dissabte, 23 d’abril del 2022

FEM(S), EL PROSTÍBUL DE SCHWAB

 

El Fòrum Econòmic Mundial Sionista és el prostíbul regentat pel pinxo de l’Amo, Klaus Schwab, un psicòpata social i sexual, dedicat a formar putes obedients i pusil·lànimes. Molt bon documental de Nicolás Martínez Lage d’Academia Libertaria’, un canal argentí, del qual ja vaig recomanar el documental ‘Tecnocracia’, que en aquest d’avui ens exposa com funciona la indústria de fer bagasses d’aquest psicòpata, el relacions públiques de l’Amo del bordell. Com veureu en el documental no hi ha cap puta que hi manqui. Recomanable per a saber quina és la classe de sicàries que fa servir el sionisme internacional contra el goyim.

https://t.me/resurgente2020/35254.


Una bella imatge de la bondat del poble elegit i del sagrat respecte que tenen envers la llibertat i les creences dels beneficiaris de la seva despresa filantropia.

https://t.me/RosselloCM/62598.

Una fotografia d’un quiosc del Regne Unit on el diari «The Light», en portada, ens presenta la realitat de la indústria criminal jueva:

https://t.me/RosselloCM/62601.

I concloc avui amb més meuques, aquestes de les més perverses i cruels, que de fet tothom les considera bruixes i odalisques del Senyor de les Mosques. Vegeu què ens diu la bagassa en cap de l’actual organització criminal Banc Mundial i del FMI, i observeu com riu la criminal anterior, una, ella sí, experta, en màfia i crim organitzat, una veritable prostituta de luxe del sionisme internacional.

https://t.me/resurgente2020/35258


ELS JUEUS CONTROLEN EL DESASTRE.

DE NOSALTRES DEPÈN

DE FER-LOS VIURE LA TRAGÈDIA FINAL.

EN UNA GUERRA A MORT

LA DEFENSA PRÒPIA

ÉS JUSTÍCIA I ÈTICA.

ELLS ENS FAN LA GUERRA AMB MENTIDES,

NOSALTRES

HEM DE DESTRUIR-LOS AMB LA VERITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada