dissabte, 9 d’abril del 2022

DE LA PROFUNDITAT A LA MALDAT I A LA IDIÒCIA

 

En el capítol d’avui, comprovarem la diferència entre un pensament profund i les barbaritats de les deficiències cognitives i intel·lectuals del sodomita de Klaus Schwab, el pallasso jueu Harari. Shunyamurti, a qui no coneixia, ens demostra amb modèstia i pau què és un intel·lectual: un home que pensa, o sigui, un home que pensa en el bé. Compareu les seves paraules amb les imbecil·litats del sodomita del psicòpata del FEMS (Fòrum Econòmic Mundial Sionista): És la infranquejable diferència entre la saviesa i l’estultícia pura; entre l’home i la mona.

https://t.me/counterpropaganda20/6256.

I no cal ser un mestre de ioga per a veure la realitat de les coses, perquè les coses són davant nostre perquè les vegem, com ens ho corrobora el doctor De Benito, qui des del començament de la IMMENSA MENTIDA va demostrar enteresa moral i seny clar, dues virtuts que el sodomita calb del psicòpata de la família Rothschild no té ni tindrà mai, perquè Harari, és l’estultícia feta home. Llegim el doctor De Benito:

https://t.me/elinvestigador_org/10554, com ens diu el doctor: identifiqueu el vostre enemic; aquest és el començament.


Ja hem sortit de la profunditat, i som en la més baixa de les superficialitats, la crua realitat, la tirania dels governs criminals:

Els assaigs del NOM no cessen: https://revelion.tv/video/la-cnn-relata-lo-que-esta-sucediendo-en-shangay/.

La crua realitat, el crim constant dels governs criminals: https://t.me/NANOMNOTICIAS/8269, ara que algú em digui que això és normal. Qui permet aquest desvari? Què són aquests núvols? Qui els escampa? Sense dubte, això no és natural i menys encara són operacions per al bé de la gent, de la qual cosa es dedueix que és una pràctica perjudicial per a la gent i la terra, i que els qui escampen aquestes escombraries, els qui miren a un altre costat, com els qui els manen, són criminals, si aquesta intoxicació aèria és veritablement una intoxicació. De segur, que bo no és. De segur, que natural no és. De segur, que el govern espanyol és responsable d’aquestes ‘emissions’ i de les repercussions que poden tenir.

Després d’ascendir en la superficialitat, en aquest viatge als cels contaminats pels mateixos governs (ja que això no és possible sense la seva autorització), continuem en l’ascensió, per arribar a tres perfectes exhibicions de l’estultícia:

La primera, l’idiota de manual: El perfecte imbècil, l’estult vocacional, el ximple pinxo de bagasseria barata, que li poses unes ulleres i el vesteixes com a una persona, i l’homínid es creu humà: https://t.me/RosselloCM/61630, recordeu que aquest tros de traïdor inútil és a més a més un genocida, com ho demostra la participació en els bombardeigs de l’OTAN del criminal Javier Solana a l’ex-Iugoslàvia, i com ha demostrat en el genocidi d’espanyols que el seu govern ha executat a les ordres de l’amo del gos, el terrorista George Soros. La pena capital per aquest hominoide és una necessitat i serà la demostració palpable que per fi lluitem de veritat contra l’estultícia, que és, de fet, pitjor i més terrible que la maldat; per bé que la maldat i l’estultícia solen anar agafadetes de la mà, perquè per definició, la saviesa, el radical contrari de la idiòcia, és la recerca del bé.

Ara, la puteta francesa de Klaus Schwab, un altre sodomita del jueu Rothschild, que quan s’avorreix dels negres, es dedica als circumcidats amb devoció i sotmetiment extrems. Aquest tros de carn de guillotina és tan limitat neuronalment, que se li escapen coses que el babau no hauria de dir. Però ja ho sabeu, les prostitutes són poc confiables: https://t.me/RosselloCM/61646.

I conclourem amb una de les altres pel·lícules jueves: Elon Musk. Aquest impresentable és un altre ximple del tipus Bill Gates, Jeff Bezos, Zuckerberg i altres criminals nascuts de ‘família pobre’ i que gràcies als seus esforços i a la seva ‘insòlita’ capacitat i enginy s’han convertit en multimilionaris i alhora en filantrops! Com el fill de la banquera i l’eugenista Gates, com el robot Zuckerberg o el sobtat nou multimilionari Bezos, tots gent molt honrada; com tots ells, Elon Musk és un altre producte de l’escòria asquenazita, com ho veureu en aquest documental, que ens descriu la perfecció d’aquest fill de criminal, nen mimat i ric, lladre i estafador professional, tot d’acord amb el llistó moral del seu pare, que violà la filla i de la qual va tenir-ne un fill. AIXÒ SÓN ELS SUBNORMALS QUE PERMETEM QUE ENS DIGUIN QUÈ HEM DE FER: https://t.me/elinvestigador_org/10551.


L’ESTULTÍCIA ÉS EL MAL DEL MÓN.

PERQUÈ LA MALDAT ÉS EL RESULTAT DE L’IDIOTA,

JA QUE L’IDIOTA NO PENSA;

I QUI NO PENSA, CONSENT;

I QUI CONSENT, S’HUMILIA.

LA MALDAT NECESSITA IMBÈCILS.

COMPRENEU ARA ELS VOSTRES GOVERNS?

I SI ACABEM AMB ELS DEFICIENTS MENTALS?

SER BABAU, POT TENIR PERDÓ.

SER BABAU I ORGULLÓS

HA DE SER CAUSA SUFICIENT D’EXTERMINI.


.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada