divendres, 8 de gener del 2021

DONEC PERFICIAM, PUGNARE VEL MORI

Aquí teniu el PERFECTE IMBÈCIL. La definició del concepte ‘perfecte imbècil’ és ell en persona. Com un retardat intel·lectual com aquest pot ser doctor i dirigir la lluita contra una epidèmia? Perquè és un femer cerebral que ni és doctor, tan sols; sinó expert de primera mà en imbecil·litat irreversible, i perquè l’epidèmia només existeix en la seva defecació intra-cranial. Que animals com aquests tinguin càrrecs públics demostra que la gent són bens.

https://www.cronicabalear.es/2021/arranz-los-encuentros-familiares-y-sociales-deben-desaparecer-de-nuestra-mente/

Escric el nom del tarat, perquè n’eviteu el contacte, que és perillós: Javier Arranz, així es diu l’imbècil profund. No he pogut trobar el cognom de la mare, potser, perquè la mare ha prohibit a un avortament viu com ell, de fer-ne ús?


El cop d’estat NOM als Estats Units.

https://t.me/RosselloCM/24227

El temps urgeix. Tots aquests llimacs estan al servei de l’escombraria jueva. I sé què em dic: oi que el pedòfil Biden, apart de criminal de primer nivell, cedirà la presidència a la ximpanzé de la seva vicepresidenta? Sabeu qui n’és el marit? Douglas Emhoff, advocat dels estudis de Hollywood, el cau de la pedofília i de la corrupció i manipulació socials. No sabeu de quina raça és aquesta escòria que està casat amb la ximpanzé comunista? Sí, sempre, al darrere de la cortina, hi ha un nas.


El cop de Soros, com a general dels amos, està demostrat. Els jueus han muntat tot el circ de l’assalt al Capitoli. Sabem qui són els enemics de la Humanitat, és hora de defensar-la.

https://twitter.com/OrbitaEduardo/status/1347192591331295233?s=09

https://t.me/RosselloCM/24242

L’agent NOM, Nancy Pelosi, ja ha demanat la destitució de Donald Trump, el president legítim dels EUA. Molt de compte, perquè l’escòria jueva vol provocar l’enfrontament civil. Qui no veu els nassos putrefactes dels adoradors del Diable amb seu a la Gran Bagassa Vaticana, farà bé de posar-se el verí que els seus amos li volen administrar i acceptar l’esclavatge. Els que estimem la llibertat, la independència, la dignitat i la justícia, rebutjarem el verí i morirem defensant la justícia que els hauria d’executar, i la dignitat que ens fa homes independents i lliures.


Poques imatges revelen tant. Però els simis no protesten; acaten i somriuen, fins i tot, són feliços.

https://t.me/diarioobservador/306


Per concloure, les paraules d’un home intel·ligent. Un dels grans homes de lletres del segle passat.

https://t.me/counterpropaganda20/3527





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada