diumenge, 4 de desembre del 2022

ESPECTACLE DE VARIÉTÉS


«Amics i amigues, en el programa d’avui, enmig de la ‘gran distopia’ que amenaça els fonaments individuals i socials, tenim un assortit de breus espectacles i la representació d’’Holocaust’, una tràgica obra dirigida per jueus i que a ells els fa molta gràcia, fins al punt que discrepen del meu parer i consideren que ‘Holocaust’ és una comèdia, segons ells, una comèdia molt fina i molt ben estructurada. Jo, evidentment, no em crec la seva versió i mantinc que la representació que veurem al bell mig de l’espectacle és una tragèdia, la tragèdia més gran viscuda mai per l’homo sapiens, i com sempre, una graciosa contribució sionista per a l’extermini de l’home blanc i la seva civilització. Feta la sinopsi, alci’s el teló i que comenci l’espectacle!»


Missatges breus’ com a aperitiu:

https://t.me/counterpropaganda20/7750

https://t.me/counterpropaganda20/7798

https://t.me/counterpropaganda20/7799


Consell mèdic’ (amb l’activa oposició dels animals del zoo, del gremi de les cases de barrets, dels escorxadors de bata blanca, els papagais cagaguano i la comuna togada)

https://t.me/counterpropaganda20/7747


Musical’, gràcies a la Mozart universal, l’extraordinària compositora de l’òpera de les òperes: ‘Mamimoto’:

https://t.me/RosselloCM/68369


La cambra dels horrors’, on gaudireu, si se’n pot dir gaudir, d’un monstre que ha arrasat i ha provocat la destrucció de tot allò que toca, d’un tarat ‘cum laude’ degudament recompensat pel sionisme que tant ens estima, d’una marca ‘comercial’ que oculta la indústria del crim i de l’abjecció més ignominiosa, la degradació humana exposada en el tràfic de menors, una activitat molt apreciada pels que mouen els fils des del darrere de la cortina, els de sempre; i la demostració del que poden aconseguir quant a deshumanització, en un vídeo il·lustratiu filmat a la Xina sionista:

https://t.me/voluntasoficial/5073

https://t.me/RosselloCM/68388

https://t.me/voluntasoficial/5078

https://t.me/RosselloCM/68394

https://t.me/RosselloCM/68367


Interludi’, per a refer-nos del mal trago.

El jutge digne: https://t.me/RosselloCM/68366

G. K. Chesterton, el periodista digne: https://t.me/counterpropaganda20/7801


L’HOLOCAUST

Gràfiques significatives:

La matança dels innocents: https://t.me/elinvestigador_org/12953

L’extermini dels goyim: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12629

Els antecedents de la matança actual:

Dra. Suzanne Humphries: https://t.me/resurgente2020/42468

Mark Blaxill i l’autisme: https://t.me/resurgente2020/42470

L’estratègia de la mentida (l’essència jueva):

Com enverinar els nens: https://t.me/resurgente2020/42469


La veu’, una breu exposició de Paul Harvey, locutor de ràdio, que l’any 1992 ens feia cinc cèntims del ‘terrible canvi climàtic’ tan afecte als sionistes:

https://t.me/No_plandemia/4402


Ells o nosaltres’, retrat molt actual de la distopia dirigida pels jueus, dividit en dues parts:

El magnífic paradís NOM a la Xina sionista:

https://t.me/resurgente2020/42467

https://t.me/elinvestigador_org/12954

La resistència brasilera:

https://t.me/resurgente2020/42462


S’abaixa el teló.


«Amics i amigues, esperem que us ho hàgiu passat bé i que recordeu aquest espectacle com la demostració que la llibertat, la dignitat i la independència són els valors suprems de la nostra espècie, malgrat els intents constants d’enverinar-nos, tasca començada fa un segle pels assassins de masses Rockefeller, mitjançant els tòxics en xeringa o en píndola, junt amb la ciència de la mort, anomenada als prostíbuls jesuïtes: Facultat de Medicina. Fa un segle que emmalalteixen els nens i l’obsessió és continuar, com ho demostra la insistència en l’extermini dels menors, sigui amb la desaparició física, que els fa molta gràcia, o amb la destrucció psicològica dels menors, que també els fa molta gràcia. Ja sabeu que els nostres amics els bons, són contradictoris, però com són bons, qui no els hauria de creure! Per això, encara que faci dècades que impulsen la disminució de la Humanitat, ara s’afanyen a fer-nos vacunes perquè no ens morim. Són contradictoris, però són bons, que això, tots ho sabem. Quants milions d’homes blancs van morir en les dues guerres finançades pels bons? I què ens resta de tot plegat?: LA IMMENSA MENTIDA DELS SIS MILIONS. Esperant que l’espectacle hagi estat del vostre gust, només animar-vos a fer córrer la veu d’allò que aquí se us ofereix i recordar-vos que la guerra contra el mal és arreu. Tots sabeu qui són els bons, oi que sí? Doncs, coratge, que el qui assenyala el criminal és un home digne i, a més a més, un bon ciutadà. No és solidaritat enverinar-te amb els tòxics jueus, és solidaritat assenyalar els enverinadors d’homes, de societats, de cultures, de civilitzacions, i sobretot, de la dignitat humana».


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada