dijous, 20 de juliol del 2023

DEFECACIONS A LA VISTA

 

Aquest diumenge els esclaus del camp de concentració i extermini de Soroslàndia poden triar quins gossos castrats i quines putes inútils i idiotes els fan més gràcia com a garants de la ‘llibertat democràtica’, el gran invent jueu! Tanmateix, el que no saben els esclaus és que Soros i els seus socis criminals ja han format el pròxim govern, que se suposa que haurà de fer front a una nova liquidació de personal i a la imposició del robatori per causa de la imbecil·litat del canvi climàtic. Si imbècils són els criminals sionistes, i idiotes els seus lacais, els esclaus són ignorants i covards. Així es munta una democràcia com cal! Diumenge, doncs, els esclaus poden posar un fragment de paper de vàter - per se, ple de merda - al lavabo que els correspongui, que després Soros i els seus socis es rentaran el cul amb els fragments, mentre canten glòries a la demostració de civisme i de llibertat, que ha portat els seus sicaris a continuar els plans destructors del sionisme internacional. Si fa o no fa, això és el que passarà diumenge. I perquè vegeu els èxits de la ‘llibertat democràtica’, més enllà de la Justícia que en totes elles s’hi aplica ‘amb igualtat davant de la llei’, que per això Felipe González o José María Aznar López estan en llibertat i vivint dels fraus, traïcions i vendes fraudulentes als seus amos del nas, malgrat l’alta traïció; vegeu, avui mateix, quines coses tan engrescadores poden passar, ‘democràticament parlant’, en aquesta notícia:

https://t.me/No_plandemia/6040.

Crida l’atenció la nota: «Poneos a cubierto, hermanos». Segons la notícia, la font de la informació és EuroMomo, que no deixa de ser una agència criminal, però oficial. Aleshores, si han mentit quant a la font, se’ls obliga a rectificar i si de cas, se’ls denuncia. Si no hi ha mentida en la notícia, no creieu que és com per a tenir en compte l’augment del 63000% de morts de nens a Europa???... Per cert, Argimon, el Gran, tu, no en saps res, oi, d’això? Tragueu les vostres conclusions, que jo ja m’he cansat de dir assassins als criminals i psicòpates dels polítics i als excrements disfressats amb toga.

Vista la magnífica llibertat democràtica, llegiu ara aquest escrit de Luís María Pardo - que potser és advocat, no ho sé de segur -, que ens fa cinc cèntims dels criminals que es presenten a la defecació de diumenge: ‘el perill públic número u’ (recordem que l’obligació d’una societat és erradicar o exterminar els perills públics. Jo només ho recordo):

https://t.me/resurgente2020/47999

Vegeu ara la puta privada del Rothschild Klaus Schwab, el Justet Trudeau, que és incomprensible, no que dirigeixi un gran país com el Canadà, sinó que sigui viu després de totes les barbaritats que el sicari sionista, genocida i traïdor, ha comès. Aquí el teniu demostrant la ‘nova democràcia del NOM’:

https://t.me/resurgente2020/48002

No demanar-ne la necessària execució pública, amb tots els deshonors possibles, és una incontestable prova de manca d’ètica, d’empatia, i una demostració de la ignomínia i la indignitat, com a valors socials, de qui calla.

I ja que estem amb l’escòria social, no vull passar per alt els traïdors i genocides de Soroslàndia, que en aplicació de la més magnànima i condescendent de les Justícies, haurien de ser penjats diverses vegades, sense que això sigui possible per qüestions de decòrum i humanitat; que en nosaltres sí que són virtuts, perquè les tenim. Almenys, nosaltres no matem la gent ni venem el que no és nostre, només demanem executar els genocides i expropiar els traïdors, que són, es miri per on es miri, demandes absolutament ètiques, equànimes i ajustades als principis bàsics i fonamentals de la Justícia:

Una visió general de les eleccions, amb goril·la inclòs:

https://t.me/resurgente2020/48004

L’infame i criminal gos de Soros:

https://t.me/resurgente2020/48005,

recordeu que l’etiqueta (el pin) delata els criminals al servei del sionisme, és per a ells, el que són els tatuatges per a les ‘maras’.

Un delinqüent amb base ferma, però homosexual i amant de les tortures (com els jueus el podien deixar de banda! Per això és ministre de la satrapia) i la deficient mental que estem pendent que els psicòlegs ens diguin com li hem de dir, perquè idiota, és una denominació que ha d’ofendre tots els idiotes.

https://t.me/resurgente2020/48006.

Ara, perquè no sigui dit, vegeu vosaltres mateixos el genocidi que han provocat, a Espanya, aquests assassins: els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de Soros, els mamarratxos amb estetoscopi de Soros, els excrements de Soros amb toga, i això, publicat per les fonts amigues i sionistes, ni més ni menys que per l’execrable i nefasta bagasseria jesuïta de la Johns Hopkins, ells mateixos!, els col·laboradors imprescindibles per a l’execució massiva de l’extermini amb els verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/48007,

són uns quants ASSASSINATS, oi ?

Però deixem els detritus i centrem-nos en els amos, en els bons, els que estan muntant tot l’holocaust i el robatori de tots els béns de la gent per a fer-nos feliços, que ells, ja ho veieu, fins que no ens tinguin a tots feliços, no pararan. És la filantropia, que la porten en vena, ells són així: desinteressats i altruistes, sempre. Però vegem els nostres amics, els bons. Què seria de nosaltres, si no els tinguéssim destruint-nos la vida des de sempre? Potser serà qüestió de ‘provar’, no sé, dic jo... No és de savis el fet de tancar-se a noves possibilitats de solució i no experimentar-les.

Res millor que començar amb el portaveu dels Rothschild, psicòpata sexual, posseïdor d’un bé de Déu d’odalisques, idiotes - això sí -, com la infame Justeta Trudeau, el criminal insolent de Klaus Schwab, que ens diu clarament a qui han de destruir, sense que ningú amb toga no hi pugui entendre la magnitud del crim que exposa:

https://t.me/No_plandemia/6042,

confio que un dia el veurem sense que els peus li toquin terra.

El jueu i pallasso, genocida i idiota de Zelensky i els seus acords amb els lladres i criminals jueus de BlackRock. Zelensky ha d’enviar els ucraïnesos a la matança ritual sionista, mentre que els jueus es fan amb el seu país. L’únic enemic d’Ucraïna és el sionisme internacional. Si no veuen qui són, a quina ètnia pertanyen qui els destrueixen, com ja ho feren aleshores de l’Holodomor, què voleu que us digui: Sigui la fi d’Ucraïna, que tampoc no serà el primer país que han destruït els sionistes.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15418.

Noah Berlatsky, jueu i pedòfil, una joia, el model a imitar:

https://t.me/resurgente2020/48008

Ja que torna a sortir la pel·lícula ‘Sons de llibertat’, un èxit arreu del món, i que ahir us deia que això em feia sospitar, doncs, escoltem aquest vídeo que comparteix el meu parer i que completa el perquè els criminals exposen els seus crims. Van a tomba oberta, només cal que els empenyem dins. Només cal això, l’evidència que són el MAL DE LA TERRA, no necessita ja paraules, sinó fets.

https://t.me/RosselloCM/77354.

I sense abandonar el tema, tant del gust jueu, escolteu què ens expliquen de la CIA, que és el Mossad de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units als Estats Units:

https://t.me/resurgente2020/48009,

potser per això, el pedòfil Biden encara és president i no ha estat substituït per la criminal de la Kamala Harris que, l’altre dia, sense tallar-se un pèl, en un discurs parlava obertament de la reducció de la població. Ara toca acabar de destruir els nens, perquè així no hi pot haver futur. Després, procediran a una nova matança (almenys a l’intent), que no s’acabarà mai, i que avui, dia rere dia va sumant cadàvers per a la glòria del poble elegit, gràcies a l’eficàcia dels tòxics.


NO HI HA FUTUR AL MÓN

MENTRE RESTI UN SOL SIONISTA.

DESTRUIRAN FINS A L’ÚLTIM NEN,

PERQUÈ SABEN QUE ELLS SÓN EL FUTUR.

DEIXAREM QUE FACIN

UN INFANTICIDI D’AQUESTS QUE TANT ELS AGRADEN

O

PROCEDIREM A POSAR ELS BOTXINS

EN EL LLOC DE L’AJUSTICIAT.

ÉS UNA GUERRA

SENSE PRESONERS.

NO HO OBLIDEU !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada