divendres, 15 de gener del 2021

TERRORISTES INFATIGABLES, CRIMINALS DE LESA HUMANITAT

 

https://www.elnacional.cat/ca/salut/alex-arenas-ara-hauria-fer-confinament-total_573246_102.html

En aquest pallasso no li podrien canviar la neurona? Estic convençut que la seva superior intel·ligència proposaria l’execució de tots els catalans, i així, resoldríem la ‘plandèmia’. No és que aquest babau faci vergonya, és que ja fa fàstic. El fet de pensar que un talòs com aquest pot donar classes, resulta vomitiu. I ho deixo aquí, perquè entre la colla de miserables al servei del trio criminal de La Caixa i el seus amos jueus, i el deficient intel·lectual que dirigeix el tebeo, ja en tinc prou.

https://t.me/RosselloCM/25508

https://t.me/RosselloCM/25438

Els vídeos anteriors demostren l’absolut col·lapse als hospitals, que quan t’hi acostes, hi ha quilòmetres de retencions per la prioritat de les ambulàncies que, d’urgències, s’acosten als centres amb els moribunds. I no parlem de la gent que veiem als carrers defallint i els incomptables cotxes de morts. Mai a la vida s’havia patit una terrible i horrorosa plandèmia com aquesta!


He estat testimoni de primera mà que ni a les urgències de l’hospital de la Vall d’Hebron ni en el Cap que em correspon, NO HI HA NINGÚ. Sabem que hi ha metges que han rebut la compensació de vacances, suposo que perquè hi ha tant de col·lapse en els hospitals que és millor deixar espai per desatendre els pacients i donar festa els mata-sans, ja que tots no hi caben.

No sé com el pallasso que encapçala aquest escrit pot tenir la poca-vergonya de sortir dia sí dia també a dir ximpleries com les que diu. No té sentit del ridícul? Tan poc val la seva dignitat? El que es pot arribar a fer per una bona paga! Tanmateix, aquests criminals hauran de pagar el seu delicte de TERRORISME amb l’agreujant de la PERSEVERANÇA I LA INIQUITAT, perquè el fet de mantenir UNA IMMENSA MENTIDA tot sembrant el terror injustificat, els descriu com a éssers abjectes fins a dir prou. Aquesta escòria, la societat ha de bandejar-la per sempre.

Qui ha volgut ha vist els vídeos de tik-tok on els retardats intel·lectuals titulats en infermeria fan ‘performances’ i se’n foten dels pacients. La classe mèdica ha estat tacada per sempre més. Sense dubte, els imbècils dels col·legi de mata-sans no són capaços de reflexió, suposo que perquè el títol ja fou un regal i mai en la seva punyetera vida han estat capaços d’una mínima reflexió. El desprestigi dels mata-sans és irreversible, i la més correcta i adequada consideració a la seva professió i capacitat és la d’inútils i criminals.

Els interessos dels nassos i el fet d’haver de salvar el cul suposo que els força a mantenir la persistència en el crim i la col·laboració necessària, ja que prou que saben que quan se sàpiga la veritat, han de ser EXPULSATS DE LA VIDA SOCIAL PER SEMPRE. Ells sí que han de ser castigats amb dur el morrió fins al dia de la seva mort, a no acostar-se a cap altre ésser viu a menys de dos metres i a no poder-s’hi relacionar de cap manera, lògicament, pel risc de contraure o transferir l’horrible mentida que ells ens han inoculat. Cal aïllar-los per sempre.

Al Vilaweb, una altra analfabeta pessetera i miserable ha aprofitat l’oportunitat per enriquir-se del terror https://www.vilaweb.cat/noticies/lupe-pavon-a-lhospital-dalcoi-voregem-el-collapse/ i ho sento pel Partal, però els directors d’aquestes escombraries de publicacions són responsables del que publiquen. I és possible que alguna vegada se’t pugui escolar una mentida, una notícia falsa, però la persistència demostra complicitat, i això és un CRIM DE LESA HUMANITAT que no pot ser perdonat. I avui, en Partal, hi torna: https://www.vilaweb.cat/noticies/marisa-blasco-faria-visites-guiades-a-luci-perque-la-gent-veiera-el-patiment-dels-malalts-i-del-personal-sanitari/


La baixesa ètica de la nostra societat fa evident que l’espècie està en un greu perill, tan greu, que només amb l’extirpació radical de tots els elements tòxics podrà sobreviure, d’altra manera els veritables virus d’aquesta ‘plandèmia’ ens convertiran a tots en esclaus i borregos miserables. Com una ment intel·ligent pot combregar tan impunement amb el crim, veritablement, converteix aquests subjectes en éssers abjectes i execrables fins a no poder més.

A tots els imbècils que dirigeixen diaris, a tots els anormals que han rebut el corresponent títol de la facultat de ‘llorologia’, per què no llegeixo en els vostres papers higiènics res del diòxid de clor? Encara us penseu que és lleixiu? No és que s’hagi de ser ignorant, és que s’ha de ser de molt baixa estirp per a consentir i callar davant d’un crim com aquest. I tots els directors i els anormals (aquests per la deficiència fins i tot poden tenir comprensió, que poc es diferencien de ximpanzés ensinistrats) sou responsables de la disseminació del TERROR.


Contra tot pronòstic, al Perú, els jutges d’Apel·lació de Chincha i Pisco han manifestat en un escrit que la Covid-19 és un crim perpetrat per George Soros, Bill Gates i la Fundació Rockefeller. https://www.20minutos.es/noticia/4539664/0/un-tribunal-peruano-acusa-a-bill-gates-soros-y-rockefeller-de-crear-la-covid-19/. Aquests jutges, veritables herois, es diuen Tito Gallegos, Luís Leguía i Tony Changaray. Tanmateix, coses curioses del nostre món, ara seran investigats https://t.me/RosselloCM/25763. Qui pot pensar que gent tan honrada, treballadora, altruista, seriosa i amb la virtut innata de la filantropia poden ser posats en dubte per tres mamarratxos d’un jutjat peruà? Qui pot creure’s aquests jutges honestos i equànimes i dubtar dels criminals terroristes i psicòpates filantròpics? Fins aquí podríem arribar!

La veritat és que tot plegat ja esgota. PROU D’IMBÈCILS AMB PORTADES ALS PAPERS HIGIÈNICS! DESOBEÏU! ELS CRIMINALS SÓN:

ALS GOVERNS,

ALS PARLAMENTS,

ALS AJUNTAMENTS,

A LES CASERNES I COMISSARIES,

ALS PALAUS DE JUSTÍCIA,

I A LES REDACCIONS DE DEFECACIONS DIVERSES.

Aquests són els criminals que han arruïnat les vostres vides, les vides dels vostres fills i el futur dels vostres països. Què penseu fer? Callar fins que us posin el collar de gos; que el morrió ja el porteu? Acceptareu la violació de la vostra llibertat i la vostra dignitat fins a l’esclavatge?

MAI L’HOME HAVIA CAIGUT TAN BAIX.

Només per covardia es pot eludir d’afrontar els qui dirigeixen el PITJOR CRIM CONTRA LA HUMANITAT.

BORREGOS, ELS LLOPS US MENJARAN AMB PATATES FREGIDES

MENTRE BELEU SOCORS I EL REBEU DE LA VACUNA,
LA MARCA DE LES BÈSTIES JUEVES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada