dimecres, 6 d’abril del 2022

MAMARRATXOS ABJECTES

 

No hi ha paraules respectuoses per a parlar de l’escòria sinistra i repugnant que pastura a l’urinari públic espanyol; no hi ha paraules. Aquesta colla de delinqüents comuns, lladres, sàtrapes, inútils, venedors de pàtries i assassins dels seus ciutadans, aquesta ignominiosa banda de paràsits, avui s’ha lluït d’allò més:

https://revelion.tv/video/hoy-verguenza-nacional-en-el-congreso-de-los-diputados/

https://t.me/resurgente2020/34652, heu vist quants animals amb diarrea cerebral, això sí, tots amb les calces a la boca, que l’amo Soros els ha dit: «Avui, meuques, us vull a totes amb les calces a la boca, saludant dempeus i demostrant el vostre sotmetiment al jueu de moda». I totes les prostitutes, sense excepció, que qui paga mana, ejaculant veient el jueu criminal d’Ucraïna. La diarrea mental d’aquestes bèsties és una merda que no hi ha manera per on agafar-la, totes han obeït l’amo, totes amb les calces a la boca i enardides i orgulloses d’afegir a ALTA TRAÏCIÓ A LA PÀTRIA, GENOCIDI DE LA PRÒPIA POBLACIÓ, ATEMPTAT CRIMINAL CONTRA EL DESENVOLUPAMENT (FÍSIC I MENTAL) DELS INFANTS, I EL REPUGNANT CRIM DE COMPLICITAT I TOLERÀNCIA EN CRIMS DE GUERRA I CONTRA LA HUMANITAT del pallasso ridícul de Zelensky, el jueu que mata ucraïnesos, russos i enfonsarà el seu país i Europa, tots ells, rendits davant d’un deficient mental. Imagineu-vos quin grau de deteriorament intel·lectual i cognitiu han de patir les bèsties immundes de l’urinari públic: SÓN CRIMINALS, TOTS. No em creieu?

https://t.me/resurgente2020/34648

https://revelion.tv/video/testimonio-bomba-en-antena-3/

Imatges fortes de l’humanitarisme del genocida a qui avui les putes de Soros han homenatjat en el congrés o comuna pública (només hi ha tifes!): https://t.me/RosselloCM/61391

https://t.me/RosselloCM/61393

https://revelion.tv/video/declaraciones-bomba-de-su-ex-primer-ministro/

https://t.me/RosselloCM/61413

i com a mostra, un dels més subnormals i sionistes de l’urinari públic:

https://t.me/RosselloCM/61414.

Apart d’això, d’aquestes emotives imatges de cordura i comprensió envers els genocides ucraïnesos, no oblidem que el pallasso jueu i ridícul de Zelensky ha permès més d’una vintena de centres d’investigació de guerra biológica (o sigui, és un criminal contra la Humanitat) i Ucraïna és un dels grans centres de les xarxes de pedofília i tràfic de persones (crims contra la Humanitat). En aquest imbècil criminal els idiotes genocides de l’urinari públic espanyol li ha retut homenatge!

I perquè vegeu la veritable dimensió del pallasso d’Ucraïna, mireu quin és el seu somni de jueu: https://mil.in.ua/en/news/security-will-become-our-number-one-priority-ukraine-will-become-a-greater-israel-zelensky/


Però, aquí, a la Soroslàndia catalana, totes les prostitutes estan esparverades d’alegria. Mireu què passa a la defecació de la televisió pública i sionista de TV3, tot, presentat per un cagaguano homosexual i guanyador del Josep Pla de ‘literatura catalana’, suposo que com a premi al servei esclau als amos circumcidats. Els jueus estan que no hi caben de goig! Cada volta crec més que jueus i catalans la mateixa tifa són: https://t.me/NANOMNOTICIAS/8081, i el mamarratxo del Prostíbul de la plaça sant Jaume i el seu partit nacionalista espanyol i sionista, de ben segur, que bavejant amb la modernitat de la societat catalana! El virus jueu està a tot arreu. No hi ha vacuna, només s’hi pot oposar resistència fins a la destrucció definitiva de la raça espúria i nociva per excel·lència.

Perquè aquest és el magnífic món NOM que està construint el sionisme internacional amb l’ajut de les rates d’urinari: https://t.me/resurgente2020/34651 a Perú, https://t.me/RosselloCM/61395 o https://t.me/RosselloCM/61390 a la Xina, i podríem continuar amb Itàlia, Espanya, França, on vulgueu. Les mans dels jueus, sempre tacades de sang, ho empastifen tot.


I conclouré, perquè la mala llet no em permet de continuar, amb noves referències i proves evidents del genocidi occidental executat per les prostitutes governamentals i les odalisques dels urinaris, tot dirigit per les mans ensangonades de la raça superior, mitjançant l’enverinament massiu amb tòxics fabricats per ells i meticulosament estudiats per a matar: https://revelion.tv/video/el-abogado-todd-callender-junto-a-reiner-fuelmich-habla-de-la-destruccion-del-sistema-inmune/ o https://revelion.tv/video/mucha-atencion-a-lo-que-dice-el-dr-robert-malone/, que produeixen aquest resultat, tan adient als desitjos dels riallers satànics:

https://t.me/resurgente2020/34693.


ELS ENEMICS SÓN DALT.

ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS.

ELS JUTGES. CÒMPLICES I PREVARICADORS.

ELS SANITARIS, BOTXINS IGNORANTS.

LA CLAU:

EL SIONISME INTERNACIONAL.

QUAN ENS ADONEM DE L’ENEMIC,

SI ANEM TOTS A UNA,

PODEM ERRADICAR LA GANGRENA

QUE EMPASTIFA LA HUMANITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada