com sé que hi haurà retardats i gent amb seriosos problemes cognitius i intel·lectuals que consideraran que ja està bé de dir pestes d’aquesta raça d’elegits, tan pobres, tan perseguits injustament, tan repudiats i bandejats, tan tot... quan són la flor i nata de la nostra espècie; doncs, vegem les seves accions, que ja sabeu que de la gent ens en diu més, què és el que fan, que allò que diuen:

Els criminals de la Banca, en aquest cas a Holanda, preparant l’escenari per a robar – la seva activitat de sempre – però ara, robar-t’ho tot, per la cara i sense que els gossos i les prostitutes del teu govern et deixin atonyinar com es mereixen, els criminals de vestit i corbata: https://t.me/resurgente2020/42834.

El portaveu Rothschild - el psicòpata Klaus Schwab - amb el psicòpata xinès, que ja sabeu que la meravellosa democràcia i llibertat xineses és que el que vol el representant del sionisme criminal internacional per al món sencer:

https://t.me/resurgente2020/42833.

El NOM a Austràlia, on si la gent no reacciona aviat i deté i executa la colla de sicaris del sionisme, es convertirà en el primer camp de concentració i extermini oficial del NOM, per a major glòria del judaisme: https://t.me/resurgente2020/42835.

Quant a aquestes notícies, cal tenir sempre molt present que els que representen la tirania són uns esclavistes, i esclavistes de tota la Humanitat! El criminal Klaus Schwab, és el primer de tots, que per això és escòria Rothschild, i hem de recordar que contra aquell que et vol esclavitzar, no hi ha cap llei que et pugui impedir la seva destrucció. Ells fa any i mig que estan exterminant la població en silenci i amb ocultació. La baixesa i covardia de la seva actitud demostra quina mena d’animals tòxics són aquests mamarratxos triats pels Senyors de les Mosques, en un extermini que podrà ser considerat com vulguem, però que és indiscutiblement un acte de SÀDICA I PERVERSA VIOLÈNCIA, i no la fantasia animada d’ahir i d’avui que els mamarratxos triats pels Senyors de les Mosques es van inventar amb històries de dutxes i gasos i forns, en el que és una al·legoria de la matança que els jueus avui executen arreu del món (ells financen amb ‘els teus diners’ l’extermini, ells fabriquen els verins, ells coaccionen els gossos i les putes que, com són seves, obeeixen, què haurien de fer els pobres animalons!; ells subornen els assassins de bata blanca perquè executin les ordres i vegin recompensada la col·laboració en el genocidi en els comptes-corrents, que ja sabeu que els jueus es posen davant de l’ordinador i fabriquen els diners que facin falta; ells controlen i dicten les mentides que tots els cagaguano vomiten en els pals de galliner de cada una de les seves publicacions, i són ells els que fan xantatge als idiotes titulats que, gràcies a l’obediència i a la idiòcia, han estat guardonats i reconeguts pels jesuïtes perquè els sionistes tinguin garantia que l’idiota és idiota, però molt obedient. Ells són darrere de tot... i no hi tindran res a veure?).

Aquesta presó perpètua de servitud goyim a l’imperi sionista, té la clau en l’Organització de Matances Sistemàtiques o Silencioses que dirigeix un goril·la molt deficient, però molt sàdic i cruel, que fou adoptat pel psicòpata que vol destruir la població amb verins i que ara els fabrica per a guarir-te d’una malaltia inventada, el mateix criminal que deixà mig milió de nens desgraciats a l’Índia i milers de dones estèrils a l’Àfrica, les quals coses foren molt ben rebudes pels jueus, que de tant en tant, encara els ve el riure quan se’n recorden. https://t.me/resurgente2020/42862 i https://t.me/resurgente2020/42863. D’aquesta organització criminal, TOTS ELS RESPONSABLES SÓN REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT I ELS QUI ELS OBEEIXEN ES CONVERTEIXEN TAMBÉ EN CARN DE PATÍBUL. Vegeu els magnífics invents d’aquest goril·la, a les ordres del psicòpata titella dels més podrits i abjectes dels jueus: la saga assassina dels Rothschild. Vegeu la humanitat d’aquests veritables dimonis: https://t.me/resurgente2020/42865.

I no es cansen de matar, és la seva passió: https://t.me/resurgente2020/42868.

I no es cansen de fer terror, que per això són terroristes: https://t.me/resurgente2020/42867, aquí teniu el simi de l’OMS, que després de la incapacitat demostrada, un fet que no calia que demostrés, que tothom sap que és on és perquè és un retardat mental i un assassí sense escrúpols, i que per això se n’enamorà el psicòpata Gates, ara vol satisfer l’amo amb una ocurrència digna del més patètic dels subnormals. Mentrestant, l’assassí psicòpata Gates torna a anar contra els nens, la seva obsessió, que per això és una perfecta tifa jueva: https://t.me/resurgente2020/42870. Permetrem que aquest tarat – no calen proves mèdiques, només és veure’l i escoltar-lo, i un llec sap que està com un fuet! I que és molt perillós, perquè està tarat sense límits -, permetrem que perquè li pica l’engonal MATI JOVES I NENS? Recordeu que ja ho estan fent, i que aquest assassí ja va amenaçar que la segona ‘plandèmia’ despertaria l’atenció: https://www.youtube.com/watch?v=gWUmbdKZUpQ. Tot dirigent polític i judicial que no actuï contra aquest genocida, és reu dels mateixos crims que el tarat.

CALDRÀ MOOOOLTA COORDA.


La gent ha de tenir molt present que en el moment que violant tots els contractes socials, els lladres, els corruptes, els idiotes, els indigents mentals, els traïdors, els assassins i genocides, apliquin la tirania NOM, NO HI HAURÀ CAP DELICTE QUE EN JUSTÍCIA PUGUI SER PENAT. Matar polítics, metges assassins, criminals dels col·legis de mata-sans, excrements amb toga i similars, no serà delicte, sinó el signe evident de la Justícia i la lluita pel restabliment del dret i de les llibertats, alhora que la salvaguarda de la dignitat humana. Penseu que els gossos i les putes dels jueus ja estan aplicant els règims que seran comuns arreu del món, en els diversos camps de concentració i extermini que el sionisme vol arreu del planeta. Vegeu quin és el concepte que tenen de tot plegat:

https://t.me/resurgente2020/42892. Matar qui t’engarjola a casa teva i et lliga a la casa com un gos amb una cadena és, potser, un acte il·lícit?, o el més digne acte i expressió de llibertat? Molt em temo, que si ens en volem sortir, caldrà sang, i encara que agradi als sionistes i hi suquin pa, caldrà ajusticiar els esclavistes que es pensen que perquè una escòria jueva els acaricia el cap i els permet que s’agenollin i actuïn com els jueus davant de la tifa del Mur de les Lamentacions, són els nous reis, i no el que han de ser, els nous morts. I recordeu:

ELLS SÓN EL MAL.

CALEN ACCIONS CONTRA ELS CRIMINALS,

PERQUÈ ELS EXCREMENTS NO HO FARAN,

ELS PINXOS DE PROSTÍBUL, TAMPOC,

ELS IDIOTES DELS PALAUS I URINARIS,

MENYS ENCARA,

SI SÓN LA MÉS PURA ESCÒRIA SOCIAL!

ELLS SÓN ELS TEUS ENEMICS.

I NO ET VOLEN FER LA GUERRA, NO.

ET VOLEN ESCLAU O MORT,

AQUESTA SERÀ LA TEVA LLIURE ELECCIÓ,

SI SOBREVIUS.

PER AIXÒ, HA D’ARRIBAR EL MOMENT

QUE ES GIRI LA TRUITA.

TOT EL QUE ÉS ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC.

TOT QUI SERVEIX L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC.


L’AGENDA 2030

ÉS

L’ESTIGMA DE SATANÀS,

EL SIGNE DE SOTMETIMENT AL MAL.



Són capaços de tot, els idiotes i les escombraries sionistes.

https://t.me/resurgente2020/42866

La millor resposta a Kill Gates:

https://t.me/counterpropaganda20/7913

Perfectes descripcions del polític:

https://t.me/counterpropaganda20/7914

https://t.me/RosselloCM/68644

I conclourem amb un altre tuit de ‘mvarela.es’:

https://t.me/counterpropaganda20/7916.


*Demà (avui per a vosaltres) em penso que gaudirem d’escenes magnífiques dels avantatges de la diversitat a França, amb l’actuació estel·lar dels universitaris francesos nascuts a Àfrica. Si m’equivoco, no res; però si l’encerto, us adelitaré amb les escenes que contribueixin a reconèixer la memorable tasca jueva per assolir la inclusió i la diversitat. I val a dir, que la selecció francesa és, ètnicament parlant, la selecció d’Àfrica, però, com tots són universitaris francesos nascuts erradament, defensen els colors de la República dels maçons. La puta dels Rothschild baveja pensant en la festa que es muntarà si guanyen els seus ‘homes’, a ella, que tant li agraden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada