dijous, 21 de gener del 2021

CADA VOLTA MÉS A PROP DEL FI

 

L’espècie humana està a la vora del precipici. Una passa més i la caiguda serà lliure. Ahir vam poder constatar com el sionista Trump era el policia bo que els nassos jueus havien enfrontat al pedòfil Biden, i la Casa Blanca avui ja hi té el sicari dels destructors de la humanitat. No entraré a descriure el vell que repapieja, que li agraden els nens i les nenes, que convertirà l’administració americana en un bordell on la madama serà la Kamala i on s’hi exhibiran tot tipus d’animals amb similituds amb la nostra espècie. Per exemple, tenim el responsable de sanitat, que és un home disfressat de dona, com el marit de Gates, i que de ben segur serà una esplèndida gestora de la salut pública, essent com és un cas de psiquiatre. El fart de riure que s’estan fent els jueus amb els goyim!

Mentrestant als països de la Commonwealth s’estan construint els camps de concentració per als dissidents, i a Alemanya, la sionista germanòfoba de la Merkel, també està acabant la construcció dels camps de concentració, mentre a França la poupée putain dels jueus ha rebut carta blanca per convertir França en un altre camp de concentració. I no parlaré de l’eficient camp que els sicaris de Soros tenen a ple rendiment a Catalunya, on els processos de genocidi estan essent duts amb precisió i meticulositat per la Mengele i el seu clauer amb morrió, i on la destrucció dels fills corre a càrrec del Reichsführer-SS Bargalló, l’homenet amb retard intel·lectual, triat pels nassos de Soros per a dur a terme la destrucció del futur dels nostres joves, i que el sicari, obedient com la millor de les meuques, que mai no s’oposa a cap demanda, ha desenvolupat durant tots els anys que ha estat dedicat a l’aniquilació del pensament i la consciència entre els nostres joves. Tot això, mentrestant els paràsits a sou jueu fan que es barallen per trobar el tros de pal en el galliner, l’indret des d’on tenir accés a la menjadora i a fer les defecacions sense tacar-se, que la putrefacció interior l’amaguen amb la presència. I tots plegats, seguint els moviments de la batuta de la sacerdotessa negra que dirigeix la destrucció definitiva d’Europa, com a cultura, com a civilització i com a població.

Només sembla que a Sud-amèrica la gent té els ulls oberts, no tothom, però sí que sembla que com la corrupció educativa va començar en els països més avançats d’occident, allí encara hi roman un vestigi de saviesa i per això hi ha gent que no està disposada a acceptar l’esclavatge i la destrucció nacional sense fer-hi oposició, per bé que la majoria dels països són controlats i dominats pels nassos i els seus sicaris polítics, que s’encarreguen de fer de meuques obedients i administren la destrucció de la seva gent i la riquesa nacional per a vendre-la als interessos dels nassos.

Potser els únics que se salvaran seran els negres d’Àfrica, en primer lloc, perquè els jueus no els consideren ni tan sols animals, en segon lloc, perquè el seu retard en desenvolupament econòmic i social, ara per ara, els fa més difícils de manejar com a ramat que la munió de bens europeus o nord-americans.

És cert que a Itàlia, a Àustria, a Dinamarca i a Anglaterra sobretot, la gent civilitzada s’està oposant als seus tirans i volen l’alliberament dels seus respectius països del domini dels nassos jueus, però de moment són gestos que no són capaços de revertir la situació. La primera pregunta que tots ens hauríem de fer és: és legítim l’extermini dels traïdors? Roma no els pagava; i la gent de bé, tampoc. A Occident és molt fàcil saber on són els traïdors, perquè tots tenen el cau als Parlaments i als Governs, als Jutjats i a les casernes. Certament els polítics, gent limitada entre els limitats, orgullosos i inútils, es creuen que l’estan jugant al poble, el que no saben és que els nassos una volta obtingut el botí, els lliuraran als peus del cavalls, fent-los responsables de l’alta traïció perquè els seus pobles els massacrin, mentre els jueus es fotran un altre fart de riure, que ja sabeu que el que més excita el Diable es veure com la gent es violenta i es mata. Tanmateix, això no els ho comenteu, que aquests paràsits no tenen cervell, només tenen la perspectiva de les eleccions, que són la cursa i l’oposició per a guanyar-se el pal del galliner i l’enriquiment amb les posteriors corrupcions del sistema. Els jueus no són rucs, i ara els estimulen, els animen a cometre tots els crims possibles i a rendir els seus pobles i lliurar-los la gent perquè després seran pagats en justa mesura. El que no saben, què haurien de saber aquesta colla d’ignorants!, és que la justa mesura és l’eliminació d’allò que ja t’ha fet servei i no serveix per a res més. Que del Diable mai no te’n pots confiar.

A Catalunya els tenim a tots preocupats per si podran fer l’enganyifa al febrer o al maig. Soros decidirà, quan tingui les màquines electorals a punt, i ells, acataran amb el moviment del cap que els és propi: l’assentiment del ruc. Mentrestant, els catalanets, presoners d’un joliu camp de concentració que és l’enveja del món, escolten i contemplen els seus pròcers SS amb delectació; jo ja crec que feliços, quan els diuen que encara els acollaran més, que hauran de dur morrió per dormir, que els podran treure els fills per salut pública, que no podran sortir de casa sense permís del guardià SS per tal de salvaguardar la salut pública i que hauran d’esterilitzar-se per a mantenir la salubritat en el centre d’extermini. I ja els veus, a tots els catalanets, en una mà, el vot per correu certificat, que Soros farà servir de diari, vull dir de paper higiènic, i en l’altra mà el passaport de vacunació, tot enlairant-lo davant de la pantalla, i demanant a la Mengele, quan els injectarà i els segellarà el document per a poder viatjar, que el catalanet es pensa que viatjar és, per si mateix, cultura.

A Espanya, una colla de meuques de l’harem jueu, executen fil per randa les instruccions rebudes, amb insània i una dedicació impròpia d’un ésser humà, però com que no en són, que són excrements amb forma humana, se senten molt satisfets, així el pallasso de la cueta, casat amb la catedràtica en Mercadonologia, com la Celaá, un retardada de dimensions inoïdes fins als nostres dies i que cada volta que obre la boca és per dir una atrocitat més grossa, amb el somriure i la cara d’òliba espantada que no pot amagar. El zoològic que governa Espanya és demencial! No crec que mai, no a la península, sinó arreu del món, s’hagi congregat un nombre tan gran d’incapaços, de mones de circ, ni de serpents verinoses, com el femer que s’ha conjuntat al voltant del Palau de la Moncloa - on governa el gosset de Soros: Imbécil amb la seva dona, catedràtica ‘ad hoc’ -, i al lavabo públic regentat per dos lleons. No hi ha un govern, hi ha l’ingredient que ocupa les comunes. I els espanyols, veuen com els destrueixen el país i el futur, i no són capaços de treure aquell coratge i aquell honor que sempre havia estat el que els havia perdut. Ara que toca, no el treuen.

I així anem fent.

L’estratègia de la confusió és una estratègia efectiva, i els jueus la coneixen prou bé, perquè fa molts anys que són experts en totes les maldats, i la pitjor maldat és fer impossible el descobriment de la veritat. Sense dubte, perquè la veritat seria el seu esborrament definitiu de la faç de la terra, per a major glòria dels goyim. Però els goyim són animalons que no entenen les paraules, que ja estan tan confosos que creuen que els seus assassins són els seus cuidadors. Els nassos escampen tot de notícies falses, tot de versions falses, tot de mentides i defecacions, per confondre, per enfrontar els goyim imbècils i així els dominen sense ni tan sols haver de trobar un argument enraonat. S’inventen un nou nom per a la grip, culpen a la invenció de totes les morts mundials i fan que els indigents de la ‘llorologia’ escampin els fems arreu i terroritzin el personal; persegueixen, desacrediten i maten si cal, els qui se’ls oposen, i com sigui que els lloros són imbècils, no tenen cap por que aquests desgraciats que mengen del seu pinso, en algun moment, puguin pensar per ells mateixos, ja que si has sortit d’una facultat de ‘llorologia’ l’única cosa que és impossible, no és ja que pensis per tu mateix, sinó que pensis, tan sols. I d’aquesta manera han anat construint el camp de concentració amb els animalons contents de saber-se protegits per les tanques de filferro que els protegeixen del virus. I tant és que un virus es mesuri en micres si els goyim tenen una xarxa de filferro amb punxes i guàrdies de seguretat SS, que de ben segur, que els goyim es pensen que el virus no pot entrar al recinte. Que els nassos en saben molt de tot... al capdavall, tot s’ho inventen!

Bé, goyims, obeïu i confieu en els vostres traïdors, que volen el millor per a tots vosaltres. Ells, que si d’algú mai no es preocupen, és d’ells mateixos! Us tanquen els negocis, us exigeixen els impostos, us imposen la humiliació, la destrucció de les capacitats dels vostres fills i ells s’augmenten els ingressos per al vostre bé. És clar que sí! I quan tinguin els camps de concentració i extermini preparats, els ompliran de la gent que us vol el mal mentre us donen un sou perquè continueu obeint, això sí, si us poseu la vacuna que ho cura tot, menys el morrió, la distància social, la transmissió per contacte i la Covid-19, i clouran i faran desaparèixer els dissidents, que, com sabeu, sempre són la gent perillosa, la gent repugnant i egoista que dóna la seva vida per ells mateixos, i no com els vostres pròcers, gent honrada, gent treballadora, gent sacrificada, gent sincera, gent independent de pensament i gent digna entre els dignes, que això és el que us diuen i heu de creure. Malament anirem si no! Prou sabeu que els nassos sempre han estat perseguits per fer el bé, de matar a Jesucrist a cloure-us en camps de concentració, gent filantropa fins al deliri, que per això tots els diners són seus, per a poder fer filantropia amb vosaltres. Lloeu els perseguits injustament! Obeïu-los, que ells us prometen la felicitat! (Fòrum Econòmic Mundial, dixit, per veu de sa Santedat Klaus Schwab).


Jo, sé que estic malament de la vista, però veig uns grans ramats de bestiar que s’encabeixen en els corredors que menen a l’escorxador. I també sé que hi sento malament, però els seus bels m’arriben amb aquell to d’alegria que em recorden els al·leluies. I això que canten com Butterfly en el cor a boca tancada, des de darrera d’un morrió, això sí, uns morrions vistosos i assortits, que la moda de l’esclavatge és la moda de la moda, l’alliberament dels alliberaments. I com belen! Fa goig, de veure-ho. Nens i nenes, joves i grans, vells i velles, tots amb el morrió, a metre i mig de distància els uns dels altres - no sigui que ens confonguem -, tots esterilitzats, que fins i tot malalties de pell tenen de tanta esterilització, i com canten! Traieu el cap a la finestra o al balcó, i els veureu caminar amb la felicitat als ulls, que la boca no els la podreu veure, una felicitat que recorda la santedat dels màrtirs cristians que il·luminats per la salvació divina, es lliuraven als lleons perquè els escorxessin. És tot tan bonic, que per no perdre’m punt, m’agradaria que el món s’aturés per a veure-ho sempre.

Au, no us ressagueu, no us entretingueu, mantingueu la fila i la distància, canteu, que la felicitat la teniu al davant, dins dels límits de les punxes dels filferros. Per què n’hauríeu de sortir? A fora hi ha la llibertat, preserveu-vos-en! No fotem, vejam si encara prendreu mal! Canteu amb immensa alegria la dignitat i salvació del vostre presidi! Els nassos pels nassos senten i veuen, i a ells, la vostra alegria els omple el cor que no tenen, de pus, que és la seva sang.

I ELS BENS PASSEN BELANT, DEIXANT EL RASTRE DEL SEU PENSAMENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada