dilluns, 3 de juliol del 2023

LA FED


Mentre Soros persisteix a fer el mal allà on sigui possible fins a l’últim sospir de la seva bondadosa vida – que ell és un bo -, com ho veiem en el muntatge sionista de la revolta francesa (https://t.me/counterpropaganda20/10578), i en l’intent d’escampar la violència, que tant agrada als sionistes, arreu d’Europa, com han provat de fer amb els simbòlics aldarulls a Suïssa i Bèlgica, i mentre continua finançant la immigració il·legal de joves que han de venir a Itàlia i Espanya, per escampar-se per tot el continent, per a pagar-nos les pensions i ‘multiculturulitzar-nos’, això sí, després que els mantinguem uns quants anys ‘tot pagat’, i tot, perquè aquests joves universitaris i amb ganes d’integració en la civilització, no tenen res a fer en els seus països que, com tots sabem, viuen en l’opulència, la dignitat i la llibertat; que per això vénen, per a ensenyar-nos com han aconseguit que els seus països d’origen siguin els models a seguir per a una Europa depauperada i que, si no fos pels magrebins i els negres, acabarà molt malament. Doncs, mentre el jueu bo i sionista, antinazi, criminal professional i terrorista de Soros ens allibera de la tirania, els sionistes més perillosos, la colla de criminals de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, van fent la seva de sotamà.

Comencem amb l’actitud il·legal dels jueus de la Reserva Federal, els amos dels EUA, quant a Ucraïna. Val a dir però, que les declaracions del jutge que veureu, poc els poden importar, com poc importen als mafiosos més sanguinaris i criminals les lleis i normatives que pugui imposar el govern de torn:

https://t.me/RosselloCM/76736.

Recordeu que els sionistes estan per damunt de la llei, i els seus sicaris, també.

Doncs, mentre que Soros destrueix Europa, Gates l’enverina, Musk la transhumanitza i la Sinagoga del Femer humilia i arruïna totes i cada una de les nacions en nom d’Israel, els Rothschild van preparant el robatori de tots els béns del món. Vegeu aquestes dues bones explicacions del robatori actual del sionisme internacional del patrimoni futur de la reserva d’esclaus que controlen als Estats Units:

https://t.me/voluntasoficial/6953

https://t.me/voluntasoficial/6955

L’Organització criminal més gran del món, de capital Rothschild i amb direcció del casualment també jueu Larry Fink, aplica sistemes d’intel·ligència artificial per a primer sotmetre i després consumar el robatori que preparen des de fa anys els criminals dels Rothschild, la llarga saga d’assassins que es remunta fins a abans de la revolució jueva a França, el 1789.

https://t.me/voluntasoficial/6958,

com diu el presentador, només amb la detenció dels criminals de l’organització mafiosa es podrà aturar el robatori. I si els deficients mentals dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes no ho faran, ho haurà de fer la gent: primer amb els sicaris dels jueus, i després amb els criminals, directament.

Per a poder sotmetre i robar els goyim, recuperen la IMMENSA MENTIDA de la Covid, per tal de poder implementar el passaport que tan enginyosament es va inventar la Corrupció Europea de la Sinagoga del Femer, amb la bruixa i sacerdotessa negra, assassina de masses i euròfoba, de la khàzar Ursula von der Leyen:

https://t.me/voluntasoficial/6961,

com veieu, miris o miris, tot put a jueu.

I els cagaguano, demostrant, dia sí i dia també, que no són més retardats mentals perquè els jesuïtes necessitaven que almenys sabessin parlar. Vegeu les idiòcies que un mamarratxo pot arribar a dir, creient-se-les:

https://t.me/voluntasoficial/6964,

Vaja, que se’ns bolca el planeta perquè els putos goyim volem beure aigua! Però no us amoïneu, que apareixeran els jueus del setè de cavalleria per a arranjar els mals provocats pels goyim, gràcies a la invasió dels universitaris surenys i al robatori dels béns goyim per a salvar el pobre planeta que es bolca i s’escalfa, que més problemes, el pobre, no en pot tenir!

I una mica més de la Tirania Jueva sobre el món, el NOM, la destrucció de la Humanitat i la creació de robots idiotes, i la fonamental acció dels verins que els jueus fabriquen en les seves indústries de tòxics per a l’extermini i la discapacitació. Que els bons, pobrets!, amb el que van patir!, són així, sense remordiments ni sentiments de venjança, bons uns, ells!, que són la santedat en persona.

I ja que parlo de la santedat, res millor que concloure l’escrit d’avui amb el Principat de Satanàs a la Santa Seu, amb el jesuïta i miserable Francesc I:

https://t.me/voluntasoficial/6959,

no cal dir res, oi?


O ELLS O NOSALTRES.

VAN SENSE FRENS !

SABEN QUE EL TEMPS

ELS DESCOBRIRÀ MOLT AVIAT,

I ALESHORES,

PER A GLÒRIA DE LA HUMANITAT

TORNAREM AL 33.

TANMATEIX, FARAN MAL,

TOT EL MAL QUE PODRAN FER,

QUE RES NO ELS FA MÉS FILANTROPS !


O ELLS O NOSALTRES,

NO HI POT HAVER TREVA,

NO HI POT HAVER RECONCILIACIÓ,

NO HI POT HAVER COMMISERACIÓ:

O ELLS O NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada