dimecres, 12 de juliol del 2023

MÉS DE L’O.N.U.

 

Preàmbul concloent:

https://t.me/No_plandemia/5999.

Bonic, oi? Com veieu, l’amor a la llibertat d’expressió i, sobretot, a la veritat, són les prioritats dels nostres amics els bons, sí, els assassins inveterats que els nostres gossos castrats i les putes inútils i idiotes veneren perquè els donen a menjar.


Quant als criminals que es fan dir polítics, evidències:

https://t.me/counterpropaganda20/10652

https://t.me/Disidenteincontrolado/15374,

compreneu ara per què aquest mamarratxo sionista és on és i ha estat qui ha estat, essent un miserable integral?


Quant a l’afecció genocida dels sionistes, vegeu aquesta declaració:

https://t.me/RosselloCM/77133,

el que no diu el senador és que els 100000 milions de dòlars, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units els ha robat o malversat - com vulgueu - dels americans, i els ha fet servir per a protegir el criminal i genocida jueu Zelensky.


Quant a l’escòria idiota dels cagaguano, aquest tall:

https://t.me/RosselloCM/77132,

Augmenten les emergències psiquiàtriques per la calor’ (!!!). Això s’ha d’acabar, i tots els deficients mentals que han participat en aquestes idiòcies intolerables, han de ser reclosos per vida, sempre que no hagin col·laborat en el genocidi que, aleshores, l’execució és la mesura més pràctica, més ràpida i més efectiva, de manera que s’acaba amb el mal de l’idiota i se salva la societat. Les emergències psiquiàtriques no són pas els efectes dels verins jueus, no! On va vostè a parar! És la calor d’un canvi climàtic inexistent! No vegem fantasmes on hi ha evidència. O no recordeu, anys enrere, els ingressos sobtats als manicomis de gent que patia malalties psicològiques per culpa de la calor? Tenim molt poca memòria!...

Ho sento molt, però l’extermini és una necessitat irrenunciable.


O.N.U.


Ahir parlàvem de l’Organització criminal dels sionistes, la Gran Sinagoga Mundial, i ens centràvem en el criminal contra la Humanitat, Antonio Guterres, una escòria perfecta, i per tant, digna d’ocupar el màxim càrrec de l’organització encarregada de la destrucció de la civilització blanca. Ahir, el vèiem planejant la destrucció de la llibertat humana arreu del món, avui, el veurem en les altres activitats criminals d’aquest miserable sense límits.


Pedofília

Abans de res, i mal que pesi al criminal Thierry Breton, CAL MATAR ELS PEDÒFILS, avui, no se’ls pot tolerar ni un mil·límetre més. No patiu, no es perdrà res i protegim els menors d’aquests degenerats, com és l’obligació de tota persona digna. Una cosa que no és Antonio Guterres, el promotor de les barbaritats que veureu tot seguit. Hi insisteixo: Ni tractament mèdic, ni punyetes; execució del pedòfil i els apologetes, sense miraments, i aquí pau i després glòria. O penseu que salvar la innocència d’un nen no justifica l’execució de mil pedòfils? Preneu nota també de l’obra del sionista i repugnant miserable de Rutte. Ha plegat, però cal fer-li Justícia, que se la mereix!

https://t.me/RosselloCM/77134.


Pla Kalergi

https://t.me/RosselloCM/77128

https://t.me/RosselloCM/77131

https://t.me/RosselloCM/77135.


L’estafa del Canvi climàtic

https://t.me/RosselloCM/77130

Amb l’aparició de Greta, la Taradeta, la idioteta amiga dels bancs i dels grans criminals, eminència intel·lectual, i referent necessari en tota exhibició dels propòsits esclavitzadors del judaisme internacional (Recordeu que els Rothschild li posaren el catamarà perquè la idioteta travessés l’Atlàntic, que la taradeta no agafa avions, si no són particulars).

https://t.me/Disidenteincontrolado/15372

Un bon reportatge de ‘Kla.tv’ sobre la destrucció del primer sector econòmic, un projecte destructiu promocionat per l’ONU, la Gran Sinagoga, el FEM(S) del Rothschild Klaus Schwab - dos caus de sionistes -, amb la colla de jueus de BlackRock, JP Morgan, els Rothschild i els Rockefeller, i no, no sigueu malpensats, si tot està podrit de jueus, tingueu per segur que és pel nostre bé. No em sigueu antisionistes, que això aviat no serà legal.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15375


No oblideu que els directors de l’extermini amb les vacunes pertanyen a l’Organització de Matances Sionistes (OMS), i que l’OMS és el departament per al genocidi de l’ONU.


Aquesta és la tasca de destrucció que executa l’ONU, que avui, sense dubte, podem considerar LA MÉS GRAN AMENAÇA PER A LA CIVILITZACIÓ I LA HUMANITAT, per la qual cosa, hi insistiré, NOMÉS EXECUTANT ELS PSICÒPATES I ELS SICARIS, LA HUMANITAT TÉ ALGUNA ESPERANÇA. Per això, malgrat que pesi al mamarratxo sionista i gosset castradet de Thierry Breton, que per això està a la Corrupció del Femer Europeu vivint del robatori i dels honoraris per destruir Europa, ho diré fins al darrer sospir: CAL MATAR-LOS A TOTS. La insolència, la protèrvia i la indignitat d’acusar els altres de crims inexistents mentre ells cometen les pitjors barbaritats comeses mai a la història, no ha de tenir ni magnanimitat ni commiseració, de fet, ni judici ja no cal.

ELS MÈRITS DELS CRIMINALS

JUSTIFIQUEN LA JUSTÍCIA.

NOMÉS PRESERVANT LA VERITAT

LA VIDA ÉS POSSIBLE.

MENTRE JUEUS I SICARIS

ENS IMPOSIN LA MENTIDA

NO HI HAURÀ FUTUR NI ESPERANÇA.

EL MONSTRUÓS CRIM D’AQUESTS PSICÒPATES

NO ES POT COMPARAR

A LA MENTIDA QUE INVENTAREN DELS NAZIS,

ÉS INFINITAMENT MÉS BÀRBAR,

MÉS CRUEL I MÉS SÀDIC.

ESTAN PROFUNDAMENT TARATS,

SÓN CARRONYA,

PER AIXÒ,

CONVERTIM-LOS EN EL QUE SÓN*.


* ‘L’estimat’ Thierry Breton, també, és clar. Com hi podria faltar, si és la seva festa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada