diumenge, 2 de juliol del 2023

EL SIONISME: DE FESTA MAJOR


Els enemics de la vida, de la llibertat, de la dignitat, de la bellesa i de l’espècie, estan que se surten! Vegeu com estan deixant França, gràcies al jueu Pla Kalergi que els criminals de la Sinagoga del Femer han aplicat a tota la seva jurisdicció il·legal i il·legítima, tot treballant per als sionistes i contra Europa. Cada volta tinc més clar que no trigarem a veure’ls penjar a les forques, en el que serà la més gran demostració de dignitat dels pobles europeus en tota la llarga i trista història del continent, gràcies, és clar, als nostres amics filantrops, que, com veureu més avall, sempre estan a disposició per a fer el bé sense cobrar interessos. Bons uns, ells! Cobrar interessos, els bons!...

Comencem en la bella França del NOM:

Un nacionalsocialista blanc’:

https://t.me/RosselloCM/76693

La civilitzada inclusió sionista:

https://t.me/RosselloCM/76691

https://t.me/RosselloCM/76694

https://t.me/RosselloCM/76696

La col·laboració i negligència de la puteta privada dels Rothschild, demostrada en aquesta imatge, la declaració de la policia i el control:

https://t.me/RosselloCM/76697

https://t.me/RosselloCM/76698

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4182359

Una altra de les aportacions sionistes a la nova i bella França multicolor:

https://t.me/RosselloCM/76699.

En resum:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4182392

La pregunta és: Matar, millor dit, executar la puta dels Rothschild i tots els polítics francesos per alta traïció i el genocidi amb verins jueus, és la solució?

Potser no, però almenys es faria justícia, i feina feta no fa destorb. Després, i ja que els tenen a prop, caldria prosseguir amb la Sinagoga del Femer Europeu, en un dia que, de produir-se, recordarem els europeus com el ‘Dia de la Llibertat’. El que és clar, és que l’execució de criminals, pot ser recriminable, però no pot ser mai injusta ni mancada d’ètica.


I per si algú dubta del genocidi de goyim pels sionistes amb els verins jueus:

https://t.me/RosselloCM/76686.


Ara, vegeu la filantropia dels bons, comproveu el motiu pel qual els jueus estan la mar de feliços:

https://actualidad-rt.com/actualidad/471875-jefe-mayor-conjunto-eeuu-contraofensiva-ucraniana-sangrienta,

«La contraofensiva ucraïnesa (sionista) serà molt difícil, molt llarga i molt, molt sagnant.»

Ho diu un militar de la Reserva Federal amb l’esperança d’un futur prometedor.

Per contra, Vasily Nebenyza, al Femer de l’ONU, diu les coses clares i es recorda de la tifa de Lleida:

https://t.me/RosselloCM/76685

La matança d’ucraïnesos, a hores d’ara, ha de ser sonada, gràcies al pallasso jueu de Zelensky. Però, i el que riuen els jueus? I això que amb l’Holodomor ja van fer una bona matança d’ucraïnesos, però es veu que encara els en sobren. I els ucraïnesos, seguint un mamarratxo, una mena de Wyoming, però en idiota profund, que els mena a la destrucció absoluta. O potser hi ha algú que es pensa que podran derrotar la Federació Russa? Totes les guerres són crims perpetrats sigil·losament i silenciosa pels nostres amics, els bons, però aquesta és la més absurda i ridícula de la història. Els jueus van donar un cop d’estat per arrossegar els ucraïnesos a una matança ritual d’aquestes que tant fa riure els nostres amics i filantrops del sionisme internacional. I pensar que tot i això, després, encara hi hagi qui els odia! Pobrets! I tot el que van patir a la segona guerra mundial, segons la mala novel·la feta amb testimonis falsos? Pobrets! Ells, que volen acabar amb la fam del món, amb les guerres del món i que van amb els seus avions particulars, amunt i avall, per a salvar el planeta perquè els goyim visquin millor. De desagraïts, l’Infern n’és ple!


Tanmateix...

https://t.me/Realidades_Paralelas/6366.


L’HORA DE LA VERITAT S’ACOSTA.

L’ENEMIC ÉS L’ESTAT,

ELS TRAÏDORS I ASSASSINS

DE TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS,

I A EUROPA,

EL FEMER DE LA SINAGOGA.


SI VOLEN SANG,

NO ELS LA NEGUEM,

PERÒ QUE SIGUI LA SEVA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada