dissabte, 22 de juliol del 2023

«ESMOLEM BEN BÉ LES EINES»


Cal que comencem a esmolar les eines i a organitzar-nos. Cal la unitat entre la gent que es té confiança i anar ampliant aquest marc per augmentar el nombre de la nostra unitat. Els psicòpates sionistes i els seus sicaris tarats, no tenen unitat, els primers manen i els altres, com a idiotes que són, obeeixen i cobren - que obeir i cobrar és una perfecta definició d’idiota funcional -. Tanmateix, aquests idiotes són criminals i ja no dic res dels assassins que els paguen i els governen. Com veiem darrerament, cada volta hi ha més gent amb la mosca a la punta del nas. i ells cada volta més s’esforcen a accelerar la màquina de destrucció d’Occident. La violència sàdica que executen passa com si res, perquè els cagaguano – estudis a prohibir en el futur: ‘Cacaguaneria, fora de les bagasseries jesuïtes!’ – els amaguen, i només exalcen les veritats contra els criminals per a convertir-les en delictes d’odi i productes de ments malaltes, cosa que segons es dedueix, no passa amb cap dels deficients mentals dels cagaguano, ni amb els indigents intel·lectuals dels polítics, jutges i científics del règim NOM, ni amb els psicòpates assassins dels sionistes. Fa temps que vaig dir que caldrà fer ús de la violència, i tant que caldrà fer-ne ús! No podrem ajusticiar els criminals demanant-los que es lliurin, sinó agafant-los i aplicant-los, després, la pena capital. Sí, la pena capital. Insisteixo que la primera revolució social de la història pot ser ara, però per això, caldrà eliminar uns cinc-cents milions d’assassins, de tarats, de psicòpates, d’idiotes i de gossos castrats i putes inútils. Per cert, demà hi ha el festival dels criminals, és el dia de les defecacions dels imbècils per tal de triar qui ja ha triat Soros i el sionisme internacional perquè continuï la matança i la destrucció de la nació. A aquesta mena de bèsties sense raó (no els imbècils votants) no els pots convèncer ni fer avenir a raons, viuen del crim i res més no poden entendre; per això, si vols viure en una societat on el crim sigui l’excepció, cal exterminar-los a tots. I no us amoïneu, que no es perd res de res: carronya només, carn morta, zombis que viuen del parasitisme. Però, anem a les informacions, i comencem amb noms propis que ens fan cinc cèntims dels criminals que demà esperen convertir-se en els sicaris sàdics i psicòpates dels amos, si és que els amos els elegeixen, que els imbècils són els secundaris de l’obra teatral, els que no signifiquen res, són decoració, guarniment. Per no comptar, no compta ni el seu vot!

Yo no voto (No puc posar el nom de la dona, perquè no el sé)

https://www.youtube.com/watch?v=4014F8Omdzc

Rafa Budo sobre els criminals que es presenten a les ‘defecacions imbècils’ (abans: eleccions democràtiques).

https://t.me/resurgente2020/48073

Carlos Garcés, aportant el seu gra d’arena:

https://t.me/counterpropaganda20/10746

Nauzet Morgade amb la seva contribució:

https://t.me/RosselloCM/77390

Per als qui encara no saben què és la màfia criminal de la partitocràcia, aquest vídeo, on és fàcil de comprovar que per a postular-te en un partit has de ser necessàriament, a més a més d’un sicari fidel als jueus – a Soros, aquí -, un criminal sense escrúpols, vergonya, dignitat, decència ni empatia:

https://t.me/laquintacolumna/32658,

aquesta és la púrria que votaran els imbècils.


Ara, uns exemples de criminals, tots ells reus de crims de lesa humanitat, i per tant, en cas de ser culpables, que ho són, l’única pena justa és l’execució:

https://t.me/resurgente2020/48023

https://t.me/resurgente2020/48024,

la prova incontestable com un miserable integral pot fer carrera en l’organització criminal de l’estat dels sionistes.

Exhibició de criminals, cap d’ells és innocent i tots carreguen bàrbars crims de lesa humanitat a les espatlles:

https://t.me/resurgente2020/48026,

gossos castrats i putes inútils i idiotes, ara bé, tots coincideixen en psicopatia, sadisme, cinisme, insolència i vanitat, que per això són esclaus dels jueus.

Mamarratxo entre els mamarratxos, l’únic ximpanzé amb premi Nobel:

https://t.me/resurgente2020/48032

(Sobre l’atac pedòfil dels sionistes hi ha un apartat més avall)

Més psicòpates i criminals, que avui és impossible de mirar un lloc de ‘responsabilitat’ i no trobar-te un idiota que fa de sicari dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/77384

Aquests són els verins que finançaven amb diners públics, donant-los a psicòpates com Gates, amb un historial criminal que s’ha d’escriure amb milions d’afectats; verins que promovien entre la població fins a sospesar de fer-los obligatoris, i que avui sabem que si no et maten (que per això estan fets), et desgracien la vida (com a mal menor), que és la causa perquè els feren els nostres amics els bons. Sempre al servei de la Humanitat!

https://t.me/Disidenteincontrolado/15435

La prova incontestable del genocidi governamental arreu de Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/48061,

450000 assassinats no són prou per a jutjar-los per genocidi? No us amoïneu, que els excrements amb toga estan més pendents de l’apartat de més avall. Tanmateix, el fet que els assassins tinguin la gosadia de presentar-se a les eleccions, exigeix que el poble extermini els assassins. Almenys, jo no en veig una altra, si no és que voleu esperar el vostre torn. I no ho dubteu, els narcisos idiotes, les putes inútils i els gossos castrats no fan altra cosa que obeir ordres, que per això poden fer veure que són narcisos idiotes, putes inútils o gossos castrats i no carronya, la seva única característica, perquè identitat no en tenen, ni els narcisos idiotes, ni les putes inútils ni els gossos castrats.

I quan llegeixes notícies com la següent, és quan t’adones que caldrà fer ús de la violència, perquè ells aquesta és l’única arma que fan servir, i mal que ens pesi, contra un pinxo, l’única manera d’afrontar-lo, és com a pinxo, sinó el pinxo mai no deixa de ser un pinxo. Però si punxes el pinxo - que li va dir a la panxa: «punxa’m, però a la panxa no» -, aleshores el pinxo es punxa:

https://t.me/resurgente2020/48057 i https://t.me/resurgente2020/48058,

així treballen els jueus. O així:

https://t.me/resurgente2020/48062


APARTAT: PEDOFÍLIA


O així, en el que és la seva passió: DESTRUIR NENS:

Comencem amb el Femer de l’ONU, organització que ha de ser absolutament desmantellada i tots els responsables ajusticiats, avui ja, sense necessitat de judici, perquè com veureu en les notícies... de veritat creieu que cal jutjar alguna cosa?

https://t.me/RosselloCM/77399

https://t.me/RosselloCM/77395

I aquests crims els realitzen cada dia, i a les escoles:

https://t.me/RosselloCM/77396

o a les televisions:

https://t.me/RosselloCM/77398

fins i tot creen museus per a idiotes i deficients cognitius:

https://t.me/No_plandemia/6055

i els governs financen amb els diners que roben a la gent, la destrucció de la joventut i dels nens (No són prou delictes per a executar-los a tots?):

https://t.me/No_plandemia/6056

Hi insisteixo, avui no cal judici. Els excrements amb toga no compten perquè s’exciten amb aquestes notícies, i no perdrem el temps nosaltres amb evidències que no necessiten demostració, ja que els mateixos criminals es vanten dels seus crims. No es faran enrere per qüestions merament racionals - d’incapacitat, s’entén -; per això, commiseració la justa, i en aquest cas, CAP:

PEDÒFIL MORT, NO FA DESTORB.


Tanmateix, no oblidem que si els sionistes, o jueus, o els bons, o les elits, o els filantrops, volen matar-te amb verins, fer-te passar gana i set, arruïnar la teva vida i l’esperança en el futur, destruir la natura, fer-te menjar insectes, cloure’t en una presó de quinze minuts ‘perimetrals’, controlar absolutament els teus moviments, fer-te multicultural, etcètera, l’obsessió dels jueus és el control total amb les monedes dels Rothschild: NO TINDRÀS ABSOLUTAMENT RES I DEPENDRÀS DE L’OBEDIÈNCIA ALS SEUS DICTATS.

Alfonso Longo ens en fa una breu explicació, tot comentant quant als LGTBIJKQ+ de caqui – idiotes sense causa i amb més perill que mones sense cervell i amb metralladora:

https://t.me/elinvestigador_org/14177,

La darrera frase és prou concloent: Sabeu què és el que Longo anomena ‘federació’?

- Els jueus, senyor que escriu?

- Perfecte.

- Avui el veig molt millor que l’altre dia.

- Gràcies.

- No es mereixen.


Per si encara hi ha algun babau que no sap de què va això de les monedes amb què els Rothschild i els sionistes es faran amb tot el patrimoni mundial, vegeu Catherine Austin Fitts que, en només 35 segons, ens ho explica:

https://t.me/elinvestigador_org/14178.


NO TENS DRET, POTSER,

A MATAR QUI T’HO VOL TREURE TOT ?

NO ET VOL ROBAR, NO !

AIXÒ ERA FINS ARA.

NO ET VOL MATAR, NO !

AIXÒ ERA FINS ARA.

ET VOL DESTROSSAR LA VIDA

I LA DE TOTA LA TEVA DESCENDÈNCIA !

O ACABEM ARA AMB ELLS,

O MAI MÉS NO HO PODREM FER.

MATAR CRIMINALS

COM HAURIA DE SER UN CRIM !*


* Si un excrement amb toga s’oposa a aquesta sentència, sàpigues que és perquè és persona afectada, no per causa de la sentència; ja que si ell fos afectat per l’acció de criminals, la considerarà absolutament ètica, equànime i necessària.


CAL FER PINYA ALS GRUPS.

CAL UNIR-SE PER ASSOLIR L’OBJECTIU,

PERÒ NO PAS DINS DE LES ORGANITZACIONS,

PERQUÈ LES INFILTRARAN.

CÈL·LULES INDEPENDENTS

PERÒ UNIDES A UN PROJECTE,

SOLIDÀRIES, COOPERATIVES,

COMPLEMENTÀRIES I ACTIVES,

LA BATALLA DECISIVA

S’ACOSTA.

CONTRA LA JERARQUIA DEL MÉS CRIMINAL,

LA JERARQUIA DEL MÉS CAPAÇ.

AIXÍ, ESTAN PERDUTS !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada