divendres, 28 de juliol del 2023

JA FA PUDOR DE CREMAT


Quan ens estan atacant per tots els fronts i sense ordre ni concert, és símptoma que l’enemic va perdent expectatives i que tracta de recuperar el terreny perdut amb el terror; com ahir vèiem que ho feia - en aquest blog - el criminal i ‘secretària’ general de la Sinagoga del sionisme mundial, Antonio Guterres, El cas és que l’evidència que han enverinat el planeta amb plena consciència en un atac contra la Humanitat mai no vist, no podrà ser amagada per molt més de temps, i els jueus, o lliuren caps de turc, o definitivament començaran a perdre la guerra, cosa que espero amb ànsia. Vegem una imatge molt il·lustrativa del que eren els verins jueus de les xeringues - els trets, com n’hi diuen els americans -, i tot seguit el testimoni del doctor Murakami, del Japó, certificant que els tòxics de les vacunes no poden haver estat posats allà dins més que amb una clara intenció criminal.

https://t.me/counterpropaganda20/10791

https://t.me/RosselloCM/77538.

Això suposa, inexcusablement, un genocidi, i tots els qui s’hi han vist involucrats, han de ser inexcusablement executats. Tots els delictes poden ser sospesats i, amb molta magnanimitat, assuaujada la pena, però l’odi contra l’espècie no té altra sentència que l’execució del criminal. I penseu que en són centenars de milers, els culpables.

Mentre els goyim comptem les baixes, els jueus continuen amb l’humor sionista:

https://t.me/resurgente2020/48316,

curiós que, amb relació a un dels seus, en sàpiguen menys que sobre la ‘invenció’ absurda dels extraterrestres! I en tot això, la criminal Lagarde - la seva carrera és exemplar quant a nombre de delictes i crims contra la Humanitat, perquè després que passa aquest monstre, només resta la ruïna i la misèria -, doncs, el sac d’escombraries i musa de la ignomínia entre els sionistes, acusa el canvi climàtic de la inflació, que ja sabeu que, ara, provoca inflació i alhora mata la gent, perquè la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic està dissenyada per a OCULTAR ELS CRIMS DEL SIONISME INTERNACIONAL AMB ELS VERINS INJECTATS.

https://t.me/RosselloCM/77542,

Aquí la prova del canvi climàtic, segons els imbècils sicaris sionistes, els cagaguano:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15495,

i més dels cagaguano al seu servei:

https://t.me/resurgente2020/48324.


Per tot això, començo de pensar que el pedófil Biden, el mamarratxo de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, pot ser el boc expiatori, almenys perquè serveixi per a distreure l’atenció i desviar els ulls dels culpables: els jueus.

https://t.me/resurgente2020/48318,

la notícia és de Rafapal, és a dir, que se l’ha d’agafar amb pinces llargues; això no obstant, que tots els criminals de la banca jueva tinguin aquests informes, sembla, ben bé, que els hagin preparats per a inculpar el pedòfil, si les coses se’ls estroncaven.

I les coses se’ls estronquen, perquè hi ha exèrcits en què no són tots trans i deficients mentals, i potser no seran llumeneres, tot sigui dit, però almenys han complert amb la seva obligació: la defensa de la nació i la gent. Aquesta és l’única obligació dels militars arreu del món: cop d’estat, destitució i detenció del govern i dels partits, jutges i ‘experts’, tot seguit, judicis sumaríssims i, després, a fer punyetes! A l’Àfrica, es veu que els sionistes i els sicaris (com la puteta Rothschild Macron) estan perdent influència; ara, només cal que perdin l’existència.

https://t.me/resurgente2020/48322.

Que potser per això el Gran Israel està cerclant Bielorússia, que obstinadament es resisteix als jueus criminals i fa costat a Putin, que no serà un sant, però és millor, de segur, que qualsevol Rothschild o Rockefeller, per citar només dues de les sagues criminals del sionisme internacional:

https://t.me/resurgente2020/48323.

Les mentides dels jueus puden a tres hores lluny! Ells insistiran, no ho dubteu; que, llevat de robar i matar, res no saben fer, com ens ho demostra el psicòpata Gates:

https://t.me/resurgente2020/48325

QUAN EL MATAREM ?

I com les coses no pinten bé, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els amos - el Congrés Mundial Jueu - munten espectacles irrisoris, vestint-los de solemnitat. Vegeu la darrera esquizofrènia dels tarats dels sionistes:

https://t.me/No_plandemia/6065.

És curiós que totes aquestes desgràcies hagin caigut com una maledicció sobre la Humanitat en només tres anys, després d’un muntatge mundial dirigit per l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i el tarat de més amunt, en representació del sionisme internacional! Però els surten nans, i com més nans els surtin, més perduts estaran.

https://t.me/RosselloCM/77546,

el temps se’ls acaba, i ho saben. Quan el ‘comú dels mortals’ se n’adoni, aleshores, estaran irremissiblement perduts i, sortosament, per sempre. El tipus de declaracions, com la que segueix, de Robert Kiyosaki, són molt necessàries perquè la gent s’adoni que els jueus ara vénen a robar-los tot: la família, els diners, la casa, la cultura, la pau, la llibertat, la dignitat, i fins i tot, els fills, com veureu més avall.

https://t.me/RosselloCM/77547.

Aquesta filmació és esgarrifosa, impensable només fa vint anys. Ningú no pot dubtar que els qui participen en aquests actes han de ser immediatament executats. Com el de la pistola que veureu, que així que el detingués la policia, li hauria ‘d’executar’ el que ell esgrimeix d’amenaça.

https://t.me/RosselloCM/77545.

LA PENA CAPITAL ÉS UN IMPERATIU SOCIAL.

Sabeu per casualitat qui mou la màfia del tràfic de menors per a prostitució i òrgans? No us ho imagineu? Qui podrà ser, oi? Qui podrà ser?


Fem un salt, perquè ens desconnectem una mica de les notícies anteriors. Primer, eduquem-nos:

https://t.me/RosselloCM/77549.

LA IDIÒCIA ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT,

I L’ERRADICACIÓ O ELIMINACIÓ DE L’IDIOTA

ÉS NECESSÀRIA, SENSE ATENUANTS,

(SEMPRE QUE LA IDIÒCIA NO SIGUI PRIVADA,

QUE AQUESTA, PER SER MAJORITÀRIA,

S’HA DE TOLERAR).

Ara, un assumpte criminal de la banda mafiosa PSOE que segurament serà obviada en els mitjans de comunicació sionista, ja que, al cap i a la fi, com molt bé es diu en el vídeo, ells són al darrere de tot, com fou Kissinger qui manà l’assassinat de Carrero Blanco, perquè amb Carrero, Soros no hauria posat mai els peus a Espanya. I no sóc franquista, en absolut, però no sóc imbècil, i els maçons del PSOE foren els mafiosos que permeteren la destrucció del país, perquè el PSOE, com totes les formacions polítiques, deuen obediència a la jueumaçoneria, i per això, són bandes criminals. Qui ens féu entrar a l’exèrcit sionista internacional (OTAN) contra la voluntat del poble?:

https://t.me/RosselloCM/77535.

No estaré d’acord amb la bondat extrema de Ruiz Mateos, tot i això, sense dubte, d’altra banda, els lladres i criminals, com sempre, són del PSOE; com ho hem vist amb la matança sionista, que tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu que facilitaren l’holocaust d’espanyols, eren del PSOE. No cal dir que cap d’ells haurà de sobreviure a la defunció del nostre enemic; suposo, que s’entén què vull dir.

I conclouré amb tres enllaços d’un senyor que tampoc no simpatitzava amb les escòries sionistes i que ha estat l’únic responsable polític que ha detingut un criminal Rothschild, tot i que després el va haver de deixar marxar. Un senyor que cada volta rep més simpatia per part meva, i em fa més gràcia:

https://t.me/HitlerHistory/2316

https://t.me/HitlerHistory/2317

https://t.me/HitlerHistory/2318.


ARA VÉNEN ELS MARCIANS

AMB EL CANVI CLIMÀTIC.

DESPRÉS POTSER ELS DINOSAURES

I UNA EXPLOSIÓ A ANDRÒMEDA.

PERÒ SI NO REACCIONEM

ENS TROBAREM SENSE LLIBERTAT,

ENCADENATS A LA MISÈRIA,

EN LA MÉS ABJECTA DE LES INDIGNITATS.


D’ACABAR AMB ELLS, DEPÈN TOT.

O ELLS O NOSALTRES.


Aquest és l’horror que ens espera:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4245163.

(Imatges de la Xina dels sionistes)


QUAN ALGÚ ET PARLA A FAVOR

DE LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL,

ÉS QUE LA SEVA ÉS MOLT INCAPAÇ,

I LA SEVA ÈTICA,

L’ÈTICA DE L’ESCLAU

(QUE NO EN TÉ NI EN POT TENIR).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada