dimarts, 5 d’abril del 2022

ELS JUEUS EN EVIDÈNCIA


Qui va provocar la revolució ucraïnesa? El terrorista número u del món, George Soros i les seves bandes criminals o ONG.

Qui és el líder titella Zelensky, presentat al món com la víctima, essent i tot el comandant en cap del batalló Azov, un veritable exèrcit de terroristes armat per Occident? Un jueu.

Què és Ursula von der Leyen, la lliberticida i genocida del Femer Europeu? Una khàzar.

De qui són els mitjans de comunicació que transmeten notícies provades com a falses perquè són atacs de falsa bandera, o sigui: els ucraïnesos a les ordres del jueu Zelensky estan realitzant veritables atrocitats amb els russos de la zona, en el que es pot considerar un genocidi; un genocidi que rep el suport del Femer Europeu (tots responsables de crims de lesa humanitat), però sobretot, la cap del Femer, tant, com el criminal que fa de ‘relacions públiques’, el delinqüent comú i incendiari criminal Josep Borrell (els catalans sempre al costat dels jueus. Si no, pregunteu-ho al mamarratxo del Prostíbul de la Plaça sant Jaume).

Qui organitzà, darrere la cortina, la IMMENSA MENTIDA? El jueu Klaus Schwab, de la banda criminal Rothschild, amb l’organització d’extermini i ruïna, dit Fòrum Econòmic Mundial (FEM) - afegiu-hi una S de sionista -; una màfia que considerà la farsa de la Covid l’oportunitat, el moment del Gran Reset.

Qui són els responsables de fabricar l’arma biològica mal anomenada vacuna? Els laboratoris jueus de la farmàfia; per damunt de tots, el genocida Albert Bourla, recentment condecorat per institucions jueves per l’eficaç extermini de goyim.

Qui controla la premsa que emet les notícies falses? Els jueus.

Qui ensorra l’economia europea amb el muntatge de la guerra contra Rússia? Els jueus. (Ja sabeu que crec que han estat, durant anys, forçant Putin a actuar. Essent aquesta la raó per la qual crec que Putin no està en absolut del cantó dels enemics de la Humanitat, tot i que no sigui una germaneta de la caritat; tanmateix, crec que té un fort i irrenunciable sentiment nacional).

Qui provocarà l’encariment de productes i l’escassedat? Els jueus (BlackRock).

Qui està comprant-ho tot als EUA? Els jueus.

A qui obeeixen tots els traïdors i genocides dels governs occidentals? Als jueus. Uns responen al terrorista número u del món, George Soros, i els altres al psicòpata del FEMS, Klaus Schwab.

Qui està al darrere de totes les Big-Tech? Els jueus....

Potser sí, potser sí que són les víctimes, com sempre...

Hem sentit que Israel ha bombardejat els palestins; però això és perquè els jueus, entre tanta tragèdia estrangera, necessitaven una mica d’humor. Hem sentit que l’exèrcit israelià està ensinistrant els ‘assassins’ del batalló Azov, o almenys, l’exèrcit del jueu d’Ucraïna, el patètic pallasso Zelensky https://mpr21.info/el-ejercito-israeli-esta-entrenando-a-las-tropas-ucranianas/. I, a més a més, sabem que tots els sionistes i criminals dels governs occidentals han traït les legislacions i cartes magnes de cada nació, i les han sotmeses a la tirania NOM del Femer Europeu, ara regit per la khàzar que substitueix l’alcohòlica princeseta d’Astúries anterior (una meuca com l’Abramovic. Potser s’haurien de dir: «Premis Putes, una gentilesa de la princesa d’Astúries»). Aquest és el panorama! I les imatges de les carnisseries, tan grates als jueus, són el pa de cada dia. FINS QUE NO COMPRENGUEM QUI ÉS L’ENEMIC, NO PODREM FER-LI FRONT.


Com podem explicar aquestes notícies absurdes i increïbles, però que els mitjans sionistes escampen per a justificar les morts que són provocades pels verins que han estat inoculant els genocides governamentals? https://t.me/NANOMNOTICIAS/7954,

Com podem explicar una barbaritat com aquesta, publicada per la premsa sionista, i que no hi hagi cap investigació? https://t.me/NANOMNOTICIAS/7957. Aquest tarat ha de ser ingressat immediatament en un frenopàtic, tanmateix, el sac d’escombraries que ha vomitat la notícia ens hi diu: Andoni Luis Aduriz (el psicòpata tarat) apuesta por «una belleza alternativa que está en las antípodas de lo convencional».I el paraplègic mental resta tan ample. Fixem-nos ara en el peu de foto: El plato «Feto en su líquido amniótico» es un gel de habas con una almendra en la cabeza que cruje al morderla». De veritat creieu que no és hora d’acabar amb tota aquesta degeneració?

Com podem explicar que la doctora Dolores Cahill hagi d’estar amagada perquè els criminals de la justícia la cerquen per demanda dels jueus? La doctora, des del començament, ha denunciat el genocidi executat per les farmàfies jueves! https://t.me/resurgente2020/34583.

Potser la Bea Talegón, en aquesta magnífica intervenció, ens ho deixa clar:

https://euskalnews.tv/video/bombazo-de-beatriz-talegon-en-tv3-destapa-la-lista-de-0r0-para-callar-a-los-periodistas/

O qui podria cometre un crim tan repugnant contra els nens, sinó els que els trafiquen, els violen i els maten: la raça superior. https://es.sott.net/article/82226-California-presenta-un-nuevo-proyecto-de-ley-que-permitiria-a-las-madres-matar-a-sus-bebes-hasta-7-dias-despues-del-nacimiento i https://t.me/resurgente2020/34598, en teniu prou?


Fem un incís, amb una interessant xerrada d’Alfonso Longo, feta a Saragossa, el passat dia 26 de març. És un bon resum de tot el que passa, i recomano - ja que el vídeo dura dues hores llargues -, almenys, de veure des de l’hora de gravació fins a les preguntes. Tot i això, tot el vídeo val la pena. https://odysee.com/@UniendoCorazones14:0/2022-Alfonso-Longo-Zaragoza:a


Tota la putrefacció de la cultura occidental és la corrupció obrada pels jueus. El Pla Kalergi contra l’home blanc, del qual breument en parla Alfonso Longo al final, en el torn de preguntes; la idiòcia de gènere i patologies similars; la prostitució, la pornografia, el tràfic d’òrgans, de drogues, de persones, la banalització de l’art i la cultura, la vulgarització dels costums i els valors, la DESTRUCCIÓ ABSOLUTA D’EUROPA, TOT ÉS OBRA DEL SIONISME INTERNACIONAL. Només reduint aquesta raça de depravats i abjectes, salvarem no només Europa, sinó la Humanitat. CAP ODI ÉS MÉS LEGÍTIM QUE L’ODI AL JUEU (i entengueu-hi, els assassins asquenazites, no pas els jueus que tot i ser jueus de raça o per religió, els detesten; però, per a la nostra desgràcia, massa jueus de raça els veuen com a protectors del seu poble). TOT RESPONSABLE POLÍTIC I JUDICIAL QUE NO DICTI ORDRES DE DETENCIÓ PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT CONTRA TOTA AQUESTA ESCÒRIA JUEVA, ÉS REU D’ALTA TRAÏCIÓ, CÒMPLICE EN EL GENOCIDI DE LES ‘VACUNES’, I EN L’EXTERMINI I ANORREAMENT DE LA CIVILITZACIÓ OCCIDENTAL.

O ELLS O NOSALTRES.

SEMPRE HA ESTAT AIXÍ.

MAI NO HO HEM VIST TAN CLAR COM ARA!

O ELLS O NOSALTRES.

ELLS VAN PER NOSALTRES,

O NECESSITEU MÉS PROVES?

ÉS L’HORA DE RESOLDRE

LA QÜESTIÓ:

ÉS L’HORA DE LA SOLUCIÓ FINAL.

P.S. Qui encara dubti, que faci l’esforç d’informar-se fora de les manipulacions i les mentides amb què sempre han distorsionat la història, i comprendrà quin és el veritable Mal del planeta. No és que aquesta púrria no coincideixi amb els nostres valors, és que ells no tenen altre valor que el mal: infligir dolor, s’assoleixi com s’assoleixi. O potser no veieu que si volguessin resoldre de veritat els problemes del món, ells tenen el poder i la capacitat econòmica per a fer-ho? Per què hi ha, doncs, problemes al món? PERQUÈ ELLS SÓN EL PROBLEMA. PER AIXÒ, CAL APLICAR L’ÚNICA SOLUCIÓ A LA QÜESTIÓ. Els arguments, les proves, els indicis, les sospites i les evidències són incomptables, i només avui, les trobem en tots els fronts.


Ho sap tothom https://t.me/elinvestigador_org/10512 i https://t.me/elinvestigador_org/10513, els qui col·laboren en la venda i el saqueig del país són traïdors, a més de genocides https://t.me/elinvestigador_org/10514 i https://t.me/elinvestigador_org/10515. CAL DIR PROU O VOLEU...

el model sionista per excel·lència: la Xina de Mao, el destructor de tota la immensa i esplèndida cultura del país. Recordeu la matança de la ‘gran revolució cultural’, o sigui, destruir qualsevol indici de cultura i art per deixar-hi un desert sec, fred i estèril. Vegem les magnífiques postals que ens arriben del primer país on no posseeixes res i ets immensament feliç: https://t.me/RosselloCM/61353, https://t.me/RosselloCM/61360, https://t.me/RosselloCM/61364, https://t.me/RosselloCM/61365, https://t.me/RosselloCM/61367 o https://t.me/RosselloCM/61368, això és el que preparen les rates sicàries dels sionistes.

SALVEM EUROPA !!!

MARQUEM LA RAÇA SUPERIOR

PER DIFERENCIAR-LOS,

I FEM-LOS JUSTÍCIA

(ULL PER ULL, DENT PER DENT).

EUROPA SENSE JUEUS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada