dissabte, 16 d’abril del 2022

EL CAS BEA TALEGÓN


Una altra vegada, aquesta periodista - de la pe a la a - ens ha tornat a regalar uns breus minuts de reflexió i de denúncia. Ja he enllaçat abans, en algun altre article, a un dels seus vídeos o escrits, perquè valen la pena. És una noia intel·ligent, amb caràcter i que mai no se sent còmoda allà on es troba, com va passar quan es pensava que els partits independentistes volien la independència. Per a la nostra sort, s’ha allunyat del femer polític català i es dedica a investigar, sigui quant a les vacunes (molt bona la seva entrevista al doctor Laporte), sigui quant a les mentides oficials sobre la guerra del sionisme contra Rússia fent servir d’ham l’imbècil del Zelensky, suposo que perquè és jueu. Escoltem-la: https://www.elnacional.cat/es/opinion/bea-talegon-seguiremos-informando-es-tu-derecho_742647_102.html. Bravo, Bea!

El cas és que no entenc com la minyona de La Caixa li deixa dir el que diu sense que els mafiosos del banc els cridin l’atenció, a la minyona i a la Bea. És cert que la psicopatia d’aquests degenerats que controlen el món és insòlita, i fins i tot els agrada d’introduir en la narrativa oficial veus dissidents, absolutament controlades, per a fer la impressió de neutralitat. És aquest el cas de ElNacional.cat i Bea Talegón? Crec en la sinceritat de la periodista, només que sigui perquè ha rectificat els seus posicionaments inicials en algunes qüestions, com amb la independència de Catalunya i el respecte envers l’escòria política, o amb l’assumpte de l’enverinament massiu amb tòxics jueus. Per això, no crec que ella, més que periodista, sigui un titella, un altre titella al servei dels amos. No ho crec. Tanmateix, sí que és veritat que ha dit coses (esmentar la llista dels periodistes amenaçats pel terrorista Soros) que sorprenen que no tinguin una repercussió negativa en la seva carrera. Val a dir, i que és el que crec, que poden fer-la servir (la passió dels jueus: usar goyim) per als seus objectius, siguin quins siguin, sense que ella ho sàpiga ni hi estigui conforme. Tot i això, que pugui dir el que diu, en un tebeo com el de la minyona, especialitzat en els pets de la Mozart de polígon o els vòmits d’en Padrós, el del Col·legi de Mata-sans de Barcelona, sense represàlies, sorprèn. Confio plenament en la seva honestedat i rigor. Això no obstant, encara no en trec l’entrellat, de com poden passar aquestes coses en un tebeo que, o diu disbarats, o nimietats, o directament mentides de l’alçada d’un campanar.

Quant al discurs excel·lent de la Bea Talegón, només vull fer observar que tot i que el protector de Zelensky (jueu) és un multimilionari jueu, i que els moviments de dependència d’Europa respecte dels EUA, signifiquen la dependència d’Europa de la Reserva Federal, la propietària, com a corporació, de la societat d’esclaus americana; això, no li faci assenyalar els veritables enemics de la Humanitat. I potser en aquesta observació hi pot haver la clau per comprendre per què pot dir el que diu: No serà el cas que pot manifestar el que consideri oportú quant a les falsedats occidentals sobre Ucraïna, sempre i quant no se li acudeixi d’esmentar els nassos de darrere de la cortina? Ella ho sap i no ho diu; o no ho pot dir? No ho sé. Tanmateix, seria prou inexplicable que una noia observadora com és ella, no s’hagués adonat dels fotuts nassos darrere de les fotudes cortines d’arreu. Jo, aquí ho deixo. El temps, com sempre, ens donarà les raons i ens traurà de dubtes.

Quant a aquest darrer paràgraf, vegem aquest enllaç on són relacionats els jueus que formen part dels governs d’Ucraïna i Rússia: https://t.me/NANOMNOTICIAS/8419. Em sorprèn tanta púrria en la Rússia de Putin, i podria ser, d’acord amb això, que formi part de tot el complot sionista; pot ser, tanmateix, insisteixo que no veig Putin ballant les danses judaiques com un goyim més, i si és sang de la sang corrupta dels inferns, aleshores, tot i això, no el veig com una peça més en l’engranatge de conspiració. Veig Putin més rus que altra cosa, però em puc equivocar. De moment, afegim informació a la informació, sempre i quant aquesta informació sigui correcta, perquè, val a dir, que no hi ha enllaç on trobar qui es responsabilitza d’aquesta relació de noms i càrrecs,.

El que és clar, evident i inqüestionable és que el jueu i pallasso ridícul Zelensky, el nou titella universal, que, a més a més, es creu ser alguna cosa més que el que és, un llimac; ell, és clar que obeeix les ordres de les Potestats Infernals:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/8427, quina obsessió i passió té ‘Times’ per l’Amo!


Si abandonem la guerra i tornem al genocidi occidental oficial, podem trobar notícies com aquesta: https://www.lewrockwell.com/2022/04/gary-d-barnett/the-next-great-pandemic-astronomical-death-counts-now-being-telegraphed-and-marketed-to-the-public/. Pregunta que m’encurioseix: Com sap el criminal Robert Redfield que ha de venir una veritable pandèmia; no com aquesta de fireta? Pot ser per què ell és un dels criminals i està al corrent del crim? El que sabem de segur és que els ‘remeis’ contra la IMMENSA MENTIDA són tòxics i de vegades letals, si no ho són tots a llarg termini – i sí, ja sé que tots ens hem de morir, però de mort natural, no perquè un criminal t’hagi enverinat -. I la prova és que mentre el tarat d’amunt anunciava el trenta de març la seva profecia, veiem coses com aquestes: https://t.me/RosselloCM/62086 i https://t.me/RosselloCM/62099, o els enverinaments massius de nens: https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2022/04/15/62582963fc6c838d048b45d1.html. Aquests són els assassinats que realitzen els fabricants de mort, per sobre de tots, l’insigne genocida Albert Bourla. De l’empresa d’extermini de la que és CEO, us enllaço una notícia repugnant, però que és la realitat de la feina d’aquest psicòpata, tant, com la dels seus socis: https://t.me/RosselloCM/62094.

No em direu que no se us remouen els budells.


I conclouré amb el que en podem dir un elogi a la necessitat de l’extermini de la idiòcia. No em direu que no és urgent apartar aquestes deficiències de la vida humana! Vegeu quin assortit d’idiotes: https://t.me/NANOMNOTICIAS/8425, https://euskalnews.tv/video/tucker-carlson-denuncia-lo-degenerada-que-es-la-adenda-2o-3o/ o https://t.me/resurgente2020/35001.


CAL COMENÇAR A ACTUAR.

ELS ENEMICS SÓN ELS DE SEMPRE,

PERÒ ELS SEUS SICARIS

SÓN L’ESCÒRIA POLÍTICA,

ELS PRIMERS, ELLS.

SI ELS SIMIS UNIFORMATS ELS DEFENSEN,

ELLS SERAN ELS SEGONS.

ELS TERCERS SÓN ELS EXCREMENTS AMB TOGA.

ELS QUARTS, ELS CAGAGUANO

DESPRÉS... HI HA MOLTA FEINA!

PERQUÈ, DE CRIMINALS, N’HI HA A MILERS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada