dijous, 21 d’abril del 2022

EL MORRIÓ


Els criminals que han fet un cop d’Estat mundial, amb l’aquiescència de les judicatures en ple i dels LGTBI dels exèrcits, han decidit, bé, han obeït els nassos de darrere de la cortina, i ara han permès els esclaus que es puguin treure el morrió, evidentment, tot pensant que quan el tornin a imposar, podran acusar els esclaus de ser els responsables de la nova onada i d’aquesta manera acabaran d’instituir el signe inequívoc de la despersonalització com a nova normalitat.

El més sorprenent de tot és comprovar la indigència mental del comú dels mortals i la perversa i malvada ignorància dels mata-sans. D’aquests darrers criminals, responsables d’un terç de les morts per iatrogènia, o sigui, desconeixement absolut de la ciència mèdica, poc s’ha d’afegir, que el saber popular, abans de caure en la descomposició intel·lectiva actual, executada en els camps d’ensinistrament d’esclaus i disfressada sota els eufemismes d’escoles i universitats, ja ens advertia que si vols comptar amb un bon estat de salut, l’única cosa que has de fer és allunyar-te tant com puguis d’un sicari de la farmàfia, d’aquests energúmens uniformats amb bates i el penjoll de l‘estetoscopi, que ‘fa metge’. Aquests sicaris s’han vist protegits pels delinqüents i assassins dels governs, que els han (i s’han) protegit de la ineludible investigació quant al genocidi als geriàtrics, gràcies a la connivència i manca d’escrúpols i principis dels excrements amb toga, sense dubte, la classe més repugnant d’éssers humans que mai s’hagi vist a la història. I per demostrar aquestes paraules, vegeu aquesta notícia del Regne Unit: https://dailyexpose.uk/2022/04/17/gov-refuses-publish-vaccinated-suffering-ai-ds-ade/, quant als assassins polítics i els sistemes mèdics; i quant als excrements amb toga, vegeu aquestes dues notícies: https://t.me/resurgente2020/35196 i https://t.me/resurgente2020/35197, quina ha estat la resposta de l’excrement amb toga a la denúncia d’’Units per la Veritat’ contra la Genociditat de Soroslàndia i la responsable de comunicació de sanitat, o sigui, la portaveu de la mentida que ha exposat els catalans als mals que vèiem en la notícia sobre el Regne Unit. No hi ha paraules per a descriure tant de criminal, i menys encara per a fer-ho dels excrements que tenen la responsabilitat de garantir els drets humans i se’ls passen pel folre, quan no són directament criminals i participants en delictes de magnitud espectacular i repugnant, com són els abusos a menors tutelats que toleren, si no hi participen. No hi ha cap dubte, que si el Mal no triomfa, tota la colla de criminals que tenen el cau en el Femer de la Ciutat de la Injustícia, almenys a la Catalunya de Soros, han de respondre de prevaricació i inacció davant de la manifesta evidència d’actes criminals, i se’ls ha de fer directament responsables de totes les morts i les malalties cròniques provocades pel verí dels jueus, com també de la ruïna dels negocis, en tolerar la il·legalitat de la governació mitjançant Reials Decrets i Estats d’Alarma inconstitucionals, o sigui, criminals, amb el resultat de segrest i humiliació i tortura contra 46 milions de persones, que els paràsits i lladres del govern que els excrements no investiguen, són responsables d’haver comès, sense dubte, perquè les evidències són irrefutables: No era legal l’estat d’alarma, cap dels dos; amb la qual cosa, podem afegir als crims dels assassins del govern espanyol: la contumàcia.

Tanmateix, què hem de pensar de la massa de borregos? El govern del gos de Soros decideix d’aixecar el peu de l’accelerador, tot just quan la gent jove cau per atacs de cor i malalties cardíaques provocades pels verins que els governs han obligat a posar-se a la població per tal de cobrar la comissió per peça intoxicada. Em fa l’efecte que alliberen la gent d’haver de posar-se el morrió de la submissió i l’esclavatge, perquè necessiten trobar un argument per a tornar-lo a imposar més endavant, quan suposo que atribuiran les morts per fallides cardíaques, les malalties cròniques hepàtiques dels nens, el deteriorament progressiu del sistema immunològic i que et piqui el cap darrere de l’orella, als efectes secundaris de la malaltia, no pas dels verins que els fabriquen els jueus i que paguem a preu d’or per tal d’assolir la ruïna d’Occident. Tanmateix, els borregos continuen amb el morrió ben encastat, a fora, a l’exterior, on ja fa temps que no és obligatori, i a dins, en interiors, que ja m’estranya que no s’hagi inventat un morrió fet amb cirurgia per tal de preservar les cèl·lules de l’oxigen que els és bàsic. Però la borregada és borregada, i el nivell d’indigència mental i la pèrdua absoluta del mínim sentit comú és tan atroç, que ja no ens pot sorprendre res. Només de veure com mamen tot el muntatge del jueu Zelensky i el sionisme internacional, sense adonar-se que el criminal, com sempre, és el jueu; amb això, n’hi ha prou. Al capdavall, és l’única feina que saben desenvolupar: el crim.

La granja en la qual vivim resulta irrespirable, i el grau de perversió i ignomínia de l’escòria política (lladres, corruptes, hipòcrites, inútils, assassins i traïdors) és insòlit fins i tot en els pitjors règims patits per la Humanitat durant la història. I això que hi ha hagut un bon assortit de bàrbars que ens posen els pèls de punta per la magnitud de l’horror que havien fabricat, però cap d’ells supera l’execrable perversitat dels polítics actuals, tots ells reus de crims contra la Humanitat.

Pot funcionar un entramat social, si...

Els polítics són psicòpates sense capacitat racional ni ètica?

Els jutges són megalòmans vanitosos sense principis ètics ni capacitat intel·lectiva per a discernir què és un crim de lesa humanitat del que no l’és?

Els col·legis d’assassins de bata-blanca són una colla de ganàpies ineptes i incultes, designats d’acord amb el servilisme a la màfia del crim organitzat que és la medicina?

Els ‘periodistes’ són meuques plorinyoses de subvencions, decidides a qualsevol disbarat per a tenir un plat de llenties a taula, sense el mínim sentit de la justícia, de la veritat, i menys encara, de la informació?

Les Universitats són cases de barrets jesuïtes on es deforma i tergiversa la realitat per a tenir imbècils funcionals al servei de la indústria del crim que és el sistema en què vivim?

Les escoles són prostíbuls, fàbriques de deficiències afectives, tallers de destrucció del coneixement i centres per a la instrucció d’éssers incomplets i deformats, com ens ho demostra tota la idiòcia del gènere i els tarats LGTBIJKLMNYQ+?


Aquesta és la realitat, homes del morrió, i quan el ‘representant’ de Déu a la Terra, avui un dels molts fills de Satanàs, ens exhorta a enverinar-nos amb els tòxics dels genocides jueus i, a més a més, de fer-ho com a un acte d’amor, o quan ens il·lumina amb la perniciosa perversitat que la propietat privada no és un bé fonamental; quan aquests fills de l’Infern controlen totes les institucions, és clar, ja no ens pot sorprendre de veure el ‘representant’ de Déu a la Terra senyar-se fent la creu satànica:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/2659725.

Sense dubte, una societat així no pot funcionar.

I totes aquestes perversions i corrupcions conceptuals ens són donades i imposades per...

LA SIGNATURA DEL MAL:


I ELS SEUS MISERABLES SICARIS,

TAN CRUELS COM COVARDS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada