dimarts, 26 d’abril del 2022

TUPINADA N.O.M. A FRANÇA


No sé per què diuen eleccions a les tupinades. Seran coses del neollenguatge. No crec que mai hi hagi hagut un sol procés electoral net... ni un. França, on regeix la dictadura sionista dels Rothschild amb la puteta privada i ensinistrada per Klaus Schwab, el sociòpata i psicòpata sexual, ha vist com ha guanyat el candidat del N.O.M. Lògicament, aquesta victòria no se la creu ningú, com ningú es pot creure la victòria del criminal i pedòfil Biden o la dels gossos de Soros a Soroslàndia. Però vegem-ho:

La premsa sionista ho reconeix https://t.me/resurgente2020/35360.

La tupinada retransmesa per televisió, com ja va passar als EUA de la Reserva Federal https://t.me/RosselloCM/62784

Bucòlica imatge de la prostituta dels sionistes amb el fill de l’enemic públic número u i hereu de l’organització criminal del pare https://t.me/RosselloCM/62732

Mentrestant, els francesos que saben la veritat, s’expressen https://t.me/NANOMNOTICIAS/8733.

SOM POCS ENCARA, PERÒ ELS VENCEREM


El problema és la ignorància, com ens ho descriu a la perfecció Juan Manuel de Prada en aquest imprescindible article:

https://www.abc.es/xlsemanal/firmas/juan-manuel-de-prada/cada-vez-mas-tontos-juan-manuel-de-prada-animales-de-compania.html


La mentida només és útil per fer mal algú o perjudicar-lo. La mentida pietosa és tot just el contrari, i consisteix a mentir per a protegir algú d’algun dolor. La mentida és l’arma dels criminals NOM, del sionisme, la carta de presentació dels jueus. Recordem el lema del MOSSAD: «Amb la mentida faràs la guerra». Ni més ni menys, justa la fusta. Els assassins es presenten amb la mentida pietosa, la que us vol protegir del mal, per tal de mentir descaradament i fer-vos-el. La perversió d’aquests psicòpates hereditaris és el cim de la perversitat. Per això, per combatre aquests criminals institucionalitzats darrere de les aparences, només tenim la Justícia. Però si la justícia és lenta, com avui és arreu, NO ÉS JUSTÍCIA. I no ens confonguem, que dir que la justícia ha de ser ràpida, no significa que hagi de ser precipitada. El que és indubtable és que la justícia lenta és igual a la protecció i preservació de la injustícia. I en aquest apartat, els excrements amb toga són responsables de la incapacitat per a l’administració de Justícia, sigui per negligència, covardia o ignorància.

Dit tot això, comprovem els crims de les autoritats governamentals, ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI, abans de fer un resum de què és el sionisme que ens prepara la xarxa de teranyina enganxosa d’on cap esclau podrà escapar, i els amos de la raça superior tindran els goyim ben abduïts i lobotomitzats. Comencem pels crims dels nostres representants polítics, dels nostres Judes i esbudelladors:

https://cienciaysaludnatural.com/hepatitis-fulminante-infantil-una-consecuencia-de-las-inyecciones-k0-b1t/

https://www.forbes.com/sites/roberthart/2022/04/25/unvaccinated-people-increase-risk-of-covid-infection-among-vaccinated-study-finds/, les mentides no cessen, i només els deficients mentals no reconeixeran els deficients mentals que vomiten aquestes mentides com a notícies, perquè si alguna cosa no pot fer un deficient mental és reconèixer-ne un altre, ja que només en la intel·ligència és possible reconèixer la intel·ligència de l’altre.

https://lalternatiu.cat/2022/04/18/les-dades-de-la-generalitat-dels-ultims-45-dies-confirmen-el-fracas-de-les-vacunes-tenen-una-efectivitat-negativa/, la responsabilitat criminal de la GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA. I compte, que parlem de genocidi i connivència de les autoritats!


Despullats els sicaris criminals de les organitzacions mafioses que dominen el món, aturem-nos un moment en aquest detallat resum que, sense ser exhaustiu, posa damunt de la taula tots els elements perquè aquell que dubti del que s’hi afirma, pugui per ell mateix investigar, i una volta recercades les dades, prendre una decisió i, sense dubte, unir-se a la Humanitat contra el sionisme.

https://t.me/resurgente2020/35385 i https://t.me/resurgente2020/35386.

I ara un exemple evident de fins a quin grau de crueltat i ignomínia poden ser els crims d’aquests psicòpates que han tornat a posar a la prostituta al ‘tron’ de França:

https://t.me/resurgente2020/35388 i https://t.me/resurgente2020/35389.

I si us restava algun dubte, vegeu com els assassins i genocides jueus, teixeixen les mentides que creient-les convertim en la realitat.

https://t.me/resurgente2020/35390


ELLS SÓN LA MENTIDA.

ELLS SÓN LA MALDAT.

ELLS SÓN L’ENEMIC

DE LA VERITAT,

DEL BÉ I DE L’ÉSSER HUMÀ.

RECONÈIXER L’ENEMIC

ÉS EL PRIMER PAS,

DESPRÉS, CONSISTEIX

A TROBAR LA MANERA

D’ANIQUILAR-LO.

NO CREURE LES MENTIDES

ÉS EL PRIMER PAS.

EL SEGÜENT SERÀ

CARREGAR-NOS DE CONFIANÇA,

SOLIDARITAT I CAPACITAT DE SACRIFICI,

FET AIXÒ, SERÀ ARRIBAT EL GRAN MOMENT:

LA VICTÒRIA DE LA VERITAT.

LA MORT DEL SIONISME

ÉS EL TRIOMF DE LA VERITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada