diumenge, 17 d’abril del 2022

ELS DIFERENTS FRONTS DE GUERRA

 

Evidentment, el muntatge d’Ucraïna és un espectacle de circ que té per artista principal el jueu pallasso del terror Zelensky, i d’animació, tots els simis i altres animals de companyia sionistes que tenen l’envelat principal en el Femer Europeu. Per què provocaren Putin fins obligar-lo al conflicte actual, és un misteri que només saben els assassins sionistes, que així ho ha manifestat el criminal Larry Fink, el CEO de BlackRock, l’organització mafiosa més perillosa del món, en dir que el conflicte amb Ucraïna no ha anat bé per als interessos del NOM. Potser menteix, i Putin és el seu aliat. Tanmateix, jo sí que crec que l’escòria jueva, si bé controla absolutament la corporació EUA dels esclaus americans i el Femer Europeu on viuen en camps de concentració ‘sostenibles’ els esclaus europeus, potser no ho fa amb Rússia, i no del tot amb la Xina, que els xinesos, és probable que juguin amb reserves, pendents del moviment del contrari per a moure’s ells; això sí, sense que això pugui ser cap bé per al pobre poble xinès, que després de Mao, va veure com tota la immensa cultura del país era anorreada pel tirà genocida a les ordres del sionisme internacional. Aquesta guerra es pot entendre com un impediment al NOM, com l’oposició d’algunes nacions encara poderoses d’acceptar de convertir-se en esclaves dels jueus. Tanmateix, els fronts de la guerra que el sionisme executa en silenci i amb mentides contra el goyim, sobretot el goyim blanc, una raça especialment odiada per la raça dels elegits, són diversos; ara bé, tots perjudicials, tots mentida, tots el seguiment de l’estratègia de destrucció de la civilització occidental i de l’home blanc, i no només com a cultura, sinó com a espècie. No oblideu mai que cap raça ni poble és més genocida que els ‘falsos’ jueus, que es creuen superiors a tots les altres. Al capdavall, ells són els qui estan dirigint l’extermini de l’home blanc, com ens ho han exposat les declaracions de diferents sionistes, algunes de les quals han estat apujades al blog com a prova de la perversitat i crueltat d’aquest poble innocent sempre de tota la culpabilitat en els seus crims, perquè sempre són víctimes, i essent i tot quatre gats, i havent estat sempre, durant tota la història, les víctimes, avui, paradoxalment, són els qui governen totes les institucions del món. Són pura maldat, la perfecta hipocresia i l’ànsia de la més execrable crueltat. Però vegem les il·lustracions dels fronts de la veritable guerra dels jueus contra l’humà:

Un misteri que ningú explica, i que sigui el que sigui, del que no hi ha cap dubte, és que això no és normal: https://t.me/NANOMNOTICIAS/8434.


Una exposició visual sobre la immigració i la realitat d’aquest fals problema creat pels jueus per a la desaparició de l’home blanc (com ho demostra aquesta notícia: https://t.me/resurgente2020/35034. Pobra Alemanya! Dirigida pels sionistes que l’arrasaren fa vuitanta anys). L’exposició és esplèndida perquè dibuixa perfectament la realitat de la mentida i aporta l’única solució per combatre la pobresa, si aquesta fos la veritable intenció dels que ens proposen acabar amb ella. Després d’aquesta visual explicació, NINGÚ AMB SENY POT ESTAR A FAVOR DE LA IMMIGRACIÓ. https://t.me/RosselloCM/62156


Per no oblidar la IMMENSA MENTIDA, el tret de sortida de la campanya per a la destrucció de la Humanitat tal com la coneixem, llegiu aquest interessant escrit de Fernando López Mirones, en el qual ens resumeix molt bé què ha estat aquesta mentida i que la mentida encara no s’ha acabat. Tot això té un pla final:

https://t.me/RosselloCM/62176. I la prova que TOTS ELS RESPONSABLES DE LES INSTITUCIONS PARTICIPEN EN EL GENOCIDI ÉS AQUESTA: https://www.europapress.es/economia/transportes-00343/noticia-renfe-instala-mas-600-desfibriladores-flota-inversion-tres-millones-euros-20220416112344.html?s=09. Quants morts heu vist viatjant en tren? Per què els instal·len, aleshores? ELLS SABEN QUE AVIAT COMENÇARÀ LA MASSACRE GENOCIDA PROVOCADA PER LA INOCULACIÓ DELS VERINS JUEUS.


La corrupció és el sistema en què vivim. Aquest és el primer postulat que ens ha de quedar gravat en la memòria. La corrupció és el ‘modus vivendi’ dels lladres i dels criminals, que és el que han fet els jueus durant tota la història: viure del robatori, de la usura, del deute i de l’explotació del treball dels goyim. Amb diners compren totes les prostitutes, com el cas de la prostituta homosexual, a més de deficient mental i psicòpata torturador, l’escòria Marlaska, un excrement que vestiren amb toga i que ara han posat a fer de puta a la cantonada del Ministeri de l’Interior espanyol, encarregada d’ocultar i de desviar l’atenció sobre crims dels seus amos jueus. I això és el que ha fet aquest tros de meuca, un ésser repugnant se’l miri des del punt de vista que se’l miri. Un candidat perfecte en la purificació de l’espècie de les plagues de la idiòcia, la imbecil·litat, el narcisisme, la crueltat, l’ambició, la degeneració, la ignomínia i la limitació cognitiva i ètica. https://t.me/RosselloCM/62179.


El darrer front de guerra per avui, és la imposició de l’estultícia de la ideologia de gènere i altres patologies cognitives quant a la bàsica comprensió de la vida i de les relacions humanes, que els paràsits dels urinaris públics s’esforcen a imposar perquè els nassos de darrere de la cortina així els ho manen, i elles, calcetes als turmells i un somrís ‘profident’ a la boca, representen el paper de destructors dels fonaments de la societat. Vegeu la notícia: https://okdiario.com/espana/sanchez-pide-formacion-diversidad-sexual-genero-plan-acogida-refugiados-ucranianos-8915275. Aquesta és la prioritat dels refugiats? Tants refugiats hi ha, que arriben fins aquí? Per cert, què fou dels refugiats afganesos que el tarat de la Genociditat volia adoptar per raons de passat històric comú, religió comuna, cultura quasi idèntica i altres idiòcies pròpies del càrrec i de les condicions mínimes exigides per als seu desenvolupament? Ara, el mamarratxo, què recorda, els llaços ancestrals de les relacions catalano-ucraïneses? O obeeix, com qualsevol prostituta, les comandes de l’amo dels dos països: el terrorista Soros? Tot el més baix i degradant de la societat és als governs i als urinaris públics. Espero que els pobles obrin els ulls, detectin la inèpcia criminal que els governa i després de jutjar-los perquè vegin la multitud de delictes i aberracions que han comès, se’ls pugui ajusticiar com és obligació ètica, moral i social.


I de post-data, un muntatge que explica la realitat, sigui o no veritat. Sigui o no veritat, aquesta és la realitat: darrere de totes les putes s’amaga el pinxo.

https://t.me/RosselloCM/62166.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada