divendres, 29 de gener del 2021

VACUNA I PARTITOCRÀCIA: DOS VERINS MORTALS


La immoralitat, la indignitat i la inhibició en l’assumpció de responsabilitats, són els trets generals de tota l’escòria humana que fan de polítics.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/opacs-contractes-vacunes-coronavirus_577938_102.html

Quan, tractant-se de la salut pública, els polítics locals i nacionals obvien la seva responsabilitat, es converteixen automàticament en còmplices dels crims que pretenen fer des del Femer Europeu, i sobretot des de la Casa de Barrets i Cites que dirigeix la sacerdotessa negra von Leyden. NO HI HA CAP EXCUSA que pugui justificar l’opacitat dels contractes amb la farmàfia, CAP NI UNA. La responsabilitat dels criminals polítics és absoluta i són reus de crims contra la humanitat per les seqüeles o morts que els verins poden comportar, tant, com per haver destruït l’economia que els manté la vida de privilegi, contra els interessos dels ciutadans i en benefici de la indústria del crim i l’assassinat massiu que són les Farmàfies. El qui no em cregui que cerqui una miqueta - que no cal burxar gaire - i trobarà l’incomptable nombre de crims que aquestes organitzacions mafioses realitzen tothora arreu amb l’aquiescència, la connivència i la protecció de les escombraries polítiques untades per a tal efecte. Compteu els assassinats que ja han executat amb la vacuna (gent sana que és morta per la inoculació del verí que ens recomana l’escòria política i criminal); que amb això ja n’hi ha prou.


https://www.elnacional.cat/ca/salut/ue-bloqueja-exportacions-vacunes-paisos-no-europeus_577959_102.html

La sacerdotessa negra té l’ordre de destruir els goyim europeus, per això, la fanàtica de Satanàs no vol que privin els europeus de la destrucció de la salut mitjançant el vaccí abans que la resta del món, curiosament, això sí, llevat del país que dirigeix el pedòfil Trudeau; que els canadencs també són goyim. I us podeu preguntar, però la sacerdotessa negra no diu res dels EUA? Tanmateix, penseu que als EUA hi ha un altre pedòfil al capdavant d’un exèrcit de jueus, d’homes que es vesteixen de dones i de dones més perverses que la maldat, com la delinqüent de la Kamala, que ja veureu ja, quan agafi les brides de l’imperi jueu a Amèrica! D’altra banda, allà, als EUA, els nassos ja s’encarreguen de l’extermini dels goyim sense tenir necessitat de la mestra de cerimònies rituals de la Comissió Europea, que està per obeir directament el centre d’operacions criminals del BIS.


https://www.elnacional.cat/ca/salut/salvador-macip-confinament-sera-inevitable_577986_102.html

Si voleu perdre el temps, podeu llegir l’article. Jo, ja fa temps que ignoro els imbècils, i en Macip és un dels grans paradigmes de la imbecil·litat de la nostra societat. Només de llegir pel damunt, en diagonal, la seva limitació intel·lectual, n’he tingut prou. L’home defensa a mort tot el que sigui confinaments (mesura carcerària i fins als nostres dies inexistent en ciència) i els tocs de queda (mesura militar, desconeguda en medecina i idiota fins a dir prou: el virus té horari d’actuació?). Tot i això, el limitat garla perquè li paguen, i dirà el que li diguin que digui, sense parar-se a pensar-ho. No demaneu impossibles! Amb la seva cara de ximple de manual, l’homenet no es posa vermell quan defensa que si ara les vacunes han de trigar i s’ha de retardar la segona dosi, doncs, no passa res. I demà, quan les indústries del crim posin el verí a mans dels executors polítics i sanitaris, no dubteu que el retardat intel·lectual farà declaracions amb el seu rostre d’espavilat, recomanant, tot preocupat, la immediata inoculació del verí, que el retard que portem és molt gran i sense la vacuna per a una malaltia que no mata a ningú que no s’hagi de morir, tots correm un risc mortal, i aprofitarà l’avinentesa per insistir en el confinament; una mesura que està provocant estralls psicològics arreu del món. Però aneu a dir-ho a un psicòpata! Veient desgraciats mentals, ell se sent més acompanyat. I au, a cobrar dels nassos, que quan el deuen veure arribar amb la seva cara, de ben segur que somriuen, tot pensant com de bé que ho estan fent a les Universitats. No hi ha un sol goyim que no en surti devastat racionalment. I com han de riure, els nassos!

Llegiu les limitacions d’aquest venut sense consciència, ètica, i menys encara, coneixements científics.


https://www.elnacional.cat/ca/salut/els-nens-petits-que-utilitzen-pantalles-tactils-poden-distreure-s-mes_577797_102.html

Per què els criminals que ens venen les vacunes i els aparells informàtics prenen les mesures adients perquè els seus fills no es vacunin ni rebin educació i formació mitjançant els instruments de destrucció que ells fabriquen? Tanmateix, tots els retardats llicenciats a la Casa de Putes de Psicologia, amb el cervell fet farinetes, conserven només la capacitat de repetir les insensateses que els amos els han ensenyat i de les quals s’han examinat sense saber de què s’examinaven.

No s’ha de ser ni doctor, ni expert, ni llicenciat, ni masteritzat en cap especialitat, per saber que un nen, de cap de les maneres pot necessitar un instrument informàtic per a la seva formació física i intel·lectual. Però tots els retardats que creuen que un títol demostra la capacitat, en lloc de la irreversible limitació, per aquesta mateixa raó, plens d’orgull i d’auto-suficiència, escampen les seves beneiteries sense sostenidor. No saben ni sabran mai que un nen només necessita: amor, jocs, el fet de compartir experiències amb altres nens i els grans, aire pur, bona alimentació i dormir bé i tranquil. Tota la resta són masturbacions mentals de paraplègics cerebrals, essent els especialistes d’aquesta activitat, avui, els que imparteixen descomposició a les aules de l’ensinistrament per a la destrucció massiva de l’enteniment. No dubteu que hi ha un infinit coneixement en els pensadors de fa dos segles, comparat amb la coixa intel·ligència dels arrossegats d’ara, que es vanten tant de la seva ignorància com del seu orgull. Miserable és la paraula adequada per aquests arreplega-contractes que consideren la seva mestria en la docta ignorància com l’acord amb el servilisme més vil, rònec i roí.

El Reichsführer-SS Bargalló és un exponent d’aquests criminals, que, per això, cap dels miserables que haurien de saber del crim que comet cada dia l’execrable conseller i destructor de qualsevol vestigi de llibertat i independència en el coneixement, no diuen res; però, com sigui que és aquest desgraciat i ‘desgraciador’ qui els paga, ells obeiran com meuques que es presten als serveis més escabrosos per un bon pagament. Malauradament, de la Universitat no surt gent preparada, amb pensament lliure, crític i amant de la seva vocació, sinó, animalons ensinistrats, amb pensaments inserits i irrevocables, que entenen l’esperit crític com l’obediència al ‘professor’ i la desqualificació de qualsevol crítica als seus amos i protectors, i que intel·lectualment senten fàstic pel coneixement, perquè l’única afecció és envers la seva vocació de fer calés com sigui. Només penseu en l’escòria que surt de la facultat de medecina: una colla d’assassins sense consciència i amb un orgull repugnant, l’urc dels ignorants, i que són capaços de passar-se per l’engonal el jurament hipocràtic. La ignorància és la major virtut reconeguda en les nostres universitats.

Si dubteu del que dic, penseu en les excrecions purulentes que surten de Belles Arts. Són tan dòcils i ineptes, que ni entenen que vol dir ni Belles ni Arts. Què hi farem! Els nassos saben molt bé que els goyim només se salvaran per la transcendència de la bellesa i de l’art, per això, desarticulen qualsevol resta que pugui romandre de qualsevol de les dues coses, perquè prou que saben que el qui és capaç d’unir-les no se sotmetrà als imbècils ni a l’estupidesa anorreant dels asquenazites.

I val a dir que els execrables i abjectes crims que s’estan cometent a les escoles han de ser rigorosament castigats, que corren vídeos on l’única solució per reparar el mal que estan fent els dements docents és la immediata execució. Us trasllado un vídeo d’una psicòpata que demana a crits que la societat li resolgui la vida per a benefici comú: https://loveotv.com/v/YhB47a



https://www.elnacional.cat/ca/internacional/cadena-perpetua-neonazi-alemany-assassinar-politic-favorable-asil_578019_102.html

No entenc ben bé per què? Va matar un polític? No! Va matar un traïdor i venedor del seu país al sionisme destructor. No estic amb el nazi, en absolut. Tanmateix, prou que veiem com l’assassina psicòpata sionista germanòfoba Merkel està destruint la grandesa del poble alemany, un poble modèlic i destacat en qualsevol dels àmbits de la cultura que vulguem analitzar. Llegiu l’article i comprovareu que el polític mort, un servidor dels nassos per a la destrucció dels goyim, era un enemic d’Alemanya. I compte, que ja ho he dit diverses vegades: la defensa pròpia és legítima defensa. Si el teu polític, amb la teva contribució, amb el teu esforç i el teu treball, vol viure del robatori i perjudicar-te en benefici d’interessos estrangers, ell és el TRAÏDOR. Molt de compte, i no comprem les mentides dels nassos. Era un nazi, sí, però el mort era un traïdor a Alemanya, un sicari de la Merkel i del seu govern infame. Ningú pot acusar de res qui defensa la seva llibertat: el nazi en qüestió no va assassinar un altre home per raons de raça o creences, va assassinar un traïdor d’Alemanya. Si jo arribo a ser el jutge, molt probablement la meva sentència no hauria estat exculpatòria, perquè encara que l’assassí executava un traïdor de tot el poble alemany, convé que tots acceptem mètodes més civilitzats. Per això, li hauria posat una pena de presó, és clar, perquè no podem anar-nos prenent la justícia pel nostre compte, però és cert que els jutges han de defensar el poble i el ‘nazi’ mal que els pesi, era poble, i el polític mort, un solemne traïdor. Llegiu l’article, ell mateix, el mort, us ho explica.

I si algú no entén què dic, que deixi de llegir-me. Tanmateix, no li anirà gens malament de llegir una mica gent molt més capacitada que jo, que des de fa segles, malden i s‘esforcen per a comprendre què és un poble i la seva cultura, i potser així reconeixerà que de la mateixa manera que és injust que els blancs dominin Àfrica; és injust que els africans siguin acollits a Alemanya o a Europa com si fossin alemanys o europeus perquè són estrangers; i si alguna cosa no són, és refugiats Per què un indígena negre té dret i raó a actuar contra l’opressor blanc a casa seva, i no té el mateix dret i raó l’indígena blanc respecte els traïdors blancs que volen vendre el seu país a estrangers, a nassos que destrueixen la cultura mitjançant la importació de races que tenen una respectable cultura, però totalment diferent a la nostra.

Feu anar el cap i no la tele.


https://elmon.cat/politica/catalunya-afronta-la-tercera-onada-abstencionista-des-del-1980-205789/

I conclouré amb l’enganyifa de la partitocràcia: la convocatòria a la propietat temporal del pal del galliner. Els polítics, paràsits destructius, s’han de repartir el pastís de fems que els donen els nassos i el BIS. Tots pugnen per assolir la carícia de les mans ensangonades. El ‘tiet’ Soros ja té l’organigrama del nou parlament, però necessita de l’espectacle ciutadà per a fer-lo possible, i tota l’escòria política catalana, mesella i vergonyant, bela a la porta de la Fundació Societat Oberta, la seu del terrorisme internacional que Sàmper protegeix amb més delit que als seus fills (si en té), vejam si el nas vol afavorir-los amb el privilegi i la impunitat en el robatori descarat del treball dels ciutadans.

Catalanets, el 14F, us tornen a prendre el número. Mireu com en l’article es justifica que tant se val quanta gent voti. Votin els qui votin, la legitimitat dels infames està garantida, que per això, hi ha una sèrie d’experts que fan sentir els seus pets. Però no és com ells us ho diuen. De fet, en una veritable democràcia, tota elecció amb una participació menor del 60% hauria de ser invàlida. Quan la gent no vota, és perquè els pallassos que s’hi presenten no els representen. I avui, la gent no vota perquè sap que és igual votar a uns o als altres, els nassos i el BIS decideixen, i després la sacerdotessa negra regirà els designis del país. NO HI HA LLIBERTAT, MENYS ENCARA DEMOCRÀCIA.

VOTAR ÉS LEGITIMAR-LOS.

EL QUE CAL, ÉS FER-LOS FORA I JUTJAR-LOS.

NO ANEU A VOTAR.

A CAGAR, AL LAVABO DE CASA,

NO EMBRUTEU LES ESCOLES,

que ja prou tenen els nens

amb les defecacions i humiliacions

que hi han de patir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada