diumenge, 23 de juliol del 2023

LA SAVIESA I EL MAL


Deixem que Heinrich Heine, poeta i assagista alemany (1797-1856), ens orienti amb les seves sàvies paraules:

https://t.me/counterpropaganda20/10748.


El senyor Villarroya ens exposa a on ens han portat ‘els enemics’ de qui parlava Heine, com a bon humanista (Tingueu present sempre els responsables d’educació, perquè els seus crims només es paguen amb la vida):

https://t.me/Disidenteincontrolado/15449.


Com avui és el dia dels imbècils i els idiotes professionals, res millor que referir-nos a la mamarratxada electoral dels criminals:

https://t.me/resurgente2020/48106,

i l’evidència clínica dels desperfectes cerebrals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15452.

I l’explicació clara i òbvia del parlamentari britànic Tonny Benn, ja l’any 2001:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15451,

aleshores, si el règim no és democràtic, lògicament, amb les tasses de vàter menjapaperetes el poble mai no arranjarà res. Cal ser més expeditius!

Perquè prou que sabem que no hi ha separació de poders (Hi ha narcisos i putes, un seguici d’idiotes i uns excrements amb toga, i així, no hi pot haver res de digne, ja no dic un sistema polític!). Ens ho explica la Cristina Armas, una advocada amb coratge:

https://t.me/RosselloCM/77428.

Mentre les organitzacions criminals i terroristes de Soros munten els governs de la satrapia d’Israel a tota la Sinagoga del Femer Europeu, els lladres professionals no perden punt i continuen fent el que han fet sempre: delinquir:

https://www.eleconomista.es/banca-finanzas/noticias/12380645/07/23/la-gran-banca-gana-mas-de-12000-millones-hasta-junio-un-18-mas.html,

I no, no, els excrements amb toga no hi veuen cap irregularitat, ells estan pendents de si els jueus aproven finalment la pedofília arreu d’Europa, que els togats són molt així, molt rigorosos, molt honrats, molt legals i molt ètics.

La prova de la influència d’Israel a tot el Femer Europeu. Imatges dels pallussos dels alemanys que encara paguen la vida als creadors d’històries fantàstiques de guerra i de política ficció, amb un estrany gust ‘gore’, molt jueu, farcit de psicopatia i sadisme, que ja sabeu que són els ‘cromosomes’ exclusius que hereten via maternal:

https://t.me/resurgente2020/48104,

a part de la tifa que corona el Reichstag o Govern Sionista d’Alemanya, hi veieu les altres tres banderes?: la de la Unió de satrapies d’Israel, la bandera de l’Alemanya sionista i la bandera dels tarats, que com són ‘pobrets’, són molt estimats pels ‘pobrets!’, els que ‘tant han patit amb les invencions dels seus contes!’ i ara els fan servir com a idiotes útils per a la destrucció d’Occident, que la filantropia sionista no té límits, i per això serà infinita fins que no deixi d’existir.

Ara, abans d’una exhibició de criminals, a les quals ja ens estem acostumant en aquest blog, vegeu un gos castrat que pretén assolir el privilegi d’anar de quatre potes amb les calces als turmells dins del prostíbul principal de Mèxic:

https://t.me/RosselloCM/77423,

el que proposa el deficient mental i maçó (veieu la salutació final) de Marcelo Ebrard, és prou per a encausar-lo i, mínim (perquè no ha comès l’acte criminal al qual incita), cloure’l a la presó per ser una perillosíssima amenaça per a la llibertat i els drets humans. De veritat es pot tenir el cervell tan buit, com un Harari qualsevol?

I com parlem de cervells buits, col·lecció d’idiotes criminals amants de fer-se fel·lacions mútues i alternatives, com ho veureu en aquesta exhibició (imatges dures):

Font: el paper higiènic sionista ‘El País’, dia 21 de juliol. Els cagaguano presenten la notícia així: «El rei – el Preparau* – presideix a la seu de l’ONU – la Gran Sinagoga del NOM – la clausura del 28è Congrés Mundial d’Excrements amb Toga – ‘juristes’, en el paper higiènic – i lliura a Ursula von der Leyen – l’assassina de milions d’europeus, la que fa ús dels diners per a la pau per a fer la guerra sionista a Rússia contra els interessos econòmics i socials europeus, la que destrueix la identitat nacional dels europeus i que pretén imposar el Passaport d’Esclau a tota a Europa, el qual ha ofert ‘graciosament’ a l’Organització de Matances Sionistes com a model, a més a més, de lladre i corrupta, a aquesta criminal insòlita al continent en tota la història, no rieu, que això ja ho fan els jueus, li ha atorgat – el Premi de la Pau i la Llibertat», tot lloant, el Preparau, la Corrupció Europea de la Sinagoga del Femer per salvaguardar, diu el retardat mental, els principis i els valors del ‘projecte europeu’, dissenyats pels Rothschild i associats sionistes del BIS i el Congrés Mundial Jueu, i aplicat mitjançant la institució criminal del Banc Central Europeu de la mafiosa Lagarde i el Femer de la Sinagoga, tot, per a fer més europeus els europeus, que ja sabeu que els jueus ho saben tot.

https://t.me/sntx_cosmic/29197,

el Preparau,l’assassina de masses, la puta privada de Klaus Schwab i un mamarratxo que se suposa jurista, i se suposa jurista, perquè justícia no n’hi ha ni se l’espera, i a més a més, el ‘jurista’ està acompanyat de TRES CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT. Així funcionen les fel·lacions jueves.

Vegeu el projecte sionista per a Europa que representa el Femer, la Corrupció i el gos castrat de Soros, l’amic dels moros:

https://t.me/RosselloCM/77430.

I els esforços per la LLIBERTAT de la colla de criminals de la Sinagoga que comanda l’assassina de masses (els morts de la Leyen superen probablement els de l’invent sionista de la segona guerra mundial, ella soleta! - recordeu que a Espanya només hi ha 450000 assassinats per la Sinagoga i l’Estat):

https://t.me/No_plandemia/6063.

D’altra banda, la criminal Kristalina Georgieva, directora d’una de les més cruels i sanguinàries màquines de fer pobres i robar els estats per a donar-ho als sionistes, ha cancel·lat una conferència del Premi Nobel de Física 2022, perquè l’home no està d’acord amb els coneixements superiors dels assassins sionistes quant a la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, i així, l’organització mafiosa, l’exclou:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15454.

Tota aquesta púrria, que no són éssers humans i no han de ser tractats com a tals, no perquè jo ho digui, sinó, perquè són bèsties sense escrúpols ni empatia, han de ser sacrificats sense gaires miraments, i no cal seguir, en absolut, els estàndards judicials, que ja vèieu el mamarratxo del jurista de més amunt, envoltat de criminals contra la Humanitat i l’idiota certificat per la bagasseria jesuïta de torn, ni se n’adona. Jo sóc partidari de la lectura dels càrrecs imputats, que per a tots són uns quants i greus, i tot seguit, la corresponent execució, ja que si no és per matar vells, serà per administrar verins, i sinó per robar a mans plenes, o per beneficiar-se del genocidi, o per alta traïció, per malversació de diners públics, per terrorisme... No acabarem mai: Nom, càrrecs i viatge (Aplaudiments del públic, opcional).


HOM HA DE PERDONAR ELS ENEMICS,

PERÒ NO ABANS QUE HAN ESTAT PENJATS.


Heinrich HEINE.


NO OBLIDEU MAI LES PARAULES

DEL DARRER POETA ROMÀNTIC.


Pregunta: Qui mana a la Xina?

https://t.me/resurgente2020/48120


* Li van posar ‘el preparau’ perquè sabien que si el deixaven parlar abans de menjar la clepsa a la gent, ni el més discapacitat dels espanyols es creuria que no era un ‘congènere’, un dels seus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada