divendres, 22 d’abril del 2022

GYORGY SCHWARTZ, ÀLIES «SOROS»: L’ENEMIC PÚBLIC NÚMERO U


Enllaço una esplèndida entrevista de Nicolás Morás a la periodista, amb majúscules, Isabel Cuervo, sobre l’enemic públic número u. Molt recomanable perquè s’hi parla de la col·laboració de Soros amb els nazis, de la influència en la política arreu d’Occident i en les guerrilles i traficants de Sud-amèrica, en l’actual Ucraïna, en el control de la justícia, en les manipulacions polítiques i socials que generen caos i confrontació per a dividir, en la influència nefasta en l’educació i les polítiques LGTBIJKMLQ+ i en la manipulació de les eleccions, tot, adobat amb un final excel·lent. Més que recomanable. Un perfecte retrat d’aquest monstre psicòpata.

https://www.youtube.com/watch?v=K3LheP5u_JA

Esperem que Jewtube no l’elimini.


I ja que parlo del jueu Soros i dels jueus de Jewtube, no perdrem com a objecte l’ètnia de la raça superior, i així, ara, els veurem en accions filantròpiques amb els seus veïns:

https://t.me/RosselloCM/62464

I encara hi podem afegir, a les benaurances de la raça dels prohoms, els seus magnífics productes per a la salut:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/8617

https://t.me/RosselloCM/62480

https://t.me/RosselloCM/62486, aquest crim de les autoritats espanyoles i catalanes és un delicte de tortures contra menors, apart de crim contra la intimitat i la salut, amb enganys i coaccions. Què! Quina pena haurien de rebre tota l’escòria política? Perpètua i sanció amb tot el patrimoni? Jo només hi canviaria una de les propostes; la sanció, ja em sembla bé.

Els sicaris dels jueus són així, se senten satisfets quan el mal satisfà els amos. D’això se n’adonen perquè els amos riuen, mentre ells els observen movent la cua i amb l’expectativa del premi d’un tros de carn. Els animals són així, si no, mireu quines imatges més emotives entre un pallasso i el gos de Soros: dos traïdors, dos genocides; un jueu, i l’altre idiota.

https://t.me/resurgente2020/35227

https://t.me/resurgente2020/35229

Els dos comparteixen el genocidi de russos, com ens ho explica Rubén Isbert:

https://t.me/resurgente2020/35249

Quants crims li resten per cometre al gos de Soros? Tot el que no sigui execució pública del traïdor i genocida Pedro Sánchez serà pixar-se damunt de tots els espanyols.

Ja he escrit que ens cal emmagatzemar molta corda, però moltes cordes, perquè són molts els colls que hauran d’abraçar. Una de les que ha de rebre els mateixos honors que el tarat de més amunt, és la genocida khàzar Ursula von der Leyen, perquè només amb aquestes declaracions es converteix en criminal de lesa humanitat en violar els codis de Nüremberg en un dels aspectes fonamentals: la impossibilitat d’experimentació sense la voluntat de l’individu. Mentrestant, els excrements puden dessota la toga.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/8631


Tanmateix, els criminals, els gossos, els insectes, les rates, les serps, sobretot els escurçons, els llimacs i molts altres paràsits, no les tenen totes. Saben que la gent se’n fartarà d’ensumar tant de criminal i d’insolència. No cediran, això no ho faran mai, però saben que de mica en mica s’omple la pica i, al final, l’aigua els arribarà al coll. Jo espero que més que l’aigua siguin trenes de cànem. La guerra no l’hem perduda, de la nostra resistència, de la nostra negativa, de la nostra denúncia de les mentides, de la nostra capacitat de lluita i del nostre amor per la llibertat, dependrà que el sionisme internacional acabi pitjor que l’Alemanya nazi que ells derruïren (recordeu només, que amb l’exèrcit alemany acorralat i sense possibilitat de reacció, els jueus bombardejaren les principals ciutats alemanyes nit i dia, sobre la població civil i amb armes prohibides, com les bombes incendiàries sobre Dresden). No hem de perdre la fe en la victòria, perquè el Mal no pot triomfar mai per definició. Per aquest motiu, m’acomiado amb la magnífica intervenció de Gretel Ledo, que és d’aquelles veus que en sentir-les et reconforten i et reafirmen en la confiança en el gènere humà, a malgrat de la multitud d’idiotes i imbècils encimbellats, i no encimbellats. Potser sí que no hem perdut del tot la possibilitat de refer els ponts amb el passat. Tanmateix, el temps no corre pas al nostre favor. Us deixo amb la magnífica Gretel Ledo:

https://t.me/resurgente2020/35221

«... se les acabó la joda...»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada