divendres, 8 d’abril del 2022

NO HI HA PARAULES


Avui seré breu. L’exhibició diària de criminals ofèn la intel·ligència i la integritat ètica. I un ja se’n cansa de tanta escòria. Comencem amb el genocida dels Balcans, el sàdic i deficient intel·lectual Javier Solana (no oblidem la col·laboració en aquesta matança del gos de Soros a La Moncloa; que experiència en genocidis abans de l’enverinament dels espanyols, ja en tenia): https://t.me/resurgente2020/34730, aquest criminal és avui vicepresident de la Casa de Putes ISG de George Soros.

La sacerdotessa negra del Femer Europeu, la khàzar i satànica von der Leyen, la destructora d’Europa i la responsable màxima de l’extermini dels europeus, acompanyada del pallasso i delinqüent comú Josep Borrell (a qui no volen ni en el seu poble), l’instigador del conflicte amb Rússia, ambdós s’han acostat a saludar el jueu criminal d’Ucraïna, l’home que vengué el seu país a Soros i a la màfia pedòfila dels Biden, i s’ha dedicat a massacrar els russos del seu país. Les dues escòries criminals europees van a retre homenatge al genocida dels Azov, i recordem-ho, Ucraïna no és del Femer Europeu ni de l’OTAN, del que és fàcil de deduir que els sacs d’escombraries europees han anat a traslladar al jueu genocida les ordres dels jueus genocides que els manen a ells. https://t.me/RosselloCM/61565 I convindria plantejar-se: veieu aquestes dues odalisques covardes de l’harem jueu, córrer el risc d’anar a Kiev? A saber, on hauran muntat el teatre!

Ara, dos breus vídeos del Plató actual, el tarat i deixalla cerebral del Harari, el jueu amb paraplegia intel·lectual que és estimada fins al deliri pel psicòpata sexual i total del Klaus Schwab, de la banda mafiosa Rothschild. L’idiota ens diu:

https://revelion.tv/video/noah-yahari-no-se-si-reir-o-vomitar/, és homosexual... és que no li manca de res, al deficient. I per a reblar la deficiència d’aquesta degenerada imbècil, escolteu com pot dir un seguit de barbaritats i la meuca ni s’immuta: https://t.me/RosselloCM/61579, compreneu per què cal extingir la idiòcia?

Dues notícies s’expliquen millor juntes:

https://t.me/RosselloCM/61570

https://t.me/RosselloCM/61576


Per concloure, dues recomanacions:

Un vídeo de ‘La verdad os hará libres’, https://t.me/RosselloCM/61537, sempre molt recomanables.

Un vídeo de dividit en quatre parts de ‘The Corbett Report’ sobre el psicòpata mundial Bill Gates. https://odysee.com/@Voluntas:d/corbett-bill-1:a?lid=8f855b87f027ab9571202773b09659d7f2142cde, en les intervencions de l’exterminador és molt fàcil de comprovar-hi les expressions i manifestacions gestuals del psicòpata criminal.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.

NI OBLIT NI PERDÓ.

ABANS MORTS QUE ESCLAUS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada