dimarts, 18 de juliol del 2023

L’ADVOCAT DEL DIABLE


Després d’escoltar la senyora aquella supervivent dels camps d’extermini nazis - la prova de les proves de la realitat de l’holocaust, un pur document! - m’he fet ‘revisionista’; així, en unes hores. I no us podeu imaginar quines de coses que he descobert! I com sempre m’han ensenyat a compartir els coneixements, això em proposo de fer avui, en un acte de contrició per haver degradat constantment els ‘pobrets!’, després de tot el que van patir! Així doncs, recuperem el document gràfic que esborra qualsevol dubte quant a l’existència de les cambres de gas i de l’horrible extermini que féu dels ‘pobrets!’, l’home aquell del bigotet.

https://t.me/voluntasoficial/7080


Ens hem eixugat les llàgrimes? Doncs, comencem:

El senyor Nick Hudson, que deu ser un caçador de fantasmes, ens deixa una cita memorable.

https://t.me/counterpropaganda20/10697

Aleshores, segons ell afirma, les guerres mundials, les crisis econòmiques, les crisis sanitàries i, fins i tot, el dòlar, serien estafes!


La Vanguardia’, o la casa dels amics dels sionistes, una bona gent, i que donen informació de primera mà, sempre, ens ofereixen aquest article, que caldria titllar-lo de racista i que, indirectament, acusa els polítics espanyols d’alta traïció, perquè el servei dels polítics, les ànimes càndides amigues de la bondat i dels desfavorits, estarien perjudicant els interessos dels seus representats per a beneficiar estrangers. No he llegit l’article, perquè el fet que m’hagi convertit en ‘revisionista’ no vol dir que m’hagi tornat imbècil, i per això, espero, suposo i desitjo, que en lloc de l’article es faci esment a la immensa mentida neonazi del Pla Kalergi, una invenció, sí, una invenció; i si, per casualitat, la Sinagoga de la Llibertat del Fòrum de les Democràcies Lliures i Populars de la Comissió Europea i el Parlament digníssim dels nous estats units i lliures d’Europa, amb el permís d’Israel i la seva benedicció, atorguen un premi amb aquest nom, és perquè els de la Comissió i tots els que serveixen a la Sinagoga, s’han encomanat de la fina ironia i del subtil sarcasme dels seus pròcers jueus; tot, a la recerca de la felicitat universal a la Terra, tots units amb el somni jueu des que el món és món.

https://t.me/RosselloCM/77272

Ara, una exhibició d’intel·ligència promoguda pels nostres amics els bons, el projecte ProMETEO (oi que són enginyosos?), que comanda un físic segons les altes institucions acadèmiques de la nació, un portent intel·lectual dedicat del tot a la profunditat en la recerca dels coneixements, un home fet per al Nobel, sí:

https://t.me/RosselloCM/77265

José María Martín Olalla és diu aquesta mena d’Einstein de casa nostra, bé, d’enllà de l’Ebre, que no és qüestió de ferir susceptibilitats. Hi pot haver una cosa més extraordinàriament difícil que conscienciar d’una cosa que no existeix? Doncs, l’eminència està en això, i el seu parer és que posant noms a les apujades del termòmetre crea consciència i alerta dels riscos de les temperatures, que ja sabem que a 100º a nivell del mar, l’aigua bull. Què seria de nosaltres sense el treball intensíssim i fecund de les institucions acadèmiques, avui ja, al costat del poble, al seu servei, portant el coneixement global arreu del món!

I ja que parlem de gent sensata, treballadora i sacrificada, no vull passar sense esmentar que la proletària i pobra corporació del bé, ha obtingut un 27% en beneficis en només dos mesos, un fet que ens ha d’alegrar a tots perquè de mica en mica, la Corporació, diligentment i solidària dirigida pels nostres amics filantrops i bons, aviat assolirà de ser la propietària proletària i pobra del món mundial per a benefici de tots nosaltres. Aquest és l’exemple a seguir, gent que treballa nit i dia en el bé dels altres, sense recórrer a argúcies, trampes, estafes, suborns, corrupcions, amenaces, robatoris, extorsions, xantatges i fins i tot l’assassinat; gent honrada i dedicada a treballar, només a treballar, de 8 a 2 i de 3 a 6, i si cal fins a les 9, i que a l’estiu fan jornada intensiva per causa del canvi climàtic, i tot treballant de 8 a 4, amb devoció i empenta, no fan prou, sempre exigint-se de portar les millores als seus accionistes: la població mundial.

https://t.me/No_plandemia/6030.

Ja sabeu que com són la supercorporació guai del món toquen tots els sectors, i així, impulsen els grans valors sionistes, als quals, la ignorància goyim ha menystingut, estimant-se més de fer sabó amb el greix dels jueus, o jocs de gas-aigua amb les dutxes o llums amb pantalles de pell humana, i fins i tot, salsitxes humanes, unes coses! Però per sort, els nostres amics i corporacionistes del bé estan allí, i així els nostres joves poden gaudir de magnífics exemples morals i de les més avançades tècniques literàries i gràfiques per a fer comprensible l’error de creure que el sexe no és el més important de la vida, més enllà de l’amor i de qualsevol altra limitació ètica o cognitiva, i així ensinistren els nostres joves en l’alliberament de l’espècie humana envers les més altes cotes de la dignitat: copular, com sigui, amb qui sigui, i fins i tot tu sol: copulant-te. On no arriba un jueu fent el bé, amics?

https://t.me/No_plandemia/6031

I pensar que jo, no res, ahir mateix, proposava de liquidar tota la idiòcia del món sense miraments, i hi deia: pedòfil mort no fa destorb. Tanmateix, després de les llàgrimes d’emoció per la sublimitat moral, la finesa lingüística, la subtilitat psicològica i els altres béns d’aquestes propostes, només puc callar i reconèixer que la mida sí que importa i que la virginitat, ves, quina idiòcia!, si et pots desvirgar als tres o quatre anys amb un senyor de seixanta-tres! La senyora del vídeo de l’horror i els seus congèneres ètnics, si ens n’ensenyen de coses que no sabíem!

Per això sap greu que gent com Cory Bernardi, un periodista d’Sky News a Austràlia, gosi dir les mentides que diu, acusant els bons i les corporacions sionistes de voler-nos colar una estafa monumental. Què sabrà ell de canvi climàtic? No heu sentit el físic Martín Olalla que posarà noms a les apujades de temperatura? La ciència, és que avança que és una barbaritat. I el bon senyor periodista, acusant els salvadors que ens volen convertir en esclaus! Essent jueus com són tots ells! És que s’ha de sentir cada cosa!

https://t.me/No_plandemia/6032

No podem oblidar en aquest especial ‘revisionista’ a Antonio Guterres, l’home que representa des de l’ONU els anhels de tots els éssers humans, amb una bondat que esfereeix i ens emociona, perquè tanta sinceritat i honradesa, que per això ha arribat on ha arribat, que els jueus ja sabeu que trien entre el bo, el millor, i així la bondat personificada ens parla amb els desitjos que són la seva preocupació. No ploreu, us ho demano. Emocioneu-vos, però plorar, no, que us emboirarà la mirada, i és bo de recordar per sempre la fesomia d’aquest llibertador dels homes, de la llibertat i de la dignitat humanes, sempre al peu del canó de l’ONU per a dinamitar l’explosió envers una nova Humanitat sense gana, integrada a la natura (i no és sota terra, que us conec!), aprofitant l’energia sàviament, sense passions autònomes i sense la mínima escletxa a la llibertat, que és el lema que per a l’ONU significa la dignitat humana, que el gran i sant Antonio Guterres simbolitza. El qual, fins i tot, ens donarà intel·ligència artificial, és de suposar que de la mateixa qualitat que la que d’ell emana:

https://t.me/No_plandemia/6033

Estem a la vora de la nova era, la veritat, la solidaritat, la inclusió, el respecte, la reverència a la vida, a la llibertat i a la dignitat, ens la portaran els prohoms que els jueus trien per a la nostra felicitat eterna, que ells saben molt bé el que es diuen i fan, sempre per al nostre bé, com ho comprovem sobradament amb aquestes notícies de l’augment dels morts després de les inoculacions dels miraculosos remeis jueus, gràcies als quals encara som vius els que som vius:

https://t.me/No_plandemia/6035

Al Regne Unit es moren 1500 persones més a la setmana, així, de cop i volta. I a Austràlia les morts han augmentat significativament en un 18%. Unes deu mil morts més al mes al Regne Unit i vés a saber quantes a Austràlia, i no saben de què pot ser. Jo, ara que sóc revisionista, tampoc. I m’inclino a pensar que és pel canvi climàtic, per la ingestió de cervesa, per passejar a la vora del mar, per respirar la contaminació terrible de les nostres ciutats, o pel que sigui, i el problema el tenim perquè no és possible de fer vacunes per a tots aquests mals. Mentrestant, tots els científics i els polítics s’estranyen d’aquest sobtat i inexplicable augment, sobretot, després que la inoculació dels remeis tan primmiradament treballats pels jueus servissin per a salvar la vida al planeta. Ara ens caldrà que ens fabriquin una vacuna contra el canvi climàtic, vejam si així la gent es deixa de morir del canvi climàtic i els jueus tornen a salvar la Humanitat de l’extinció, la seva eterna preocupació!


- Senyor que escriu i neòfit ‘revisionista’, no creu que poden ser les vacunes?

- Com vol que siguin les vacunes, si les vacunes curen.

- Home! Això és anar molt de pressa. Que les proves que provoquen autisme i que estan contaminades per metalls com l’alumini i el mercuri, se sap de fa molts anys!

- Com vol que siguin les vacunes, si les vacunes curen.

- Doncs, no deixa de ser una extrema casualitat que tot just després de les inoculacions s’hagi produït aquest sobtat augment de morts i de malalties patològiques cròniques que preservaran la tendència.

- Però com vol que siguin les vacunes, si les vacunes curen.

- No seran els pets de les vaques, potser?

- Potser. Però les vacunes no! Com farien inoculacions per a matar i enverinar la gent? Això seria un genocidi, sense terme mitjà! No sé si serà el canvi climàtic, que avui té moltes probabilitats, que per això els nens també moren jugant a futbol, o els pets de les vaques, que per això es redueix la població rural, o per la contaminació urbana, que per això hi ha malalties respiratòries i virus, o pel que serà, però si la gent es mor ara molt més que no es morien abans, llevat d'en els casos de guerra, serà per qualsevol causa, però per les vacunes no. O no creu que ho dirien en els telenotícies?

- Senyor que escriu, recuperi la seva personalitat, vejam si al final acabarem malament vostè i jo.

- Però les vacunes no són.

- Li juro que si s’hagués vacunat amb els verins jueus...

- Oi! Mare de Déu Santíssima del Roser!

- Li juro que em temeria que se li havia trastocat el cervell, que això també ho fan els verins jueus.

- Oi! Oh!

- Vejam si tanta ànsia de liquidar la gent - la qual comparteixo, no s’empipi, que la Justícia ha de ser justícia per a ser justícia -, li ha corromput la clepsa i ja pensa com un jueu. Que tot s’encomana.

- Vejam si serà això, tot plegat.

- Aleshores no s’amoïni. Tothom té un dia idiota.

- I aquest ha estat el meu.

- Justa la fusta. Ara, faci’m cas, dormi, i demà s’hi torna a posar, però com cal, que d’efeminats i gossos castrats n’estem fins al capdamunt.


EL SENYOR QUE ESCRIU

AVUI NO ES TROBA BÉ.

DISCULPEU-LO.

TANMATEIX,

DESPRÉS DE TOT L’ESCRIT,

CAL REFORÇAR LA MÀXIMA:

«O ELLS O NOSALTRES».

AQUESTA ÉS LA LLUITA,

I ÉS UNA LLUITA A MORT.


P.S. Ja em vaig trobant millor. He llegit això, i em sento amb un odi reforçat, si puc dir-ho així. La Jewpèdia m’ha retornat la salut, el que no fan els verins jueus!

https://t.me/Disidenteincontrolado/15404

Veus tants criminals aplegats, que t’encens. Com quan el criminal Antonio Guterres ens parlava dels seus socis de destrucció de la civilització: els governs, les corporacions privades o sector privat, com n’hi deia ell, les seccions criminals de l’ONU o seccions organitzatives, si no em falla la memòria, segons ell; tots, aplegats amb el món de les bagasseries jesuïtes. Si cerques criminals, no cal que els cerquis a cap altre lloc. Els perillosos tots són aquí... Sí, sí. Ja em sento millor. Vejam si la senyora supervivent em va hipnotitzar amb la història de les dutxes d’aigua gasosa i les salsitxes de jueu?

- Del Diable esperi-s’ho, tot, senyor que escriu. Tot, llevat del bé.

- Ja pot anar-se’n. Ja estic millor.

- Fins demà, doncs.

- Fins demà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada