divendres, 7 de juliol del 2023

1000


Aquest és l’escrit mil d’aquest blog. Vaig començar quan era independentista i exposava les meves impressions quant al ‘teatre de Soros’ per a distreure els incauts espanyols i les tietes catalanes, mentre desembarcava l’exèrcit africà i comprava la nació als traïdors (o sigui, als polítics nacionalistes dels dos costats, i hi podeu afegir els bascos i gallecs que també se sumaren a la bacanal de corrupció que el sionisme oficial els oferia a canvi de la venda del país). El terrorisme de Soros i el Congrés Mundial Jueu - que aquests, tots van a una - muntaren tot el seguit de ‘primaveres de colors’ per distreure imbècils (m’hi incloc) i desestabilitzar les corresponents nacions, de manera que, arribat el moment, ja veurien quina era l’espurna que havia d’encendre el foc. Al final, com tots sabem, després del cop d’estat de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units a Ucraïna, i amb el nomenament del personatge indicat: un pallasso genocida jueu, va començar el procés accelerat de destrucció de les economies europees. Des d’aleshores – us recordeu del patètic espectacle del judici? - fins ara, he anat manifestant les meves opinions i comunicant allò que sabia quant al que passa en el món. Han estat anys durs, però que han aportat uns coneixements que desconeixia quant a la realitat del món en què vivim, i així, avui ja sé que tot el segle XX és una obra de teatre criminal dirigida per sionistes i executada contra les societats blanques, l’enemic goyim de la raça elegida, que és qui posa els morts i els diners, mentre els jueus només implanten la idea de l’extermini, sigui amb guerres – les mundials -, sigui amb crisis - les econòmiques, sempre provocades per ells – o la invenció de la IMMENSA MENTIDA, amb la clara intenció de sotmetre la gent i poder-la inocular amb els verins i els tòxics a discreció que fa anys que els jueus tenien preparats. Hem passat, que la preocupació fos com sortir d’Espanya, a com destruir l’enemic de la Humanitat. Certament hem après, és clar, i ara sabem que si doncs no fos per les maquinacions darrere de les cortines dels nassos, qualsevol nació és capaç d’entendre’s amb els veïns i amb les minories nacionals, però si no es controlen els paràsits de la quipà, no ho dubteu, el mal s’abatrà contra els pobles i els destruirà, que, al capdavall, és la manera perfecta de descriure la història d’aquesta raça: destructora de civilitzacions. La prova indiscutible és el que estan fent arreu on està arrelada la civilització occidental, de fonaments grecollatins i amb l’espiritualitat aportada pel cristianisme. L’atemptat contra la Humanitat d’aquesta estirp d’assassins no pot ser posat en dubte, perquè arreu on mireu, hi veureu la destrucció dels valors i, darrere, els fotuts nassos de Sió.

Enmig d’una guerra no és digna la deserció, així que continuarem denunciant l’enemic fins que o venci i ens aniquili, o vencem i els exterminem. Tanmateix, només presentant batalla es pot guanyar. I sí, és cert que tots els controls i poders coercitius estan en les seves mans i gestionats per les idiotes i els gossos castrats, traïdors i genocides, que han venut la nació i la gent per un crostó de pa sucat amb la més ultratjant de les vergonyes. Però les putes de l’harem i els gossos de companyia dels jueus són així, miserables, abjectes, vanitosos, sense empatia i amb un desenvolupat caràcter psicopàtic i sàdic, com tot sicari criminal que s’apreciï.

Però, vegem les notícies i els documents que demostren l’estat de guerra i l’ambició i l’ànsia de l’enemic amb l’absoluta destrucció d’Occident, sempre que Occident no acabi abans i per sempre amb el mal de la terra: els sionistes, els asquenazites, els khàzars, foteu-los el nom que vulgueu, a la carronya. La guerra l’estan accelerant en tots els fronts: destrucció econòmica, destrucció dels valors, destrucció de la cultura, destrucció de la salut, destrucció de la identitat, destrucció dels sexes i de la família, destrucció de la llengua, destrucció de la política, destrucció del planeta, de l’agricultura, de la ramaderia, de la pesca, del comerç, de tot, absolutament de tot, perquè perquè tots siguem esclaus, els cal l’abolició de qualsevol llibertat i dignitat, i en això que s’estan els amos de les putes de l’harem, inútils i idiotes, i dels gossos, castrats, i miserables fins als fems.

No podem començar les demostracions amb res de més il·lustratiu, d’aquells que es fan dir bons i màrtirs, que amb l’holocaust que han assolit d’executar després de tants d’anys pensant-lo, que prou que el van assajar amb la invenció dels crims del nazisme, res més que la creació fictícia dels seus futurs propòsits:

https://t.me/resurgente2020/47738,

pobrets, els jueus dels camps que morien de tifus i dels bombardejos aliats!

https://t.me/No_plandemia/5956,

pobrets, els jueus dels camps que eren esterilitzats!

https://t.me/resurgente2020/47754,

https://t.me/resurgente2020/47796,

https://t.me/resurgente2020/47797,

pobrets, els jueus que mai no diuen mentides, com amb el Diari d’Anna Frank, la Llista de Schindler o El pianista!

https://t.me/RosselloCM/76939,

pobrets, els jueus que propagaren la grip espanyola, assolint una matança de 50 milions de persones a Europa amb l’estratègia dels morrions! Llarga vida als Rockefeller!

Aquest és el jueu que amb els diners que roba de les nacions els distribueix per a fabricar els verins, l’obsessió del psicòpata:

https://t.me/resurgente2020/47793.

Després de veure com s’esforcen per a tenir cura de la nostra salut, vegem ara les preocupacions per a defensar les llibertats de la gent:

La puta privada dels Rothschild:

https://t.me/counterpropaganda20/10595

https://t.me/resurgente2020/47722

https://t.me/resurgente2020/47745

https://t.me/counterpropaganda20/10606

https://t.me/resurgente2020/47775,

si els francesos no són capaços d’executar la puta dels criminals i els sicaris del govern, premsa i poder judicial, es mereixeran ser esclaus dels Rothschild, com ho són els americans.

La puta privada del Rothschild Klaus Schwab:

https://t.me/No_plandemia/5966.

Però, la púrria sionista és a tot arreu, com a Xile, on els jutges en lloc d’engarjolar els criminals del govern, persegueixen un ‘youtuber’, Ramon Freire (a qui expresso la més ferma solidaritat):

https://t.me/RosselloCM/76895.

Ja no dic res de les escòries que tenen a Espanya i a la Genociditat de Soroslàndia!

https://t.me/resurgente2020/47782,

una de l’harem jueu que figura en la llista de putes del gos de Soros.

I podem viatjar a la Seu de Satanàs, on els criminals pedòfils es reuneixen per a fer-se coses, suposo:

https://t.me/resurgente2020/47776,

Clinton porta els nens i les nenes blancs, el criminal Soros els de color i el fill de Satanàs deu beneir els actes criminals.

Per això, gràcies als jueus i a la seva superioritat moral, que els permet de robar, de violar, de torturar i de matar sense remordiments, és més, amb una excitació riallera, a l’Argentina passen coses com aquestes, promogudes pels criminals del govern (la pena de mort és un imperatiu social):

https://t.me/resurgente2020/47772.

I els jueus són els qui financen idiotes com el següent, perquè prou que saben que la idiòcia és contagiosa i que un poble infestat d’aquesta malaltia greu, no té solució, i haurà de ser sacrificat. Idiotes com aquest, o estan en un psiquiàtric per vida, o sense vida, però de cap de les maneres s’ha de tolerar que un idiota obri la boca en públic; trencar-li les dents, és un acte de misericòrdia:

https://t.me/resurgente2020/47799,

el que els jueus volen és una societat tan digna i culta com la següent:

https://t.me/RosselloCM/76883

https://t.me/resurgente2020/47774.

Recordeu la bondat jueva l’any 1933, i com aquesta bondat va comportar la destrucció de tota Europa i la mort de cinquanta milions de joves europeus:

https://t.me/RosselloCM/76907.

El tarat de Harari, com a portaveu del sionisme criminal, ens explica com pretenen canviar els morts al camp de batalla; que bons, això sí, ells, sempre:

https://t.me/resurgente2020/47734.

Tanmateix, que els assassins inveterats no es passin de frenada, perquè hi ha molta gent que ja els ha ensumat, i saben a què put i qui put:

https://t.me/No_plandemia/5961

https://t.me/No_plandemia/5959

https://t.me/No_plandemia/5964.


MATAR POLÍTICS NO POT SER UN CRIM

DES DEL MOMENT

QUE ELS POLÍTICS PODEN EXECUTAR

LA POBLACIÓ SENSE JUDICI

I AMB INCITACIÓ AL SUÏCIDI,

A TANT PER CADÀVER O DESGRACIAT.


Perquè vegeu com les putes dels sionistes reben el premi pel compliment dels manaments jueus, com la khàzar, assassina de masses i traïdora d’Europa, lladre i pocavergonya sense igual al continent:

https://t.me/resurgente2020/47739,

Secretària General de l’Exèrcit Sionista !

Vejam si ho anem entenent.

https://t.me/resurgente2020/47710,

la revista dels Agnelli i els Rothschild.

https://t.me/Realidades_Paralelas/6377,

Jewllywood.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15284,

que tots siguin jueus, és casualitat, anti-semites!

https://t.me/Disidenteincontrolado/15298,

curiós, oi? Abans de la plandèmia sionista, l’ONU ja estava a punt.


El ‘modus operandi’ dels bons per a dummies:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15298.


I conclourem amb el pare de la psicologia, no l’imbècil i cocaïnòman Sigmund Freud, un tarat de manual, sinó amb el seu deixeble, i que ens va descobrir la psicologia a pesar del mamarratxo jueu que només hi veia penis i incest:

https://t.me/resurgente2020/47771.

Carl Gustav Jung.


VENCEREM EL MAL.

PLORAREM, PERQUÈ VOLEN SANG

A CABASSOS,

PATIREM, PERQUÈ VOLEN DOLOR

FINS ALS XISCLES,

LLUITAREM, PERQUÈ VINDRAN PER NOSALTRES

SENSE COMPLIMENTS,

TANMATEIX,

VENCEREM.

DESPRÉS, CELEBRAREM EL REAL

NUREMBERG DE 1946.

CAP GENOCIDA SENSE CÀSTIG,

QUE TOTS TINGUIN UN TROS DE CORDA !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada