dissabte, 9 de gener del 2021

IU FORN... VERGONYÓS ! (2)

 

https://cienciaysaludnatural.com/muerte-misteriosa-de-brandy-vaughan-dedicada-a-denunciar-los-crimenes-de-laboratorios/?fbclid=IwAR3s_Ecbo3yGqFIuoyQSHcCALoIUAje0Df7Su2mdNSX3fhPlhvqYyoAq5o8

En aquesta pàgina hi ha un vídeo en què Brandy Vaughan parla de les vacunes, ella que havia treballat a Merck. Avui és morta, Iu.

Repensa-t'ho, perquè qui dóna suport als criminals és un criminal.

I tu, goses atacar la gent que vol defensar-se sol contra la IMMENSA MENTIDA. Si tens consciència i llegeixes això, potser canviaràs. Si no, tu sabràs a qui o a què hauràs de respondre de la teva responsabilitat.

Ja n’hi ha prou de mentiders!

I la Brandy Vaughan no és, ni molt menys!, l’única que ha rebut la visita dels sicaris dels criminals que tu defenses.

30000 morts, són efectes secundaris o assassinat massiu? Molt de compte, Iu! No t'equivoquis. Pensa que potser et paguen amb els beneficis del preu de la carn humana sacrificada. Les farmàfies són indústries del crim. La medecina és una meuca prostituïda des que l'escòria dels Rockefeller n'intoxicà el coneixement.

No hi ha més cec que el que no vol veure-hi.

I sap greu haver-t'ho de dir, però aquesta informació l'hauries de saber si fossis responsable de les teves paraules. Jo no sóc periodista, gràcies a Déu, però m'informo. No crec, no obeeixo, investigo, rumio i decideixo. I una vegada presa la decisió, estic absolutament compromès amb ella i la defensaré davant de qui calgui. 

Creure i obeir ho fan els nens i els idiotes.

Cercar i defensar el seu parer, ho fan els adults.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada