dijous, 28 d’abril del 2022

L’AGENDA I LA LLIBERTAT


Els colpistes occidentals que han violat la Constitució nacional i contínuament degraden els drets humans i l’estat de dret que havien viscut, almenys aparentment, els països occidentals i cristians fins al moment, són miserables integrals, sense pensament propi, sense iniciativa pròpia, negats en vanitat, la qual és encara més gran que el seu excels grau d’inèpcia i d’estultícia com a éssers humans, i són així, perquè el sionisme internacional necessita traïdors, carronya sense escrúpols, amb un limitadíssim sentit del que és la llibertat (que aquests éssers limitadíssims només poden entendre com la ‘seva llibertat’, que val a dir, confonen amb la insolència paternodictatorial i els privilegis abusius) i, apart d’aquesta mentalitat de gossos vigilants d’esclaus que ells anomenen llibertat, cal que ignorin completament què és la dignitat i l’honor, la qual cosa, com a perfectes prostitutes que són, compleixen al detall, perquè el grau d’ignorància d’aquests pallassos presidencials i el de la cohort de porcs i ànecs que els acompanyen és tan gran, que posats a ignorar, desconeixen el principi fonamental de la representativitat democràtica, que ells, en la seva nul·la formació intel·lectual i en la seva innata incapacitat cognitiva, confonen amb la ‘carta blanca’ dels votants a la seva gestió. Només per això, per trair per diners i per la humiliació de l’Estat als interessos de màfies criminals, són reus de crims contra la pàtria, que si hi hagués militars amb canons i no titelles LGTBIJKLMQ+ amb pintallavis, ja haurien estat arrestats i jutjats ‘sumaríssimament’ per alta traïció i, consegüentment, executats, com demana la més primària de les justícies.

ELS GOVERNS OCCIDENTALS SÓN TRAÏDORS.

DEFENSEN LA MÀFIA SIONISTA

CONTRA LA INTEGRITAT NACIONAL.

I com m’agrada aportar documentació a l’argumentació, vegem aquest recull de diferents notícies que demostren sense dubte la culpabilitat i la categoria de criminals que han convertit les institucions nacionals en bordells al servei de la destrucció d’Europa que els mana la raça superior.

La demostració que Pedo Sánchez, el gos de Soros, és un violador de l’estat de dret i per tant, comet deslleialtat a la Constitució, és dessota; i com ho fa perquè li mana l’amo jueu i sionista, Pedo Sánchez, tot el seu govern i l’urinari públic són culpables d’ALTA TRAÏCIÓ. https://t.me/RosselloCM/62879

La prova de la baixesa ètica d’aquest miserable: https://t.me/RosselloCM/62904. L’amo li ha dit que és com ells, que ara pertany a la raça superior i que pot pixar-se damunt dels goyim, i el gos s’ho creu. La insolent ignomínia d’aquest retardat intel·lectual (a la foto es deu creure James Bond, el pallús de barri baix) clama perquè els goyim s’espolsin els pixums del gos-truja de Soros i condecorin un arbre amb la seva insignificant existència.


L’abjecció d’aquests inútils, paràsits i sicaris criminals és insuportable. Aquí teniu la colla d’assassins planejant una nova matança: https://www.elespanol.com/espana/20220427/sanidad-aprueba-cuarta-mayores-repunte-covid-segmento/667933639_0.html, perquè, em pregunto jo: Quina necessitat hi ha de vacunar uns vellets que ja són més en el traspàs que aquí? Per què no se’ls deixa morir en pau i quan Déu ho determini? Potser perquè els diables no els ho deixen fer? El cas és que enverinaran de nou els vells que s’entesten a viure. La història de la Humanitat no ha conegut una indignitat com aquesta, perquè no trobareu una sola cultura que no consideri sagrada la vellesa. Però la indigència intel·lectual, la cobdícia analfabeta i la perversió ètica, permet a aquests GENOCIDES, continuar el genocidi, que es veu que a més a més dels joves als que han malmès el cor i els nens als que han malmès el fetge, la comissió deu tornar a ser ben gran per a la peça de carn humana, i la genocida de la foto, com abans ho féu el criminal Illa, o la Mengele Vergés, decideix que se’ls inoculi la quarta, que si no cauen amb aquesta, potser el Ministerio de Sanidad, es decidirà definitivament per llençar-los per les finestres o fotre’ls un tret directament, perquè el cas, és no perdre els bitlletets tacats de sang que els dóna l’amo Soros. La Carolina Darias ja va descartar la iatrogènia altra volta, perquè la primera onada pudia que no s’hi podia més. Que, encara rai, que totes les meuques de l’urinari decidiren d’aturar la investigació del genocidi que tots ells havien comès. I això ho dic jo, que l’assassina de sanitat, només viu per aprofitar aquesta oportunitat del destí: matar per cobrar amb absoluta impunitat. Jo també condecoraria un arbre amb ella.

Tothom sap que els verins d’Albert Bourla són nocius i letals a mitjà i llarg termini, tothom. Tanmateix, els polítics són meuques, bagasses sense escrúpols, s’escorren en sentir els frecs dels bitllets, no hi poden fer més!, i per això, no cediran en l’intent de la inoculació massiva per tal d’oferir l’holocaust que l’escòria jueva els demana. Trombes, ictus, atacs de cor, pericarditis, miocarditis, fallades de ronyó, hepatitis, úlceres en nenes, herpes i lupus reapareguts, càncers incendiats, pèrdues de coneixement que produeixen accidents, etcètera. Només un exemple, reconegut pels mateixos metges. https://t.me/RosselloCM/62914. I amb això l’assassina Darias vol perpetuar la vida dels vells, ens diu; si bé, el que vol fer, és obligar-los a fer el traspàs, que així ho demana el BCE, el BIS i les arques de l’Estat, que necessiten de robar més per omplir d’alcohol el bar del gos de Soros, per continuar amb el negoci de la violació dels menors protegits, per impulsar un nou projecte d’avortaments, i una llei de gènere i el manteniment dels invasors que Soros porta en vaixells, transborda a pasteres en alta mar, i després crida l’imbècil de l’Open Arms perquè reculli els immigrants abans que se’ls mullin els mòbils d’última generació que porten, gràcies a una acció solidària de Microsoft.

D’altra banda, tenim les organitzacions criminals de Soros a Barcelona, cau sionista que fa vomitar, on tenim l’exemple paradigmàtic d’un perfecte idiota, perfecte, perfecte. Aquest deficient, a més de deficient és psicòpata, i pertany a l’organització terrorista de Soros, que respon dels seus atemptats amb les sigles ISG. Tanmateix, la Genociditat de Soroslàndia protegeix aquest cau de delinqüents perquè al capdavall la Genociditat és una sucursal d’aquesta banda criminal, on destaquen genocides com Solana, la Vergès, mig La Caixa i la Infanta, vaja, la crème de la crème. Vegeu i féu-ho veure als vostres fills: «Mira nen, això és un idiota de llibre». Comprovareu que el nen, només veure’l us respondrà: «El de la dreta ho és, però l’altre també, diria jo». Aleshores, no els passeu el vídeo, que si els senten, potser poden patir d’alguna descomposició provocada per alarma neuronal infantil, un estrany estrès que pateixen els nens encara innocents quan senten les barbaritats que se’ls diuen. Després, entren als camps de concentració i destrucció de la individualitat, i ja res els espanta: ja els han destruït. Ah, que em deixava la foto! https://t.me/RosselloCM/62875


Això no obstant, apart de la gent que ja no combrega amb els assassins dels governs ni amb les mentides d’imbècils titulats per les bagasseries jesuïtes, la gent que no està disposada a sotmetre’s a la tirania jueva del NOM, la gent que encara preserva la dignitat, l’honor i la llibertat com a insígnies nobles, tota aquesta gent, no es rendirà i lluitarà contra les hosts de Satanàs fins al final. Això ens ho demostren, per a la meva sorpresa, jutges; la qual cosa vol dir que entre tant d’excrement, hi ha persones dignes al dessota algunes togues. A Itàlia, a Sicília, qui ho havia de dir: a la seu de la Cosa Nostra, un jutge ha sentenciat que la imposició de l’obligatorietat de la vacuna (experiment genètic, o sigui, enverinament massiu) no és legal. https://t.me/resurgente2020/35468. També vaig llegir, no sé si és del tot cert, que l’Alt Tribunal alemany va enviar als diputats una circular en què els advertia que aquells que votessin a favor de l’enverinament obligatori (no ho deia així a la circular, és clar) podrien ser reus de delictes contra la salut pública i els drets humans. Vejam si la Justícia humana és comporta com a tal i de mica en mica va derruint el sistema, ja que treure la careta filantròpica al misantròpic sistema, el soscavarà fins a fer-lo caure. De fet, Jutges i Militars són els que haurien d’apoderar-se de les nacions, castigar els traïdors i genocides i retornar la llibertat als pobles, i així, us ben asseguro, que als militars, que mai no m’han despertat cap simpatia, podria veure’ls com a veritables garanties de les nacions i els pobles, de fet, com ho eren, quan eren ells els que anaven a matar-se entre ells als camps de batalla, i no com ara, que els jueus llencen les bombes sobre els indefensos, no res!, només per a fer uns riures.


I conclourem avui amb una entrevista a Monsenyor Viganò, dels únics catòlics dignes i fidels a Crist que he vist en la sinagoga de Satanàs que és el Vaticà del Papa Paco, que es podia dir perfectament: Pere Botero. Us enllaço l’entrevista, i al dessota una carta de ja fa un temps, però en la qual Monsenyor Viganò explica detalladament què ens volen fer. Imprescindible per a catòlics, i per als que no ho siguin, molt recomanable, perquè al cap i a la fi, en l’essència de les religions, totes són, en el moll, la mateixa cosa: Amor, Veritat, Llibertat, Dignitat i Respecte; que aquests són uns dels molts atributs o noms de Déu.

LA GUERRA ÉS D’ESSÈNCIES.

EL PUR I SÀDIC MAL

CONTRA

LA DIGNITAT I LA BELLESA.

EL SIONISME I EL PAPA PERE BOTERO

NO TRIOMFARAN.

LA VICTÒRIA ÉS SEMPRE

A LA VERITAT I A LA VIDA,

ÉS A DIR,

EN L’AMOR I EN LA LLIBERTAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada