divendres, 29 d’abril del 2022

DIGNES VERSUS INDIGNES

 

La gent digna ens explica el genocidi de les vacunes i l’objectiu del control sobre la població. Ens ho diuen clar i català, encara que en anglès i subtitulat al castellà, però clar i català; llevat de la diputada europea Christine Anderson, que ho fa en alemany i subtitulat al castellà, això no obstant, també claríssim i catalaníssim.

Els doctors Peter McCullough i Vladímir Zelenko sobre les vacunes i els efectes, i les intencions perverses de les mesures preses pels governs.

https://t.me/elinvestigador_org/10816

Tot seguit, adjunto dos estudis acadèmics publicats a ‘Journal of Hepatology’ que demostren la relació entre les hepatitis i els verins jueus de Pfizer i Moderna; ambdós tòxics finançats pel psicòpata Gates i les empreses dirigides accionarialment per l’organització criminal BlackRock en complot amb les bandes mafioses Vanguard i State Street.

https://t.me/elinvestigador_org/10818

https://www.journal-of-hepatology.eu/article/S0168-8278(21)02093-6/fulltext#sectitle0035

El grup dels dignes el tancarem amb l’esplèndida intervenció del doctor Robert Malone, codescobridor de l’ARN-m de les vacunes tòxiques, que ens explica la relació entre vacunes i control, i la inexistència de cap malaltia epidèmica; com també, la magnífica exposició de la senyora Christine Anderson, diputada del Femer Europeu, i de les poques que tot i viure en el cau del sionisme, no s’agenollen a les demandes d’humiliació que els fa la gran sacerdotessa negra von der Leyen, probablement, la genocida europea més sinistre de la història d’aquest continent.

La dignitat del doctor Malone: https://t.me/elinvestigador_org/10824

La dignitat de la diputada Christine Anderson: https://t.me/elinvestigador_org/10826.

HI HA MÉS ÉSSERS HUMANS

QUE NO CREIEM.

AIXÒ NO OBSTANT,

HI HA MASSA COVARDS I TRAÏDORS.


Ara, poseu-vos la pinça al nas, perquè els dos babaus que us presentaré puden a covardia i a traïció que tiren enrere.

El gos de Soros i la prova inequívoca del retard mental del maniquí, del desperfecte total que són els budells intracranials del subjecte en qüestió:

https://revelion.tv/video/%F0%9F%A4%A3%F0%9F%A4%A3%F0%9F%A4%A3%F0%9F%A4%A3%F0%9F%A4%A3-4/

I per concloure la part de dignes versus indignes, un d’aquests covards útils, acostumat a viure agenollat, que per causa de la incapacitat, pren les mesures que pren, sense reflexió, menys encara amb resultat de pensament, que això fou l’única cosa que va aprendre a la bagasseria jesuïta: no pensar; motiu pel qual, avui dirigeix una sucursal d’aquests escorxadors de cervells.

https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2022/04/29/mascarilla-pasa-recomendable-uv-65525191.html


La part final la vull dedicar a Elon Musk i la compra de Twitter, que sembla que per a alguns converteix aquest fill de l’elit, amb una història ben fosca i uns antecedents familiars prou preocupants, en el súperman que lluita contra el NOM. Primer us enllaço la notícia i, tot seguit, un comentari, val a dir que molt respectable, de ‘el investigador’ – una font molt preuada d’informació seriosa -, sobre la qual comentaré breument després:

https://t.me/elinvestigador_org/10822

https://t.me/elinvestigador_org/10823

Quina és l’estratègia d’Elon Musk no la sé, però no em mereix cap confiança. No puc confiar d’un multimilionari que en quatre dies ha fet una fortuna incommensurable; no confio en un home que ha mantingut una empresa deficitària com Tesla i que això no obstant, tothora ha rebut finançament per al naufragi de l’empresa. Desconfio d’algú que participà a Paypal. No em crec res de qui envia satèl·lits a l’espai pagats de la seva butxaca per tal de facilitar-nos la vida a tots. Temo qui et diu que caldrà una paga de ciutadania per a tothom, perquè feina no n’hi haurà; i que alhora, és l’home que dirigeix una demència com ‘Neurolink’, una empresa capficada a inserir xips al cap de la gent i connectar-la a un suposat núvol de vés a saber què. Elon Musk és un altre psicòpata que els amos han fet ric i l’han posat al capdavant de l’espectacle, en el focus, com un Gates qualsevol, un psicòpata sexual com Schwab (i no, no he escopit), un terrorista sense escrúpols com Soros o un robot amb forma humana com Zuckerberg. Tots estan tarats, i tots responen les ordres que reben per conduir els goyim al tancat. Per què Elon Musk es converteix en defensor de la llibertat d’expressió, no ho sé. Tanmateix, dubto molt que a ell li agradi la llibertat d’expressió. Al capdavall, potser si hagués llibertat d’expressió ell ja seria a presó. Per això, no em refio gens ni mica del nou súperman, i tendeixo a pensar que disfressat de portaveu de la lliure expressió, pot comptar amb el seguiment de la gent que creu en les seves paraules per a derruir el lliure pensament des de dins. És el que fa sempre el diable. A més a més, ningú em convencerà que poder desfer-se de 44000 milions de dòlars per a comprar una empresa és fruit d’haver treballat. Sense el mínim dubte, aquesta mena de testaferro de l’elit obeeix ordres, i encara que diguin que Soros no volia que Musk comprés Twitter, és evident que això ha de ser un acte de l’obra de teatre, perquè si Soros no volia que Musk comprés Twitter, Musk no compra Twitter, almenys, no sobreviu a la compra. No ens enganyem, Musk, com Zuckerberg i el psicòpata Gates són actors secundaris, perquè els que els escriuen els guions són els actors principals: el terrorista Soros i el degenerat Schwab. Però ni Soros ni Schwab són els escriptors de l’obra original, ni són amos del teatre ni signifiquen res més que alfils o cavalls, en la gran Cort del Sionisme Internacional. Rothschild i Rockefeller, amb tota la púrria de famílies jueves, són els reis i les reines, les torres, les peces de més valor per a la ment que els impulsa a actuar: Satanàs. Elon Musk és un peó, avançat si voleu, però només un peó a les ordres del seu rei, que representa a les Potestats Infernals. Per això, el meu consell és: «Abandoneu Twitter», Musk significa ‘almesc’, i jo diria que ell n’és una viva representació del mesc.

NINGÚ NO ET SALVARÀ.

LA VERITAT I LA DIGNITAT

NO ES PODEN TRANSMETRE.

SIGUES DIGNE I VERAÇ,

PERQUÈ SI ETS DIGNE I VERAÇ,

ALESHORES,

QUÈ HAURIES DE TÉMER?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada