divendres, 15 d’abril del 2022

BILL GATES, EL PSICÒPATA

 

Aquest malalt mental no té cura. I si només fos un malalt mental, doncs encara; però el cas és que la patologia que pateix significa el mal per als altres. Va desgraciar la vida de mig milió de nens a l’Índia, que es diu ràpid, i no ha aturat la carnisseria des que va deixar de robar amb Microsoft i monopolitzar el mercat, fins ara. Em recordo de la compareixença davant del senat i com el molt imbècil no entenia què volia dir la paraula ‘preocupar-se’ (vaig penjar el vídeo). Ara, després de sembrar la mort i la malaltia arreu del món en el que és, almenys, l’intent de genocidi més bàrbar de tota la història humana, aquest deficient mental no ho entén:

https://tierrapura.org/2022/04/13/bill-gates-trata-de-locos-a-quienes-se-manifiestan-contra-la-vacuna-experimental-que-financia/, fa dos dies d’això. L’assassí acusant de bojos als qui no volen ser les víctimes: Hi pot haver una prova més clara de patologia psicopàtica? De fet, només llegint els comentaris, hom veu que tothom sap que aquest retardat mental té tanta riquesa com ignorància i maldat; tothom, llevat de les meuques i els gossos, com Sánchez, l’animal de companyia espanyol de Soros, a qui no li importa malversar cabdals públics per a finançar el genocidi del psicòpata, amb la qual cosa, el gos de Soros, es converteix en criminal contra la Humanitat. Resulta ofensiu per a la intel·ligència que aquests criminals - i els altres - no siguin perseguits per la Justícia (cosa que passaria, evidentment, si els jutges no fossin excrements dissimulats sota togues) i detinguts per les forces de seguretat (si no fossin simis ensinistrats en el terrorisme i sicaris de la màfia, això sí, amb uniforme, com si fossin un equip de futbol). Resulta ofensiu quan tenim a les mans les proves irrefutables del genocidi que provoquen els verins que fabriquen els socis sionistes a les indústries de l’extermini, dirigides per jueus o capital jueu. I perquè vegeu que no enganyo, només unes mostres; que, en anteriors escrits, no és que no hagi aportat proves, és que me n’he cansat d’aportar-ne, descartant-ne i tot a carretades, perquè el genocidi d’aquest psicòpata i dels seus socis és ABSOLUTAMENT INDISCUTIBLE.

Els militars americans moren deu vegades més després del verí de Gates, i s’espera que la projecció arribi fins a cinquanta vegades més: https://t.me/RosselloCM/62035.

L’esport, dia rere dia, ens aporta noves baixes i defuncions. Futbolistes, ciclistes, golfistes, culturistes, etcètera. Ningú no s’escapa dels tòxics del psicòpata que diu bojos als qui s’oposen a enverinar-se amb els tòxics jueus. I sense oblidar l’amic del psicòpata Gates, el Nadal - qui aviat s’adonarà de qui és veritablement el tarat amb qui s’entreté amb les pilotetes -, vegem un breu vídeo sobre les estranyes experiències que viuen avui els tenistes: https://revelion.tv/video/conmocion-en-el-mundo-del-tenis/.

Vist això, que ja ‘per se’ és prova inqüestionable que Bill Gates és un assassí de masses, vegem aquest document científic preCovid-19 que certifica, sense dubtes, que el psicòpata té ple coneixement del que fa: https://t.me/RosselloCM/62046.

És clar, que això, junt amb l’horror de l’espectacle de Shanghai amb simis vestits d’astronautes i amb menys neurones que una medusa, i els camps de concentració per a goyim, els jueus riuen molt: https://t.me/RosselloCM/62040 i https://t.me/RosselloCM/62043.

BILL GATES ÉS UN PSICÒPATA GENOCIDA.

EL SIONISME ÉS EL SEU AMO.

ELS JUEUS GAUDEIXEN AMB TOT EL MAL:

HORROR, GUERRA, HUMILIACIONS, MISÈRIA, FAM...

COM SEMPRE,

VALENT-SE DE LA MENTIDA.

Les mentides dels papers higiènics i de tots els cagaguano prostituïts a les cases jesuïtes ens ho corroboren. Per això, per comprovar-ho, vegeu aquesta imatge que descriu a la perfecció què és avui un periodista, o sigui, un cagaguano repugnant i execrable, perquè l’única cosa que no li preocupa és la veritat, i pot mentir amb tota la impudicícia del món sense posar-se vermell de vergonya pel ridícul intel·lectual:

https://t.me/laquintacolumna/21317.


Tanmateix, mentre ens resti vida, lluitarem contra la ignomínia de la raça elegida. Nosaltres no riem de les desgràcies i catàstrofes que pateixen els altres, com ho fan aquests éssers de la maldat; nosaltres riem amb l’humor fi i intel·ligent, i sobretot amb l’humor fi i intel·ligent que subreptíciament ens despulla la putrefacció de la raça superior i dels seus corruptes i criminals actes, ja siguin les matances que tant els fascinen i els fan pixar-se i riure alhora, com de les pèrfides intencions de soscavar la cultura i la civilització occidentals, com ho veurem en aquest esplèndid muntatge, veritablement exquisit. Almenys, avui, conclourem amb un sa somriure a la boca, un somrís d’esperança, que ens ha de demostrar que encara som vius i intel·ligents i que no cedirem davant de l’estultícia de les prostitutes judaiques, que ens en fotrem d’elles, de la ignorància, de l’esclavatge i de la idiòcia, almenys, fins que cadascú no pagui pels seus crims. Aquí us deixo aquest simpàtic i original muntatge:

https://t.me/RosselloCM/62038.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada