dimarts, 11 de juliol del 2023

TIC... TAC... TIC... TAC...


La mentida té les potes molt curtes, i els idiotes, l’enteniment. És evident que cada volta hi ha més gent que no està disposada a ser esclava del NOM sense oposar-hi resistència, i els criminals sionistes saben que si la gent se’ls enfronta obertament, res no els pot salvar, i seran condemnats per sempre, o sigui, definitivament, i la gent extirparà el mal de la terra. I ells ho saben, que per això, acceleren les agendes, i tenen a tots els gossos castrats i a les putes inútils i idiotes esverats, perquè han d’assolir l’esclavatge mundial abans que la primera revolta real es dugui a terme, perquè aleshores cap dels criminals estarà a resguard del perill; potser sí, els grans criminals sionistes i els seus exèrcits de mercenaris, però la resta dels babaus i esclaus que estan en la política, en la femta dels cagaguano, a les podridures de les ciutats de la immundícia o en l’exercici de l’extermini, aquests, estaran nus davant de l’ira justificadíssima de la gent. Potser, per això, els grans criminals de l’ONU i la Corrupció de la Sinagoga del Femer Europeu estan acollonits, i arriben a dir unes bestieses que elles soles són constitutives de delictes monstruosos, perquè el seu interès és la protecció dels criminals i l’ocultació del crim més bàrbar executat contra la Humanitat en tota la història coneguda.

https://t.me/counterpropaganda20/10637,

aquesta declaració d’intencions, manada per un criminal com Antonio Guterres, arrogant-se l’autoritat que ningú no li ha donat, sinó els criminals sionistes per a qui treballa, és prova suficient per a l’execució d’aquest criminal que ha autoritzat l’enverinament amb els tòxics dels seus amos, ha defensat el segrest de la ciutadania, s’esforça a imposar el control digital de tots els humans, propaga la immensa mentida del canvi climàtic i, en aquests escrits que denuncia Tom-Oliver Regenauer, es fa reu de crims contra la llibertat, que venint d’una organització com la seva, suposa una insolència que de cap de les maneres ha de ser tolerada, i per això, és imprescindible que aquest tros de criminal pengi en pagament just per les abjeccions i ignomínies que ha defensat des del Femer que fa que dirigeix. A aquests idiotes desgraciats, els vull veure la serenitat quan pugin al patíbul a pagar els seus execrables i repugnants crims.

Aquí teniu una prova dels grans avantatges i les immenses mentides sionistes de l’Agenda 2030 de l’ONU:

https://t.me/RosselloCM/77081

Tanmateix, la magnitud dels crims d’aquestes organitzacions sionistes, encara que no se les anomeni com són, estan cada dia més exposades, i hi ha gent digna que exhorta els ciutadans a desconfiar d’aquestes organitzacions mafioses i criminals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15349.

Per això tenen por. Comencen de veure que, de fet, només cal una espurna seriosa i començaran a rodar-los els caps sense que ells mateixos s’ho puguin explicar, que per aquesta raó, ahir us penjava les declaracions del criminal Thierry Breton, delinqüent pertanyent a la repugnant banda sionista de la Corrupció de la Sinagoga Europea, i que es fa dir comissari, perquè ja sabeu que als jueus els agrada molt això de canviar els noms; ells es canvien els seus per a ocultar l’autoria dels crims i canvien els noms de les coses per a confondre la gent; tanmateix, Thierry Breton que no és jueu, és un criminal, i ho escric especialment, perquè aquest delinqüent ha de saber que els crims que ha perpetrat des de l’organització mafiosa i sionista a la qual pertany NOMÉS ES PODEN PAGAR AMB LA VIDA. I no, miserable Thierry, no és odi, és JUSTÍCIA, una cosa que per més que intentis comprendre, no ho podràs fer, perquè els idiotes, si a més a més són criminals i miserables esclaus, no tenen capacitat cognitiva per a entendre la magnitud d’aquesta paraula. JO ESPERO VEURE’T AL PATÍBUL ENTRE ELS APLAUDIMENTS FELIÇOS DE LA GENT DE BÉ. Vegeu l’arrogància d’un mafiós quan viola els drets fonamentals de les persones. La insolència ha de pagar-se amb la vida, que una cosa és ser idiota, una altra criminal, una altra, psicòpata, idiota i criminal, però el súmmum és l’arrogància i la insolència d’un psicòpata, idiota i criminal. Porció de corda, i que el Jutge dictamini!

https://t.me/Disidenteincontrolado/15363.

És la llei’, diu el pocavergonya.

I ja que parlem de Justícia i escòria, vegeu els excrements amb toga com es foten de la gent, per la qual cosa, és equànime que la gent es foti quan els peus no els toquin terra. No ho oblideu: ells van per vosaltres, fins a on sigui. És odi pagar-los amb la mateixa moneda?

https://t.me/RosselloCM/77096,

es pot ser més repugnant i hipòcrita? I això, aquestes tifes sense consciència, són els idiotes i els pallassos criminals que fan el paper de jutges! Els mateixos que han autoritzat que els criminals i genocides dels governs hagin segrestat milions de persones. La pena capital és el mínim regal que se’ls ha de fer per a compensar-los per la seva agosarada defensa de l’estat de dret!

I aquí teniu els cagaguano amb deficiències mentals, requisit per a ingressar a la facultat, i els mata-sans de l’estetoscopi, idiotes i ignorants fins on la intel·ligència ja no ho pot explicar, que matant gent es creuen que la sanen! El metge que, avui encara, defensa l’enverinament amb els tòxics jueus, és reu d’assassinat massiu, i és just que respongui davant de la porció de corda corresponent. Sí, sí, mal que em pesi, cal fer una neteja que no ens la podrem creure! Però és IMPRESCINDIBLE, perquè el millor ensenyament per als nostres fills, és l’experiència pràctica. Vegeu-los dient mentides i ocultant el genocidi del qual cobren:

https://t.me/RosselloCM/77098.

Fem una passada per la Sinagoga del Femer Europeu, perquè encara que ja hem vist el criminal de Thierry Breton que no vol que la gent recuperi la llibertat i perseguirà els qui s’oposin als seus amos, aquest gos castrat i mesell, té una partenaire genocida i euròfoba al costat, l’assassina de masses i d’Europa, la bruixa i sacerdotessa negra del sionisme talmúdic, Ursula von der Leyen... No em direu que no seria un dia de glòria veure l’execució del pitjor criminal que ha trepitjat terra europea, que ni tan sols en en Gengis Khan hi havia tanta maldat!

Després de la destrucció de l’agricultura, la ramaderia, la pesca, l’enfonsament dels comerços, ara la criada dels sionistes pretén enfonsar la indústria tèxtil. Sembla que no s’adonen que creant més enemics i evidències dels seus abjectes crims, caven la seva pròpia fossa. Amén.

https://t.me/No_plandemia/5986.

I en això de robar el fruit del treball de la gent, aquests miserables inútils i pocavergonyes, no tenen límit, que s’inventen mentides com a catedrals per a continuar vivint del que roben a la gent:

https://t.me/No_plandemia/5987.

I quan no tenen mentida que dir, augmenten els impostos perquè als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes no els quadren els comptes, i de la màniga es treuen nous impostos, com ara el del tabac, que per obra i gràcia dels futurs ajusticiats, ara em ‘robaran’ dos euros més per paquet. No uns cèntims, no, un augment del 20% perquè als deficients mentals els ha donat per aquí. A aquests criminals ja és hora de parar-los els peus, pel civil o pel militar, i me’n foto del criminal del Thierry i la seva manifesta i dissimulada por a penjar d’una corda en pagament just per la seva tasca social.


Vegem ara una notícia dels idiotes dels cagaguano i com enganyen els imbècils que els escolten. El menysteniment envers la capacitat intel·lectiva de la gent, ja és una insolència. CAL ACABAR AMB ELS IDIOTES, AMB TOTS, I SENSE ATENUANT POSSIBLE (Sempre parlo de l’idiota públic, que el deficient no és pas un perill i té més dret a la vida que aquests, perquè la desgràcia mereix compassió, però la insolència, l’arrogància i el sarcasme lacerant, no!):

https://t.me/Disidenteincontrolado/15353.

Max Stirner ja ens va dir en el seu moment:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15345.

G. K. Chesterton també ens ho va advertir en el seu moment:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15355.

I acabem amb dues cites per a reflexionar:

https://t.me/counterpropaganda20/10639,

el primer mereix presó perquè et roba el que és teu, el segon, mereix l’execució perquè et roba la vida per a viure ell. Sí, els dos són paràsits socials, però els primers són un mal menor, els segons, són el Mal. Amb els primers, una societat pot sobreviure, amb els segons, no. Ells la condemnaran a la misèria i l’esclavatge, per això, el lladre mereix presó i el polític ‘democràtic’, execució.

I la segona cita, dividida en dues parts:

https://t.me/counterpropaganda20/10643.


ELS MENYS IDIOTES ENTRE ELS IDIOTES

INTUEIXEN EL TACTE DE CORDA AL COLL,

ELS MÉS IDIOTES DELS IDIOTES

BREGUEN PER EXECUTAR LES ORDRES

DEL SIONISME CRIMINAL.

SABEN QUE EL TEMPS COMPTA,

HO SABEN...

TIC... TAC... TIC... TAC...


CALCULAREN MALAMENT:

NO SOBREN SET MIL MILIONS;

SOBREN NOMÉS CINC-CENTS MILIONS,

ELLS’.


ÉS AIXÍ DE FÀCIL.

ENS POSEM, ENTRE TOTS, A LA FEINA

D’ARRANJAR EL MÓN ?


P.S. Els jueus a la França de la puta privada dels Rothschild (Segons els cagaguano, l’incendi ha estat provocat per un llamp, la qual cosa, veient les imatges, sembla com, a mínim, més que dubtosa):

https://t.me/resurgente2020/47890.

Els jueus a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units (Potser no és l’església que diu la notícia, però sense dubte, és una església en flames al regne dels sionistes):

https://t.me/resurgente2020/47891

Els iranians, ‘segurament’, dient mentides sense fonament. Els ‘pobrets!’, això no ho farien mai. Fomentar l’odi, ells! Pobrets! I tot el que fan per nosaltres!

https://t.me/resurgente2020/47892



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada