dilluns, 10 de juliol del 2023

ELS POLÍTICS SÓN EL PRIMER PROBLEMA


No hi haurà llibertat ni dignitat mentre l’escòria partitocràtica sionista controli les presons dels jueus, que coneixem com a ‘democràcies’. TOTS ELS POLÍTICS OCCIDENTALS EN CÀRREC PÚBLIC O DIRECCIÓ PARTITOCRÀTICA SÓN RESPONSABLES D’ALTA TRAÏCIÓ, GENOCIDI, MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS, ESTAFA I ROBATORI, VIOLACIÓ DELS DRETS HUMANS, FRAU EN ELS PREUS DELS PRODUCTES, INCOMPLIMENT DELS PROGRAMES I SOTMETIMENT A L’AGENDA CRIMINAL 2030 DE LA SINAGOGA MUNDIAL (ONU), DESTRUCCIÓ DE L’ENTRAMAT SOCIAL I ECONÒMIC DE LA NACIÓ, FRAU EN ELECCIONS, PREVARICACIÓ EN L’ESTAT D’ALARMA, INTENT DE VENDA DE LA SOBIRANIA NACIONAL I INDIVIDUAL A L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES (OMS), i podria continuar, DESTRUCCIÓ DE L’AIGUA I DELS RECURSOS NATURALS, GOVERNAR CONTRA L’INTERÈS DE LA MAJORIA I A FAVOR DE LES MÀFIES QUE ELLS REPRESENTEN, CORRUPCIÓ NAUSEABUNDA DE LA JUSTÍCIA, CONTRACTACIÓ DE PSICÒPATES I DEFICIENTS MENTALS (SICARIS) PER ACTUAR CONTRA LA CIUTADANIA, i podrien continuar, perquè la classe política és rea de crims de LESA HUMANITAT en tots els seus punts i apartats, i l’única pena digna per a aquesta colla de criminals és l’execució pública. No em cansaré de dir-ho, encara que el criminal Thierry Breton, sicari sionista i membre de la Corrupció del Femer Europeu de la Gran Sinagoga d’Ursula von der Leyen, amenaci amb actuar sense miraments contra els qui denunciem els crims de la pitjor xurma que mai hagi dirigit els països d’occident. Però, vegem, el criminal Thierry Breton, des d’ara candidat destacat al patíbul, el dia de la Justícia:

https://t.me/RosselloCM/77043,

aquests criminals han de ser tots executats per trair els fonaments ètics de la nostra civilització, i jo, avui, no considero necessari ni el judici; les proves són clamoroses, i només una tifa idiota pot dubtar de la conveniència social de l’extermini d’aquesta classe de rates inútils i sangoneres, que no fan res de profit i viuen de parasitar la seva gent i servir els interessos de criminals estrangers. Si algú encara ho dubta, que s’ho faci mirar.

Potser és que els criminals, com el mamarratxo de la Corrupció Europea, comencen de veure que a la gent se li està acabant la paciència i que no trigaran gaire a plantar els patíbuls per a executar la justícia que mereixen tots aquests sicaris que estan destruint Europa i els europeus des de tots els fronts, sense escrúpols i amb tota la insolència que és digna dels idiotes sense remissió. Potser el cas del criminal i sionista, traïdor dels holandesos i genocida, lladre, etcètera, del gos castrat de Rutte, l’amic del Rothschild Klaus Scwab i destructor de l’economia holandesa i de la llibertat dels holandesos, els ha fet veure com poden anar les coses, si les revoltes no les munta el terrorista Soros i el Congrés Mundial Jueu, i són la gent dels pobles qui les encapçala i dirigeix:

https://t.me/RosselloCM/77045,

a mi em sembla molt bé que dimiteixi. Ara cal agafar-lo i executar-lo, alhora que es dediquen els diners dels seus robatoris i traïcions a reconstruir el que ha destruït del país.

Això és arreu, i per això, cal NO ANAR A VOTAR MAI. Aquí teniu el gos castrat de Soros, el psicòpata, megalòman, narcisista, traïdor, genocida, lladre, etcètera, amb la mamarratxo que cal que sigui innovada la psicologia per a trobar un terme que s’adapti millor a l’absoluta nul·litat mental d’aquesta idiota màxima; als quals acompanya, l’amic d’Israel, el sicari dels sionistes i traïdor a Espanya, a més de genocida, que espera arribar al poder per poder aplicar-se tots els delictes de més amunt, perquè sap que com a nou gos castrat de Soros, tindrà llicència per al que vulgui. I aquests tres esperpents, aquests tres imbècils que serien incapaços de guanyar-se la vida en una societat de veritat, estan acompanyats del futur president del país, l’amic de narcotraficants, traïdor i genocida, a més de psicopàtic lliberticida, la ronya gallega del Feijoo, que d’haver d’estar a presó, si no, penjat, els jueus el nomenaran president, independentment d’allò que votin els goyim i esclaus espanyols.

https://t.me/RosselloCM/77047.

I tota la resta de la púrria política espanyola ret humiliació i servilisme als amos jueus:

https://t.me/RosselloCM/77056,

les aliances de les putes i els gossos castrats sempre són amb Israel i en la defensa de la lluita contra l’antisemitisme; cap altre país ni raó. Tragueu les vostres conclusions.

https://t.me/RosselloCM/77058.

Teresa Ribera, una de les putes sionistes, inútil i idiota, que per això és vicepresident del gos castrat del criminal d’Espanya per antonomàsia i més terrible genocida de la història a la península, ‘Imbécil’, segons el crida Soros; fent exhibició de les seves facultats mentals:

https://t.me/resurgente2020/47869.

I per a protegir aquesta escòria, els jueus compten amb els excrements amb toga, la immundícia judicial, i els mamarratxos idiotes dels cagaguano. D’aquests últims teniu la llista dels principals esbirros del sionisme criminal internacional a Soroslàndia:

https://t.me/No_plandemia/5982,

totes aquestes escombraries caldria reciclar-les prèvia destrucció, si això fos possible. No sé si m’entendreu.


Vegeu les meravelles que poden obrar els jueus amb els diners falsificats que compren les voluntats de tots els idiotes sense dignitat, honor, orgull ni decència:

https://t.me/RosselloCM/77042

de segur que tots trieu la ‘bellesa’ de l’esquerra en lloc de la ‘cosa’ que surt a la dreta, que fins i tot, sembla una dona, bé, allò que els vells crèiem que era una dona quan no compreníem la complicació de saber què és una dona i un home, que hem après gràcies a la superior saviesa dels de la raça elegida.



https://t.me/counterpropaganda20/10629

https://t.me/counterpropaganda20/10630,

dos ‘titelles’ que no agradaven als jueus perquè són autònoms, lliures i no es deixen manegar, i que són dos exemples de la intel·ligència de la nostra civilització. L’home blanc, els grans homes blancs, són llums de llibertat i justícia, dues qualitats que mai no trobareu sorgides de la ment dels psicòpates judaics.


I la matança dels jueus continua davant l’estúpida mirada dels covards gossos castrats i les putes idiotes i alegres:

https://t.me/laquintacolumna/32513.


L’HORA DE LA REACCIÓ S’ACOSTA.

NO US DEIXEU ENGANYAR:

ELS QUI US PARLEN CONTRA LA VIOLÈNCIA

SÓN ELS QUI MATEN AMB XERINGUES,

ELS QUI US PARLEN DE RESPECTE,

SÓN ELS QUI US ENVIEN ELS PSICÒPATES ARMATS

A ATONYINAR-VOS,

ELS QUI US PARLEN DE POLÍTICA

SÓN ELS QUI US ROBEN I HUMILIEN.


SABEM QUI SÓN ELS CULPABLES:

NO HI HAURÀ SOLUCIÓ

FINS QUE NO S’APLIQUI LA JUSTÍCIA,

I AVUI,

LA JUSTÍCIA HA DE SER IMPLACABLE,

CRUA I SENSE MISERICÒRDIA

ENVERS ELS CRIMINALS,

ELS TRAÏDORS I ELS GENOCIDES.


NOMÉS NOSALTRES

ELS PODEM VÈNCER.

I ELLS HO SABEN.

JA NO ES PODEN FER PRESONERS,

JA NO ES PODEN FER PRESONERS,

NO HO OBLIDEU.

I RECORDEU

COM US ROBEN, COM US ENVERINEN,

COM US MATEN I COM US ENGANYEN.

ES POT TENIR PIETAT

AMB ELS MOSTRES ?

MATAR POLÍTICS,

AVUI NO POT SER CAP MENA DE DELICTE,

SINÓ UN EXERCICI DE JUSTÍCIA.

SI ELS EXCREMENTS NO CACEN ELS ASSASSINS,

DIREM ASSASSÍ QUI EXECUTA

JUSTAMENT UN ASSASSÍ ?


NO VOTEU, SOBRETOT !

NOMÉS AIXÍ

PODEM EXIGIR LA RENDICIÓ

INCONDICIONAL.


LA DEMOCRÀCIA DELS JUEUS

ÉS LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ,

PERQUÈ ON HI HA SIONISTES,

NO HI HA CIVILITZACIÓ,

SINÓ HORROR, MISÈRIA I MORT.


P.S. Si alguna escòria política s’ha ofès, que em denunciï, així vindran uns quants psicòpates sense cervell i armats fins a les dents per a detenir-me de mala manera i presentar-me davant d’algun excrement dessota una toga, que compensarà el lloc de treball al criminal polític, mentre els jueus es pixen de riure de veure tant d’imbècil i covard, però ‘satisfetíssims’ que un desgraciat antisionista com jo pagui la denúncia dels seus crims. I sortiré perdent, és clar, que en un cau de serpents verinoses, molt pocs poden escapar; tanmateix, miserables, tots (llevats els psicòpates sense cervell) sabeu que dic la VERITAT. I qui diu la veritat, què hauria de témer... per la seva vida? No em sigueu tan ximples! Al capdavall, prou que sabem que ens voleu morts, per la llibertat, la justícia i la pau, els drets humans, la inclusió i la solidaritat, però per a això, estimats enemics, ens haureu de matar. I ho podeu fer, és clar, si poc més o menys és el que feu cada dia, tanmateix, matar-nos no ens traurà la veritat. I mal que us pesi, la veritat es transmet i sempre, més tard o més d’hora, acaba vencent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada