diumenge, 24 d’abril del 2022

LA MÀFIA BANCÀRIA I...


Thomas Jefferson ja ho tenia clar el 1802.

https://t.me/elinvestigador_org/10763


La banda de les bandes criminals: els Rothschild.

https://t.me/elinvestigador_org/10763?single


LES PROSTITUTES

Aquí, una de les pitjors criminals de les darreres dècades, una harpia sense escrúpols ni ètica, capaç de qualsevol atrocitat sense perdre el somrís de putrefacta corrupció de la bústia que li fa de boca. Les víctimes que ha provocat allà on ha posat el nas com a cap del FMI es compten per milions. Pura escòria: https://victimasdelospoliticos.org/espana-sera-prisionera-economicamente-del-bce-a-partir-de-julio-de-este-ano/. Ella és la gestora del saqueig i robatori de la màfia bancària amb l’ajut dels imbècils vanitosos dedicats a la política, una colla de desgraciats sense pena ni glòria, si doncs no fos pel servilisme humiliant als amos i la covarda traïció als seus.

Són traïdors o no?

És Pedro Sánchez, junt amb tots els presidents de govern de Soroslàndia que han venut el país i la seva gent – la gent que els mantenia i pagava els sous - als interessos sionistes; convertint-se tots, per això, en REUS D’ALTA TRAÏCIÓ?

https://t.me/RosselloCM/62644

És Pedro Sánchez un GENOCIDA?

https://t.me/RosselloCM/62664

Són TOTS els polítics culpables de crims contra la humanitat, d’atemptat contra la salut pública i d’instigadors al suïcidi?

https://www.lavanguardia.com/vida/20190909/47260236571/dia-mundial-prevencion-suicidio-espana.html

Són TOTS DELINQÜENTS: LLADRES, ESTAFADORS, MAFIOSOS?

https://t.me/elinvestigador_org/10769, aquesta és la carta blanca, l’ordre dels criminals de la màfia bancària.

https://www.eldiestro.es/2022/04/denunciado-el-marido-de-marlaska-por-los-24-millones-de-dolares-que-aparecen-a-su-nombre-en-un-paraiso-fiscal/ I les meuques i els homosexuals, molt apreciats per la raça superior, aprofiten la prebenda.

https://okdiario.com/espana/hermano-ximo-puig-cobro-otros-33-028-euros-2018-del-gobierno-socialista-aragon-8904920, el sense cervell de València, que amb les meuques i la gent que té problemes amb saber què són i que tant agraden als nassos, pertany al nínxol on s’aplega el gruix de tots els paraplègics cerebrals i deficients cognitius, que a Soroslàndia almenys, són presidents del Prostíbul de zona.


La màfia bancària pretén consumar el robatori del treball i la vida de la gent, de la qual tots aquests paràsits de la banca i els sicaris del governs viuen, i per això, a les prostitutes narcisistes educades i ensinistrades com a gossos (cas paradigmàtic el del ca de Soros a Soroslàndia) els han donat carta blanca per a saquejar el que puguin, ja que no han de témer pels excrements amb toga, fantasmes amb el cervell rentat; als quals, els jesuïtes premien d’acord a la magnitud de la tifa, sense consideracions ètiques ni coneixements judicials que valguin: Tanta merda moral, tanta toga! I els excrements contents, envoltats de mosques verdes, i les mosques verdes, felices de lluir la vanitat, l’orgull i la insolència de la ignorància des del capdamunt de l’empostissat teatral jueu de l’autoritat. I totes les meuquetes, doncs, felices de la seva bagasseria, d’estafar els clients, de riure-se’n i, si se’ls demana i se’ls dóna comissió, de matar-los, que elles per un somrís de l’amo i el pinxo que les manté, vendrien els fills, la mare, el pare, i l’ànima, si en tinguessin.

Al Femer Europeu, els urinaris públics construïts a imatge i semblança del somni humit dels sionistes, ara hi ha una khàzar criminal idònia: és dona, poca cosa, rossa, somriu – sobretot a l’amo Schwab – i té una presència que la fa acollidora. Al dins, hi ha la Gorgona, vinguda dels Inferns, per a deixar Europa - aquella que hagué de ser raptada per Zeus amb forma de brau blanc, seduït per la seva extraordinària bellesa - convertida en un solar de roques humanes enmig d’un desert de pedra estèril. Aquesta bruixa enviada dels Inferns i que els Déus de l’Olimp considerarien digna de morir en una pira que la purifiqués abans del gran bany de foc que haurà de patir eternament, aquest monstre amb aparença càlida i dolça, és el pitjor verí que ha estat injectat mai a Europa, i aquesta mala bèstia té l’ordre de destruir el continent i la seva gent per a major glòria de la raça superior dels Inferns; i ella, no perd punt, la molt abjecta:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/8720, els dos parlamentaris ens ho deixen clar, mentre el dimoni dels inferns ho explica de manera diferent:

https://euskalnews.tv/video/atencion-a-este-escandalo-pasaporte-de-la-verguenza-a-partir-del-1-de-julio/, al darrere, dues banderes que representen Israel, en lloc de les banderes de les nacions europees. Cada estel representa una de les dotze tribus d’Israel.


I conclourem amb la notícia idiota del dia: un imbècil que necessita simpatia i comprensió de la gent per causa de la deficiència mental, un disbarat d’animal irracional que tots els retardats mentals adoctrinats per l’educació nociva del sionisme consideraran un senyal de la clau per a un nou futur, ara que són qualsevol cosa que els passi pel cap, o sigui, per l’abocador d’escombraries en què han convertit el cervell, i que ells consideren ‘idees originals’, tot, abans que ser homes o dones, els únics gèneres coneguts avui, ahir i sempre:

https://t.me/RosselloCM/62632,

Pena fa, el desgraciat. Extrem ridícul el dels cagaguano que en una ximpleria de l’alçada d’un campanar hi descobreixen una notícia. Patètics aquells que senten afinitat per un idiota sense discussió.


ÚLTIMA NOTÍCIA: La puta dels Rothschild continua essent la favorita de l’harem sionista. Soros li ha fet guanyar les eleccions a França. El NOM i la societat del crim continua la guerra sense pietat. Tenen dret els francesos a eliminar un impostor? París ja és la capital d’Israel a Europa continental, com Londres ho és al Regne Unit i com Washington ho és al cau dels escurçons de la corporació EUA.

ELLS SÓN L’ENEMIC,

ELLS I ELS SEUS SICARIS,

ELS MANIQUINS AMB MOVIMENT,

ELS IDIOTES DEL SOMRIURE,

ELS LLADRES SENSE ESCRÚPOLS,

ELS TRAÏDORS I ELS GENOCIDES.

EL DIABLE CRIA LES MOSQUES I ELS COPRÒFAGS

I LA MERDA ELS REUNEIX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada