dimecres, 6 de gener del 2021

LES EVIDÈNCIES


En aquest vídeo que dura tres quarts https://www.bitchute.com/video/3235YSb6g6xs/, Catherine Austin Fitts, directora general de serveis d’assessoria d’inversions de The Solari Report, ens fa cinc cèntims de la situació actual i aporta dades que jo almenys desconeixia: com la curiosa coincidència que els disturbis als EUA s’hagin produït en 34 de les 37 ciutats que compten amb sucursals de la Reserva Federal. Crec que val la pena l’entrevista, si bé és cert que els subtítols són ‘defectuosos’ i semblen producte del traductor de Google, la qual cosa és estranya essent un vídeo publicat en el Telegram de Counterpropaganda, una gent que té prou cura en les traduccions. Suposo que per la duració i l’interès hauran decidit de publicar-ho tal com està. És una pena que la traducció no sigui correcta, però crec molt interessant el plantejament de la senyora Fitts i les dades que ens aporta. Després de veure’l, a alguns, potser, encara els restarà el dubte: Qui són Mr. Global?


Escolteu les paraules de Heiko Schöning sobre el ‘Dark winter’ anunciat per Joe Biden, el pedòfil, i per tota la camarilla criminal. ADVERTIU LA GENT D’AQUEST CRIM dirigit per l’Organització Terrorista OMS i pel psicòpata i el seu marit, com ens anuncien al final del vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=obNiPVWzkTI

POCA BROMA, QUE ELS ASSASSINS DELS NASSOS ESTAN DISPOSATS A TOT, COM ENS HO DEMOSTRA KLAUS SCHWAB, EL CAP DE LA LOGÍSTICA TERRORISTA DEL BIS.


https://www.elnacional.cat/ca/salut/alemanya-extrema-restriccions-contra-covid-19_571146_102.html

La sionista alemanya de mica en mica va restringint els límits i les llibertats del Camp de Concentració. Molt de compte amb aquesta odalisca d’Israel, que deixarà les brides d’Alemanya després d’enfonsar-la, però que sap que fins que no plegui, la seva missió és no aturar-se i fer el major mal possible.


https://www.elnacional.cat/ca/en-directe/noticies-ultima-hora-catalunya-05012021_6741_126.html

Els assassins tenen pressa. Sense vacuna no hi haurà els morts esperats, i potser el goril·la-mascota del psicòpata hagi de pagar la deixadesa en les seves obligacions contractuals; que el psicòpata és psicòpata, i encara que estigui casat amb un home, i per això sembli tendre, com pel seu posat d’alienat simpàtic, això no obstant, obeeix els qui el farceixen de bitllets, i els nassos són molt, però que molt, seus.


https://www.vilaweb.cat/noticies/cientifics-demanen-govern-no-obrir-escoles/

Hauré de rectificar, en Mitjà, el Macip i l’Arenes no són només experts en idiòcia irreversible i servilisme mesell, sinó que són tres doctors. Rieu, sí, rieu! Perquè després algú consideri les meves imprecacions contra les cases de putes, d’exagerades. Tres eminents doctors secundats per una colla d’arreplegats que hauran olorat l’aroma dels bitllets acabats d’imprimir al Monopoli i s’han apuntat a la festa, en el que és una demostració de la seva soberga covardia i absoluta inèpcia intel·lectual. Aquesta colla de vint arreplegats no és que pretenguin aturar els Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus que dirigeix per a la Genociditat de Catalunya el Reichsführer-SS Bargalló, no; el que volen és accelerar la destrucció de les ments infantils. Si diuen que és un delicte violar una llei encara que es desconegui, aquests arreplegats cometen un ‘genocidi infantil’ encara que ho desconeguin, i l’atemptat contra la llibertat, la innocència i la sinceritat infantil no pot tenir cap defensa ni atenuant, sinó considerar-se un gravíssim agreujant de la culpabilitat en crims contra la Humanitat. El desconeixement de la situació actual en un doctor és prova més que suficient per a tractar-lo com a culpable. La limitació intel·lectual no és culpa de la societat. Ells podran culpar els paraplègics que els formaren, però la societat no té cap culpa dels imbècils que fan política al servei dels nassos obscurs.


https://www.vilaweb.cat/noticies/recull-fotografic-arribada-reis-orient-cavalcades-sense-nens/

Aquí teniu l’exhibició vomitiva de com l’emoció falsificada ensorra la intel·ligència. Mireu les dramàtiques fotografies: La curtedat mental dels organitzadors, la poca consciència dels assistents, el crim contra la il·lusió i el somni. I a més a més, fixeu-vos en els dimonis i les banyes de Satanàs, i tracteu d’explicar-vos quin sentit tenen en la festa emmordassada i trista oferta als esclaus infantils. Sembrar de por la il·lusió només ho poden fer els lacais del diable.


https://elcaso.elnacional.cat/ca/successos/video-agressio-can-batllo-noi-autista-barcelona-sants_43844_102.html

El sistema educatiu fa molts anys que forma monstres, bèsties, ho vaig escriure fa temps. En aquell escrit em preguntava què es pensaven que estaven formant amb el corrupte i perniciós sistema educatiu actual. Aquí teniu una mostra fefaent de com de criminals poden arribar a ser els mesells que venen la intel·ligència al servei de la destrucció. Nois de setze anys apallissant un noi autista. I encara sortirà el paraplègic mental del Reichsführer-SS defensant el sistema educatiu i l’ensenyament en la no discriminació, la igualtat i l’educació sexual. Que, per parlar per parlar, que no sigui. Val a dir, que en les imatges que he vist a Internet m’ha semblat prou evident que els agressors majoritàriament (almenys, si no totalment) no eren d’aquí, eren nois adoptats pel català que mai no ho serà, i que suposo que deu haver-se sentit molt orgullós dels seus. Tanmateix, els lloros del diari no han comentat una sola paraula quant als emigrants fills dels ‘refugiats’. Al mateix temps, val la pena constatar la manca d’empatia que es pot comprovar en les imatges, on cap dels joves demostra el mínim interès ni intenció de defensar el pobre noi. Aquests són els monstres que es fabriquen a les nostres escoles i que els doctors experts volen, a més a més, que siguin educats a distància. Com menys humans, millor. Molt bé per tota aquesta colla d’indigents intel·lectuals. Cal destruir totes les universitats i extirpar de la societat l’obligatorietat de l’educació. Ensinistrar es fa amb els gossos, no amb els homes! I no us preocupeu, els romans no tenien universitats i les seves obres arquitectòniques se sostenen amb més seguretat que les ‘calatravades’ i altres eminències doctorades als prostíbuls dirigits per ignorants i creguts.



I finalment, un acudit. És l’Ameba, sí, el revolucionari que amb dues pancartetes va posar l’Estat Espanyol contra les cordes mentre venia Catalunya als jueus perquè hi construïssin el camp de concentració model per a la resta d’Europa. ‘Contumaç rebel·lia’, hòstia!, i perdoneu, però és que és per llogar-hi cadires. Aquest babau no s’ha adonat que de Catalunya només resta un solar governat per una colla de criminals enemics del poble de Catalunya. No s’ha adonat que a Catalunya no hi resta un bri de llibertat, que ell ha construït aquesta immensa presó? Recordeu-lo quan es feia el malaltó de la Covid-19, en un fingiment digne del teatre de la seva nefasta i traïdora gestió. I als fets em remeto. Aquesta ha estat la seva obra i per això el recordarem sempre, al contumaç rebel: com el traïdor que destruí tota esperança per als catalans. S’ha de tenir molt poca vergonya i menys llums.

https://www.vilaweb.cat/noticies/torra-contumac-rebellia-correcta/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada