dimarts, 19 d’abril del 2022

GALERIA DE MONSTRES

 

Avui us convido a fer un recorregut pel zoològic dels psicòpates i els tarats, un seguit de gàbies on trobareu tot tipus de deficients mentals, de limitats cognitius, de retardats i de discapacitats intel·lectuals. No cal pagar entrada, us hi convido:

El fossat dels mandrils, hi trobareu us grapat de mones FEM (Sionista) amb el cul pelat, que els agrada de tocar-se i fer la mona, que al capdavall, és el que són, sobretot una de calba, jove i amb ulleres, coneguda per tot el zoo com a Harari, la mona idiota.

https://t.me/RosselloCM/62238

La piscina de les meduses. Semblen persones que diuen coses, però són meduses sense consciència. https://t.me/resurgente2020/35115

La rata. Compte amb aquesta espècie, nociva com un tòxic!

https://t.me/resurgente2020/35114

Les aranyes verinoses. No les podreu veure, però un senyor i una senyora, molt amables, ens expliquen què són: https://t.me/RosselloCM/62319

El cau de les serps del Diable. Sense paraules, sobren les evidències:

https://t.me/RosselloCM/62324

La gàbia dels lloros amb trastorns cognitius. https://t.me/RosselloCM/62330.

(Nota d’un visitant d’aquests lloros sense cervell: https://t.me/RosselloCM/62331)

El ximpanzé abduït i acollonit. https://t.me/RosselloCM/62318. Viu envoltat de mones que li riuen les gràcies, el molt covard i hipocondríac.

Les hienes sanguinàries. Sense paraules https://t.me/resurgente2020/35074, que les posa per mi el doctor Geert Vanden Bossche: https://t.me/resurgente2020/35092.

Mones sordes i imbècils. La característica d’aquesta espècie nova de simis és que els agrada de posar com un equip de futbol. Es veu que és el que els ensenyen als prostíbuls jesuïtes: a obeir, a callar, a somriure i a posar, que les estupideses i les barbaritats emanen motu proprio de les mones sordes i imbècils.

https://t.me/resurgente2020/35093.

La gàbia dels cagaguano. https://t.me/resurgente2020/35087

Més gàbies de cagaguano. https://t.me/RosselloCM/62286, la limitació cognitiva d’aquests ocellots babaus és ja un paradigma de la idiòcia crònica i galopant.


Sortint del zoològic, podríem anar a l’urinari públic, a veure els insectes, llimacs i altres carronyes i copròfags, però com de bèsties i animals ens n’hem fet un fart de veure’n, als catòlics, els recomano aquest vídeo, en què uns bisbes catòlics bizantins ens expliquen què és el goril·la de Satanàs que té una gàbia especial al zoo: La Santa Seu, i que no hem visitat per raó de la pestilència de l’indret.

https://t.me/resurgente2020/35094

I pels que no sou catòlics, us recomano aquestes imatges per a meditar:

https://t.me/RosselloCM/62287, i sí, és un simi interferint un acte religiós. Però, qui mou els fils del simi? Seran els que ho mouen tot des del darrere de la cortina?

Una noia molt amable ens ho llegeix: https://t.me/RosselloCM/62288.


Potser esteu casats de tant de passeig i de veure tanta deficiència i males bèsties. Per això, fem una cervesa i mirem mentrestant aquests breus vídeos de Vernon Coleman, que evidentment no està al zoo, i què ens explica molt bé què fan els animals que hem vist en la nostra visita:

https://t.me/resurgente2020/35110

https://t.me/resurgente2020/35111

https://t.me/resurgente2020/35112.


RES NO HA ACABAT.

ELS ASSASSINS SOTGEN.

SE SABEN DESCOBERTS.

ELS NASSOS ES CONJUREN,

L’HORA S’ACOSTA.

O ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA RES MÉS.

I L’EQUIDISTÀNCIA

ÉS JUGAR EL JOC DELS JUEUS.

ENS PREPAREN UNA TRAMPA MORTAL:

COVID, GUERRA, FAM,

DESTRUCCIÓ FAMILIAR I SOCIAL,

ECONÒMICA I PERSONAL.

HO PERMETREM?

O ENS ALLIBERAREM DE LA BÈSTIA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada