diumenge, 10 d’abril del 2022

ELS QUATRE GENETS DE L’APOCALIPSI


LA PESTA


La Covid-19 és el pitjor atemptat contra la Humanitat que es pot recordar. Tots els que hi han participat són reus de crims contra la Humanitat, sense excepció, perquè la indolència i la imbecil·litat són càrrecs imputables als idiotes que assumeixen responsabilitats per a les quals no estan capacitats. Tothom és responsable dels seus actes, i més encara qui té o representa una autoritat. Tots els deficients mentals que han seguit les ordres del FEMS (Fòrum Econòmic Mundial Sionista), dels governs als cagaguano dels papers higiènics, són directament culpables dels crims comesos amb la IMMENSA MENTIDA JUEVA. Crearen un problema inexistent (la grip), tot canviant-li el nom, presentaren una reacció desproporcionada a una malaltia comuna i poc letal, llevat per a persones delicades o d’edat molt avançada, i tot seguit, aportaren la solució que havien preparat abans de crear la mentida i la histèria: l’enverinament massiu amb tòxics fabricats per la farmàfia jueva.

Ara estem veient els resultats letals o crònics d’aquests verins que han estat promocionats i imposats pels criminals dels governs, tots ells responsables de la matança. La gent jove, absolutament immune a la grip, ha estat enverinada amb els tòxics i ara nens i joves moren d’atacs de cor, un fet insòlit fins a fa només un any, i comprovem com els esportistes han d’abandonar la pràctica de l’esport perquè el verí els ha tocat i els amenaça de mort sobtada. Ho hem vist en futbolistes, en tenistes i ara ho veiem en ciclistes, i en gent normal, i tots aquells que obeïren els assassins governamentals, més aviat o més tard, patiran les seqüeles del tòxic jueu, sobretot el fabricat pel genocida Albert Bourla, CEO d’una de les organitzacions d’extermini més grans de la història, Pfizer, i els de Mode-Rna, l’altra màfia que ha col·laborat en el genocidi amb la fabricació dels tòxics que degeneren el sistema immunològic i alteren l’ADN.

Cap excusa pot ser admesa com a atenuant, per això tots els criminals que han participat en aquesta enganyifa, han de pagar els seus execrables i repugnants crims, dignes de covards, egoistes i miserables, d’una magnitud tal que en justa ètica no poden tenir cap perdó.

Totes les mesures preses han estat contraproduents i perjudicials, absurdes i rematadament nocives, i tots els llimacs de sanitat són responsables d’aquest crim, perquè quan tens una responsabilitat, l’has d’assumir. Si són deficients intel·lectuals, tarats sense capacitat de pensament crític, si són retardats cognitius o paradigmes de l’estultícia, això és un problema d’ells. El que no hem de tolerar és que els idiotes provoquin mal, i quan es fa mal i a més a més s’és idiota, l’extermini és la profilaxi més sana i adequada. Morta la merda, s’acaba la infecció.

El doctor José Luis Gettor ens explica que necessitem oxigen (quines coses oi?), i que els nens dues o tres vegades més que els grans, ja que la mancança d’oxigen es contraproduent per al seu desenvolupament, tant físic com mental. Els criminals dels governs i sobretot els ignorants orgullosos que morrió calçat ens adoctrinaven per al nostre bé, són ASSASSINS, perquè qui disminueix la capacitat intel·lectiva dels nens (el IQ ha descendit un 21% en menors de quatre anys) no pot ser perdonat, i si l’imbècil no ho sabia, si la indolència o la diarrea mental no li ho han deixat veure, tant ens ha de fotre: HO HA FET, ÉS CULPABLE i per això, cal que paguin el crim amb la vida. No hi ha millor protecció per acabar amb el perill. Perquè si els deixes amb vida, aquests deficients mentals te’n munten una altra a la primera ocasió. No us adoneu que no tenen més matèria grisa ni neurones que per a pensar per a ells mateixos i el compte-corrent, que tant els fa que tingui més sang que capital?

https://t.me/RosselloCM/61671, comparteixo la nota que acompanya el vídeo, només que la presó ha de ser per a casos excepcionals. No sé si m’acabeu d’entendre. Ara bé, tots els de la llista, són els que hi han de ser.

Fer justícia és acabar amb la pesta.


LA GUERRA


Una volta desemmascarats el genocidi i l’enverinament massiu de la població occidental feta pels jueus, per tal de protegir els gèrmens que han actuat com a botxins, s’han empescat la guerra de Rússia, gràcies al jueu Zelensky, el prototipus de limitat intel·lectual, pallasso dolent i ridícul, a més a més de miserable ‘cum laude’, perquè apart d’exterminar els seus propis compatriotes (com ho han fet tots els governs occidentals, aquests sense tenir una tifa jueva al govern, això sí, però, tots governats pel terrorista George Soros), els condueix al patiment i la destrucció, ja que sap que això entretindrà ‘els seus’ i gaudiran de la desgràcia tot fent unes rialles tan bucòliques com judaiques!

L‘absurd d’aquesta guerra demostra el nivell d’estultícia general. Els criminals i assassins dels governs occidentals acusen de tot el que passa a la guerra d’Ucraïna i al nou ‘enemic de la Humanitat’, Vladímir Putin, com sempre, acusant els altres de fer els que ells fan de sotamà. Ara resulta que el blat, l’oli, el gas, l’aigua, les pintes, els raspalls de dents, la mantega, tot, tot venia d’Ucraïna. Qui ens ho hauria de dir! I com és que si tot ve d’Ucraïna, no sigui una potència mundial?

El segon genet de l’Apocalipsi arriba per esmortir el despertar del crim anterior i per sembrar la por i l’horror perquè la gent admeti, sense rèplica i a gust, el tercer genet:


LA FAM


https://t.me/RosselloCM/61688

És preciós o no és preciós el NOM? El FEMS, el Femer Europeu i l’Organització per al Nou Ordre Mundial, ja ens avisen de les misèries que haurem de patir, perquè els jueus han decidit que sigui així, i com totes les prostitutes treballen per als nassos criminals, doncs totes les putes, calces als turmells, de genolls, van fent reverències lloant la magnanimitat filantròpica de la raça superior, sempre amatent de socórrer el pobre goyim. I si ara els filantrops han decidit que els goyim morin de fam, de por, d’aïllament, de fàstic i de misèria, doncs totes les putes aplaudeixen mentre posen eròticament, per tal d’afavorir l’agenda 2030 i els disbarats irracionals dels tarats del LGTBIJKMLQ+ i la boges feministes, que no saps què és pitjor.

Aviat entrarem en el nou capítol de l’Apocalipsi dissenyat pels nostres protectors, els jueus, que com veiem no tenen altra preocupació que destinar els seus milers de milions, treballats honradament i meticulosament guardats per a casos de necessitat dels goyim; no tenen altra preocupació que de quina manera fer que el goyim sigui feliç, que fins i tot han pensat que no tingui res i que ells els donaran la felicitat. Avui, qui creu en l’escòria jueva és culpable de crims contra la Humanitat, perquè l’enemic únic que té la nostra espècie és aquesta escòria vinguda dels mateixos inferns. I qui no em cregui, que cerqui tot el que ha passat a la història, i sempre hi trobarà el nas podrit d’una d’aquestes serps verinoses. O perquè us penseu que les guerres es deixaren de fer en camps de batalla i encetaren el magnífic invent de les matances de civils? No us podeu imaginar com riuen! No sabeu el plaer que senten veient la desgràcia de la gent, que per això ens estan preparant l’Infern que el seu Déu amb banyes i cua, que put a sofre i merda, els ha manat que ens construeixin.

ELS DÉUS MOREN AMB ELS SEUS POBLES.

Enteneu què vull dir?


LA MORT


Aquest és el somni humit dels nassos. Fa anys que sacs d’escombraries com Henry Kissinger, l’immortal (suposo que de tant menjar-se nens), el sinistre Jacob Rothschild, insigne cap de la família més criminal de la Història, els Rockefeller, una colla de tarats sense ànima, el Warren Buffet o el dandi Turner, com ens ho diuen les Pedres de Geòrgia, pretenen reduir la població a cinc-cents milions, per a la qual cosa aquestes ànimes caritatives volen exterminar set mil milions de persones, de boques inútils - no com les seves -, que la serp Kissinger ja ens deia que seria un drama, però, i com de bé que viuran els que sobrevisquin!

Ells ens tenen preparada la mortalla, o potser les fosses comunes, que són més barates; ells ens tenen preparat el futur, un futur que ells han pensat per a nosaltres sense nosaltres, perquè ells són per a fer-nos el bé, i per això hem d’obeir i d’acceptar els seus manaments com a missatges del seu Déu, sí, el que viu als Inferns. I si aquests exemplars de la raça superior et diuen: «fot-te un tret»; foteu-vos un tret, que ells no hi ha res que no facin per vosaltres. Per què us penseu que s’han fet rics, assassinant, robant, extorsionant, coaccionant, prostituint-ho tot, traficant amb tot allò que és nociu o letal, sinó per a poder disposar de fons per a fer-vos el bé. Ells són així, de tan bones persones! I tingueu present l’ensenyament ancestral que de bones intencions l’Infern n’és ple. Sabeu d’on vénen? Sabeu on han d’anar? Sabeu què són? I sobretot, encara no sabeu qui són?

La mort és l’objectiu de la seva providencial bondat. Ells són així. Són despresos, els diners només els volen per a fer el bé. Per això són rics, per a fer el bé. I si tu no vols que aquesta gent sacrificada (rumia, que es passen la vida sencera pensant en com fer-te feliç!) et guiï gràcies a la seva superior clarividència, no trobes lògic que et liquidin?... Jo no. Jo no ho trobo lògic, i crec que ja és hora de dir les coses pel seu nom, i si els jueus són una colla de criminals i assassins sense escrúpols ni miraments, dedicats al saqueig i al mal com a professió, potser va essent hora de demostrar-los que els humans ja n’estem fins al capdamunt d’aquesta colla de degenerats i destructors de qualsevol bellesa, bondat i creació.

ELLS SÓN ELS TEUS ENEMICS.

T’HAN MENTIT PER ENVERINAR-TE.

T’HAN MENTIT PER ARRUÏNAR-TE.

ET FARAN PASSAR GANA PER SOTMETRE’T.

I QUAN ELLS CONSIDERIN

QUE JA ETS UN ESTÓMAC INÚTIL,

ET FARAN EL PASSAPORT

I ET FACTURARAN PER A MAJOR GLÒRIA

DE LA RAÇA SUPERIOR.


SABEM QUE ELLS SÓN L’ENEMIC.

SI ENS ALCEM TOTS,

AQUESTA MINORIA TÒXICA

DESAPAREIXERÀ.

DÉU ESTÀ AMB NOSALTRES,

NO AMB ELLS.

LA CONFIANÇA EN EL BÉ

TRIOMFARÀ

I LES SERPS MORIRAN

DEL SEU PROPI VERÍ:

L’ODI, L’AVARÍCIA, LA LUXÚRIA,

LA CORRUPCIÓ I LA IGNOMÍNIA.


P.S. Res és més vergonyós i humiliant que un militar. Aquests homes que abans eren considerats pels valors i el sentit de l’honor, avui són miserables rates sense coratge ni el més tènue sentit de l’honor i el deure, i observen felices, amb les calces lligades al fusell, com les prostitutes dels governs traeixen la nació i els ciutadans, i s’ho miren, pendents de rebre l’ordre de deslligar les calcetes del fusell i sotmetre la nació als interessos de l’estirp diabòlica: el sionisme.

LA INDIGNITAT DELS MILITARS, DELS CAPS,

ELS CONVERTEIX EN SICARIS ARMATS,

SENSE VALORS NI HONOR,

MISERABLES COVARDS

AL SERVEI DE LA TRAÏCIÓ.

HI POT HAVER RES MÉS IGNOMINIÓS

PER A UN MILITAR?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada