dijous, 14 d’abril del 2022

CRIMINALS DEL MÓN


Medalla d’or:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/8377, aquests són els que necessiten bolquers per no empastifar-ho tot de pixum rialler: https://t.me/RosselloCM/61955, no oblideu que la Xina viu el que viu perquè aquests fills dels Inferns la humiliaren i destruïren amb el terrorista i genocida Mao.


Medalla de plata:

L’exèrcit de les Potestats Infernals, ‘els jesuïtes’: Escolteu el comandant general de les hosts de Llucifer: https://t.me/RosselloCM/61959,

i el fill de Satanàs, en funcions de general en cap de les operacions per a la instauració de l’esclavatge universal NOM:

https://t.me/RosselloCM/61987, https://t.me/RosselloCM/62019.


Medalles de bronze ‘ex-aequo’:

OMS, CDC, NIH, FDA, ONU, EU, Reserva Federal d’EUA - amb medalla d’or, també -, junt amb tots els criminals dels governs del món. Els mèrits:

Qui són més criminals? Els dos de les fotos o els excrements de l’Audiència Nacional? https://t.me/RosselloCM/61929

La puteta dels Rothschild (ajudat pel ‘doping’) https://t.me/RosselloCM/62014,

La puteta de Schwab, la pedòfila tarada del Canadà, la Justin Trudeau, https://t.me/resurgente2020/34956.

El terrorista George Soros i les seves organitzacions criminals: https://t.me/RosselloCM/62016.

I la ministre d’Injustícia i Sionisme, Pilar Llop, una retardada intel·lectual destacada per la deficiència, com ho corrobora aquest breu tall: https://t.me/RosselloCM/61989.

I el jurat encara sospesa de guardonar a les paraplègiques mentals d’Igualtat, per la imposició de la bajanada de la ideologia de gènere, que ens porta ‘poètiques’ imatges com aquestes: https://t.me/RosselloCM/61949 i https://t.me/RosselloCM/61951.


URGEIX NETEJAR EL MÓN, PERÒ,

NETEJAR DE NETEJAR,

DE DEIXAR-LO MÉS NET QUE UNA PATENA.


Aquest és també el parer de Paul Craig Roberts, en aquest escrit on demana, com jo, la detenció, judici i posterior execució de TOTS ELS CULPABLES: Molt recomanable:

https://www.paulcraigroberts.org/2022/04/12/covid-crimes-exposed-the-fda-nih-cdc-who-are-criminal-organizations-that-must-be-indicted-tried-and-executed-for-massive-crimes-against-humanity/. SENSE PERDÓ.


I conclouré aquesta passejada per l’olimpíada de criminals, deixant-me’n, això sí, uns quants centenars de milers que viuen als prostíbuls i als urinaris públics, però sense poder oblidar el Femer Europeu, la casa de prostitució favorita dels jueus, que avui dirigeix la bruixa genocida von der Leyen, en substitució del borratxo corrupte i limitat Juncker, la princeseta d’Astúries. Aquest femer, a vessar de copròfags i sionistes, és perfectament descrit per Vladímir Bukovsky, escriptor rus:

IMPRESCINDIBLE

https://t.me/NANOMNOTICIAS/8373,

no oblideu mai que la revolució russa fou obra dels Rothschild, responsables de l’assassinat criminal, covard i arbitrari del tsar de Rússia i la seva família, com que el Femer Europeu és una defecació satànica del BIS, dels Rothschild. Per això, en l’anterior escrit, reafirmava la meva creença que aquesta banda criminal és el càncer del món. No hi pot haver el mínim dubte, que matar un Rothschild mai no pot ser un crim, sinó un acte heroic digne de les més grans recompenses i reconeixements. Podeu afegir-hi els Rockefeller, els Goldman Sachs, els Warburg i tota la patuleia de criminals jueus i sionistes. Si qui roba un lladre, té cent anys de perdó; què no haurà de rebre en premi qui mata genocides avials i, sobretot, els actuals.


LA GUERRA CONTINUA.

SABEM QUI SÓN ELS CRIMINALS.

NO ÉS HORA DE FER-LOS JUSTÍCIA?


Des de setembre de l’any passat es coneixen els efectes nocius dels verins jueus en els nens: https://t.me/NANOMNOTICIAS/8393. UN SOL NEN MORT I EL RESPONSABLE DE LA COMUNITAT I DE SANITAT HAN DE RESPONDRE PER ‘ASSASSINAT’ EN PRIMER GRAU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada