dissabte, 29 de juliol del 2023

TENEN PRESSA


Saben que el temps no corre a favor seu. TOTES LES ESTAFES DEL SIONISME INTERNACIONAL ESTAN AL DESCOBERT: L’HOLOCAUST AMB ELS VERINS, LA IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, EL ROBATORI DEL PATRIMONI MUNDIAL AMB LA MONEDA DELS ROTHSCHILD, LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ BLANCA AMB LA DESTRUCCIÓ DE LA FAMÍLIA, DE LA DONA, DE L’HOME, DE L’EDUCACIÓ, DE LA CULTURA, DEL CONEIXEMENT I, SOBRETOT, DELS NENS – I EN TOTS ELS ASPECTES! -, LA DOMINACIÓ DE LA HUMANITAT MITJANÇANT LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL, EL SOTMETIMENT MITJANÇANT LA DESTRUCCIÓ DELS SECTORS FONAMENTALS PER A LA VIDA (AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA...), LES CIUTATS-PRESONS SOTMESES A CONTROL ABSOLUT, LA RIDÍCULA INVENCIÓ – DIGNA DE MENTS PUERILS – DELS EXTRATERRESTRES, LA MEDICINA QUE MATA, EL DRET QUE ESCLAVITZA, LA POLÍTICA QUE DESTRUEIX LES NACIONS I LA GENT... CAL CONTINUAR?

Són massa les veus que s’estan alçant, i vull recordar especialment la intervenció dels únics polítics del Femer de la Sinagoga Europea, en la veu de Christine Anderson, l’europarlamentària alemanya (Al final, vejam si els alemanys els guanyaran la guerra definitivament!):

https://t.me/resurgente2020/48350

«US ENDERROCAREM, I NO PARAREM FINS A ACONSEGUIR-HO TOTALMENT».

Per això, el criminal i gos castrat que els fa de secretària a la Sinagoga Mundial o ONU, ha de convertir-se en un terrorista, amenaçant amb les mentides dels amos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15511,

aquest tros de criminal amb potes ja no cal que sigui jutjat, quan el poder sionista caigui, serà qüestió de prendre’l i fer-li un ‘starlink’.

https://t.me/No_plandemia/6079,

la resposta del Premi Nobel de Física John Clauser, que evidentment, en sap més que el deficient mental que els jueus han col·locat de secretària de la Sinagoga:

https://t.me/No_plandemia/6078.

Per això, els sionistes han de comprar la colla de bagasses deformades als prostíbuls jesuïtes, i de moment, les putes inútils i idiotes italianes han acceptat el suborn sagnant dels sionistes, que si d’alguna cosa el món és ple, és de miserables i idiotes.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15503,

la prova que han estat comprats és el discurs, que anul·la qualsevol discrepància, perquè, es dedueix, ELLS TENEN LA VERITAT. I això, dit per un científic, és evidència de limitació cognitiva i incapacitat absoluta per a la ciència, com ho demostren aquesta colla de mamarratxos italians, amb un Premi Nobel inclòs, que vés a saber quina aberració cometria amb algun jueu.

Però, no ens aturem aquí, vegem més proves de la IMMENSA ESTAFA CLIMÀTICA:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15501

https://t.me/RosselloCM/77559

https://t.me/RosselloCM/77567

Potser per això, l’exèrcit sionista (OTAN), des d’una seu que governa la puteta privada de Klaus Schwab, la nostra estimada Justeta Trudeau, ens diu que ‘el canvi climàtic és l’arrel de ‘qualsevol’ desgràcia que pugui esdevenir a la humanitat’. Ara canvieu ‘canvi climàtic’ per ‘sionisme internacional’ i heu fet ‘bingo’.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15500


Ells saben que massa gent ja sent el tuf pudent a sionista darrere de tot, i també saben que quan el nombre superi la massa crítica, els seus dies estaran comptats per sempre. Per això, acceleren el terrorisme climàtic i tracten d’engalipar la gent més limitada en recursos mentals (la immensa majoria, recordeu que tots tenen títols de bagasseries) amb la fantasmada dels marcians, que és per a no creure-s’ho!

https://t.me/laquintacolumna/32749,

mentre no ens surtin com els ‘marcianets’ de ‘Mars Attack’! Almenys, que hi enviïn els jueus primer, com són els amos del planeta! Que, aleshores, potser, ni revolució no ens caldrà fer!

Els marcians, el canvi climàtic, la revolució dels virus assassins, la crisi energètica, els incendis, etcètera, tot són desgràcies casuals, ves! Ningú no hi té res a veure, i els jueus, menys encara, pobrets! No recordeu el que van patir? No sigueu inhumans. Ells ens importen africans perquè Europa sigui més Europa que mai, perquè ells són bons i, a més a més, ho saben tot, que per això també són la ciència. Tanmateix, vegeu la realitat d’allò que els criminals sionistes ens importen: les imatges són més que desagradables, però posen en evidència què ve aquí i en què ens estem convertint, gràcies a la ‘bondat’ sionista (Una imatge com aquesta, jo no l’he vista mai efectuada per un blanc, mai) Adverteixo que és horrible i que t’encén de ràbia:

https://t.me/RosselloCM/77551,

però els jueus volen que ens eduquin aquests universitaris que ens importen, i per això els gossos castrats, com el criminal Marlaska, fa el que pot:

https://t.me/RosselloCM/77564,

malgrat que es trobi oposició:

https://t.me/RosselloCM/77565.

Com dic, ja hi ha molta gent que té el que no sona ple, i tots veuen que els primers criminals són la classe política sencera (llevat d’honroses excepcions) i, si de moment encara no veuen els nassos darrere de la cortina, és qüestió de temps que hi descobreixin la púrria sionista. Tant de bo la Guàrdia Civil digués prou i detingués el mamarratxo homosexual per criminal en ferm, i pel seguit de malifetes que fa, dia sí dia també, d’acord a les instruccions dels missatgers de Soros, que la bèstia es veu que es morirà aviat, però l’animal es resisteix; i no sap prou, quanta gent espera el moment de rebre aquesta agradable notícia!


I tot plegat, marcians, canvi climàtic, crisi energètica, inflació i el sursum corda és per amagar l’HOLOCAUST SIONISTA (esclavatge monetari a part):

https://t.me/elinvestigador_org/14188,

que com sabem, pretenen executar-lo d’una forma ‘legal’, essent l’Organització de Matances Sionistes (OMS) qui comandi en cap els distints processos d’extermini a les nacions, d’acord amb els interessos dels jueus, com ens ho demostra aquest vídeo:

https://t.me/elinvestigador_org/14187,

molt recomanable és saber qui és l’assassí de masses i cap científic de l’OMS, el criminal contra la Humanitat Jeremy Farrar (hi ha un enllaç en el vídeo anterior), que en lloc de ser nomenat comandant en cap de l’extermini mundial, el que cal és agafar-lo i penjar-lo a ell. I sí, sense demores. Se’l pesca i se’l penja. Com hauria de ser un crim el fet d’executar l’assassí de milions de persones en el món i que aspira a poder multiplicar aquest nombre?


I conclourem avui, amb una altra idiòcia dels psicòpates sionistes: la fal·lera de fer-nos menjar merda. I per a salvar el planeta! Qui es creu això, més idiota no pot ser. Com hauria de ser millor un producte elaborat que un producte natural? Només per això, n’hi ha per penjar-los a tots: PER IDIOTES.

Com veureu, la Sinagoga del Femer Europeu sempre fa suport a la Sinagoga Mundial de la ‘secretària criminal’ Guterres. La pena capital per a tots ells és INEXCUSABLE ÈTICAMENT:

https://t.me/No_plandemia/6075.

I és clar, les putes inútils i idiotes han de complir amb el seu paper de bagasses protegides, així l’escòria de Carles d’Anglaterra fa el que li diuen els amos, perquè ell és només una puteta dels jueus. O no recordeu la imatge del Rothschild clavant-li el dit al pit, a l’aleshores, príncep de la Gran Bretanya!

https://t.me/No_plandemia/6076

EL REI CARLES NECESSITA UN CROMWELL URGENT !


LA GUERRA CONTINUA.

FARAN ESTRALLS,

PERÒ,

SORTOSAMENT

I A MESURA QUE VEIEM LA SEVA DERROTA,

ENS FAREM UN BONS TIPS DE RIURE.

MÉS QUE POR, COMENCEN DE FER PENA.

COM HEM POGUT ESTAR DOMINATS

PER AQUESTA MUNIÓ DE PSICÒPATES?

PELS COVARDS, ELS TRAÏDORS,

ELS MISERABLES I ELS DEFICIENTS MENTALS

DE CADA CONTRADA.

TANMATEIX,

AIXÒ, ‘EM TEMO’,

QUE COMENÇA A ACABAR-SE.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada