dimarts, 25 de juliol del 2023

TENIU SORT


Teniu sort perquè heu sembrat i farcit el món d’idiotes, i això encara us permet de tenir esperança, d’altra manera, després del que vau fer el 2020 i el 2021, no en restarien, de vosaltres, ni les restes. Ahir ho vèiem amb aquella retardada intel·lectual que afirmava que un home podia ser una dona però no una girafa, i que també podia ser un nen de set anys, si així es veia, però que aleshores, ella, no el deixaria jugar amb la seva filla... Aquí teniu una colla de més desperfectes cerebrals:

https://t.me/resurgente2020/48214.

Recordo que quan veia, ja fa uns anys, tota la gent ballant a l’uníson l’estúpida cançoneta aquella del cowboy o ‘l’obra mestra’ del ‘aserejé’, em preguntava on tenia la dignitat aquella colla de ximpanzés. Era una subtil manera d’adoctrinar, d’igualar, d’erradicar la diferència, i ara els veiem, com a subnormals que són, fent l’idiota, l’única cosa inútil per a la qual serveixen. Malauradament, sense l’extermini de tot aquest entrebanc per a la Humanitat, l’espècie no té solució. Abans, l'eugenèsia es plantejava la mort dels deficients mentals, i no era un plantejament èticament correcte, però el cas present, és un imperatiu moral, d’altra manera, els idiotes dirigiran el món, que és el que ja fan els dirigents polítics, les putes inútils i idiotes i els gossets castradets i vanitosos.

LA IDIÒCIA PÚBLICA ÉS UN DELICTE PENAL MOLT GREU,

PERQUÈ ÉS LA PURA IRRESPONSABILITAT,

QUE SEMPRE COMPORTA DESGRÀCIES.


Però, ja que parlem d’idiotes, vegem els assassins, els perversos criminals que t’ho volen robar tot perquè la seva capacitat intel·lectual és idèntica a la possibilitat d’executar actes sàdics i perpetuar la psicopatia, com ho demostra el fet que els miserables, mai millor dit, que podrien viure trenta vides sense necessitats materials, siguin tan incapaços de gaudir de la vida si no és robant, matant i destruint. No cal ser psicòleg per a saber que tots aquests membres de les elits són psicòpates extremadament perillosos, perquè la raó de la seva existència és exclusivament fer el mal, i no per a obtenir beneficis, que no els calen, sinó pel senzill fet de fer el mal i satisfer les Potestats Infernals que serveixen. Vegem els criminals dels Rothschild i com amb totes les mentides que escampen, pretenen d’ocultar el robatori que estan perpetrant ara amb la col·laboració criminal dels governs:

https://t.me/elinvestigador_org/14182

https://t.me/elinvestigador_org/14183

https://t.me/resurgente2020/48212,

quan això darrer et passi - que si ningú (la gent) no fa res, passarà -, aleshores, sàpigues que no hi ha cap dret que t’impedeixi de matar el criminal que t’ha robat a tu i a tots els suposats clients (en realitat, esclaus) els fruits del seu treball. No dubto que això són provatures, assaigs de com reacciona la massa. Per això, cal ajusticiar els banquers quan a més de robar-te com a activitat normal, es dediquin a prendre-t’ho tot. Aleshores, no tingueu cap dubte que la Justícia està amb vosaltres. Mai no he estat partidari de la violència, però davant d’un abús i un crim d’aquesta magnitud, l’última cosa que faré serà defensar la protèrvia de delinqüents professionals, que això és la banca des de la seva fundació.

Per tal d’assolir el robatori, els Rothschild i els sionistes imposen la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC que, com veureu tot seguit, és senzillament una altra – l’enèsima - mentida sionista:

https://t.me/elinvestigador_org/14184

https://t.me/RosselloCM/77463

https://t.me/Disidenteincontrolado/15466.

Fem ara una breu visita a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units per a veure què hi passa i quines coses hi fan els nostres amics els bons i els seus sicaris criminals:

https://t.me/resurgente2020/48205

https://t.me/resurgente2020/48221

https://t.me/resurgente2020/48222, el ximpanzé,

https://t.me/resurgente2020/48224, el pederasta, sinó pedòfil.

I si això munten els sionistes a casa seva, a les colònies o satrapies fan el que volen amb els seus gossets castrats i les putetes inútils i idiotes de l’harem, com ho veiem a Soroslàndia. Val a dir que m’importa ben poc què els pot passar a aquests criminals, perquè el que han de fer és respondre pels execrables crims que han comès TOTS ELLS, perquè no oblideu que la partitocràcia és pura màfia sionista, l’abjecció com a forma de govern:

https://t.me/resurgente2020/48209

Amb tot això, però, no us penseu que les cambres de ‘xeringa’ i les ‘incineracions’ de sobtaditis han deixat d’estar en funcionament, que els sionistes continuen amb l’holocaust, la seva eterna passió. Vegem la matança al Japó, i cal recordar que els criminals de Jewllywood han estrenat una pel·lícula sobre Oppenheimer, el jueu que fabricà la bomba atòmica, que un altre jueu decidí de llançar sobre les ciutats cristianes del Japó. Ells, com veieu, sempre a la seva, a fer el ‘bé’.

https://t.me/resurgente2020/48231

Però no digueu que tots són jueus, que això no està bé. Sí que tots són jueus i els que no ho són, són sionistes i els serveixen, però no els digueu jueus, encara que tots ells siguin jueus, perquè això són casualitats que no tenen res a veure amb una conspiració criminal dels sionistes per a robar-ho tot; no, això no potser, no us adoneu que això no pot ser?, els ‘pobrets!’, ‘tant que patiren en el conte de l’Holocaust’, el Quixot israelià; per això, no els digueu jueus, encara que tots ho siguin, perquè això és injust, ja que assenyaleu una ètnia, i això, ja ho sabeu, avui, això no es pot fer, siguis un trans, o una persona amb seriosíssims problemes psicològics, siguis un LGTBIJKQ+ pedòfil, pobrets!, o tinguis l’autopercepció de ser un fanal d’infrarojos o una girafa alcohòlica, que les minories són sempre respectables, i més ho han de ser, si són la secta dels assassins sionistes. Són tots jueus, i només maten i roben, doncs, tu digues que ‘hi ha gent’, una ‘elit’, un ‘govern a l’ombra’, i que els jueus mai no han matat, mai!, ni a Crist; i que mai no han robat, com haurien de robar els jueus!, si no saben ni què és, de tan honrats com són!


Acabem amb dos filòsofs, un d’actual, Giorgio Agamben, l’únic digne de la professió, que ens parla de les ‘Ànimes mortes’ de Gogol, obra molt recomanable, i ens deixa oberta la porta de l’esperança, malgrat la infestació d’idiòcia que patim (Es veu que, com jo, creu que els imbècils – que de vegades semblen idiotes – acabaran un dia per adonar-se de tot plegat):

https://t.me/resurgente2020/48232.

I Aristòtil (fixeu-vos si han de ser poc llegits els criminals que ens governen, perquè la frase del filòsof no és de l’any passat)

https://t.me/counterpropaganda20/10766,

compreneu ara per què Alexandre fou el Magne?


AMB RATES, ESCURÇONS I SANGONERES

ELS PAÏSOS ES DESSAGNEN.

NOMÉS AMB L’ERRADICACIÓ

DE RATES, ESCURÇONS I SANGONERES

ELS PAÏSOS CREIXEN.

PER QUÈ CREIEU QUE ESPANYA

FOU UN IMPERI

TOT JUST DESPRÉS DE FER FORA ELS JUEUS ?

CASUALITATS ?

SI TREUS L’AGENT CORRUPTOR,

DESAPAREIX LA CORRUPCIÓ.

PENSEU A MÉS A MÉS,

QUI FÉU CAURE L’IMPERI ESPANYOL*:

ELS MAÇONS I ELS JUEUS.

TOT, SEMPRE, TÉ UNA EXPLICACIÓ:

EL MAL SÓN ELLS.


* I l’alemany, i el rus, i l’austríac, i el francès, i...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada