dissabte, 8 de juliol del 2023

1001


Iniciem el segon ‘mil·lenni’, com sempre, exposant la guerra sionista contra la Humanitat, la tremenda acceleració que estan aplicant als seus mecanismes de destrucció que, però, comencen a topar-se amb resistència, aquella força que alliberarà el món del mal ancestral que són els nostres enemics, que - fixeu-vos si són malvats -, que ells t’odien i fan mans i mànigues per a destruir-te, però s’enfaden si els descobreixes la covardia d’una guerra a traïció. De fet, no hi ha cap valor ni valentia en els nostres enemics. El seu únic mèrit, malauradament, és el terror i la seva immunitat davant de l’horror. Més enllà d’això, l’enemic no és res.

Giorgio Agamben, dels únics homes lliures que han anat a una bagasseria jesuïta i han conservat el seny, perquè, de la resta de ‘filòsofs’ (i n’exceptuo, per simpatia amb els ximpanzés, l’homosexual, jueu i tarat del Harari, el venedor de llibres per a idiotes), ni se’ls sent ni se’ls espera. Per això estem així, perquè quan els qui haurien d’alçar els crits de protesta més alts i clars callen, això significa i exemplifica la feina corrupta dels prostíbuls jesuïtes que eren coneguts com a Universitats. Però llegim a Agamben per a començar la jornada d’avui:

https://t.me/counterpropaganda20/10622

Recomanació: Si coneixes un gos castrat o una puta inútil i idiota dels harems judaics, remet-li l’enllaç, tot demanant-li’n un comentari. Mai no et podran acusar d’assassinat perquè a l’idiota de torn li hagi explotat el cervell. El fet de fer el bé a la Humanitat és sempre motiu d’alegria.


HOLANDA: L’actuació de la policia demostra el nivell de subnormalitat i retard intel·lectual dels gossos del sistema, que s’han convertit en sicaris de mafiosos i criminals i es creuen estar fent un servei a la ciutadania. Certament, més idiota... i és policia! Tanmateix, el gos castrat i puta - que el mamarratxo ho té tot - del Rutte, el miserable, ha hagut de dimitir. No oblidem que si la gent va a una, a tots els gossos castrats (traïdors i genocides, lladres i idiotes) i a les putes dels harems sionistes (traïdores, genocides, lladres i idiotes, a més d’inútils ‘cum laude’) se’ls acaba el bròquil, i esperem que la vida i el patrimoni, com ho clama la justícia més laxa.

https://t.me/resurgente2020/47819

https://t.me/resurgente2020/47821

https://t.me/resurgente2020/47822.


FRANÇA: Mentre la puta privada dels Rothschild implanta la tirania NOM dels amos, els sicaris i terroristes de Soros van avançant feina. O els francesos espavilen i guillotinen tot el govern amb la nina dels Rothschild com a fi de festa, o seran els més miserables dels esclaus entre els esclaus, perquè el que ha fet la puta privada, és només comparable a la de l’altra puta, la del Rothschild Klaus Schwab al Canadà. Podríem – jo no sóc partidari – ser commiseratius i salvar les vides dels milions de criminals que haurem d’ajusticiar, però la d’aquestes dues prostitutes de l’harem, són innegociables.

https://t.me/resurgente2020/47825,

podeu entendre la necessitat de cremar esglésies, i només cristianes? Qui serà al darrere? Qui hi serà?


LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU: De mica en mica, i malgrat els intents de mantenir el sotmetiment i la humiliació de les nacions dels sicaris dels sionistes, la Corrupció Europea veu com els creixen els nans. Tant de bo, el Femer Europeu estigui col·lapsant en viu i en directe com es diu al peu de la notícia:

https://t.me/resurgente2020/47823.

Una de les putes inútils i idiotes que els criminals sionistes tenen plantada al femer de la Corrupció Europea: el monstre Johansson. Aquestes criminals han de pagar amb la vida i el patrimoni el mal que han fet a tots els europeus:

https://t.me/resurgente2020/47826.

I és clar, la bagassa de les bagasses, el criminal més gran que mai hagi nascut i dirigit els destins a Europa, la sacerdotessa negra de Bafomet, Ursula von der Leyen, no vol que el monstre Johansson li guanyi la partida:

https://t.me/resurgente2020/47827.

Una puta dels jueus imposant les lleis damunt de la ciutadania de països sobirans? L’execució d’aquestes serpents verinoses és una necessitat ètica i social!

O potser és que volen més morts blanques?

https://t.me/resurgente2020/47828.


Ja que estem amb les bagasses de la jueria, vegem l’esperpent i idiota sense causa, de la mamarratxo espanyola, la Yolanda, que més idiota és impossible, s’hauria d’inventar un nou concepte per a descriure un esguerro deficient mental de la seva magnitud:

https://t.me/RosselloCM/76944,

als excrements amb toga els informaria, si sabessin llegir més que esnifar coca i anar de putes i menors, que aquesta criminal comet el delicte de malversació de diners públics, discriminació contra els autòctons, incitació al delicte i la invasió, prevaricació administrativa en concedir drets a qui no té obligacions, i obligacions a qui els roba els drets, i IDIÒCIA MÀXIMA, que només amb el darrer dels crims és prou per a procedir a la seva execució o presó perpètua, que al capdavall, és tan idiota, que amb presó perpètua i una piruleta, la ‘cosa’ seria feliç.


Canviem de tema, i centrem-nos en la principal activitat dels bons, els filantrops, els nostres amics, els sionistes. Imprescindible per a comprendre la magnitud de la bondat i dels principis ètics dels nostres salvadors:

https://t.me/resurgente2020/47829.

I més dels bons, perquè comproveu el grau de bondat i el sentit de protecció i responsabilitat que els impregna:

https://t.me/RosselloCM/76947

https://t.me/RosselloCM/76949

https://t.me/RosselloCM/76969,

no! No són crims de guerra, bèsties! Antisemites! Armes prohibides... Dresden... Liquidació de personal civil i innocent... Alemanya 1945... El de sempre, amics, el de sempre, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i l’exèrcit sionista OTAN, sempre al servei de la bondat universal.


Però tot es va sabent. Per exemple, ara que han estrenat la pel·lícula sobre el tràfic de menors per a la prostitució, per òrgans i el que calgui, activitat estrictament controlada pels bons (https://t.me/resurgente2020/47842), resulta que comença a haver-hi campanyes contra el film. La gent acabarà adonant-se de tot; aleshores, cap cau els salvarà. No ho dubteu! D’altra banda, comencen a sortir estudis científics que demostren que les ‘vacunes’ de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i del financer i psicòpata Gates, sobretot fabricades pel criminal de masses i jueu Albert Bourla, són verins, tòxics que provoquen malalties cròniques incurables i la mort, segons publica la ‘prestigiosa’ revista Science, i que suposo que aviat retirarà com ho féu The Lancet amb una notícia similar que acusava, sense dubtes, d’acte criminal el subministrament dels verins jueus; com jo he afirmat des del primer dia, i no sóc del Mossad, ni ganes!:

https://t.me/resurgente2020/47830

https://t.me/Disidenteincontrolado/15323.

No oblideu en cap moment, que en cas que això sigui certificat - que veritat ja us dic jo que ho és -, aleshores, TOTS ELS QUI DES DEL GOVERN, COL·LEGIS DE MATA-SANS I UNIVERSITATS han mentit quant als verins, són CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT PER GENOCIDI, sense el mínim gènere de dubte, i lògicament, han de ser executats, i sense gaires miraments, els mateixos que ells van tenir a l’hora de sospesar la idoneïtat dels verins jueus; ni més ni menys... Pobre Mitjà, pobre Arenas, pobre Padró, pobre Ameba, pobra Vergés, pobre Argimon... Omplir-se la butxaca de cadàvers, és just que comporti la conversió en cadàver de ‘l’espavilat’ sense escrúpols, intel·ligència ni vergonya; no sé, dic jo, i sempre, amb un sentit estrictament ètic.


Els jueus malden per imposar el robatori mundial dels béns i el sotmetiment de totes les criatures a les monedes dels Rothschild, tanmateix, hi ha massa gent ja, que sap qui són els ‘dolents’, els bons, sí, els mateixos que t’enverinen per a salvar-te la vida, els que et robaran tot el que tens per a fer-s’ho seu, dient-te que és per a salvar el planeta, que si hi ha algú que l’ha contaminat, han estat ells amb els seus deliris megalòmans de poder i superioritat. De mica en mica, ens acostem a la massa crítica. Hi ha molts NO!, i això, als assassins inveterats, els posa nerviosos, perquè el que immobilitza el depredador és saber-se observat, que el veus, que saps qui és, que, com qui diu, l’esperes amb ànsia. A maldat no els guanyarem mai, això segur. Però que els vencerem, fins i tot, ells s’ho veuen a venir. I per a mostra, la magnífica iniciativa sorgida del Femer Europeu pels únics (i dic bé, els únics) polítics, que ja són coneguts d’aquestes pàgines, i que es posen en posició de defensa i en preparació d’atac, si cal, contra el sionisme internacional que amb l’Organització de Matances Sionistes (OMS) de Gates, BlackRock i altres màfies assassines, pretenen de conquerir el poder al món amb un cop d’estat mundial. No són bons, SÓN EL PITJOR MAL DE LA TERRA, I TENEN UN NOM: S-I-O-N-I-S-T-E-S (jueu-maçoneria). Vegeu el vídeo en integritat, és important que al Femer Europeu hi hagi gent digna i capaç d’alçar la veu (el dels vuit segons no hi és, suposo que més preocupat de cobrar de Soros, de fer la República i que no l’extradeixin). Els portaveus que sentireu, no poden dir ‘jueus’ perquè la tenim muntada, però fixeu-vos que parlen ‘d’ells’. Sobretot, no us perdeu la part final, amb l’excepcional Christine Anderson, qui, en cas de victòria sobre el sionisme internacional i la destrucció del Femer i l’execució de totes les rates, hauria de rebre honors de tots els països lliures d’Europa com a la defensora de la llibertat i la dignitat. No duc barret, però davant d’ella i el seu coratge, me’l trauria. Tots els meus respectes. I pensar que al capdavant del Femer hi ha la pitjor de les bruixes sionistes, la gran puta de l’harem! Veieu i compreneu ara, qui comanda la destrucció d’Europa?

https://t.me/Disidenteincontrolado/15320


«... US DERRIBAREM,

I NO ENS CANSAREM FINS QUE HO HÀGIM FET

COMPLETAMENT.»

Christine Anderson


RESISTIU,

DESOBEÏU ELS CRIMINALS,

ÉS ARA O MAI.

SOM NOSALTRES O ELLS.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada