dilluns, 11 de gener del 2021

OBRIU ELS ULLS !


Obriu els ulls! Els criminals, els pitjors criminals, els que no tenen enteniment ni escrúpols, els venedors d’esclaus i els traïdors als seus països i nacions, són en TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS I EN ELS SEUS PARLAMENTS. La jugada final dels subhumans dels asquenazites està triomfant perquè l’escòria i els copròfags són cul i la merda, i perdó perquè m’expressi així, però és que no hi ha cap eufemisme per a descriure l’abjecció d’aquests excrements de l’espècie humana, uns éssers que converteixen els genocides com Stalin o Mao, en personatges commiseratius i plens d’humanitat. Mentrestant, els covidians confien en els seus assassins, en una SÍNDROME D’ESTOCOLM MUNDIAL que els mata-sans haurien d’enfrontar, en lloc de sotmetre’s com meuques ben pagades a la IMMENSA MENTIDA dels jueus i socis criminals.

La següent iniciativa dels empresaris i comerciants de Platja d’Aro hauria de ser acceptada per tots els comerciants del país i del món. https://elmon.cat/economia/el-comerc-de-platja-daro-es-planteja-desobeir-el-govern-per-no-seguir-arruinant-se-198426/. No tingueu cap dubte que en quatre dies s’ensorrava la IMMENSA MENTIDA i TOTS ELS CRIMINALS ja no podrien amagar-se darrera els nassos per encobrir la seva responsabilitat. Penseu-hi molt seriosament. NO HI HA PANDÈMIA, HI HA UN ESTAT TOTALITARI DE TERROR, un règim que converteix en democràcies avançades les tiranies de Stalin, Mao, Pol-Pot, Hitler... o Nabucodonosor II, i val a dir, que aquest darrer, ja en els seus dies, fa vint-i-sis segles, prou que va intentar exterminar els dimonis dels nassos. Però el diable és molt cabró i més llest encara; és com una guineu amb verí. Què us penseu que és la Nancy Pelosi https://elmon.cat/mon/nancy-pelosi-demana-imputar-immediatament-el-perillos-i-transtornat-trump-198316/, sinó una diablessa al servei dels nassos de la FED!


Obriu els ulls d’una punyetera vegada! TOT ÉS UNA TERRORÍFICA MENTIDA. Us volen en un camp de concentració. De moment, els nens ja han estat privats de qualsevol vestigi de LLIBERTAT i INNOCÈNCIA. Ara, als EUA, a Nova York, ja els volen vacunar sense permís dels pares i sense necessitat de dir-los-ho. Al Canadà, ja viuen en un camp de concentració, gràcies al pedòfil Trudeau. França, amb la poupée putain al capdavant, estudia un tot de queda fins a final d’any... d’aquest any! Algú de vosaltres es pensa que els inútils i criminals dels governs volen el vostre bé? Per això el gos de Soros i el seu soci, el cuetes, l’amant de la caixera de Mercadona, us apugen el preu de l’ELECTRICITAT I EL GAS en plena pandèmia i onada de fred, aquesta sí que onada, tot just quan no podeu treballar i esteu sotmesos a un règim penitenciari injustificable. Lògicament, els excrements amb toga, tots ells CULPABLES DE PREVARICACIÓ - el delicte que en un jutge sempre defensaré que només es pot pagar amb la vida -, han permès la violació de TOTES LES LLEIS I GARANTIES DE LLIBERTAT per obeir els criminals dels governs i els nassos jueus que es mouen darrere de la cortina.


El que ha passat als Estats Units és el cop d’estat més barroer i tercermundista de la història de la Humanitat. Ho sé perquè el dia de les eleccions vaig seguir-les en directe i el robatori a quarts de quatre de la matinada era CLAMORÓS. La FED no podia perdre les eleccions i necessitava que el PEDÒFIL BIDEN (cerqueu imatges d’aquest tarat a Internet, i comprovareu com és un pedòfil i no es pot reprimir, a més a més de ser un dels més abjectes assassins americans, sempre disposat a assassinar innocents per a permetre més poder als seus amos i senyors). Cerqueu a Internet les imatges de Hunter Biden, el desequilibrat mental del seu fill, PEDÒFIL constatat. Fins i tot amb la filla del ximpanzé ha tingut relacions, en una explícita imatge entre ratlles de cocaïna fetes amb la targeta de crèdit de JP Morgan de la filleta del ximpanzé Obama. Tanmateix, creieu-vos com a babaus el que us diuen els altaveus dels jueus: els mitjans de comunicació. No us resulta incomprensible que un robot com Zuckerberg pugui tenir la gosadia d’expulsar i censurar a la seva xarxa el president dels EUA? No veieu que hi ha una mà, millor dit, uns nassos repugnants darrere de totes aquestes maquinacions? No heu vist com la policia obria les portes del Capitoli als adeptes de Soros, als Antifas. https://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=https://en.m.wikipedia.org/wiki/September_15,_2007_anti-war_protest&sl=en&tl=es I no sóc Trumpista, però si em doneu a triar entre Franco o Stalin, triaré sempre el dictador espanyol. Doncs, aquest cas és del tot semblant. Com podeu estar amb els demòcrates, que amb el premi Nobel de la Pau, la primera mona guardonada, estaven en set guerres; i menystenir i odiar Trump, que és el primer president americà que no n’ha començat cap? No serà un sant baró, no ho poso en dubte, però almenys ha tingut consideració amb les vides innocents en contra dels interessos criminals dels nassos dirigits pel criminal Kissinger, sense dubte, el genocida més sanguinari de tot el segle XX.

ESTEM DAVANT DEL CRIM CONTRA LA HUMANITAT MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA. Per als cristians, els jueus són els culpables de l’execució del Fill de Déu. Doncs, què us penseu, que els subhumans han canviat en alguna cosa?

Informeu-vos, investigueu, escorcolleu els indicis, i acabareu per trobar les proves que les escombraries jueu-asquenazites controlen el món, des dels mitjans de comunicació, que creen un món paral·lel i fals; passant per les organitzacions no governamentals, que corrompen i imposen el terrorisme en el món d’acord als seus interessos; fins als governs de claveguera i sotmetiment que els obeeixen en tot; d’altra manera, com us explicareu la UNANIMITAT DE CRITERI DE TOTS ELS LLIMACS DE LA POLÍTICA, una colla d’inútils criminals que tenen menys cervell que l’Ameba que ensorrà Catalunya?


Per tot plegat, EMPRESARIS, COMERCIANTS AUTÒNOMS I TREBALLADORS, DESOBEÏU ELS VOSTRES GOVERNS TRAÏDORS I ASSASSINS, i comprovareu en quatre dies, la immensa mentida amb què us han volgut esclavitzar. Per què us penseu que han escampat el terror amb la tercera onada de la IMMENSA MENTIDA? Per què us penseu que els comunistes us han apujat el preu de l’energia? Cerqueu el vídeo de l’excrement Iglesias de 2014, quan garlava com un lloro contra els ‘seus amos’. Aquest miserable i professor d’Universitat és un dels primers que ha de pagar l’alta traïció i l’esclavatge de la gent. Què us penseu que són les escombraries de Podemas i les Comunes?

Correu als hospitals i comprovareu que no hi ha res que no hagi passat cada any amb la passa de grip! Els mata-sans estan col·ludits perquè la seva misèria intel·lectual els permet de bescanviar la raó científica i el seu jurament en fals per dinerons frescos de la fàbrica de diners falsos que tenen tots els Bancs Centrals. I sabeu de qui són TOTS ELS BANCS CENTRALS? Doncs, nois, ja és hora de dir prou! L’única solució és la DESOBEDIÈNCIA als terroristes genocides del govern I LA DEFENSA PRÒPIA contra els sicaris criminals vestits d’agents de policia. Si tots us poseu d’acord, no poden fer res i serien ells els que haurien de veure com la gent TÉ EL PODER.

Certament sobra gent en el planeta, ara ja sabem qui són els criminals que han de ser detinguts, jutjats i als quals se’ls ha d’aplicar la justícia de forma immediata.


LA PRESÓ ESTÀ TANCANT LES PORTES.

EL MOTÍ CONTRA ELS CRIMINALS

ÉS LA MANIFESTACIÓ DE LA VOSTRA DIGNITAT.

EL MORRIÓ I L’OBEDIÈNCIA

ALS GOSSOS DELS JUEUS I BANQUERS

ÉS LA DEMOSTRACIÓ DE LA VOSTRA COVARDIA:

LA VOSTRA ESCLAVITUD ETERNA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada