dimecres, 13 d’abril del 2022

MÓN DE CRIMINALS

 

La veritat és que fastigueja haver de viure en un món emmerdat per la pestilència de criminals de vestit i corbata, ambiciosos, vanitosos i orgullosos, de tan absolutament buida com és la seva miserable vida; essent i tot la vida una meravella absoluta. L’enveja envers la felicitat i el benestar, la satisfacció, el treball, l’estudi, la recerca d’un mateix, l’amistat, l’amor i la Naturalesa, en la seva execrable vida de microorganismes miserables, els força a desgraciar la vida dels altres, sense mesura i sense final, perquè la seva repugnant vida se’ls fa insuportable, i només en el teatre de l’ambició, de la vanitat i de l’orgull, les tres punxes del trident del poder, són capaços de suportar-se i suportar la vida, això sí, entrant en una psicopàtica cursa contra els altres per a veure qui és el més pèrfid i abjecte de tots ells. Sense dubte, el radical extermini dels infrahumans és avui una necessitat. La sort que tenim, però, és que per localitzar-los només hem de mirar amunt: allà hi són tots; que com la merda, suren.

La IMMENSA MENTIDA de la grip mortal per tal d’imposar els verins letals és una evidència irrefutable per a qualsevol persona amb seny. O sigui, els terribles crims contra la Humanitat que han comès TOTS ELS GOVERNANTS, CAGAGUANOS, POLÍTICS, METGES, CIENTÍFICS, JUTGES I ALTRES que no han denunciat l’evidència, són incontestables. Per això, i sense dubte, regits per criminals no anem enlloc. La gent vol viure la vida en els paràmetres eterns del que és la vida humana, limitada per les necessitats, però oberta a satisfaccions físiques, afectives i racionals, i a plaers com la col·laboració, el compromís i el compartiment. Però, els miserables, els cossos sense ànima, s’encarreguen que això no sigui possible, i tot, perquè no poden suportar la felicitat de viure dels altres. Així és de patètica la seva vida criminal! Si un bon dia els toqués el raig de la clarividència, tots aquests avortaments d’espècie humana, es farien el favor de desaparèixer. I potser així, fins i tot la magnanimitat de l’Univers els ho perdonaria. Però no, els criminals no serveixen per a altra cosa que el crim i la constant infelicitat. Si no visquessin per a la destrucció dels altres i de tot el que és bo, els tindríem compassió i seria enraonat de perdonar-los pels pecats comesos; però com sigui que són corrupció, putrefacció i enverinament de la vida, no els hem de tenir el mínim respecte: Als animals cruels i sanguinaris cal tractar-los com a animals cruels i sanguinaris.

Les proves d’aquest crim contra la Humanitat són clares com la llum, i si no fos pels cagaguano miserables que serveixen les forces del Mal, construint una realitat de mentida que justifica els crims dels seus amos, tothom se n’hauria adonat. Però el pitjor i més letal invent mai inventat: la televisió, acompleix el paper de l’edificació del món de la mentida absoluta al servei dels interessos dels criminals. Vegem-ho amb les proves, que demostren que malgrat les evidències, les mentides s’imposen i la gent que veu televisió, les creu:

El doctor McCullough, que ha estat en primera línia des del començament del crim, tot denunciant-lo sense descans amb raons científiques, ens explica el que suposen els darrers estudis quant al verí fabricat pels jueus; amb especial atenció a l’ànima del genocidi: el criminal Albert Bourla. https://revelion.tv/video/mucha-atencion-al-dr-mccullough-revelaciones-post-autopsias/

Ara, repassem unes quantes notícies ‘misterioses’ que els cagaguano anuncien, això sí, sense sospitar per res que això sigui un assassinat, és a dir, un crim premeditat dels seus amos... això no! On va vostè a parar! Els miserables cagaguano són lloros sense cervell ni consciència, que aquesta és la tasca a la que es dediquen les cases de prostitució dels jesuïtes.

https://t.me/elinvestigador_org/10571

https://t.me/resurgente2020/34928

https://foxmetronews.com/news/update-a-jaw-dropping-769-athletes-have-collapsed-while-competing-over-the-past-year-avg-age-of-players-suffering-cardiac-arrest-is-just-23-video/

https://www.liberoquotidiano.it/news/sport/31189551/mariasofia-paparo-campionessa-nuoto-infarto-27-anni-italia-sconvolta.html

Aquests són uns exemples de professionals de l’esport, o sigui, de gent en unes condicions físiques excepcionals que han estat ASSASSINATS O MALMESOS PER SEMPRE pels seus governs i els genocides fabricants de verins.

Amb aquests antecedents, el Femer Assassí Europeu, dirigit per la sacerdotessa negra von der Leyen i amb el suport de tots els insectes copròfags del Femer, estan preparant la vacuna obligatòria, que no és vacuna, perquè és un experiment genètic i tòxic, I ELLS HO SABEN; tot, en una flagrant violació dels Drets Humans, recollits en diversos tractats internacionals; per la qual cosa, tots els qui defensen la vacunació obligatòria són reus de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT només per donar el seu vot positiu. Sí, sé que és dur dir-ho, però tot el Femer Europeu, llevat de comptades excepcions, ha de ser condemnat per genocidi i traïció al dret constitucional i als drets humans. La vacunació obligatòria potser és el quart genet de l’Apocalipsi de l’escrit anterior - la mort -, ja que amb la intoxicació massiva dels ciutadans, els assassins del Femer Europeu, amb la khàzar satànica al capdavant, l’amiga de l’assassí Bourla i del psicòpata Schwab, podran organitzar una mortaldat a la carta. No hi haurà cap pesta ni cap guerra, ni fam ni misèria, que no ens portin aquests esbirros dels Inferns. Ells són la CAUSA DE MORT.

Tot plegat, perquè els abjectes polítics són minyones, això sí, ambicioses, vanitoses i orgulloses de servir les Potestats Infernals, però minyones, o prostitutes, com vulgueu, que cap insult pot ofendre’ls, perquè encara no ha estat inventat cap ofensa per a les deposicions dels Dimonis. Aquestes minyones s’esforcen a portar-nos l’horror del Nou Ordre Mundial. I perquè vegeu que m’agrada que la gent tingui diverses informacions per a rumiar per ell mateix, avui us enllaço a un vídeo de ‘Nuevo Desorden Mundial’, que coincidint amb mi en quin és el propòsit dels criminals, ell, com Jorge Guerra, sostenen que és la Noblesa Negra qui està al darrere de tot aquest Infern. Tanmateix, i sense menystenir la importància d’aquests assassins de clan, les reialeses i la noblesa, sí que considero que l’únic valor en el món són els diners, i que qui els té és l’amo del món, i com sigui que els jueus són l’escòria que els fabriquen amb les seves màquines de falsificació per a l’esclavització de la Humanitat al seu engany, sostinc que si en algun moment les reialeses i la noblesa foren més poderoses que les escombraries jueves, avui, els abocadors de fems en carn suposadament humana, els han sotmès, només que sigui pel poder dels diners, ja que només amb diners es compren consciències i voluntats. Perquè la lleialtat, els valors i l’honor ni es compren ni es venen, són. Però, vegeu el vídeo, ben recomanable, i decidiu per vosaltres mateixos, si els reis manen sobre els jueus, o és l’escòria jueva qui mana sobre els pastors dels goyim.

https://youtu.be/y-QSZYyjRLI?list=PL6b49Q10rdZ5tM3mDk-bUi37WDDrrrgJ2


I conclourem amb dues proves. Una, del criminal i pedòfil genocida que dirigeix els EUA a les ordres de BlackRock, l’organització mafiosa sota les ordres dels amos de la Reserva Federal. Si ja he penjat vídeos i fotografies que demostraven que aquest degenerat és un pedòfil, entre tants d’altres crims i delictes, avui el veurem en una imatge evident d’aquesta ‘afecció’, extreta de l’ordinador del tarat del seu fill:

https://t.me/RosselloCM/61895

On són els jutges?

En algun prostíbul jueu, violant nens i nenes.

I l’altra prova, dividida en dos, afecta a la puteta privada dels Rothschild, el retardat mental del Macron, el criminal contra la República i traïdor a França que Soros va posar de president, i que aviat podria perdre la presidència, una cosa que, val a dir, només passarà si la Le Pen és titella dels jueus, ja que en cas contrari, encara que tots els francesos votessin per Le Pen, guanyarà Macron per majoria absoluta. Aquesta és la democràcia que els sacs d’escombraries jueus ens regalaren per a controlar del tot el ramat goyim i que els animals creguéssim en la llibertat, abans que no ens acaben de sotmetre. Les imatges parlen per elles soles i reblen el que he mantingut sempre: els sionisme internacional controla Europa mitjançant el Femer Europeu i els governs sionistes de tots els països traïts i venuts als interessos dels sacs d’escombraries.

https://t.me/RosselloCM/61907

Ho voleu més clar!: Voteu la nostra puteta favorita!, ens diu l’escòria sionista.

https://t.me/RosselloCM/61919

Ho voleu més mastegat? Dir Sió, jueu o asquenazita és esmentar Satanàs. Ens ho il·lustra ‘Times’, la factoria de les mentides sionistes, com ‘The Economist’, com ‘The New York Times’... i ‘La Vanguardia’, o ‘El País, o ‘ABC, o... bé, poseu-hi qualsevol mitjà que vulgueu, que tots tenen els pals de galliner carregats de guano.


LA MENTIDA ESTÀ EXPOSADA.

NOMÉS LA COVARDIA LA SOSTÉ.

SI LA VERITAT S’ESCAMPA,

ELS CRIMS I LES ATROCITATS

ETERNES DEL SIONISME

I DELS SEUS LACAIS,

ENTRARAN EN AGONIA.

PER UN MÓN REAL,

ÉS L’HORA DE FER NET!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada