dijous, 27 de juliol del 2023

EL TERRORISTA GUTERRES


El Secretari General (el ‘títol’ no pot ser més eloqüent) de la Sinagoga de l’ONU, Antonio Guterres, un dels criminals més cínics de l’actualitat, un sicari sionista sense vergonya, que ha permès la IMMENSA MENTIDA I L’HOLOCAUST dels seus amos, ara, augmenta els seus crims de lesa humanitat amb el delicte de terrorisme. Vegeu la carn de patíbul dient mentides de l’alçada d’un campanar sense immutar-se.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15485.

Mentider i terrorista, com no hauria d’haver estat elegit pels jueus! El cas és que, com he exposat en aquest blog, no són dos ni quatre afeccionats a la climatologia, els qui s’han mostrat absolutament en contra de la teoria de l’escalfament i la mort del planeta que defensa l’ínclita Greta, la Taradeta, la del catamarà dels Rothschild i que no ha anat a escola, però que, com l’Al Gore, en sap molt, del clima, molt més que el premi Nobel de Física, els 1500 científics de primer nivell que s’han manifestat contra L’ESTAFA CLIMÀTICA, o aquests dos altres exemples:

Richard Lindzen, físic atmosfèric, ja ens parlava de l’inventat canvi climàtic, i fixeu-vos que nomena Ban Ki-Moon, el criminal que fou secretari general dels jueus a la Sinagoga de l’ONU abans del criminal actual. És a dir, que la IMMENSA MENTIDA ja s’acomplia fa deu anys:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15484,

i un exemple més, el del geòleg Ian Palmer:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15490.

Antonio Guterres, el criminal i terrorista que comanda la secretaria de la Sinagoga Sionista, menteix amb ple coneixement i escampa el terror entre la gent. Evidentment, això són dos crims, i molt greus, per la ‘suposada’ responsabilitat que té el gos castrat dels jueus en dirigir aquesta institució, que és una casa de putes, el Gran Harem, en diríem, però que hauria de ser una molt altra cosa. Aquest criminal el que hauria de fer és convocar una discussió acadèmica entre els comprats dels jueus i els científics, i de resultes del debat, treure’n conclusions, que si és el cas, com és, sense dubte possible, que és una enganyifa sionista - quan no ha canviat el clima del planeta? I si canviés, algú es pensa que podríem fer-hi alguna cosa més que resar? - aleshores, la seva obligació és denunciar, a les autoritats polítiques i judicials, el crim contra la Humanitat que els seus amos estan cometent. Com no ho fa, ni ho farà, pobra ‘xita’ portuguesa!, és còmplice de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, que recordeu-ho sempre: MAI NO PODEN EXCULPAR-SE AMB ALTRA PENA QUE LA CAPITAL.

Tenen por, perquè saben que quan la gent s’adoni que als assassins se’ls ha de dir assassins, siguin jueus, alemanys o belgues, i quan s’adonin que tots ells són jueus (FEM(S), ONU, OMS, BIS, Black-Rock, Bancs Centrals, Media, Jewllywood, Facebook i majoria d’empreses de ‘contaminació informativa’ i control digital...), aleshores, esperem-ho, la gent els dirà pel que són, els ‘estigmatitzarà’ per sempre, i només així, el món podrà recuperar la llibertat, la dignitat i la vida que els assassins sionistes fa segles que volen destruir, i que podem comprovar perquè, des de fa més d’un segle, no han fet altra cosa (crisis econòmiques provocades per ells per a robar-ho tot, guerres mundials provocades, finançades i amb beneficis per a ells, guerres menors finançades, provocades i amb beneficis per a ells, enverinaments massius des que els assassins dels Rockefeller contaminaren la medicina de mentides amb interessos purament criminals: de control de població i d’extermini; i podem continuar, que la destrucció de les nacions - com veurem – també és obra dels JUEUS). Ja està bé d’anomenar-los amb eufemismes que ens els oculten. No ens confonguem: la correcció política és idiòcia, així de senzill. La mona del Harari ens va dir que érem simples, que aquestes conspiracions són atractives per als babaus, que a més a més, així s'espolsen la responsabilitat quant al que passa, tanmateix, nosaltres sabem que ells són els criminals, i ho sabem, perquè darrere de qualsevol atrocitat, matança, guerra, misèria, fam o desgràcia, sempre, de sempre, hi ha el fotut nas d’un jueu.

Fixeu-vos fins a on poden arribar, els criminals sionistes i els gossos cagaguano, o sigui, els lloros idiotes que publiquen papers higiènics:

https://t.me/resurgente2020/48256,

una bona manera – per als deficients mentals, és clar -, d’encobrir la matança amb els verins jueus. De moment, veuen que no poden impulsar una nova plandèmia, perquè no se la creurà ningú; per això, la manera de justificar la matança de l’holocaust mitjançant els tòxics fabricats pels jueus i distribuïts arreu del món d’acord amb les necessitats, és la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, i ara aquesta invenció surrealista dels psicòpates sionistes resulta que espessa i coagula la sang. Aneu-vos-en a pastar fang! Només un exemple d’avui:

https://t.me/resurgente2020/48255

N’hi ha a milers de morts, de malalties cròniques i accidents per esvaniments. Aquesta és la matança de l’OMS i els sionistes, amb la col·laboració de polítics, jutges i científics. Dels LGTBIJKQ+ de caqui, ja no dic res, que es pintin les ungles dels peus, es facin la ratlla als ulls i es posin colorets a les galtes, que després s’ensenyaran les armes en els lavabos. És tan bonica i sacrificada la vida militar dels LGTBIJKQ+ d’avui!

Vegem la ‘cultura’ sionista en exhibició, que fins han prescindit de la Mozart del Polígon, ja. Sempre elevant les nostres aspiracions, el bon gust i la intel·ligència!:

https://t.me/resurgente2020/48261

O et maten o et desgracien, és la seva passió amb els goyim, com amb els nens, que ja sabeu que els bons no fan distincions per edat, gènere ni raça.


EL CABAL

M’ha fet gràcia la coincidència amb el meu parer, i us l’enllaço:

https://t.me/resurgente2020/48265.

S’ACOSTA L’HORA DE DIR-LOS

PROU !

Veieu-los actuant contra el ‘canvi climàtic’:

https://t.me/resurgente2020/48289

https://t.me/resurgente2020/48290,

no us recorden aquestes imatges a les imatges de l’indret d’on vénen i on els haurem de remetre, segons que ens són descrites per la tradició?


La destrucció és en tots els fronts, i en tots els fronts, és molt fàcil de comprovar, en tots, que hi són ells, fent d’impulsors, de financers i de beneficiaris. I el criminal de Guterres, mentrestant, fent de gos castrat. L’execució d’aquests criminals, avui, cal insistir-hi, no fretura de judici. L’evidència dels crims de lesa humanitat no admet cap dubte. O us penseu que en tres anys el món s’ha trastocat per accident?

Primer corrompen les institucions i després aniquilen les nacions. Una prova de les eleccions de Soros i associats a Soroslàndia, que, com és seva, ell tria els seus gossos castrats, les putes inútils i idiotes entre els mamarratxos més miserables.

https://t.me/resurgente2020/48288.

Després, els gossos castrats i els deficients que treballen per als governs sicaris dels sionistes, deixen d’actuar i permeten la destrucció sistemàtica de tota la riquesa de les nacions – alta traïció – en tots els aspectes: econòmics, culturals, socials, educatius, sanitaris, laborals... i Europa, de mica en mica, es converteix en el gran somni d’Israel:

https://t.me/resurgente2020/48298
(
amb la inestimable col·laboració de la Genociditat de Soroslàndia).

Aquestes dades, que no puc corroborar - però que poc s’han d’allunyar de la realitat -, no us diuen res?

https://t.me/resurgente2020/48295,

recordeu que la importació d’universitaris és un monopoli i negoci de les ONG del terrorista número u del món, George Soros, que, segons que sembla, ni de mort natural es mor l’animal.

Vegem la feinada de la puteta privada dels Rothschild a França, ‘la poupée’ Macron, que esperem - encreuem els dits -, que aviat sigui decapitada:

https://t.me/resurgente2020/48299,

perquè la gent s’alçarà, jueus, la gent s’alçarà. Només cal que posin el nom correcte a l’enemic, i aleshores, estimades rates, esteu perdudes. Aquesta és la vostra obra en la gran nació francesa:

https://t.me/resurgente2020/48305

Ara uns universitaris que el gos de Soros ens importa en plena activitat intel·lectual en una de les facultats que freqüenten:

https://t.me/resurgente2020/48306?single.

I la sionista Meloni, treballant per fer gran Itàlia:

https://t.me/RosselloCM/77527.


J U E U S’.

NO HO OBLIDEU.

ÉS UN MANTRA,

ÉS UN TALISMÀ,

ÉS LA VERITAT.

TRAGUEU LA CAUSA

I

JA NO HI HAURÀ EFECTES.


L’HORA S’ACOSTA

I

NO HEM DE TREMOLAR.


NOTA: Si traieu ara - abans que ens ho robin tot - tot el que tenen els jueus dels botins dels seus constants saquejos, estafes, robatoris i matances, cap persona al planeta tindria necessitats bàsiques, CAP NI UNA. Ara, després de llegir això, continueu confiant en els filantrops.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada