dimarts, 4 de juliol del 2023

MÉS FED


Si ahir l’Organització Criminal més antiga i gran de la història titulava l’escrit, avui hi afegim el ‘més’, perquè el magnífic i imprescindible escrit de Mark Keenan sobre el BIS i els bancs centrals - també dels mateixos -, no té res que s’hagi de llegir en diagonal. Val a dir, que malgrat que TOTS els noms que apareixeran relacionats amb aquestes corporacions ‘fictícies’ i criminals són jueus, això, són casualitats, que ja sabeu que ells són els bons per llei, i, d’unes persones bones, no es pot esperar res més que el bé. Que per això s’autoanomenen filantrops. I no per vanitat i orgull, no, sinó perquè tenen fundacions dedicades a fer el bé i sense cap implicació amb negocis paral·lels, l’evasió d’impostos o l’emblanquiment de diners. No us el perdeu:

https://t.me/counterpropaganda20/10580

«Els bancs centrals privats i els governs faciliten aquest joc d’estafa mundial...»

L’única cosa que em resta en dubte, és si el monstre de la foto només menja nens.

L’escrit que hem llegit es pot traduir a poques paraules amb aquests dos missatges:

https://t.me/counterpropaganda20/10585

https://t.me/counterpropaganda20/10587.

Els sicaris dels criminals sionistes.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15257.

Per això, la Sinagoga del Femer Europeu s’ha abaixat els pantalons davant del Banc Central (la FED dels Rothschild i del sionisme criminal a Europa), com ens ho explica la Corrupció Europea:

En vídeo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15261

En veu de Valdis Drombovskis, un dels inexcusables protagonistes al patíbul, quan arribi l’hora de fer Justícia:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15264

Mentides dolces i suaus perquè els que han de ser robats de tots els seus béns confiïn cegament en la bondat dels sicaris mafiosos dels criminals i del sionisme internacional que vol construir un magnífic camp de concentració i extermini per a goyim a Europa, una idea que els ronda des de la segona guerra mundial:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15264

https://t.me/Disidenteincontrolado/15265

https://t.me/Disidenteincontrolado/15266

https://t.me/Disidenteincontrolado/15267,

És igual que l’efectiu, amb la mateixa privacitat’, diu el criminal, ‘i per lluitar contra l’emblanquiment de diners’, que tot just és el que fan els bancs de la màfia sionista. Molt lògic i coherent. Tot per a lluitar contra els criminals a les ordres dels criminals. CAP MAMARRATXO DEL FEMER EUROPEU HA DE SER EXONERAT DE LES RESPONSABILITATS EN CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, CAP NI UN.

Ells, que defensen la llibertat d’expressió:

https://t.me/counterpropaganda20/10586.

NO CAL AFEGIR RES.

Quant al teatre jueu de la guerra d’Ucraïna, una interessant intervenció del periodista Max Blumenthal - tot i les arrels jueves -, exposant els interessos criminals sionistes en el conflicte i el bloqueig de qualsevol intent de resoldre l’assumpte, que ja sabeu que els jueus volen carnatge.

https://t.me/RosselloCM/76760

Els cementiris ucraïnesos s’estan estenent’, per a glòria de la raça elegida, que com més cementiris, més beneficis. I quan parla de ‘la formació militar il·legal dita OTAN’, ja sabem que es refereix a l’exèrcit sionista internacional.

Vejam si això us sona i us diu alguna cosa:

https://t.me/RosselloCM/76797.

Mentrestant, el simi d’Ucraïna desvela que és l’avantguarda de l’exèrcit de la ‘Reserva Federal’, o sigui, els comandaments de l’OTAN, l’exèrcit sionista, amb qui treballa sense secrets (Això s’ho creu ell, que jo no crec que els sionistes expliquin res al pallasso, per més jueu que sigui).

https://t.me/No_plandemia/5942.


Descans: ‘El gos i la puta’ o ‘Els pallassos morts’

https://t.me/RosselloCM/76761.


Aquesta segona part, la dedicarem a Europa, l’obsessió jueva. Comencem al camp de concentració i extermini que els Rothschild volen instal·lar a Franschild, on van posar una puta privada amant dels negres per tal que convertís una de les grans nacions europees en un femer com ara la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units o el prostíbul indo-sionista que han muntat a la Gran Bretanya:

Les pèrdues econòmiques provocades pels terroristes a les ordres de George Soros i el Congrés Mundial Jueu, comportaran més beneficis per als criminals dels nassos i més pobresa per a França. Tot quadra, oi?

https://t.me/RosselloCM/76775,

Mil milions, i la puta parla:

https://t.me/RosselloCM/76779,

Tot quadra, oi?

I qui ha muntat tot aquest circ de destrucció?

https://t.me/resurgente2020/47703.

https://t.me/RosselloCM/76814.

NO ESPEREU MAI UNA VERITAT D’UN JUEU,

M A I,

ESPEREU-NE EL MAL.

https://t.me/resurgente2020/47707,

i això no és obra dels àrabs, que ens consti. Són titelles mercenàries que es beneficien de les intencions sionistes, com els mamarratxos i criminals dels governs són els seus sicaris que, per això, de mica en mica, els jueus imposen els àrabs per damunt dels autòctons, i els mamarratxos obeeixen... com a Israel.

I per als suspicaços que no em creuen, una prova més de l’Holocaust goyim perpetrat pels sionistes amb una logística perfectament estudiada:

https://t.me/resurgente2020/47704.

Tornant a França, els policies estan superats per la violència dels grups terroristes de Soros, i moltes comissaries han estat assaltades pels mercenaris del gran Israel (una colla de deficients mentals, sense dubte), els quals, prenen nota de les adreces personals dels policies i alguns d’ells ja han estat atonyinats, mentre Emmanuelle, la puta privada dels Rothschild, no fa res, que així li ho han manat. Doncs bé, no tinc el mínim dubte que si la policia francesa (no els psicòpates contractats i vestits de policia per la puteta) fa costat als francesos, els francesos faran costat a la policia. Aquest seria el primer pas per a procedir a la detenció de tots els polítics del país i els jutges, perquè, després, els militars francesos no LGTBIJKQ+ assolissin el poder i governessin fins a les execucions massives i el restabliment de la pau civil, amb l’expulsió de tots els immigrants tòxics importats per la màfia criminal de Soros. Aquest hauria de ser l’escenari, si els francesos volen recuperar el país que ja era dels criminals Rothschild, i que ara Soros vol destruir per a poder reconstruir la nació en un camp de concentració i extermini controlat pels jueus del Congrés Mundial, probablement, l’organització més abjecta de la història humana, perquè en aquell femer no hi ha res a rescatar ni salvar, tot hi put a Infern (Com a recordatori: el CMJ fou qui començà la II Guerra Mundial, amb l’èxit sionista de 50 milions de joves europeus morts).


Passem a Bèlgica, seu del Femer, un país que el sionisme fa molts anys que controla amb els criminals dels maçons, com ho comprovem amb aquestes declaracions que reblen la magnífica intervenció del parlamentari belga Monsieur Louis - si no recordo malament -, en el seu comiat, dedicat als criminals del parlament que protegien els delinqüents sexuals i violadors de menors (que en el seu dia vaig penjar en el blog, i dues vegades, si no recordo malament):

https://t.me/No_plandemia/5939.

I si comprenem això, potser comprendrem això altre, que explica com un idiota profund, narcís, amb megalomania i mancança de qualsevol principi empàtic i ètic, pot arribar a president d’una satrapia sionista, gràcies a les ‘morals’ activitats del seu marit (el Begoño):

https://t.me/No_plandemia/5940.


QUE ELS MILITARS SEGUEIXIN ORDRES DE L’OTAN

CONTRA ELS INTERESSOS DELS SEUS PAÏSOS ÉS TRAÏCIÓ.

TOT EL QUE NO SIGUI

UN COP D’ESTAT SINCRONITZAT

A TOTA EUROPA,

LA DETENCIÓ DELS POLÍTICS

I LA SINAGOGA DEL FEMER,

JUDICI I EXECUCIÓ,

CORROBORA QUE SÓN LGTBIJKQ+

SENSE HONOR, DIGNITAT NI VALORS.

ELLS TENEN EL DEURE SAGRAT

DE PROTEGIR LES NACIONS !


A grans mals, grans remeis. No he estat mai partidari dels militars, ni hi he simpatitzat, tanmateix, és cert que són l’última defensa d’un poble. La repugnant traïció que cometen, si els seus amos no guanyen, hauran de pagar-la amb la vida, almenys, tots els càrrecs, del més petit al més gran. EL FET DE TRAIR EL TEU POBLE ÉS LA VERGONYA I LA DESHONESTEDAT MÉS IGNOMINIOSA PER A UN MILITAR. Després d’això, sense dubte, cap militar voldria viure. Per això caldrà exigir-los que es comportin com el que ‘són’.


QUE ELS JUEUS I ELS IDIOTES

CONFONGUIN ODI AMB VERITAT

DEMOSTRA FINS A ON PODEN ARRIBAR

LES SEVES MENTIDES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada