diumenge, 3 d’abril del 2022

JUTGEU VOSALTRES MATEIXOS


AQUESTS SÓN ELS ANIMALS DE COMPANYIA DE L’ELIT


Els sacs d’escombraries que puden a jueu, per tal d’instaurar el N.O.M. i l’eliminació de l’espècie humana, protegeixen i promocionen qualsevol tarat que es presti a fer-los de prostituta. Per això tenim tots ELS CRIMINALS dels governs occidentals (responsables d’alta traïció i genocidi) que s’arrosseguen i s’humilien fins a la ignomínia, però que, bords, nefastos i repugnants com són, intel·lectualment i sobretot moralment, després s’escorren en aplicar les mateixes i pitjors humiliacions als seus pobles; almenys fins que els pobles no diguin prou i els executin com és de mínima i bàsica justícia. Els covards són així, mai no desobeiran l’amo, però aplicaran tot el sadisme sobre aquells a qui governen, ja que la covardia i la impotència és tan gran que només poden ser fent mal als altres... no els demaneu més. Per això, perquè no se’ls pot demanar més, urgeix que la Humanitat agafi les brides i els extermini per al seu bé, perquè trobin la pau que són incapaços de trobar, però sobretot, per evitar que la ‘insuportabilitat de l’ésser’ que els devora, la transmetin a gent que vol i sap viure. Per aquesta raó, perquè no se’ls pot demanar més, que prou tenen amb no fer-se les ’coses’ al damunt, els sacs d’escombraries jueus, l’organització criminal més gran i extensa de la història, apadrina tota mena de deficient mental, tarat, disminuït cognitiu, minusvàlid intel·lectual o depravat ètic que se’ls posa en el camí, i avui, us en presentaré uns quants.

Un dels animals de companyia preferits de l’elit és un paraplègic intel·lectual que es passeja per tots els escenaris del món abocant les seves deficiències cognitives i deposicions ‘catedràtiques’, perquè a la intel·ligència no arriba ni arribarà mai, ja que hi ha casos que no tenen solució, i el d’aquest despropòsit cerebral és inigualable, que suposo que per això el criminal Klaus Schwab l’ha triat com a una de les prostitutes favorites del seu harem. Guaiteu un IQ inferior a l’inferior dels simis en intel·ligència:

https://t.me/elinvestigador_org/10487, el vesteixen per a dissimular.

No hi ha cap diferència entre el simi de la foto anterior i el que veureu ara, que és un altre dels infrahumans més estimats pels sacs d’escombraries jueus, un exemplar de crani ple de sutzura i obediència ovina, el tipus model de l’individu a exterminar:

https://t.me/RosselloCM/61142, l’abús sempre és un acte d’impotència, de covardia i d’abjecció, sigui amb violència física o psicològica, sempre ens mostra un animal, mai un ésser humà, que es caracteritza tot just per l’empatia amb els semblants. Per això, res no ens ha de doldre d’acabar amb aquests avortaments vius, perquè són deficients sense curació, i només poden servir per a fer mal, perquè no serveixen per a una altra cosa, ja que si els fas pensar, se’ls inflama la sutzura intracranial i els explota el cap, literalment. O per què creieu que no veieu cap policia que li peti el crani estant de servei? I no està de més de fer l’observació, i molt oportuna, que aquestes ‘instructives’ i ‘pacífiques’ imatges d’un dels policies de l’Ucraïna del pallasso Zelensky, el jueu sense gràcia, és el que totes les prostitutes europees exalcen i lloen amb les calces per corona, mentre ballen la dansa del ventre davant dels nassos que les humilien per al seu gaudi. Cal imposar la consciència, i qui no en tingui, o ha de viure en un zoològic o no ha de viure. Que els polítics demanin plaça corrents, abans que no s’acabin places, ja que l’opció b és definitiva... I jo que sempre he pensat que els zoològics s’haurien de tancar. Vejam si l’escòria política no arribarà a temps...

I ja que parlo d’escombraries parlamentàries, dels afeccionats als urinaris públics, una prova més que Justin Trudeau és un genocida i que, per tant, cal jutjar-lo i executar-lo:

https://dailyexpose.uk/2022/03/31/gov-canada-fully-vaccinated-account-4-in-5-covid-deaths/, és un crim contra l’ètica cada dia que aquest criminal, com tots els genocides occidentals, és viu.

En aquest repàs escatològic pels copròfags dels jueus, no puc més que fer un apartat per a una tarada i psicòpata de llibre, de manual, de vademècum, com la disminuïda mental de l’Abramovic, una altra jueva que els seus han apujat i venut com a artista, essent carn de frenopàtic i un perill social, perquè qualssevol de les seves deposicions, que ella en diu ‘performances’, són un atemptat contra el sentit comú i la bellesa. I si no em creieu, veieu la deficient en una de les seves ‘obres artístiques’:

https://t.me/RosselloCM/61194. Ah! I no us preocupeu que sempre trobareu una paraplègica instruïda en alguna bagasseria jesuïta de les arts, que us farà de ‘curadora’ i us explicarà la profunditat filosòfica de tan magna creació, la qual les vostres ments infantívoles i vagarívoles no poden atansar. I mentre la subnormal us explica això, darrera de la cortina el tuf a pixum-rialler jueu tira enrere.

Els següents del repertori són el tipus de malalt estimat per l’elit, el limitat amb problemes cognitius fonamentals i que es creu que el que pensa és veritat, més enllà del que és veritat. Com l’escòria jueva ha canviat la veritat i ens han fet viure en un abocador de mentides, ara als subnormals els donen la raó per la seva insensatesa i estultícia. Avui, ser o protegir els LGTBIJKMLQ+ és manifestació irrefutable d’estultícia, fins al punt, que més imbècil i sense cervell no es pot ser. Comproveu-ho:

https://t.me/resurgente2020/34434. No hi afegeixo res més.

Però acabarem amb una demostració il·lustrada de què és un subnormal profund, de què és un covard, psicòpata i sàdic, de què és un impotent racional, de què és una deixalla humana, de què és, en resum, un perfecte idiota. I ho faré amb dos exemples perquè al neòfit li sigui més fàcil de distingir d’ara endavant un retardat mental que es passeja pel món amb les calces com a corona, d’un ésser humà normal:

https://t.me/RosselloCM/61232, als afeccionats al cinema els diré que durant un temps es va sospesar la possibilitat que aquest fos el cartell d’anunci de la pel·lícula: Dos tontos muy tontos. Tanmateix, que el lector no oblidi que malgrat la idiotesa congènita i la manca d’escrúpols adquirits per meuques i sàdiques, aquests dos deficients són criminals contra la Humanitat, i res no ens hauria d’alegrar més que veure’ls pagar la factura que deuen, l’un als gallecs i l’altre a tot el país. El gran problema de la idiòcia és quan s’ajunta amb la supèrbia, la protèrvia, la vanitat i l’abjecció, i aquests dos dements en són la clara demostració. Res en justícia els pot eximir de la pena capital, als dos, perquè la perseverança en el mal, l’obsessió en el sadisme injustificat contra els innocents i l’urc babau de creure’s superiors, demostren que cap bé poden aportar a la societat i que són l’exemple paradigmàtic dels menjadors inútils. Qualsevol cosa que facin servir, ni que sigui per a nodrir-se, és malbaratar els béns de la Terra. I cal protegir la Naturalesa!


UN OASI ENMIG DE L’INFERN

Arribats aquí en aquest fastigós capítol d’avui, no vull concloure deixant-vos aquest mal gust a la boca. Per això, us enllaço a un nou vídeo de l’admirada Bea Talegón, que no sé com la criada de La Caixa li deixa dir el que diu en el seu paper higiènic! Almenys, mentre encara li donin veu, estarà bé de sentir-la, perquè és clara sempre, és objectiva tant com pot i és una de les poques periodistes que encara resten. El seu missatge només rebla les meves paraules quant als criminals de la classe política occidental, unes prostitutes molt ben pagades al servei dels circumcidats, i que no fan altra cosa que emparar, protegir i socórrer els criminals més grans de la història, el sionisme internacional, que avui té al gran Putin com enemic. L’elit asquenazita, khàzar, l’escòria de la humanitat, accelera els plans perquè s’ensumen que hi ha massa gent que comença a veure que tenen cua de dimonis, dents de dimonis, ulls de dimonis, cervell de dimonis i voluntat demoníaca. Els fills dels Inferns avui ja no es poden amagar. Temeu-los, perquè són magnànima merda, cruels i sàdics, i no es rendiran mai, que el trident de l’Amo els punxa el cul, però, si resistim l’embat, cauran; i si cauen, no ho dubteu, el món entrarà en una nova era. No us podeu ni imaginar què seria el món sense el sionisme internacional! I la Bea, sense dir-nos-ho - que això ni la criada ni els mafiosos de La Caixa li ho permetrien -, ens ho diu. Qui són els que mouen els fils de les putes paraplègiques i servicials des del darrere de la cortina?

https://t.me/RosselloCM/61237


LA GUERRA CONTÍNUA.

LES MENTIDES ELS ESCANYEN.

NO DEIXEM QUE SIGUIN NOMÉS LES MENTIDES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada