dimecres, 19 de juliol del 2023

LA PESTA

 

Aquests són alguns dels principals ‘agents’ de la pesta:

https://t.me/counterpropaganda20/10707,

els bancs centrals i el BIS dels Rothschild, el Secretari Criminal de les Nacions Unides (NOM), Antonio Guterres, la Secretària del Tresor de la Reserva Federal, Janet Yellen, accidentalment jueva; la directora de la terrible màfia criminal de l’FMI, la Kristalina Georgieva (serà jueva?) que ha passat per totes les cúpules criminals de la màfia internacional, del Banc Mundial a la Corrupció de la Sinagoga Europea; i el director actual del Banc Mundial, Ajay Banga, un indi de l’índia que ara és americà, suposo que perquè d’indis americans autèntics ja no en resten, i ja sabeu de la passió sionista per la diversitat.


Això és un mamarratxo bon minyó, retardat intel·lectual profund, amant de dur les calces als turmells així que ensuma un jueu:

https://t.me/counterpropaganda20/10706.

I un altre mamarratxo bon minyó, retardat intel·lectual profund, psicòpata en actiu, i que ja viu sense calces, un genocida professional, del qual resulta inexplicable com encara és viu, si la guerra la van guanyar els bons:

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12308421/Anthony-Fauci-accused-perjury-Former-White-House-doctor-LIED-oath-funding-gain-function-research-China-feared-started-Covid-pandemic-Republican-Senator-claims.html.


Canviem de bàndol, i escoltem el doctor Mike Yeadon, que des que va començar la matança i la persecució de les llibertats, s’ha mostrat contrari al crim del NOM i ha denunciat contínuament el genocidi intencionat i l’ambició dels bons i els filantrops de robar tots els béns de la Terra:

https://t.me/counterpropaganda20/10705.

SI ÉS EL CRIM MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA,

TOTHOM ESTARÀ AMB MI

QUE CAL MATAR-LOS A TOTS...

NO SÉ, DIC JO.

Això ve d’antic, ens deia el doctor Yeadon. Vegem-ho:

L’any 1918 fou la ‘gran crisi de la grip espanyola’, l’any 2019 era l’aniversari del centenari de la matança sionista, amb un èxit que s’aproximà als 60 milions d’assassinats mitjançant els verins inoculats:

https://t.me/RosselloCM/77310

Gates i Rockefeller, serà casualitat?

I que siguin jueus?

L’any 1987 fou la ‘gran crisi de la SIDA’, ‘33’ anys abans de la IMMENSA MENTIDA, i fou una matança menor que la de la grip espanyola, però que ha comportat milions d’assassinats al món, com ho demostra que els ‘sans’ eren enverinats amb l’AZT, una arma homicida, després de ser enganyats amb un fals test:

https://t.me/resurgente2020/47968

ELS ASSASSINS SEGUEIXEN LLIURES.

ANTHONY FAUCI FOU EL DOCTOR MORT ALESHORES,

COM HO HA ESTAT AMB LA COVID.

Vegem l’holocaust executat pels sionistes al nord d’Europa:

https://t.me/resurgente2020/47970,

SI ELS JUTJATS NO FOSSIN UNA COMUNA SIONISTA,

ELS CRIMINALS ESTARIEN DETINGUTS,

L’EVIDÈNCIA DE GENOCIDI ÉS

UN INSULT A LA INTEL·LIGÈNCIA.

PERÒ MENTRE ELS CRIMINALS

SIGUIN JUTGES,

NO ESPEREU CAP JUSTÍCIA.

QUAN ELS CRIMINALS SÓN CASTIGATS,

HI HA JUSTÍCIA,

QUAN ELS CRIMINALS FORMEN SECTES

HI HA TERROR I HORROR:

L’ESSÈNCIA DEL SIONISME.

Vegem ara, les aportacions sionistes a Europa, més enllà de la liquidació del personal abans de la liquidació de béns:

LA ‘PAX IUDAEORUM’

(a Soroslàndia)

A Palma, on hi ha una rata de l’harem, que inexplicablement governa, quan amb la més elemental de les justícies faria anys que hauria estat executada:

https://t.me/resurgente2020/47964

A Marbella, on veiem els enginyers i universitaris que els jueus ens importen perquè ens paguin les pensions, després que els mantinguem fins que no ho puguin fer. Aquí teniu un enginyer en el seu despatx, el que duu a la mà és un compàs:

https://t.me/RosselloCM/77303

A Barcelona, respirant l’efluvi de la pax iudaeorum:

https://t.me/resurgente2020/47963

A Bilbao, on els jesuïtes hi han posat les més ‘dignes’`de les carronyes, els pitjors criminals, sense escrúpols i del tot insolents, hi veiem els resultats d’educar els pobres refugiats de guerres inexistents, que mantenim perquè, quan siguin grans, apliquin els coneixements que adquireixen gratuïtament per a fer-se pagadors de les pensions. Aquesta és la inversió social:

https://t.me/RosselloCM/77322

A Madrid, els jueus també hi han col·locat universitaris perquè siguin, en el futur, els conductors del país de Soros:

https://t.me/RosselloCM/77312

La invasió de refugiats, dones, nens i ancians que fugen de les guerres on no n’hi ha i on romanen els joves per tal de lluitar pels seus països, s’estén per tota Europa, perquè els mercenaris sionistes han d’acabar per destruir la civilització que som, sempre que no diguem prou i enfrontem els jueus d’una punyetera vegada. Això és a Itàlia, on governa la sicària sionista de la Meloni, com veureu, tot són nens, dones i vells:

https://t.me/RosselloCM/77302

I aquí una bella desfilada de les tropes sionistes que es dirigeixen a Europa per a cremar-la. Aquesta gent, no hauria d’estar al seu país, tractant de millorar-lo? Els jueus han pensat que millor, els vells, les dones i els nens hi romanen, i així, amb sort, els maten; i els joves en edat militar, se’ls exporta a Europa per a engrandir els països europeus. Ja sabeu de la proverbial bondat dels bons!

https://t.me/RosselloCM/77305.

I ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI

FENT-SE LES UNGLES I LA PERMANENT,

COMPARTINT LAVABOS I EXPERIÈNCIES,

SEMPRE AL SERVEI D’ISRAEL.

ELS MILITARS EUROPEUS

SÓN PURA ESCÒRIA,

EN ALTRE CAS,

EL QUE PASSA NO ESTARIA PASSANT.

PERÒ AMB ‘DONES’ INCLUSIVES

I BANDERES DE SIS COLORS

NO ES FA LA GUERRA,

ES FA EL RIDÍCUL.


I com no em vull encendre, que és dolent per a la salut, una prova que corrobora que hem de posar fi a la PESTA, l’única PESTA, la que ha sacsejat i sembrat constantment de cadàvers el món: EL SIONISME CRIMINAL.

https://t.me/resurgente2020/47987

No crec que calguin paraules.

Amb un bri d’intel·ligència

- només una mica més que la tarada de la Yolanda Díaz -

l’enemic és evident.


P.S. Sobre la pel·lícula «Sons de llibertat’, de la qual a mi també em sembla que hi ha alguna cosa amagada, sigui la intenció de posar xips als nens o qualsevol animalada dels jueus - sempre per al nostre bé -, us vull enllaçar a un escrit:

https://t.me/resurgente2020/47969

Ells segresten i negocien amb els nens com si fossin carn d’animal, i són ells els qui ‘es denuncien’ i t’ofereixen la solució... perquè són els bons, sempre. Us comparteixo aquest escrit, que no em satisfà, però que almenys és interessant per a fer pensar. La pedofília és un objectiu sionista, aleshores, per què surten ara tants documentals sobre el més execrable i abjecte dels crims? Potser és la finestra d’Overton i ens volen convertir de mica en mica en tolerants, fins que, sense adonar-nos-en, els nens siguin senzillament un producte de consum com a joc sexual o com a ‘donadors’ d’òrgans? I penso que el criminal del Rockefeller, el monstre repugnant que es va morir no fa tant, i que havia estat intervingut quatre vegades per a ‘canviar-li’ el cor. Quanta gent no haurà mort per a satisfer el monstre dels Rockefeller! O us penseu que aquests assassins esperen pacientment en la llista d’espera de la seguretat social que els arribi el torn del cor? Podeu comptar la gent que haurà matat només per saber que el cor era suposadament compatible. Si és compatible, lògicament, ha de ser trasplantat, i si resulta que després no serveix, doncs, no passa res, es llença, que cors, no en voldreu tants!

EL MÓN JA ÉS L’INFERN JUEU.

NOMÉS ES DESTRUEIX L’INFERN

DESTRUINT ELS DIMONIS.

AQUESTA ÉS L’ÚNICA ESPERANÇA

PER ALS NOSTRES FILLS

I PER A LA VIDA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada