dilluns, 17 de juliol del 2023

SENSE ORDRE NI CONCERT

 

Avui farem les coses a la ‘jueva’. I com ells, darrere de l’aparent caos, hi ha – aquí -, la meva mà manegant la història – l’escrit -, que en això de manegar la història, ningú se les pinta com ells. Penseu en qualsevol de les guerres mundials, de les crisis devastadores, de les malalties cròniques, i tantes i tantes coses més que ens han llegat els sionistes amb aquest fer criminal tan seu de fer les coses a la ‘jueva’.


L’Organització de Matances Sionista està desesperada. O el goril·la-mascota ha perdut la mínima intel·ligència que pot lluir o el psicòpata Gates està en els seus màxims històrics:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4219090.


És cert que ja hi ha científics que han descobert que han estat enganyats i comencen a mostrar les evidències del genocidi mundial, executat per tots els polítics occidentals, sota les ordres de l’OMS i el tarat que finança la secció de l’ONU dedicada a l’extermini; com també comencen a sortir a la premsa notícies que descobreixen la veritat darrere de la IMMENSA MENTIDA:

https://t.me/RosselloCM/77246,

https://t.me/RosselloCM/77249,

recordeu que els culpables són reus de crims de lesa humanitat i que han de pagar, sense exclusió, amb la vida i el patrimoni la participació en el genocidi.

El doctor canadenc William Makis, oncòleg, radiòleg i immunòleg, ens parla de les morts de joves en els concerts, un dels efectes secundaris dels verins jueus. Diguem-ne, figuradament, que és l’esbarjo del camp d’extermini muntat pels sionistes:

https://www.globalresearch.ca/mass-casualty-concerts-when-covid-19-vaccinated-crowds-die-suddenly/5825532.

L’explicació de tot plegat ens ho explica el psicòpata per antonomàsia, en un ‘meme’ que no pot ser més real:

https://t.me/counterpropaganda20/10685,

per això, els científics que hi han participat (recordo els ‘entranyables’ Padró, Arenas, l’impagable pallasso de l’Oriol Mitjà...) com els polítics (recordeu les barbaritats i mentides – que estan gravades – que van arribar a dir) no poden excusar la participació en la matança perquè la documentació és inacabable; que per això cobraven, els assassins. TOTS HAN DE PAGAR, TOTS, SENSE UNA SOLA EXCEPCIÓ.

Per distendre una mica la situació, o potser no, que veure idiotes sempre altera, però per distendre, vegem els retardats intel·lectuals fent exhibició de les qualitats que els guarneixen. Aquí, el paraplègic mental - l’aspecte físic és per dissimular – del Pable (sic) Echenique i les diarrees desbocades dels esfínters neuronals del pobre animal:

https://www.huffingtonpost.es/virales/echenique-felicita-alcaraz-acaba-liandola-reves-djokovic.html,

veieu com tinc raó! Sense això, el món seria millor. Però no us n’aneu, que ara per retre homenatge als candidats al patíbul que caguen guano en obrir la boca, la paradigmàtica mamarratxo de la Griso, una deficient mental que només podria tenir accés a una càmera en un manicomi per a residents irrecuperables, que... per què us penseu que els jueus l’han posada a la televisió?

https://t.me/RosselloCM/77251,

la liquidació de tot el gènere idiota (públic) és una necessitat inajornable. I sí, sé que dol sacrificar animals, però, nois!, no n’hi ha una altra. La vida d’aquests éssers inferiors és senzillament nociva. I si el nivell de la gent fos alt, aquests tarats no podrien treballar, però com el nivell és el que és, perquè les putes de les bagasseries jesuïtes són expertes professionals, resulta que tots aquests indigents de qualsevol qualitat cognitiva, reflexiva, racional i ètica, són els protagonistes del ‘safareig’ (que és el que sempre ha estat la premsa), i els més servicials i mancats de genitals, els més ninots dels ninots, dirigeixen els papers higiènics o són responsables de la coprografia televisiva. I és clar, si hi hagués nivell! Però, no. I per això, per una necessitat veritable de salvar l’espècie, és imprescindible l’extinció dels idiotes; i d’aquests, tampoc no se n’ha d’escapar cap, que el mal que fan, sense adonar-se, és incalculable.

Penseu en el terrorista George Soros i totes les bandes criminals que dirigeix, de l’ONG que salva, importa i cobra per immigrant, a l’ISG, la logística de la matança d’europeus, feta a casa nostra, i per molts dels nostres més lamentables cagabandúrries (el criminal i titulat ‘bagasserament’ com a pediatra, el genocida Quique Bassat), sota el suport incondicional de la màquina de robatori nostrada, La Caixa, amb tota una colla de criminals dedicats a la política, a la monarquia o al genocidi de iugoslaus, com l’ínclit Solana, un altre més dels salvatges que han destruït Europa a les ordres dels sionistes. Però, vegem les proves:

https://t.me/RosselloCM/77255

https://t.me/resurgente2020/47954,

EL JUDAISME A EUROPA.

SI EUROPA VOL SER EL QUE ÉS,

CALDRÀ EXPULSAR EL JUDAISME.

I no penseu en els àrabs, moros, indis i aquesta gent de colors diversos que Soros i les seves organitzacions criminals importen sense passar duana, gràcies als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes de les respectives satrapies sionistes.

I ELS IMBÈCILS, DIUMENGE

ANIRAN A VOTAR A SOROS.

Tot seguit, una esplèndida exhibició de gossos castrats, tots reus de crims de traïció i genocidi, com a crims més greus, ja que l’enumeració de tots els delictes comesos per aquests presidiaris en llibertat, gràcies als excrements dipositats a les ciutats de la immundícia pels culs (en aquest cas) jueus, és difícilment relacionable, de tants com són:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15393,

aquests són els sacs d’escombraries que el sionisme ha posat a l’aparador del Roca transparent.

Tanmateix, si el gos castrat és un bon gos i sempre reconeix que és un castrat, com si les putes inútils i idiotes, sempre demostren que són idiotes útils, aleshores, els jueus els preparen l’estora roja. Vegeu el miserable de Kerry, un pocavergonya sense honor, dignitat ni personalitat, un perfecte gos castrat amb desviacions psicològiques de lloro deficient mental:

https://t.me/resurgente2020/47952.

La immensa mentida de la Covid, tothom, els que no són idiotes o deficients, sap que és l’enganyifa per a enverinar la població i obligar-la a sotmetre’s al control dels passaports de la ignomínia; tothom sap que la immensa mentida del canvi climàtic, tothom, els que no són idiotes o deficients, sap que és l’enganyifa per a arruïnar les economies i finalment robar tot el patrimoni mundial; tothom sap que la immensa mentida dels refugiats i els pagapensions, tothom, els que no són idiotes o deficients, sap que és l’estratègia sionista per a la destrucció d’Europa culturalment i com a civilització; i tothom sap que aquesta destrucció la realitza la Sinagoga o Comuna del Femer Europeu, la institució amb més criminals professionals del món, llevat de l’ONU. Tothom sap que el sionisme està atacant. Pocs gosen assenyalar-los, perquè els ‘pobrets!’ i ‘tot el que han patit!’, com la senyora d’ahir que ens explicava la tragèdia dels camps d’extermini tot provocant-nos ennuecs de tant de riure, doncs, encara hi ha gent, que veuria els Rothschild, els Rockefeller, els Gates, els Schwab, els Warburg, els Dupont, els Schift, els Bourla, els Bancel, els Fink, i tants i tants, mullant-se els peus en la piscina de sang del món i diria que el racisme és dolent i l’antisemitisme s’ha de prohibir. Sí, sí, l’idiota no té remei, ja ho sé. Però, entre els que semblen idiotes, n’hi ha que només són imbècils. En aquests, és trist de reconèixer-ho, però és així; hi tinc la confiança posada.

Cal aturar-los com sigui. Detenir-los, explicar-los de bones maneres que estan malament de la clepsa, i després, ho reconeguin o no, els fem un memorial. Ja m’enteneu, suposo. Que ja sabeu que a ells els agraden. Tota llengua és fidel a la seva literatura; això, no se’ls ha de retreure.


La gent ja els ensuma:

https://t.me/counterpropaganda20/10689.


VINDRAN TEMPS DIFÍCILS,

ELLS SABEN QUE ESTAN PERDUTS.

PERÒ JA NO ES PODEN RENDIR.

I SÓN UNS ENEMICS TERRIBLES,

PERQUÈ NINGÚ NO ELS GUANYA

A SADISME, INSOLÈNCIA I PSICOPATIES.

PERÒ ALLÀ SEREM,

AL FRONT, AMB UN TECLAT,

AMB BOLI O A PUNTADES DE PEU,

PERÒ DEFENSANT

LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT

QUE ELS JUEUS

VOLEN ROBAR-NOS.


NO HO OBLIDEU:

ASSENYALEU-VOS,

ANOMENEU-LOS,

ELLS SÓN EL PITJOR DELS LLOPS,

SON CARNISSERS,

LA HISTÒRIA HO DEMOSTRA

SENSE POSSIBLE DUBTE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada